noituuttako

papin morsian

Onko mahdollista, että ihminen joka omaa noituuden kykyjä, voisi antaa toiselle vaikkapa enkeli kiiltokuvan ja tämän jälkeen imeä toisesta energiaa, niin että kiiltokuvan omaaja on aivan loppuunajetun tuntuinen kaiken päivää?

6

686

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • axy

      Esineitä, olivat ne sitten mitä tahansa on mahdollista kirota. Jos olet saanut kiiltokuvan ja epäilen sitä polta se, voit vaikka säilyttää tuhkat ja viedä mereen.
      Toisen energioiden vieminen on harvinaista, huonoa onnea sen sijaan manataan paljon ja kyllä sekin kuluttaa.

    • RetroUniq

      on termi jolla voidaan tarkoittaa lähes mitä tahansa, ihan riippuen siitä mikä sisältö sille annetaan. Eri ihmisten ajatusmaailmoissa sanonta herättää erilaisia mielikuvia nivoutuen heidän maailmankatsomukseensa ja käsityksiinsä energiasta...

      Yksinkertaisinta ehkä on jos totean, että ei.
      Noituudessa (silloin kun se on todellista ja toimii vaikkapa niin, että "kirouksen" kohde - mainitsemassasi tapauksessa kirotun esineen saaja - KOKEE kuin hänestä imettäisiin energiaa, elämänvoimaa ja/tai elämisen halua) ei ole kyse energioista vaan demonisista henkivalloista.

      Noituuttakin on monenlaista, mutta... yleisesti ottaen... nuo voimat, pahat henkiolennot mitkä ihmisten langettamia kirouksia sitten toteuttavat, mielellään tekevät itsensä olemattomiksi, piiloutuvat. On niiden edun mukaista jos ja kun ihmiset, niin noituuden harjoittajat kuin kohteetkin ajattelevat että kyse on vain energioista, prinsiipeistä, ulottuvuuksista, voimakeskuksista, taajuuksista.

      Kun asioiden tulkinta on väärä myös apua haetaan väärästä paikasta: vastamagiasta ja "kirousten purkamisesta" rituaalein, riitein, oman energian vahvistamisesta, enkelirukouksista ym.

      Usein kyse on todellisuudesta jossa kohde jo ennestään on eksynyt asioiden ja voimien pariin jotka nyt toimivat. Ei siis ole niin, että esimerkiksi "valkoisen magian" harjoittaminen vahvistaisi "mustaa magiaa" vastaan, vaan päinvastoin, koska kyse pohjimmiltaan on samasta. Jos nyt halutaan käyttää energia-sanaa: samasta energiasta joka vain muuntuu ja ilmenee eri muodoissa. Suomeksi sanottuna kaikki noituus ja magia silloin kun se on toimivaa kumpuaa pimeydestä. Tässä kohtaa on syytä huomata Sielunvihollisen juoni. Painostaessaan henkilöä ikävillä kokemuksilla se ajaa hänet syvemmälle otteeseensa: hakemaan apua hyvästä henkimaailmasta, joka on samaa pimeyttä valepukuisena.

      Tarkoitus on eksyttää niin noituuden harjoittaja kuin kohdekin syvemmälle okkultismin pauloihin mihin myös kuuluu kaikenlainen henkiparannus, astrologia ja henkioppaat: enkeleiksi ja enkelivoimiksi tekeytyvät demonit.

      Ex-saatananpalvoja Aki Jääskeläinen kertoi että hänen ja hänen kavereidensa suurimpia huvituksia oli kulkea kaupungilla uskovaisten perässä ja salaa kirota näitä, oli huvittavaa nähdä kun uskovainen meni sekaisin, unohti mihin oli matkalla, kääntyi väärästä kadunkulmasta jne. Mutta - hän sanoi - oli myös uskovaisia joihin kiroukset eivät tehonneet. Ikäänkuin heidän ympärillään olisi ollut vahvempi voima jota kirous ei kyennyt läpäisemään.

