Vanha tosi kummitustarina

kepheus

Tämä tapaus sattui isoisäni tuttavalle joskus muinoin.
Oli iso komea talo, mutta sitä ei siksi kukaan halunnut ottaa koska sanottiin sielä kummittelevan. No tämä isoisäni tuttava lupautui eräänä yönä menemään sinne ja nukkuvansa siellä. Toiset olivat sanoneet, että ei sielä öitään nuku kummittelun takia. No hän meni taloon ja kun yö tuli, niin kummitus saapu mesoamaan. Se oli alkanut kulkea ovissa ja pitää meteliä. Tämä isoisäni tuttava oli ollut todella kylmäpäinen mies yleensäkin ja oli sitten yöllä kysynyt: "mitä meluat, miksipä et anna minun yötäni nukkua?" Ei ollut heti kuulunut mitään, mutta uudemman kysymisen jälkeen oli kuulunut ääni:"minä meluan siksi, koska en saa rauhaa." Puheessa kummituksen kanssa kävi sitten ilmi, että hän on aikoja sitten kuollut mies, että hänen ruumiinsa on siinä talossa seinän takana, seinä joka on valettu jälestä päin umpeen ja hän on siellä vanhan uunin takana. Isoisän tuttu oli sanonut, että hän lupaa hoitaa ruumiisi sieltä pois, jos annat minun yön nukkua nyt rauhassa. Kävi niin, että hän sai nukutuksi yön rauhassa ja heti aamulla kutsui miehiä purkamaan seinää, jonka takana kummitus oli sanonut ruumiinsa olevan. Miehet oli vastustaneet, että ei niin hie noa taloa aleta pilkkoa, mutta kaveri oli tiukasti todennut että sehän puretaan.

No miehet uurasteli päivän ja kuinka ollakaan, seinän takaa löyty uunin raunio ja sieltä uunin takaa ihmisen luuranko. Sitten jäänteet korjattiin hautaan ja siunattiin, sen jälkeen kummittelu kuulemma talosta katosi kokonaan. Tarina on tosi.

136

23277

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • olen kuullut.......

      että eräs tuttavani oli nuorena ollut hoitamassa lapsia, perheessä jonka tuvan lattian alta oli kuulunut vauvan itkua joka yö klo 12-01, Lattia oli purettu ja sieltä oli löytynyt vauvan luuranko ja vauvan tavaroita.

      • tämä on kuultu ennenkin :)

        Itsekin olen kuullut kyseisen vauvavainaja tarinan parissakin eri paikassa... Tälläisiähän ne vähän ovat, nämä kummitustarinat :)

        Tarinasi ei nyt kerro minkälainen lattia oli kyseessä mutta eikös ruumis ala haisemaan? Meinaatko että surmaajat oli asuneet talossa missä ruumis haisee ja mätänee? Muuttaneet pois ja asunto ollut tyhjänä juuri sen aikaa että mätäneminen etenee "hajuttomaan" vaiheeseen? Vai oliko surmaaja vienyt lapsen ruumiin toiseen taloon eikä talon omistajat olleet huomanneet/haistaneet mitään? Haiskahtaa hieman juttusi :)


      • titi123

        Mäkin oon kuullut tuosta tarinasta aika karu


    • hjghj

      miksi hänet oli haudattu seinan taa. Oliko hänet joku murhannut ?

      • x-x-x-x

        kyllä, murhattu uhri


    • hää.

      mesosi siitä, että ruumis oli jätetty seinän taa, en ymmärrä. Mitä väliä sillä enään silloin on missä ruumis, luut on, kun on jo kuollut ?!

      • x-x-x-x

        Minäkään en tunne tämän tapauksen koko problematiikkaa, mutta hänet oli siis murhattu ja todennäköisesti siksi levoton oli


      • Atte Ateisti

        Itse asiassa seiniin muurattuja ruumiita kyllä rikoshistoria tunteekin: tässä Kokemäeltä tapaus 1960-luvulta:

        http://fi.wikipedia.org/wiki/Uunisurma

        Kaikesta karmeudestaan huolimatta kummittelua tapaukseen ei sisältynyt.

        Kyllikki Saaren surman tai Tulilahden murhien luokkaan tämä tarina ei pääse, sillä tekijä oli ilmeinen.


      • Niin se on
        x-x-x-x kirjoitti:

        Minäkään en tunne tämän tapauksen koko problematiikkaa, mutta hänet oli siis murhattu ja todennäköisesti siksi levoton oli

        Se oli levoton, koska ei päässyt hautaan.... Ja ruumista ei siunattu ;)


      • näin

        Katsos kun on murhattu, ilman siunausts ei saa rauhaa


      • Jacop
        näin kirjoitti:

        Katsos kun on murhattu, ilman siunausts ei saa rauhaa

        Katsoss kun on murhattu....

        Minun mielestäni tämä liittyy jotenkin siihen ruumiista irtaantumiseen jonka monet ihmiset ovat kokeneet. Ihmisen henkiluomus on jäänyt mesoamaan tänne maanpäälle. Tähän liittyy myös kristin uskon näkökulma, siten, että henki vapautuu ruumiin vankilasta joka on epäpyhä ja sitä sanotaan syntiseksi lihaksi. Meidän henkemme liitää Jumalan luo taivaaseen tai paratiisiin. Odottamaan toista tulemustaan maan päälle. Meissä ei itsessämme ole henkeä jolla perisimme taivasten valtakunnan. Se henki annetaan ihmisille uudesti syntymisen ihmeessä ja se on meissä asustava pyhä henki, joka erkanee lihastamme kuoleman yhteydessä. Mutta heissä jotka on uudesti syntyneet Jeesuksessa Kristuksessa on lahjaksi saatu Jumalan henki joka ei voi kuolla, koska Jumala on iankaikkinen.


    • enemmänkin

      olla näitä urbaani legendoja, joita toki tositarinoina kerrotaan... Mutta mukavia luettavia kaikesta huolimatta...

    • leda

      En nyt jaksa muistaa enää sen nimeä, mutta löytää netistä varmasti, kun se on se linna missä kummittelee eniten. Pohjois-Englannissa sijaitsee. Tuli tuosta jutusta mieleen se sininen tai surullinen poika jolla oli tapana öisin itkeä huoneessa samalla nähtiin sinisiä välähdyksiä ja joskus myös siniseen pukeutunut poika. Remontin yhteydessä seinä purettiin ja löydettiin sen takaa miehen ja pojan luurangot, pojan luissa oli vielä jäljellä sinistä kangasta.Luut siirrettiin hautausmaahan ja pojan kummittelut vähenivät. Myös tosi tarina.

