Piitteri

Juukassa

Oisko joku käynyt Juukan Piitterin Lomakylässä?
Millainen paikka? Onko huoltotilat millaisessa kunnossa? Onko muuten rauhallinen paikka?
Ois kiva kuulla kommentteja paikalla käyneiltä.

20

3916

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • paikalla käynyt

      me käytiin alkukesänä piitterin leirialueella ja huoltotilat olivat ihan hyvässä kunnossa kun ottaa huomioon millaiset puitteet alueella on.

      rauhallisuus on asia erikseen nimittäin jos alueella on mustalaisia niin silloin voi olla aika rauhatonta. ainakin meidän kohdalla mustalaisista oli harmia enemmän kuin tarpeeksi.

      alueella kyllä suosittelen menemään sen kauniin sijaintinsa takia, mutta välttämään turhia "kontakteja" mustalaisten kanssa .

      ai niin, huoltotilat on vain silloin kunnossa jos ei ole mustalaisten jäljiltä.

    • alue stoppari

      oltiin kerran piitterin alueella asuntoautolla josta saimme kyllä ihan upean vaunupaikan. vähemmistöjä alueella ei ollut kun me tultiin,mutta illan mittaan sinne sikesi muutama musta retkikunta paikalle. ei niistä nyt muuta haittaa ollut kuin että VC ja keittotilat olivat varattuja illanmittaan.

      • pixel piitteri

        mustalaisia alueella ei koskaan ollut kun oltiin siellä pari päivää, mutta ainut asia joka ei noudata lakia on mielestäni nämä vaunupaikat jotka ovat sikisokin nurmikolla ja ylätasanteen hiekkapaikat taas olivat täynnä joten olet siellä keskellä nurmikkoa ilman minkään valtakunnan rajattuja paikkoja. sähkön saanti onnistuu vain jos löydät paikan jossa on sähkötolppa lähellä jottei tarvitse vetää mitään pitkää kaapeli koska varmuudella vakuudella sen yli ajetaan ja .... no tässä nyt kuva alueen nurmialueesta.

        http://www.piitteri.fi/kuvat/alue.jpg


    • pieline
    • neljä peetä

      eli tässä alueen plussat ja miinukset.

      siistit huoltotilat
      alueen sijainti kauniilla paikalla
      pielis vaaran huikeat näkymät


      - vaunupaikat sekaisin
      - romaanit
      - venesatama
      - huitu porukka

      parannus ehdotuksia: vaunupaikat pitäisi porrastaa ja tehdä kaikille oma paikka jossa on sähkötolppa eikä tälläistä hössötystä

      venesatama pitäisi erottaa alueen palveluista niin ettei veneilijät pääsisi tai saisi käyttää alueen palveluita. esim: meidän piti mennä alueella saunaan, mutta sauna vuorot oli jo varattuja veneiliöille.

      romaaneihin ei pahemmin pysty vaikuttamaan, mutta jonkinlainen valvonta tai jopa ukaasi olisi hyödyllinen jotta alueen WC:tä ja keittokatoksia voisi käyttää me muutkin.

      alueella ei suinkaan aina ole romaaneja, mutta silloin kun heitä on niin on todella paljon.

      huituporukka on mielestäni alueen suurin ja pisin miinus. porukka ei suinkaan ole mitään varastelevia pikku rikollisia vaan vierasvene sataman käyttäjiä, jotka esim: ovat pitkälle yöhön alueen grili katoksella ja juovat ja höpöttävät siinä kovaan ääneen.

      me tehtiin porukalle pieni jippo eli he mekastivat katoksella noin kolmeen asti ja sitten aamulla me mentiin siihen sataman laituriin mato-ongelle ja puhuttiin ja huudettiin kovaan ääneen siinä. tulipa sitten yksi poruksasta vihaisena siihen huutamaan että mitä helvettiä te siinä metelöittä täällä yritetään nukkua. no joo kello näytti silloin 10.

      eli kun nämä kehitysideat on toteutettu niin sen jälkeen menen paikkaan vasta seuraavan kerran.

      se on kuitenkin ihan jokaisen oma päätös että mistä pitää ja mistä ei pidä. jos haluaa viettää rauhallista ja olla yksin tai ihan omassa porukassa ja käyttää alueen palveluja niin en suositele menemään.

      jos taas haluaa hieman vaudikkaampaa tunnelmaa tai jopa välttää alueen palveluiden käyttöä, saunaa, grilli katosta, keittokatosta tai WC:tä niin alueelle tosiaan kannattaa mennä ja lisänä vielä jos tykkää kännikkäisten jutuista niin vielä vaan plussaa.

      jokaisella alueella on omat huonot ja hyvät puolet. toivon kuitenkin onnea ja menestystä alueelle ja etenkin sen ystävällisille omistajille.

    • valloittaa

      koko pielisen seutu on kuulema täynnä nyt romaaneja, juuka piitteri ja paalasmaa, nurmes hyvärilä ja lieksa timitran niemi sekä vieläpä koli future camping. uskomatonta miksi he ovat ottaneet nyt tämän pielisen seudun omakseen.