      Myöhemmin, uskoon tultuaan hän ymmärsi että tuo voima on Pyhä Henki. Hän - jumaluuden kolmas persoona - on niinkuin Raamattu sanoo Jeesukseen uskovien puolustaja. Hänessä myös on auktoriteetti henkimaailmaan nähden niin että Jeesuksen nimeen vedoten voidaan pahat henkiolennot, niiden henkivaikutukset ja kiroukset joita ne välikappaleenaan käyttävät, kukistaa.

      Uskova ei koskaan ole, hänen ei tarvitse olla jokin pikkuruinen piipertäjä joka nurkkaan ajettuna pienellä kynttilällä jeesuksen nimeen ja ristinmerkkeihin vedoten torjuu suurta pimeyttä. Pöh. OIKEA asetelma on, että meillä on Hänessä auktoriteetti. Valkeus on suurempi kuin pimeys. Vihollinen on se joka pelkää Kristuksen voimaa ja valtasuuruutta, jonka Hän on antanut omilleen, mutta valehtelijana se tekeytyy suuremmaksi kuin on ja pyrkii pelon kautta sitomaan myös uskovaisia, etteivät nämä ymmärtäisi eivätkä käyttäisi auktoriteettiaan.

      Jos ajatellaan Jeesukseen uskovaa joka todellisesti seurustelee Herransa kanssa, tahtoo elää valkeudessa ja tuntee Pyhän Hengen, verrattuna toiseen Jeesukseen uskovaan, jolla perusta kyllä on sama mutta käytännön elämä sitä ja tätä niin että hän on enemmän kiinnostunut omista asioistaan kuin Jeesuksesta, laiminlyö rukouselämää eikä ota vastaan Hengen voitelua, niin näiden kahden välillä on valtava ero. Pohjimmiltaan ei ole eroa siinä että Jeesus johon uskotaan on kyllä sama (jos usko on todellista) ja samat hengelliset rikkaudet ja yltäkylläinen elämä Jumalan tuntemisessa on tarjolla kummallekin - arkipäiväinen elämä kuitenkin osoittaa kuka elää Jumalan lahjan todeksi ja kuka ei. Jumalan johdatus ja suoja ei ole automaatio vaan uskovaakin voi johdattaa vieraat henget jos hän on välinpitämätön henkilökohtaisesta vastuustaan. Esimerkiksi haureuden henki voi hyvin pitkälle manipuloida ja eksyttää jopa niin, että joudutaan kokonaan pois Kristuksesta ja tilalle tulee henkivaikutuksia jotka tekeytyvät "jumalalliseksi rakkaudeksi" ym. Jos on ehdoin tahdoin käännetty selkä Jumalan johdatukselle ja ohjeille ja on lähdetty tekemään mitä itsestä tuntuu hyvältä. Silloin voi joutua pimeyteen. Astuu niin sanotusti miinaan: on kulkenut väärää reittiä ja joutunut ansaan.

      Eihän Jeesus turhaan kehoittanut ja kehoita omiaan valvomaan... Nähdäkseni ennen kaikkea pitämään huolta henkilökohtaisesta suhteestaan Häneen, persoonaan. Valvominen on että olemme kiinnostuneet Jeesuksesta ja kuinka Hän haluaa toimia ja auttaa.

      Kun tuossa tuli Jääskeläinen mainittua niin muistelen vielä erästä tapausta minkä hän kertoi ja mikä sitten oli häntä jäänyt puhuttelemaan. Hän oli toisen saatananpalvojan kanssa uskovaisten tilaisuudessa, tietysti aivan normaalisti pukeutuneina ja huomiota herättämättä istuivat takapenkissä, ääneti kirosivat kokoustilannetta. Seurauksena oli että puhuja sekoili sanoissaan, kitaran soittajalta katkesi kieliä jne. Tilaisuudessa oli kuitenkin eräs vanhahko naishenkilö joka rukoili ja koki sisimmässään mistä on kysymys. Jumala antoi hänelle oikean ymmärryksen. Hän nousi ja kääntyi, käveli takarivissä istuvien nuorukaisten luo ja alkoi äänekkäästi julistaa Jeesuksen nimen ja sovintoveren voimaa. Jääskeläinen kertoo että heidän kirouksensa raukesivat siinä silmänräpäyksessä ja vihollisen heille antama voimantunne haihtui. Hänen kertomansa mukaan he joutuivat sydän jyskyttäen ja lähes konttaamalla pakenemaan mummua kun tämä hengellisellä auktoriteetilla julisti Jeesuksen nimeä.