      • sirih

        pidän kummitus tarinoista tässä on yksi suosikeistani:"Kamala kauhujuttu"

        Oli sumuinen ilta, mutta kuu loisti taivaalla. Jussi Lehtiö oli kävelemässä kotiin töistä oman lehtensä toimituksesta, kun hän kuuli takanaan askelia. Hän kääntyi ja näki vanhan eläkeiässä olevan naisen. "Huh!" hän ajatteli. Hän kääntyi taas taaksepäin, mutta nainen oli kadonnut ja tilalla oli pieni, valkoinen kissa. Jussi meni silittämään sitä. Yhtäkkiä kissan silmät alkoivat loistaa…

        Aamulla Anu Aamuvirkku tuli hakemaan postiaan ja näki kadulla raadellun miehen, jonka sydän oli revitty irti…Hän juoksi naapuriinsa, johon oli muuttanut juuri äskettäin tiedemies, Pertti Pipetti. Pertti soitti heti poliisin ja ambulanssin. Ne tulivatkin tuota pikaa ja poliisi otti Anulta ja Pertiltä lausunnot. Kun lääkärit veivät valkoisen ruumiin pois, he sanoivat, etteivät olleet ikinä nähneet mitään vastaavaa…

        Anu lähti töihin järkytyksen laannuttua. Matkalla häntä vastaan tuli pieni kissa, ja Anu kutsui sitä luokseen. Kissa ei tullut, niinpä Anu lähti kulkemaan sitä kohti. Kun Anu kosketti kissaa, hän sai valtavan sähköiskun ja pyörtyi hetkeksi… Kun hän vähän ajan päästä heräsi, kissa oli kadonnut. "Aivan kuin kissan silmät olisivat loistaneet punaisina…" Anu ajatteli.

        Töissä kaikki olivat hiljaa surullisen näköisiä. Anu kysyi, mitä oli tapahtunut. Tiina Tuittupää sanoi, että Marja Mäkättäjä oli kuollut. Hänet oli raadeltu ja hänen sydämensä oli revitty irti. "Miehelle kadulla oli käynyt samalla tavalla! Tämä ei voinut olla sattumaa", Anu ajatteli. Anu lähti aikaisin töistä pois. Tv oli päällä, kun Anu oli keittiössä. Hän kuuli, että uutiset alkoivat. Uutisissa raportoitiin näistä oudoista tapahtumista. Siinä sanottiin, että meidän Purppura- kylässämme oli sattunut jo 10 näitä outoja tapauksia.

        Seuraavana iltana kun Anu tuli kotiin, taloissa paloivat kaikki mahdolliset kynttilät ja valot. Verhot oli vedetty ikkunoiden eteen ja kaikki ovet ja ikkunat oli laitettu lukkoon. Muutama asukas laittoi jopa lautoja kissan ja koiran luukkujensa peitoksi. Näki selvästi, että ihmiset olivat paniikissa. Anu päätti mennä nopeasti kotiin ja tehdä samat turva-toimenpiteet.

        Aamulla löydettiin taas uusi uhri ja kuten tavanomaista, poliisit tutkivat uhrin perusteellisesti eikä mitään ollut koskaan löytynyt. Yksi poliiseista pyysi muut luokseen. Hän oli löytänyt valkoisen karvan. He ihmettelivät, mistä se voisi olla peräisin ja siten se vietiin poliisin laboratorioon. Anu päätti pitää vapaapäivän ja meni pihallensa istuttamaan kukkia. Pertti oli myös pihallansa ja silitti valkoista kissaa. Hän koko ajan hoki: "Olen niin pahoillani, olen niin pahoillani…" Anu ihmetteli, mitä hän tarkoitti. Kun hän näki Anun, hän juoksi sisälle ja kaappasi mukaansa kissansa. Kissa oli näyttänyt jotenkin oudolta…

        Aamu-uutisissa sanottiin poliisien epäilevän murhaajan olevan KISSA ! Se kuulosti oudolta, mutta tutkimuksissa jokaiselta uhrilta oli löytynyt valkoisia kissankarvoja ja joiltakin kynsi ja jälkiä tietysti raatelusta. Anu ihmetteli hieman ja sitten hänen mieleensä tuli hirveä ajatus. Hänen naapurinsa Herra Pipettihän oli vasta muuttanut ja melkein heti sen jälkeen alkoivat kummat tapaturmat tapahtua. Ja hänellähän oli myös kissa, joka oli VALKOINEN ! Anu päätti lähteä poliisiasemalle kertomaan teoriansa… Poliisit kummastelivat hetken, mutta sanoivat, että hehän voisivat kyllä varmuuden vuoksi suorittaa kotietsinnän. Anu lähti heidän mukaansa…Illalla Pertti näytti olevan hieman hermostunut, kun he saapuivat ovelle. Kissa oli keittiön pöydällä ja Anu meni silittämään sitä, mutta kun Anu näki sen läheltä, hän tajusi, että se oli sama kissa, jolta hän oli saanut "sähköiskun" ! Yhtäkkiä kissan silmät alkoivat kiilua ja se hyökkäsi Anun kimppuun. Siinä samassa poliisit tulivat ja ampuivat kissaan nukutuspiikin.. Poliisit pidättivät Pertin ja pyysivät häntä kertomaan mitä oli tapahtunut. Pertti sanoi, että kissan päälle oli kaatunut koeputki sisältäen vaarallisen aineen." Kissa oli muuttunut aivan oudoksi. Illalla se lähtee aina ulos ja palaa sottaisena. En uskaltanut kertoa kenellekään… Olen niin pahoillani. Tätä tapahtumaa pyysin eilen kissaltani anteeksi, Anu ." Pertti kertoi, että hän on kehittämässä juuri parannuskeinoa ja siihen ei pitäisi mennä kauan. Poliisit antoivat Pertin jatkaa työtään, mutta kissan piti pysyä lukkojen takana

        Vähän ajan päästä kissa oli parantunut ja Pertti oli pistänyt varmat lukot yms. laboratorionsa eteen… Ei Pertti näin vähällä pälkähästä päässyt vaan hänen oli oltava ehdonalaisessa 8 vuotta ja suorittaa yhteiskuntapalvelua. Kaikki onneksi päättyi hyvin ja kissa oli toipunut tosi hyvin. Se vieraili Anun luona päivittäin. Anukin oli päättänyt hankkia kissan…


