Hissi-KuPS

Viimeinen kuulutus

Julistan polttavani KuPS:n kaulaliinan välittömästi jos se taas kerran tippuu. Jos pysyy karsijan paikalla, niinkuin eilen taas todella näytti, niin vaikea sanoa AC Oulun tai Viikinkien tasosta tällä hetkellä, eivät tainneet mennä ainakaan cupissa kovin pitkälle? Joku valistakoon asiaa...?

Mutta kyllä oli kaaheeta toi eilinen RoPS-peli, paikkoja hukataan ja paketti ihan levällään. Eikö tosiaan ole muuta materiaalia hyökkäykseen kun noi teiniviikset?! Pele Koljonen poikkeus, mutta eihän sitäkään voi peluuttaa kun on Atik Ismaelin poika!

2

356

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Kuåpiåssa

   Kalpa, Puijon Pesis, mennyt lentopallo-suuruus, jne, surkeeta touhua! Hommatkaa edes yks joukkue jostain lajista mikä pärjää! Koko Itä-Suomessa ei muuten ole nykyään joukkuetta mikä pärjäisi millään tasolla, jalkapallossa MP kakkosessa, Jippo tippumassa kakkoseen - sentään VARKAUS meni Suomen cupissa 8 joukkoon.
   ANKEETA Itä-Suomi, Viipuria tässä tarvittais!

  • rahalla saa

   Huomaa taas että on Suomessa paljon ihmisiä jotka ei tiedä jalkapallosta ja seuroista mitään. he vain luulevat tietävänsä.

   Olisikohan niin että Itä-Suomi.. Kuopio yms. Miten voi rakentaa kilpailukykyisiä seuroja jos ei ole millä niitä rakentaa. Ei tällä leveysasteella mielestäni voi tehdä nykyään mitään muuta kuin olla mahdollisimman hyvä kasvattajaseura. Panostaa ne vähäiset paalut omaan tuotantoon., ihan sieltä poikasista lähtien.

   Jääkiekko, jalkapallo, pesäpallo, koripallo, salibändy. Lajeina Kuopiossa elävät mutta taso on mitä on. Ja se johtuu juuri tästä että omaa kasvatusta ei ole ajateltu 5-10 vuotta sitten riittävällä innokkuudella.

   Tunnustusta kuitenkin Kalpalle että siellä on omia junnuja peluutettu ja tehty perkele sitä työtä junnuissa. Kalpa A -Suomenmestari 2007! Mutta muutosta pitäisi tehdä siirtosopimuksien saralla. Eihän tässä ole mitään järkeä että Kalpa tuskin saa rahoja yhdestäkään junnusta siirroissa puhumattakaan siitä pelaavatko he edes edustuksessa ennenkuin siirtyvät jo "isompiin. Ryöstäjiin. JOKERIT; HIFK, BLUES. Suomeen pitää ehdottomasti saada siirtokorvausjärjestelmä aikaan tässä junnu-isoseura siirrossa. se palvelisi kaikkia.

   Paras esimerkki on Kuopiolainen Juuso Puustinen, kalpa-kasvatti. sopimus calgaryyn suoraan junnuista ja siellä kausi , jonka jälkeen aloittaa espoon bluesissa sm-liigakautta. Mitä kalpa hyötyi tästä. ei yhtikäs mitään!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Melkein lähetin viestin.

   Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
   Ikävä
   129
   1837
  2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

   Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
   Ikävä
   78
   1717
  3. Ikävöimäsi henkilön ikä

   Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
   Ikävä
   56
   1323
  4. Liikenne onnettomuus

   Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
   Orimattila
   69
   1141
  5. Tiedätkö autereen?

   Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
   Tunteet
   8
   839
  6. Kuka jäi auton alle

   Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
   Kuortane
   2
   795
  7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

   kaivattusi kanssa?
   Ikävä
   45
   767
  8. Oli kyl kunnon reissu

   Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
   Kuhmo
   10
   749
  9. Vähän pelottaa

   Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
   Ikävä
   41
   735
  10. Mikä tekee kaivatustasi

   haluttavan?
   Ikävä
   45
   717
  Aihe