      Korostan. Ihminen itsessään ei omaa noituuden kykyjä vaan nuo kyvyt tulevat Saatanan maailmasta. Tietysti on esimerkiksi sukurasitusta ja taipumuksia, sidonnaisuuksia, jotka altistavat kuten selvänäkötaipumukset ym. noituudelle niin, että henget helpommin ottavat välikappaleekseen. Tosiasia aina on ettei ihminen käytä henkiä vaan ne käyttävät häntä: magian harjoittaja on aina itse magiansa ensisijainen uhri, olkoon kyse "valkoisesta" (valepukuinen pimeys) tai "mustasta" (oikeassa värissään esiintyvä pahuus) noituudesta.

      Samoin kiroukset itsessään eivät tee yhtään mitään vaan ainoastaan henkivallat antavat niille voimavaikutuksen mikä niissä toimii.
      Kun nuo henget voitetaan tai niiltä riistetään toimintamahdollisuudet myös kiroukset raukeavat. Kirous ei siis kykene itsessään vaikuttamaan mitään. Ilman sielunvihollisen henkiä (ja Jumalan todellisuudesta katsottuna ne ovat aina voitettuja henkiä) kiroukset jäävät tyhjänveroisiksi.

      [email protected]

      Esineiden kautta vaikuttavat henget:
      http://keskustelu.suomi24.fi/show.fcgi?category=1000000000000003&conference=4500000000000216&posting=22000000035516101#22000000035516101

      http://galleria.suomi24.fi/aapiscuckoo

      • ETTÄ..

        Ne ihmiset jotka väittävät ettei saatanaa demoneineen ole olemassa, ovat niiden hyviksi tekeytyneiden harhauttamia. Eräs Aritta ainakin on väittänyt kivenkovaan ettei näitä ole olemassa, että ne ovat vain illuusiota... Ainakin siten ne pystyvät piiloutumaan ihmisiltä, kun kerrotaan uskottavalla tavalla, että niitä ei olisi olemassa ja jos se kuullaan vielä henkimaailman taholta niin a vot ?


        Kuitenkin on paljon ihmisiä, jotka ovat kokeneet saatanan läsnäolon jne.


        Itse olen kuullut avaruusolennolta(siten sen ainakin koin), että saatana demoneineen on olemassa ja vaikka siitä onkin aikaa jo monta vuotta, tiedän, että ei se kyllä untakaan ollut ja oli muitakin avaruuskokemuksia minulla aikoinaan jonkin verran.



        Mutta on väittämän mukaan myös kuolemanrajakokemuksia joissa on kerrottu, ettei saatanaa demoneineen ole olemassa, mutta mistä tietää ovatko olleet tekemisissä enkeleiksi tekeytyvien olentojen kanssa, vai oikeiden enkelien jn.


        On kuitenkin myös kirjoja, jotka käsittelevät persoonallista pahuutta, saatanan henkien persoonia jn ?





        Amerikassa on myös "ns" hevoskirkkoja, joissa väittämän mukaan ollaan yhteydessä saatanaan ja hyödytään saatanallisista voimista, rikastutaan esim ?


      • RetroUniq
        ETTÄ.. kirjoitti:

        Ne ihmiset jotka väittävät ettei saatanaa demoneineen ole olemassa, ovat niiden hyviksi tekeytyneiden harhauttamia. Eräs Aritta ainakin on väittänyt kivenkovaan ettei näitä ole olemassa, että ne ovat vain illuusiota... Ainakin siten ne pystyvät piiloutumaan ihmisiltä, kun kerrotaan uskottavalla tavalla, että niitä ei olisi olemassa ja jos se kuullaan vielä henkimaailman taholta niin a vot ?


        Kuitenkin on paljon ihmisiä, jotka ovat kokeneet saatanan läsnäolon jne.


        Itse olen kuullut avaruusolennolta(siten sen ainakin koin), että saatana demoneineen on olemassa ja vaikka siitä onkin aikaa jo monta vuotta, tiedän, että ei se kyllä untakaan ollut ja oli muitakin avaruuskokemuksia minulla aikoinaan jonkin verran.