      • sirih
        sirih kirjoitti:

        pidän kummitus tarinoista tässä on yksi suosikeistani:"Kamala kauhujuttu"

        Oli sumuinen ilta, mutta kuu loisti taivaalla. Jussi Lehtiö oli kävelemässä kotiin töistä oman lehtensä toimituksesta, kun hän kuuli takanaan askelia. Hän kääntyi ja näki vanhan eläkeiässä olevan naisen. "Huh!" hän ajatteli. Hän kääntyi taas taaksepäin, mutta nainen oli kadonnut ja tilalla oli pieni, valkoinen kissa. Jussi meni silittämään sitä. Yhtäkkiä kissan silmät alkoivat loistaa…

        Aamulla Anu Aamuvirkku tuli hakemaan postiaan ja näki kadulla raadellun miehen, jonka sydän oli revitty irti…Hän juoksi naapuriinsa, johon oli muuttanut juuri äskettäin tiedemies, Pertti Pipetti. Pertti soitti heti poliisin ja ambulanssin. Ne tulivatkin tuota pikaa ja poliisi otti Anulta ja Pertiltä lausunnot. Kun lääkärit veivät valkoisen ruumiin pois, he sanoivat, etteivät olleet ikinä nähneet mitään vastaavaa…

        Anu lähti töihin järkytyksen laannuttua. Matkalla häntä vastaan tuli pieni kissa, ja Anu kutsui sitä luokseen. Kissa ei tullut, niinpä Anu lähti kulkemaan sitä kohti. Kun Anu kosketti kissaa, hän sai valtavan sähköiskun ja pyörtyi hetkeksi… Kun hän vähän ajan päästä heräsi, kissa oli kadonnut. "Aivan kuin kissan silmät olisivat loistaneet punaisina…" Anu ajatteli.

        Töissä kaikki olivat hiljaa surullisen näköisiä. Anu kysyi, mitä oli tapahtunut. Tiina Tuittupää sanoi, että Marja Mäkättäjä oli kuollut. Hänet oli raadeltu ja hänen sydämensä oli revitty irti. "Miehelle kadulla oli käynyt samalla tavalla! Tämä ei voinut olla sattumaa", Anu ajatteli. Anu lähti aikaisin töistä pois. Tv oli päällä, kun Anu oli keittiössä. Hän kuuli, että uutiset alkoivat. Uutisissa raportoitiin näistä oudoista tapahtumista. Siinä sanottiin, että meidän Purppura- kylässämme oli sattunut jo 10 näitä outoja tapauksia.

        Seuraavana iltana kun Anu tuli kotiin, taloissa paloivat kaikki mahdolliset kynttilät ja valot. Verhot oli vedetty ikkunoiden eteen ja kaikki ovet ja ikkunat oli laitettu lukkoon. Muutama asukas laittoi jopa lautoja kissan ja koiran luukkujensa peitoksi. Näki selvästi, että ihmiset olivat paniikissa. Anu päätti mennä nopeasti kotiin ja tehdä samat turva-toimenpiteet.

        Aamulla löydettiin taas uusi uhri ja kuten tavanomaista, poliisit tutkivat uhrin perusteellisesti eikä mitään ollut koskaan löytynyt. Yksi poliiseista pyysi muut luokseen. Hän oli löytänyt valkoisen karvan. He ihmettelivät, mistä se voisi olla peräisin ja siten se vietiin poliisin laboratorioon. Anu päätti pitää vapaapäivän ja meni pihallensa istuttamaan kukkia. Pertti oli myös pihallansa ja silitti valkoista kissaa. Hän koko ajan hoki: "Olen niin pahoillani, olen niin pahoillani…" Anu ihmetteli, mitä hän tarkoitti. Kun hän näki Anun, hän juoksi sisälle ja kaappasi mukaansa kissansa. Kissa oli näyttänyt jotenkin oudolta…

        Aamu-uutisissa sanottiin poliisien epäilevän murhaajan olevan KISSA ! Se kuulosti oudolta, mutta tutkimuksissa jokaiselta uhrilta oli löytynyt valkoisia kissankarvoja ja joiltakin kynsi ja jälkiä tietysti raatelusta. Anu ihmetteli hieman ja sitten hänen mieleensä tuli hirveä ajatus. Hänen naapurinsa Herra Pipettihän oli vasta muuttanut ja melkein heti sen jälkeen alkoivat kummat tapaturmat tapahtua. Ja hänellähän oli myös kissa, joka oli VALKOINEN ! Anu päätti lähteä poliisiasemalle kertomaan teoriansa… Poliisit kummastelivat hetken, mutta sanoivat, että hehän voisivat kyllä varmuuden vuoksi suorittaa kotietsinnän. Anu lähti heidän mukaansa…Illalla Pertti näytti olevan hieman hermostunut, kun he saapuivat ovelle. Kissa oli keittiön pöydällä ja Anu meni silittämään sitä, mutta kun Anu näki sen läheltä, hän tajusi, että se oli sama kissa, jolta hän oli saanut "sähköiskun" ! Yhtäkkiä kissan silmät alkoivat kiilua ja se hyökkäsi Anun kimppuun. Siinä samassa poliisit tulivat ja ampuivat kissaan nukutuspiikin.. Poliisit pidättivät Pertin ja pyysivät häntä kertomaan mitä oli tapahtunut. Pertti sanoi, että kissan päälle oli kaatunut koeputki sisältäen vaarallisen aineen." Kissa oli muuttunut aivan oudoksi. Illalla se lähtee aina ulos ja palaa sottaisena. En uskaltanut kertoa kenellekään… Olen niin pahoillani. Tätä tapahtumaa pyysin eilen kissaltani anteeksi, Anu ." Pertti kertoi, että hän on kehittämässä juuri parannuskeinoa ja siihen ei pitäisi mennä kauan. Poliisit antoivat Pertin jatkaa työtään, mutta kissan piti pysyä lukkojen takana

        Vähän ajan päästä kissa oli parantunut ja Pertti oli pistänyt varmat lukot yms. laboratorionsa eteen… Ei Pertti näin vähällä pälkähästä päässyt vaan hänen oli oltava ehdonalaisessa 8 vuotta ja suorittaa yhteiskuntapalvelua. Kaikki onneksi päättyi hyvin ja kissa oli toipunut tosi hyvin. Se vieraili Anun luona päivittäin. Anukin oli päättänyt hankkia kissan…

        oikeestaan toi on kauhu tarina=)


