Mitä lahjaksi protuleirin käyneelle

minä vain

Mitähän 15-vuotiaalle protuleirin käyneelle serkkutytölle voisi ostaa lahjaksi? Tuntuu kovin vaikealta.

14

1749

  Vastaukset

  • Kalevala korun.

   • Kalevala-koru kuulostaa minustakin oikein hyvältä idealta. Koruja ostettaessa kannattaa kuitenkin muistaa, että lähes kaikki leiriläiset ostavat leiriltä Prometheus-korun, jonka saavat kaulaansa loppujuhlassa. Ihan kaikkien sukulaisten ei siis ehkä kannata ostaa koruja, ainakaan kaulassa pidettäviä sellaisia. :)

    Sinänsä protulahjaksihan voi antaa ihan mitä tahansa, mikä saajalle on haluttua ja hyödyllistä ja muistuttaa lahjan antajasta. Tuskinpa kaikki rippilahjatkaan ovat uskonnollisia. Itse sain vanhemmiltani aikanaan rannekellon.

    Samoin kuin rippilahjoissa, vanhemmat kai ne yleensä sen arvokkaimman lahjan antavat - elektroniset vempaimet (kännykkä, mp3-soitin jne) lienevät kovassa huudossa. Vanhemmat myös ovat keskustelleet asiasta lapsensa kanssa ja tietävät (toivottavasti ainakin) parhaiten, mitä tämä toivoo. Niinpä voi olla hyvä vaikkapa soittaa leiriläisen vanhemmille ja keskustella heidän kanssaan asiasta.

    Mikäli kyseinen henkilö on lukijatyyppiä, hyvä kirja on yleensä melko varmasti onnistunut lahja. Minusta ainakin. :P


  • Kilo suklaata vitutus

  • setelirahaa

   • Seteliraha on vähän tylsää, mielummin sitten lahjakortti esim. suomalaiseen kirjakauppaan, jos tykkää lukea, tai sitten esim. HM:lle. :) Omasta mielestäni ainakin.

    Itse sain viime vuonna lahjaks juuri mm. lahjakortin kirjakauppaan. :)


  • Jos henkilö on itse valinnut protuleirin rippileirin sijaan niin, lahja voi olla silloin mitä vaan, mopo vähintää. On hienoa että meillä on itsenäisesti ajattelevia nuoria.

   • jossa riippuu risti!

    Mutta miten olisi kaulaketju, jossa olisi vaikka pyöreä lätkä ja sen keskellä ristin muotoinen tyhjä kohta?


   • tai hopeista kaulaketjua, kirjoitti:

    jossa riippuu risti!

    Mutta miten olisi kaulaketju, jossa olisi vaikka pyöreä lätkä ja sen keskellä ristin muotoinen tyhjä kohta?

    Tuostahan saisi sen käsityksen, että protuleiri olisi jotenkin kristinuskon vastainen. Sitä se ei kuitenkaan ole. Mirkan jutut kannattaa jättää ihan omaan arvoonsa.

    Pyöreää, hopeista korua ei taatusti kannata ostaa kenellekään protulahjaksi. Nuori saa yhden sellaisen leiriltä muutenkin. Ristinmuotoisen reiän sijasta siinä on Prometheus-leirien tunnus ja kääntöpuolella leiriläisen nimi, teksti PROMETHEUS, leiripaikka ja Prometheus´-juhlan päivämäärä.


   • Mä haluisin ainakin mp3-soittimet! Tereiveisin protuleiriläinen 2020 ps. Se mopokin kelpaa :p


  • Mä toivon kyl ainaki niit mp 3-soittimia yst. Terv. Protuleiriläinen 2020 luvulta :p

  • Sivumennen sanoen, myös nuorelle, joa ei käy rippikoulua eikä mene Protu-leirillekään, on fiksua antaa joku hyvä lahja. Esim. 15-vuotispäivänä. Myös peruskoulöun suorittamisesta, onhan peruskoulu arvokkaampi kuin rippikoulu.

  • MB S-600

  • Jotain oikein kivaa.

  • Tee palvelus hänellä ja anna vitusti rahaa

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martina jatkaa säälin kerjäämistä, kaikki on Stefun syytä

   Martina jatkaa säälin kerjäämistä ja myynnin kasvattamista tällä kertaa MeNaisissa. Odotettu valkopesuhaastattelu on ilmestynyt, onnittelut kaikille j
   154
   3944
  2. Kuinka keskustella rikoksista Suomi24:ssä

   Hei kaikille! Suomi24 on aina ollut paikka, jossa keskustellaan laajasti monenlaisista aiheista. Uutiset, ihmissuhteet ja elämän koko kirjo näkyy pal
   Suomi24 Blogi ★
   53
   2195