        Mutta on väittämän mukaan myös kuolemanrajakokemuksia joissa on kerrottu, ettei saatanaa demoneineen ole olemassa, mutta mistä tietää ovatko olleet tekemisissä enkeleiksi tekeytyvien olentojen kanssa, vai oikeiden enkelien jn.


        On kuitenkin myös kirjoja, jotka käsittelevät persoonallista pahuutta, saatanan henkien persoonia jn ?





        Amerikassa on myös "ns" hevoskirkkoja, joissa väittämän mukaan ollaan yhteydessä saatanaan ja hyödytään saatanallisista voimista, rikastutaan esim ?

        että pahuus ja varsinkin pahat henkiolennot pyritään selittämään tyhjiin, koska tuntuisi mukavammalta ja helpottavalta jos sitä ei olisi tai jos ne olisivat vain negatiivista energiaa ym. Toisaalta pahojen henkiolentojen olemassaolo on joskus niin kiistaton ja ilmeinen, että se on ollut pakko myöntää. Asia kuitenkin pyritään sekoittamaan ja hämäämään myös tältä puolen. Ei siis ole mikään todiste hyvän puolella olemisesta vielä se että pahojen henkien olemassaolo myönnetään ja niistä varoitetaan.

        Saatanalle ei ole niinkään merkitystä tiedostetaanko ja tunnustetaanko pahojen henkien olemassaolo, vaan että hän saa edelleenkin pitää ihmisen erossa siitä ainoasta, jossa avautuu oikeasti hyvä henkimaailma. Jeesuksessa on voitto kaikesta pahasta niin että Hänessä on myös auktoriteetti pahojen henkien yli ja niiden juonien paljastuminen. Niin kauan kuin ihminen on ja pysyy erossa todellisesta vastauksesta (Jeesuksesta Kristuksesta) voidaan hänelle syöttää lähes mitä tahansa keitoksia.

        Toiselta puolen sielunvihollinen irvistelee ja pelottelee kauhistuttavana pahana ja toiselta puolen houkuttelee hakemaan apua ns. hyviltä hengiltä, jotka tarjoavat suojelusta ja henkistä kasvua, vaikka ovatkin samaa pimeyttä valepukuisena!

        Siksi tärkeämpää kuin etsiä hengellisiä kokemuksia olisi kiinnostua totuudesta ja miettiä omaa suhdettaan hengelliseen kokemiseen ylipäätään. Valitsenko omien mielikuvieni mukaisia käsityksiä ja olen kokemusteni, niitä koskevien tulkintojeni ja ajatteluni harhautettavissa, vai tahdonko tulla tuntemaan totuuden niin kuin se on, ennen kaikkea totuuden Jumalasta ja (jos Jumala, todellinen ja hyvä on olemassa) olla valmis ehdoitta sitoutumaan Häneen?

        Tätä kautta ajatukset alkavat selkiytyä.

        ---

        Elämme maailmassa jossa ajatteluamme ovat muovanneet monenlaiset vaikutteet syntymästä lähtien: koti ja sukulaiset, ystävät, kasvuolosuhteet, ympäristö, henkilökohtaiset kokemukset. Kaikessa tässä olemme olleet alttiita myös miljoonille harhaanjohtaville vaikutteille. Nyt se henkilökohtainen ajattelu, mistä käsin vertailemme asioita ja pohdimme mikä voisi olla totta ja oikeaa, ei ole syntynyt tyhjiössä eikä itsestään. Kuinka koen itseni ja mitä ajattelen tarvitsevani ollakseni todellisesti vapaa - kaikki tämä on muotoutunut maailmassa, joka on monella tapaa hukassa ja eksynyt.

        Kaikessa käsittämisessäni olen sidottu minuun joka käsitän enkä voi nähdä asioita itsestäni irrallaan, en voi havaita niitä sellaisina kuin ne ilman vääristäviä mielikuviani ovat, toisin sanoen: en voi päästä ajatteluni tuolle puolen. Kuinka näin ollen ollenkaan voin saada kokemuksen siitä mitä aidoimmillani olen tai olisin ilman vääristäviä ajattelumalleja ja minäkuvaa jota olen tottunut pitämään itsenäni, kuinka koskaan voisin saada kosketuksen siihen mitä on todellinen vapaus, ei ainoastaan minun rakentunut tapani hahmottaa vapautta, niin, onko mitään mahdollisuutta kokea todellisuus niin että kokemus olisi yhdenmukainen todellisuuden kanssa ja välittäisi vääristymättömän havainnon kuinka se toimii, mikä maailmassa on oikeaa ja väärää, mikä arvokasta?