      • {NyZy}
        sirih kirjoitti:

        pidän kummitus tarinoista tässä on yksi suosikeistani:"Kamala kauhujuttu"

        Oli sumuinen ilta, mutta kuu loisti taivaalla. Jussi Lehtiö oli kävelemässä kotiin töistä oman lehtensä toimituksesta, kun hän kuuli takanaan askelia. Hän kääntyi ja näki vanhan eläkeiässä olevan naisen. "Huh!" hän ajatteli. Hän kääntyi taas taaksepäin, mutta nainen oli kadonnut ja tilalla oli pieni, valkoinen kissa. Jussi meni silittämään sitä. Yhtäkkiä kissan silmät alkoivat loistaa…

        Aamulla Anu Aamuvirkku tuli hakemaan postiaan ja näki kadulla raadellun miehen, jonka sydän oli revitty irti…Hän juoksi naapuriinsa, johon oli muuttanut juuri äskettäin tiedemies, Pertti Pipetti. Pertti soitti heti poliisin ja ambulanssin. Ne tulivatkin tuota pikaa ja poliisi otti Anulta ja Pertiltä lausunnot. Kun lääkärit veivät valkoisen ruumiin pois, he sanoivat, etteivät olleet ikinä nähneet mitään vastaavaa…

        Anu lähti töihin järkytyksen laannuttua. Matkalla häntä vastaan tuli pieni kissa, ja Anu kutsui sitä luokseen. Kissa ei tullut, niinpä Anu lähti kulkemaan sitä kohti. Kun Anu kosketti kissaa, hän sai valtavan sähköiskun ja pyörtyi hetkeksi… Kun hän vähän ajan päästä heräsi, kissa oli kadonnut. "Aivan kuin kissan silmät olisivat loistaneet punaisina…" Anu ajatteli.

        Töissä kaikki olivat hiljaa surullisen näköisiä. Anu kysyi, mitä oli tapahtunut. Tiina Tuittupää sanoi, että Marja Mäkättäjä oli kuollut. Hänet oli raadeltu ja hänen sydämensä oli revitty irti. "Miehelle kadulla oli käynyt samalla tavalla! Tämä ei voinut olla sattumaa", Anu ajatteli. Anu lähti aikaisin töistä pois. Tv oli päällä, kun Anu oli keittiössä. Hän kuuli, että uutiset alkoivat. Uutisissa raportoitiin näistä oudoista tapahtumista. Siinä sanottiin, että meidän Purppura- kylässämme oli sattunut jo 10 näitä outoja tapauksia.

        Seuraavana iltana kun Anu tuli kotiin, taloissa paloivat kaikki mahdolliset kynttilät ja valot. Verhot oli vedetty ikkunoiden eteen ja kaikki ovet ja ikkunat oli laitettu lukkoon. Muutama asukas laittoi jopa lautoja kissan ja koiran luukkujensa peitoksi. Näki selvästi, että ihmiset olivat paniikissa. Anu päätti mennä nopeasti kotiin ja tehdä samat turva-toimenpiteet.

        Aamulla löydettiin taas uusi uhri ja kuten tavanomaista, poliisit tutkivat uhrin perusteellisesti eikä mitään ollut koskaan löytynyt. Yksi poliiseista pyysi muut luokseen. Hän oli löytänyt valkoisen karvan. He ihmettelivät, mistä se voisi olla peräisin ja siten se vietiin poliisin laboratorioon. Anu päätti pitää vapaapäivän ja meni pihallensa istuttamaan kukkia. Pertti oli myös pihallansa ja silitti valkoista kissaa. Hän koko ajan hoki: "Olen niin pahoillani, olen niin pahoillani…" Anu ihmetteli, mitä hän tarkoitti. Kun hän näki Anun, hän juoksi sisälle ja kaappasi mukaansa kissansa. Kissa oli näyttänyt jotenkin oudolta…

        Aamu-uutisissa sanottiin poliisien epäilevän murhaajan olevan KISSA ! Se kuulosti oudolta, mutta tutkimuksissa jokaiselta uhrilta oli löytynyt valkoisia kissankarvoja ja joiltakin kynsi ja jälkiä tietysti raatelusta. Anu ihmetteli hieman ja sitten hänen mieleensä tuli hirveä ajatus. Hänen naapurinsa Herra Pipettihän oli vasta muuttanut ja melkein heti sen jälkeen alkoivat kummat tapaturmat tapahtua. Ja hänellähän oli myös kissa, joka oli VALKOINEN ! Anu päätti lähteä poliisiasemalle kertomaan teoriansa… Poliisit kummastelivat hetken, mutta sanoivat, että hehän voisivat kyllä varmuuden vuoksi suorittaa kotietsinnän. Anu lähti heidän mukaansa…Illalla Pertti näytti olevan hieman hermostunut, kun he saapuivat ovelle. Kissa oli keittiön pöydällä ja Anu meni silittämään sitä, mutta kun Anu näki sen läheltä, hän tajusi, että se oli sama kissa, jolta hän oli saanut "sähköiskun" ! Yhtäkkiä kissan silmät alkoivat kiilua ja se hyökkäsi Anun kimppuun. Siinä samassa poliisit tulivat ja ampuivat kissaan nukutuspiikin.. Poliisit pidättivät Pertin ja pyysivät häntä kertomaan mitä oli tapahtunut. Pertti sanoi, että kissan päälle oli kaatunut koeputki sisältäen vaarallisen aineen." Kissa oli muuttunut aivan oudoksi. Illalla se lähtee aina ulos ja palaa sottaisena. En uskaltanut kertoa kenellekään… Olen niin pahoillani. Tätä tapahtumaa pyysin eilen kissaltani anteeksi, Anu ." Pertti kertoi, että hän on kehittämässä juuri parannuskeinoa ja siihen ei pitäisi mennä kauan. Poliisit antoivat Pertin jatkaa työtään, mutta kissan piti pysyä lukkojen takana

        Vähän ajan päästä kissa oli parantunut ja Pertti oli pistänyt varmat lukot yms. laboratorionsa eteen… Ei Pertti näin vähällä pälkähästä päässyt vaan hänen oli oltava ehdonalaisessa 8 vuotta ja suorittaa yhteiskuntapalvelua. Kaikki onneksi päättyi hyvin ja kissa oli toipunut tosi hyvin. Se vieraili Anun luona päivittäin. Anukin oli päättänyt hankkia kissan…

        Tiiäkkö onko tosta tehty mitään elokuvaa?