    • dirlandaa80

      Ensinnäkin Juuassa eikä Juukassa ;)
      huoltotilat on siistissä kunnossa niinkuinkoko leirintä alue.
      Rauhallinen paikka on kaunniilla maisemalla höystettynä.
      www.piitteri.fi tarkempaa tietoa

      • pikkuisen pettynyt

        Kävimme heinäkuussa 2012 Piitterissä ja majoituimme 2 hengen mökkiin, josta ilmeisesti oli kokonaan unohtunut kevätsiivous (ikkunat,verhot,matot), paikka oli epäsiisti. Ilmeisesti siivous jää vain matkailijoiden oman siivouksen varaan. Myös saunan lauteet ja lattiat olivat likaiset. En ole mikään siivousintoilija mutta jäisihän siisteistä paikoista tunne, että tänne tulen toistekin.
        Muuten paikka oli rauhallinen, eikä meille ollut mustalaisistakaan haittaa, vaikka heitä siellä kyllä oli.
        Mielestämme hinta-laatusuhde ei ollu kohdallaan.


      • marpen
        pikkuisen pettynyt kirjoitti:

        Kävimme heinäkuussa 2012 Piitterissä ja majoituimme 2 hengen mökkiin, josta ilmeisesti oli kokonaan unohtunut kevätsiivous (ikkunat,verhot,matot), paikka oli epäsiisti. Ilmeisesti siivous jää vain matkailijoiden oman siivouksen varaan. Myös saunan lauteet ja lattiat olivat likaiset. En ole mikään siivousintoilija mutta jäisihän siisteistä paikoista tunne, että tänne tulen toistekin.
        Muuten paikka oli rauhallinen, eikä meille ollut mustalaisistakaan haittaa, vaikka heitä siellä kyllä oli.
        Mielestämme hinta-laatusuhde ei ollu kohdallaan.

        hienolla paikalla mutta huoltotilat aivan paskaset ja karseet ,ei ollut edes nähneet siivoojaa.yks yö oltiin ja äkkiä pois.


    • Caravanaras

      Taso laskenut kyllä paljon muutamassa vuodessa, terassilta ei saa edes olutta enää :( Nurmikot ajamatta, palvelu töykeää jne.

      • Hyvästit jätetty!

        Tällainen alue ei saisi enää toimia mökki- tai caravanalueena. Törkeän epäsiisti: ruohon saa leikattua vaan niittämällä, likaista, likaista, likaista, henkilö paikalla vain satunnaisesti, mökkivaraukset otettu vastaan, mutta ei löydykään, saunavaraus otettu vastaan, mutta ei löydy, vaan romanit ovat valloittaneet illaksi saunan, vesiä katkaistu, home haisee. Häpeä koko Juuan kunnalle, vaikka heillä ei lienekään osuutta ei arpaa koko paikkaan. Mikä matkailuvaltti tämä kaunis paikka olisikaan, jos asiat hoidettaisiin kunnolla. Ahdisti, ja paljon! Pois oli lähdettävä nopeammin kuin oli aikonut.


      • FinLiberty

        Kahden työntekijän kanssa jutustelin kyseisellä leirintäalueella eikä heistä kumpikaan töykeä ollut. Päinvastoin. Kukahan teitä sitten on palvellut?


    • Piitterinvaari

      Tosi viihtyisä paikka Juuan keskustan tuntumassa. Omat bisset saa kätevästi kylmään kitskan jääkaappiin. Vessapaperia ollu aina kun olen käynyt rykäsemässä ruikulit. Miinuksena MUSTALAISET!!

    • marpen1

      Käytiin juhannuksena samat paskat ja epäsiisteys,äkkiä pois ei sinne jäädä voinut.HOMMAT TARTTIS HOITAA AMMATTIMAISESTI.Kaunis paikka sääli ettei asioita hoideta kunnolla.Toivottavasti Juuan kunta ottaa sen haltuunsa ja hoitaa kuntoon VARMASTI porukkaa kävisi siellä.

      • Lanttukukko

        Ei muuta kun mustalaisille porttikielto! Rupee paikat pysymään siistinä ja kunnossa!


      • piitterissä käynyt
        Lanttukukko kirjoitti:

        Ei muuta kun mustalaisille porttikielto! Rupee paikat pysymään siistinä ja kunnossa!

        mannet näytti olevan myös henkilökuntana nykyään. tosi hiljaista muuten, pari asuntovaunua. Paikat ränsistyneet, suihkusta tuli kyllä hyvin lämmintä vettä ja pesutilojen siisteys ehkä 8-. minigolf, trampoliini, kaikki oli vähän tillin tallin.


    • anu6

      Täyttä höpöä..Paikka oli siisti..Ei mitään häiriöitä..Henkilökunta mukavaa..Ei mitään valittamista..2-yötä olimme ja voisimme mennä uudestaan...Hintaan nähden todella asiallista toimintaa.

    • KyllästynytKuntoon

      Kah tuo Piitterin kunto riippuu aina ihan siitä kuka on vuorossa sitä siistimässä ja huoltamassa. Olishan tuo ihan hyvä jos paikka laitettasiin kuntoon ja järjestettäisiin muutakin kuin iskelmätaivaan menneitä lumia tai joku hiton Mr.Lothar a.k.a. Inisevä inkkari.

      • Anonyymi

        On ollut upea paikka joskus 70-luvulla. Niinhän siinä käy kun ei paikkaa hoideta kunnolla. Rakennukset rupsahtaa ja koko yleisilme. Et jos ei hoida hommia ei ole asiakkaitakaan


    • Anonyymi

      Käytiin Piitterissä katsomassa täydellistä auringon pimennystä joskus 90-luvulla.
      Silloin oli upea paikka ja palvelut pelasivat.
      Toivottavasti joskus vielä saadaan alue Käyttöön. Luonto mitä mahtavin lakeuden ihmiselle.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      91
      6390
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      25
      2614
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      32
      2170
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      63
      1847
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1651
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      6
      1437
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1357
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1341
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1279
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1233
    Aihe