        Ainoa mahdollisuus on, että pääsemme yhteyteen Jumalan kanssa, sellaisen kanssa joka tietää ja tuntee todellisuuden tarkalleen, on sen perusta ja lähtökohta. Joku josta käsin oikea ja väärä määräytyvät, menevät kohdalleen. Raamattu sanoo: "Muuttukaa mielenne uudistuksen kautta, tutkiaksenne, mikä on Jumalan tahto, mikä hyvää ja otollista ja täydellistä..."

        En voi itse muuttaa mieltäni niin, että alkaisin nähdä ja kokea oikein, mutta yhteydessä Jumalaan koen kuinka Hänen todellisuutensa tulee minuun, alkaa vaikuttaa minussa. Luovuttaessani itseni kokonaan Hänelle en olekaan vähemmän minä, vaan enemmän minä: se mitä olisin voinut alun alkaenkin olla, ellei minuuteni ja identiteettini olisi rakentunut pitkälti vääristävien vaikutteiden alaisuudessa. Avoimuudessa Jumalaa kohtaan saan ottaa vastaan Hänen hyvyyttään, minkä seurauksena Pyhä Henki uudistaa minua sisällisesti. En siis pakota itseäni johonkin muottiin vaan TODELLISUUS ITSE muovaa käsitystäni todellisuudesta. Tällä tavalla Jumala - henkilökohtaisen yhteyden, suhteen kautta - antaa erottelukykyä, ymmärrystä asioiden sisäisestä luonteesta, vaikuttaa oikeaa mentaliteettia eli asennetta ja suhtautumistapaa lähimmäisiin jne.

        Vastaus on Jeesus Kristus.

        ---

        Ei uskonnollinen ritualismi vaan henkilökohtainen Jumalan tunteminen Hänessä, joka täydellisesti on voittanut sielunvihollisen voimat, kaiken pahuuden ja ilkeyden.





        Suosittelen lukemaan Ingerlise Provstgaardin kirjan Kauko-ohjattu.

        http://keskustelu.suomi24.fi/show.fcgi?category=1000000000000003&conference=1500000000000058&posting=22000000005610305#22000000005610305


    • aloittaja

      Kiitos vastauksista. Revin mokoman kuvan porttieni ulkopuolella ja uskokaa tai älkää siihen loppui se ahistus.

      Yllättävää oli se että kuvan oli antanut minulle hengellinen ihminen, mutta nyt on taas kaikki hyvin :-)

    • Nezus 35

      Mustan magian ero valkoiseen magiaan on hiuksen hieno ero ja kummassakin tapauksessa johtaa ("sielun")väärälle puolelle aitaa,mikäli ei satu perimä geeneissä olemaan Shamaani tekijöitä joka on kyseisen "henkilön"kannalta surullien asia ja sangen valitettavaa.Idän (japani-kiina-lähi itä) alueen vanhojen "uskomuksien" mukaan Eloenergian "ottaminen" on Vampyrismia ja aiheuttaa aina Sairastumisesta kuolemaan saakka ,(Mustaa magiaa).Tavallisessa elämässä ilmiö on Usein masennus, sairastuminen jne.jonka voi aiheuttaa jokin läheinen hekilö ja saatta myös henkilö itse olla syyllinen omaan spyyke tilaan.Neuvona mikäli asialle mitään voi onvirallinen asian tuntija ja koska on jnkinlaita "vaikutus" valtaa omaava henkilö tilänne saatta olla hankala,joten harkinta ja usko hyvyyteen ei haittaa kai ketään ihmistä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14826
    2. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      2177
    3. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      2175
    4. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      2175
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      2174
    6. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      2174
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      2173
    8. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      2173
    9. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      2173
    10. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      2173
    Aihe