    • saplgnswkv

      Mää en ite hirveenä usko kummituksiin, mutta tiettyihin kyllä. Muistakaa,että kaikki EI oo totta, mitä väitetään:D Esim. tuo ruumisjuttu vois olla totta, tai sitten ei:) Tai sellanen, josta sanotaan että se ei oo totta nii voiski olla:D Mun tälläne mielipide vaa =)

    • mattte lol

      ei oo kuule mikää uskottava tarina. joku 8wee ipana ehk uskoo, mut e'ei! :D

    • te amo

      hui

    • miisu5

      Näistä seiniin ja lattian alle haudatuista vainajista kerrotaan paljon tarinoita. Itse kummastelen. Minkä ihmeen tähden se uhri muurataan seinään´, tai lattialautojen alle? Eikö oliai järkevämpää kiikuttaa ruumis mahdollsimman kauaksi? No, joo. Itse Skotlantia kierrellessäni viime vuonna, pysähdyin Argylliin ja ystävieni kehoituksesta vierailin tuolloin myös Druntrunen linnassa, joka on kuulu aave säkkipillinsoittajastaan.
      Kukaan ei tiedä soittajan oikeaa nimeä, mutta ilmeisesti kaikki sai alkunsa klaanisotien aikana 1500-luvulla. Druntrunen linnan oli valloittanut MacDonald-klaani, he, jotka olivat lojaaleita kuningas Charles I. tukijoita. Sattui niin, että klaanin päällikkö joutui poistumaan linnasta.Purjehtiessaan pois, hän jätti linnaan vain kourallisen miehiään, mukaan luettuna armeijaansa kuuluneen säkkipillinsoittajan.
      Kuullessaan päällikön vieneen armeijansa linnasta, heidän vihollisensa Campell-klaani päätti valloittaa linnan takaisin ja kaikki¨McDonald-klaanin jäsenet, paitsi säkkipillinsoittaja surmattiin. Ymmärtääkseni tuohon aikaan säkkipillinsoittajilla ja rumpaleilla oli erityisasema.
      Säkkipillinsoittaja pysyi kuitenkin uskollisena omalle klaanilleen. Ja hän oli huolissaan, koska tiesi MacDonaldsien päällikön miehineen palaavan pian. Eivätkä nämä osaisi aavistaa mitä linnassa oli tapahtunut poissa ollessa.
      Säkkipillinsoittaja tiesi, että hänen pitäisi varoittaa päällikköä, mutta miten?
      Mies piti silmällä merta linnanmuureilta ja odotti laivaa, sitten eräänä aamuna hän näki purjeet taivaanrannassa. Ainoa keino oli varoittaa soittamalla, hän ymmärsi ja alkoi soittaa säkkipilliään. Kun päällikkö kuuli soiton, hän ensin ilahtu, uskoessaan soittajan toivottavan Druntrunen isännän tervetulleksi takaisin. Laivan lähestyessä rannikkoa, soittaja muutti hätääntyneenä soittoaan ja päällikkö tajusi olevansa purjehtimansa suoraan Campellien ansaan ja antoi viime hetkillä miehilleen käskyn kääntää laivankeula takaisin avomerelle. Säkkipillinsoittajan kohtalo oli julma. Häntä rankaistiin katkaisemalla kädet ranteista poikk,i jottei hän koskaan kykenisi enää soittamaan. Mies kuoli vedenvuotoon. Pian tämän jälkeen Druntrunen muureilla alkoi kuulua aavesäkkipillin ääni. Vaikka se jatkui halki vuosisatojen, legendaa kuitenkin pidettiin vain romanttisena tarinana. Kunnes 1880-luvulla linnan piha alueita remontoitiin. Pihalaattojen alta löydettiin luuranko ja, kun vainaja kaivettiin kokonaan esille, huomattiin, että vainajan kädet oli katkaistu ranteista. Järkyttynyt herttua määräsi miehen haudattavaksi linnan maille kirkollisin seremonioin. Hauta on edelleen siellä, sen merkkinä on korkea, harmaa, runsaasti kaiverrettu paasi. Vaikka säkkipillinsoittaja siunattiinkin, niin kummittelu ei ole lakannut. Soittoa kuullaan edelleen, esineet siirtyvät itsestään, kellot pysähtyvät ja koirat reagoivat outoon kulkijaan.
      Syyksi tähän uskotaan olevan se, että hautajaisseremoniat olivat virheelliset tavallaan. MacDonaldit olivat roomalaiskatollisia, mutta säkkipillinsoittaja siunattiin episkopaallisenkirkon menoin.

      • Miisu5

        Sorry, siis mies kuoli verenvuotoon. Ei vedenvuotoon! :)


    • Atte Ateisti

      "Tarina on tosi."

      Tarina on tosi (sikäli että joku sen on kertonut) mutta sen kuvaamat tapahtumat eivät.

      Jutussa on tyypillisiä kulkutarinan merkkejä:

      -se on tapahtunut jollekin tunnetulle läheiselle ihmiselle (joka, sitten ilmenee, ei kovin läheinen ollutkaan - tässä "isoisän tuttava")

      -"kukaan ei uskalla nukkua" tietyssä paikassa - kunnes saapuu tämä eräs rohkea prinssi (saduista tuttu teema)

      -kummitus puhuu (ääni on ääniaaltojen liikettä ilmassa - materiaton ei voi tuottaa ääntä)

      -tarinalle löytyy "selitys" ja kummittelulle motiivi. Aivan kuin kansakoulun opettaja olisi sormi pystyssä jotain moraalisääntöä opettamassa.

      -kristillinen, kirkon asemaa tuleva sisältö: "siunaaminen Jeesuksen nimeen" lopettaa kummittelun

      • kdsjjfd

        Juu, Atte Ateisti.. Asia on vaan niin, että olet oikeassa että materiaton ei voi tuottaa ääntä, mutta aivan yhtä helposti se hemmo olisi voinut kuvitella, että joku puhuu hänelle. Olihan hän väsynyt silloin ja halusi mennä nukkumaan. Kuka tietää jos oli puoliunessa ja näki unta että joku kummitus huutaa jotain.

        Olen muuten samaa mieltä.


      • Bihm,j

        Jos tarinassa on saduista tuttuja piirteitä, niin ei se tarkoita etteikö tarina voisi olla tosi.


