Hissi-KuPS

Viimeinen kuulutus

Julistan polttavani KuPS:n kaulaliinan välittömästi jos se taas kerran tippuu. Jos pysyy karsijan paikalla, niinkuin eilen taas todella näytti, niin vaikea sanoa AC Oulun tai Viikinkien tasosta tällä hetkellä, eivät tainneet mennä ainakaan cupissa kovin pitkälle? Joku valistakoon asiaa...?

Mutta kyllä oli kaaheeta toi eilinen RoPS-peli, paikkoja hukataan ja paketti ihan levällään. Eikö tosiaan ole muuta materiaalia hyökkäykseen kun noi teiniviikset?! Pele Koljonen poikkeus, mutta eihän sitäkään voi peluuttaa kun on Atik Ismaelin poika!

2

279

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Kuåpiåssa

   Kalpa, Puijon Pesis, mennyt lentopallo-suuruus, jne, surkeeta touhua! Hommatkaa edes yks joukkue jostain lajista mikä pärjää! Koko Itä-Suomessa ei muuten ole nykyään joukkuetta mikä pärjäisi millään tasolla, jalkapallossa MP kakkosessa, Jippo tippumassa kakkoseen - sentään VARKAUS meni Suomen cupissa 8 joukkoon.
   ANKEETA Itä-Suomi, Viipuria tässä tarvittais!

  • rahalla saa

   Huomaa taas että on Suomessa paljon ihmisiä jotka ei tiedä jalkapallosta ja seuroista mitään. he vain luulevat tietävänsä.

   Olisikohan niin että Itä-Suomi.. Kuopio yms. Miten voi rakentaa kilpailukykyisiä seuroja jos ei ole millä niitä rakentaa. Ei tällä leveysasteella mielestäni voi tehdä nykyään mitään muuta kuin olla mahdollisimman hyvä kasvattajaseura. Panostaa ne vähäiset paalut omaan tuotantoon., ihan sieltä poikasista lähtien.

   Jääkiekko, jalkapallo, pesäpallo, koripallo, salibändy. Lajeina Kuopiossa elävät mutta taso on mitä on. Ja se johtuu juuri tästä että omaa kasvatusta ei ole ajateltu 5-10 vuotta sitten riittävällä innokkuudella.

   Tunnustusta kuitenkin Kalpalle että siellä on omia junnuja peluutettu ja tehty perkele sitä työtä junnuissa. Kalpa A -Suomenmestari 2007! Mutta muutosta pitäisi tehdä siirtosopimuksien saralla. Eihän tässä ole mitään järkeä että Kalpa tuskin saa rahoja yhdestäkään junnusta siirroissa puhumattakaan siitä pelaavatko he edes edustuksessa ennenkuin siirtyvät jo "isompiin. Ryöstäjiin. JOKERIT; HIFK, BLUES. Suomeen pitää ehdottomasti saada siirtokorvausjärjestelmä aikaan tässä junnu-isoseura siirrossa. se palvelisi kaikkia.

   Paras esimerkki on Kuopiolainen Juuso Puustinen, kalpa-kasvatti. sopimus calgaryyn suoraan junnuista ja siellä kausi , jonka jälkeen aloittaa espoon bluesissa sm-liigakautta. Mitä kalpa hyötyi tästä. ei yhtikäs mitään!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Täti-ihminen Sofia ja nuori kanadalainen lätkänpelaaja

   Sofialla on kiikarissa Logan Thompson 25v, Las Vegasissa pelaava kanadalaispelaaja. Tätä se kai tarkoitti, kun sanoi Seiskalle, ettei tiedä kuinka pit
   Kotimaiset julkkisjuorut
   213
   3905
  2. Some pillastui: Farmin voitto pedattiin Teemulle?!? "Törkee temppu" "Taina oli ihan vailla mahiksia"

   Ohhoh, Farmi-kaksintaistelu ja finaali on saanut tunteet kuumiksi - ja ehkä syystäkin Suomi24 Keskustelu -palstalla... Olisiko Tainalla ollut mahdolli
   Suomalaiset julkkikset
   32
   3501
  3. Suomessa todettu ilmeisesti eka apinarokkotapaus

   Euroopassa matkailleella miehellä. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008841676.html
   Maailman menoa
   127
   1884
  4. Voiko Martinaa muuta kuin nauraa

   Baha oli "tiedän, että ollaan loppuelämä yhdessä."😂 Pikkarainen oli " tässä on nyt se oikea ihminen, en luovu susta koskaan."😂 Lippispojasta sanoo "
   Kotimaiset julkkisjuorut
   354
   1665
  5. Mitäs ajattelisit

   Jos saisit häneltä tänään pienessä sievässä lähetetyn viestin puhelimeen "haluan nähdä" tai "ikävä"?
   Ikävä
   102
   1235
  6. Onko kaivatullasi jokin taito

   millä saada sinut polvilleeen?
   Ikävä
   37
   849
  7. Sofia ilmestyi eilen illalla instaansa, on silmät surulliset ja koko kasvojen olemus .

   Ei ole koskaan helppoa eroa olemassa, vaikka kuinka sitä toisin jotkut väittävät.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   53
   800
  8. Se mitä meidän välillämme oli

   Oli vasta lämmittelyä. Haluatko sukeltaa syvään päähän ✨
   Ikävä
   49
   725
  9. Ajattelin valvoa vielä tunnin

   hänestä haaveillen..
   Ikävä
   55
   690
  10. En halua nähdä sua enää

   jos et tunne mitään mua kohtaan. Mitä muuta kuvittelet? Olen roikkunut sinussa. SINUSSA!
   Ikävä
   66
   621
  Aihe