    • niisku neiti

      kolpin entisellä turkismuokkaamolla kummittelee naisen haamu, sen on nähny usea työn tekiä!!!!!!

    • Kuikankaapu

      Kummitus- ja muunlaiset kauhutarinat ovat mukavia luettavia, mutta moni niistä on keksittyjä tai kauan väen juoruissa kulkeneita satuja. Olen kuitenkin varma, että osa on totta.
      Karmivimpia tarinoita ovat mielestäni nuo missä lattian tai seinän taa on piilotettu ruumis. Seinät ovat pelottavia. :D

      "Atte Ateisti", ilonpilaaja. x3 Moni on varma siitä, että jotain ylilonnollista tässä maailmassa on, oli se sitten vettä taitava siili tai saunassa hönkäilevä henki, mukaanlukien minä. Aaveet eivät välttämättä edes puhu varsinaisesti, vaan telepaattisesti välittävät tietoa ihmisten aivoihin. Monen tarinan mukaanhan vain yksi henkilö kuulee jotain.
      Myönnä pois, Atte, pelästyisit itsekin jos ikivanhassa, sokkelomaisessa ja ränsistyneessä, muuten hiljaisessa kartanossa yksin ollessasi jostain alkaisi kuulua raskasta hengitystä tai käytävän keskelle ilmestyisi kalpea pikkutyttö, jonka ruskea ja tuhruinen mekko olisi aivan verinen...

      • kuivuu ne

        Ettepä ole paljon lehtiä lukeneet, joka vuosi löytyy varsinkin pääkaupunkiseudulla kotoaan vainaja, joka on ollut kuolleena kuukausia, joskus jopa vuosia. Karmeinta näissä ei ole se kuolema, vaan kukaan ei edes huomaa ja laskut juoksevat, kunhan tilillä on rahaa suoraveloituksiin. Nämä vainajat ovat muumioituneita eli kuivuneet pystyyn tietynlaisissa olosuhteissa huoneen lämpötila, ilmankosteus ja -kierto. Tämä tarkoittaa, että ei haise rappukäytävään ilmeisesti juuri ollenkaan ja monen kämpästä tulee ihan asuttunakin ihan paskan, hien, kusen ja vanhan viinan ja ties minkä miehen ja naisen eritteiden sekamelska yhdessä tiskipöydälle kuukaudeksi jääneiden silakoiden kera. Joten monessa tapauksessa kukaan ei osaa epäillä mitään ja toisekseen harva oikeasti tietää edes saman rapun asukkaiden sukunimiä etunimistä puhumattakaan, hyvä jos saman kerroksen tietävät. Valitettavaa, mutta totta. Toisaalta sama juttu alkaa olla maaseudullakin. Isäni voi olla saanut sairaskohtauksen kaivossa, eikä pääse ylös, ei tuolla kukaan autolla jää katselemaan pihalle, näkyykö isäntää, varsinkaan kaivoa ala tarkistaa, joten se siitä maaseudulla toisten välittämisestä.


      • Niinjuuri
        kuivuu ne kirjoitti:

        Ettepä ole paljon lehtiä lukeneet, joka vuosi löytyy varsinkin pääkaupunkiseudulla kotoaan vainaja, joka on ollut kuolleena kuukausia, joskus jopa vuosia. Karmeinta näissä ei ole se kuolema, vaan kukaan ei edes huomaa ja laskut juoksevat, kunhan tilillä on rahaa suoraveloituksiin. Nämä vainajat ovat muumioituneita eli kuivuneet pystyyn tietynlaisissa olosuhteissa huoneen lämpötila, ilmankosteus ja -kierto. Tämä tarkoittaa, että ei haise rappukäytävään ilmeisesti juuri ollenkaan ja monen kämpästä tulee ihan asuttunakin ihan paskan, hien, kusen ja vanhan viinan ja ties minkä miehen ja naisen eritteiden sekamelska yhdessä tiskipöydälle kuukaudeksi jääneiden silakoiden kera. Joten monessa tapauksessa kukaan ei osaa epäillä mitään ja toisekseen harva oikeasti tietää edes saman rapun asukkaiden sukunimiä etunimistä puhumattakaan, hyvä jos saman kerroksen tietävät. Valitettavaa, mutta totta. Toisaalta sama juttu alkaa olla maaseudullakin. Isäni voi olla saanut sairaskohtauksen kaivossa, eikä pääse ylös, ei tuolla kukaan autolla jää katselemaan pihalle, näkyykö isäntää, varsinkaan kaivoa ala tarkistaa, joten se siitä maaseudulla toisten välittämisestä.

        Juuri näin, ja yleensä kun lööppeihin ilmestyy taas uusi muumioitunut mamma/pappa, seuraa perässä useita pikku-uutisia samasta aiheesta; uutisen luettuaan ihmisille tulee mieleen "ohhoh, mitähän Alma-mummillekin kuuluu kun ei olla kuukausiin taas käyty.. ja uusia ruumiita löytyy.... Hmm..
        Mikseivät ihmiset käy katsomassa vanhuksiaan vaan jättävät oman onnensa nojaan. Käsittämättömintä juuri nuo vuosien päästä löydettävät, vuokranmaksut sun muut kulut maksaa sossu yms suoraveloitustililtä.. ja vanhus jää oman onnensa nojaan :(


      • kassuri

        hui kauhistus


      • näin
        Niinjuuri kirjoitti:

        Juuri näin, ja yleensä kun lööppeihin ilmestyy taas uusi muumioitunut mamma/pappa, seuraa perässä useita pikku-uutisia samasta aiheesta; uutisen luettuaan ihmisille tulee mieleen "ohhoh, mitähän Alma-mummillekin kuuluu kun ei olla kuukausiin taas käyty.. ja uusia ruumiita löytyy.... Hmm..
        Mikseivät ihmiset käy katsomassa vanhuksiaan vaan jättävät oman onnensa nojaan. Käsittämättömintä juuri nuo vuosien päästä löydettävät, vuokranmaksut sun muut kulut maksaa sossu yms suoraveloitustililtä.. ja vanhus jää oman onnensa nojaan :(

        Nimen omaan! Koskaan ei voi tietää kula on murhattu. Joten soitappa suvullesi ja tarkista, ovatko hengissä lainkaan!


    • enkeli vai kummitus?

      Olen aika skeptinen kummitusten ja kummitustarinoiden suhteen, sillä suurin osa on pelkkää tarinaa, mutta on myös niitä "tarinoita" jotka voivat todellakin olla totta tai tapahtunut.
      Ensinnäkin, aaveilla ei ole äänihuulia millä tuottaa ääntä, vaan se "ääni" voi olla tuuli joka kulkee jotain putkea tms pitkin.
      Tiedättehän, kun pulloon puhaltaa, niin siitä syntyy ääni.
      No ensimerkiksi vanhat talot missä vetää, on paljon loistavia paikkoja mistä syntyä tälläinen "puhe" eli ilmavirta.
      Toiseksi, "puhe" voi olla väsymyksen, stressin, yms aiheuttamaa harhaa tai oikeasti päässä viraa.
      Muttenko sanoisi, kun en tiedä, että jos ne äänet onkin jotain telepatiaa.
      Takaisin asiaan.
      Ääniin siis en usko, mutta jos näky/kuvajainen näkyy pitkään suoraan silmien edessä, niin sitä en osaa selittää.
      Varsinkaan jos on aivan vesiselvä, ei ole väsymystä tai stressiä tms.

      Kuten minulla kerran kävi.
      Oli aivan kirkas keskipäivä, olin metsässä kävelyllä pienen puron luona ja katselin puron vettä ja siinä uiskentelevia kaloja, kunnes tunsin että joku tuijottaa minua suoraan edestä.
      En uskaltanut katsoa, koska ajattelin että se kyllä siitä häviää pian se ihminen.
      Mutta kun se jatku pitkään, niin nostin katseen ja suoraan puron toisella puolella oli jokin valkoinen hahmo, suurine mustine silmineen.
      Pelästyin/järkytyin aivan valtavasti enkä voinut puhua tai tehdä mitään..tuijotin vain tuota olentoa.
      Se oli noin parin metrin korkeudella maasta: valkoinen, piirteet kuin ihmisen muttei hartioita..vaan kuten muumien mörkö, mutta valkoinen ja mustat todella isot silmät, eikä lainkaan suuta tahi nenää.
      Tuijotin tuota näkyä ja jotenkin selvisin järkytykseltäni ja katsoin tarkemmin tuota olentoa, niin se niin kuin väreili, kuin lakana pienessä tuulessa.
      En tiedä kuinka kauan siinä tuijottelimme toisiamme, varmaan 10min jolloin olento lähti nousemaan/leijumaan takana ollutta mäkeä ylös ja hävisi puitten taakse.

      Toinen oli, kun olin kotona yksin.
      siinä ympäristössä missä asuin, oli paljon kuollut ihmisiä vuosien varrella auto-onnettomuuksissa ja yllättävän paljon tehty itsemurhia.
      Jatkan.
      Olin siis yksin ja oli jälleen keskipäivää ja seisoin ajatuksissani, kun olin jotain hukannut.
      Sitten yks kaks vaan tuli sellainen olo tai kuin käsky "katso käytävään" ja samantien, kun käänsin pääni talon pitkää käytävää päin, näin kun käytän vasemman puoleisen makuhuoneen ovi avautui hieman ja sumuinen hahmo leijui sieltä keskelle käytävää.
      Siinä se oli pienen hetken ja jatkoi matkaa vähän matkan päässä ollutta pesuhuonetta kohden ja hävisi sinne, samalla vessan ovea heilauttaen.
      Juoksin samantien katsomaan, mutta ei tietenkään mitään.

      Ne olivat ainoat kokemukseni ja en todellakaan tiedä mitä ne hahmot ovat olleet.
      Monesti mietin kummituksia tahi sitten suojelusenkeliä varoittamassa jostain?
      Ja kun näin ne vielä ihmeellisen pitkään, sillä kerkesin hieroa silmiä ja räpytellä niitä, että jos jotain harhaa, mutta ei.

      • tuohon alla lukevaan

        Minun täytyy kommentoida kristinuskovaisia pilkkaavaan kirjoitukseen, eivät uskovaiset ketään hauku hulluiksi koska se on kiellettyä Raamatussa.
        En tiedä onko sinua uskonasiat jotenkin "piiskanneet", mutta minä pääsin eroon paniikkihäiriöstä ja on todistunut, että olen oikealla tiellä, Jeesusta seuraamassa.


      • outo ääni totta
        tuohon alla lukevaan kirjoitti:

        Minun täytyy kommentoida kristinuskovaisia pilkkaavaan kirjoitukseen, eivät uskovaiset ketään hauku hulluiksi koska se on kiellettyä Raamatussa.
        En tiedä onko sinua uskonasiat jotenkin "piiskanneet", mutta minä pääsin eroon paniikkihäiriöstä ja on todistunut, että olen oikealla tiellä, Jeesusta seuraamassa.

        oletko kullut outoja ääniä jos olet kuuntele....... olin isäni luona on kauvan aikaa jo ainaki1 vuosi kun olin nukkumassa niin isä oli alhaala kuulin yhdestä ränsistyneestä huoneesta pienten tyttöjen laulua luulin että se oli pilaa mutta kuulin se toisenkin kerran ja sitten mä sain oikeen jään väristyksen iholla tuli suusta höyryä ja se tyttö piti ääntä haaa uuuu aaam ja musta kaapu oli oven vierestä ovelle pieni pala kaapua niin kuin ankeuttaja tosi asi ja toinen olin pissalla hanaa ei ollut käytetty pitkiin aikoihin mutta silti tippa putosi loppu


      • Kalevitorsti
        outo ääni totta kirjoitti:

        oletko kullut outoja ääniä jos olet kuuntele....... olin isäni luona on kauvan aikaa jo ainaki1 vuosi kun olin nukkumassa niin isä oli alhaala kuulin yhdestä ränsistyneestä huoneesta pienten tyttöjen laulua luulin että se oli pilaa mutta kuulin se toisenkin kerran ja sitten mä sain oikeen jään väristyksen iholla tuli suusta höyryä ja se tyttö piti ääntä haaa uuuu aaam ja musta kaapu oli oven vierestä ovelle pieni pala kaapua niin kuin ankeuttaja tosi asi ja toinen olin pissalla hanaa ei ollut käytetty pitkiin aikoihin mutta silti tippa putosi loppu

        Aivan mahtava message! =DDD


      • kassukasa
        outo ääni totta kirjoitti:

        oletko kullut outoja ääniä jos olet kuuntele....... olin isäni luona on kauvan aikaa jo ainaki1 vuosi kun olin nukkumassa niin isä oli alhaala kuulin yhdestä ränsistyneestä huoneesta pienten tyttöjen laulua luulin että se oli pilaa mutta kuulin se toisenkin kerran ja sitten mä sain oikeen jään väristyksen iholla tuli suusta höyryä ja se tyttö piti ääntä haaa uuuu aaam ja musta kaapu oli oven vierestä ovelle pieni pala kaapua niin kuin ankeuttaja tosi asi ja toinen olin pissalla hanaa ei ollut käytetty pitkiin aikoihin mutta silti tippa putosi loppu

        jaaaa onko ihan totta


      • outoa

        No en usko kummituksiin mut toi koti juttu oli pelottava:O


      • pässitc

        Kuka hullu on "kävelemässä" metsässä ja loytää sattumoisin puron ja jää sitä tuijottelemaan. Sitten yhtäkkiä huomaa muumien mörön puron toisella puolella ja tuijotta sitä kymmenen minuuttia kunnes otus mystisesti katoaa puun taakse ja sitten toteat "aha... vainiin..."ja sitten palaat kotiin ja jatkat elämääsis. Kuulostaa erittäin realistiselta.


      • tämäontotta
        outo ääni totta kirjoitti:

        oletko kullut outoja ääniä jos olet kuuntele....... olin isäni luona on kauvan aikaa jo ainaki1 vuosi kun olin nukkumassa niin isä oli alhaala kuulin yhdestä ränsistyneestä huoneesta pienten tyttöjen laulua luulin että se oli pilaa mutta kuulin se toisenkin kerran ja sitten mä sain oikeen jään väristyksen iholla tuli suusta höyryä ja se tyttö piti ääntä haaa uuuu aaam ja musta kaapu oli oven vierestä ovelle pieni pala kaapua niin kuin ankeuttaja tosi asi ja toinen olin pissalla hanaa ei ollut käytetty pitkiin aikoihin mutta silti tippa putosi loppu

        Olin yksin kotona sohvalla maaten kunnes kuulin hyvin raskasta hengitystä olkani takaa ja kiun tyhjästä kuului "yksin kotona vai"en uskaltanut katsoa taakseni koska pelkäsin järkyttyväni naamasta joka voisi olla takanani tämän teki vielä karvimammaksi se että #1 olin aivan yksin kotona #2 talo on rakennettu 1930 luvulla #3 näin sivu silmällä 8 v pikku tytön kurkkimassa oven takaa silmät pyöreänä #4 olohuoneeseen jossa olin pääsi helposti jokaisesta talon huoneesta #5 ikkunan säle kaihtimet olivat auki #6 kaikki ovet olivat auki ja oli kesä ilta


    • miisu5

      Meillä ihmisillä, siis, kaikilla, on alunperin ollut kyky nähdä ns. näkymätöntä eli tässä tapauksessa henkimaailmaa. Muilla eläimillä se on edelleen jäljellä. Ihmisiltä se on kadonnut evuluution/ kautta uskonnollisen piiskaamisen saatossa. Huuluhan se on, joka moisia näkee. Jessen ja Kristuksen nimeen jne... Osalla ihmisiä tämä kyky edelleen on, toisilla vahvempana, riippuen mistä kulttuurista tulevat. Toisilla vain häivähdyksenä hetkittäin. Suurimman osan ihmisistä on maailma saastuttanut, niin, etteivät he edes huomaa mitään, vaikka näkisivätkin. Hyvä esimerkki on lapset, silloin, kun kukaan ei ole ehtinyt vaikuttamaan.
      - Tuolla on joku! lapsi saattaa sanoa.
      - Älä höpötä! äiti vastaa.
      Ja niin lapsi vaikenee ja sulkee itsensä. Kenties lopullixsesti.

    • Jatkuu...On Totta!

      Olipa kerran mies ja nainen mies osti uuden nahka takin. Sitten he olivat menossa tansseihin he näkivät bussipysäkillä tytön he ottivat sen mukaan...Tytöllä Oli valkoinen mekko ja siinä oli verta ja tummat hiukset tytöllä oli kylmä...Mies antoi sen uuden nahkatakin... Sitten oltiin perillä tyttö jäi autoon ja avaimet ja ovet lukkooon. Kun he tuliva takaisin.... ----> Next.2.

      • Nejax

        2...Tyttö ol poissa-avaimet olivat poissa ja takkki olivat poissa.Vieressä oli pieni Talo...--->Next.3.


      • usko tai älä
        Nejax kirjoitti:

        2...Tyttö ol poissa-avaimet olivat poissa ja takkki olivat poissa.Vieressä oli pieni Talo...--->Next.3.

        He menivät siighen taloon kysymään onko tyttöä nähty? he näyttivät sen tytön kuvaa...Isäntä sanoi tuo on minun tyttö :( se kuoli 5vuotta sitten bussi kolarissa... menkää vaikka katsomaan hautaa...Next.----> 4.


      • Tämä on totta.
        usko tai älä kirjoitti:

        He menivät siighen taloon kysymään onko tyttöä nähty? he näyttivät sen tytön kuvaa...Isäntä sanoi tuo on minun tyttö :( se kuoli 5vuotta sitten bussi kolarissa... menkää vaikka katsomaan hautaa...Next.----> 4.

        He näkivät haudan siinä oli nahka takki ja avaimet povii-taskussa. Nahkatakissa luki verellä Böö! Ja käsi tuli sieltä ulos.


      • eihyvääpäivää2222222
        Tämä on totta. kirjoitti:

        He näkivät haudan siinä oli nahka takki ja avaimet povii-taskussa. Nahkatakissa luki verellä Böö! Ja käsi tuli sieltä ulos.

        Voi jeesus


      • kuivuu ne
        Tämä on totta. kirjoitti:

        He näkivät haudan siinä oli nahka takki ja avaimet povii-taskussa. Nahkatakissa luki verellä Böö! Ja käsi tuli sieltä ulos.

        Tämä edellä on oikeasti provoa, trollia ja fllodausta tai mitä lie, joka tapauksessa täyttä paskaa yhdistettynä kummitustarina ja vedetty ihan omaa shittiä sekaan ja koko tarina menettää arvonsa ja merkityksensä.

        Tuolla YLEn arkistossa rikostarinoita on tarina ihan kotimaan kamaralta, missä äijä kettuuntui niin perinpohjaisesti akkaansa, kun ei saanut jäkätystä väkivallallakaan loppumaan ja oli uhkaillut tappaa tämän vielä joku päivä ja niin tosiaan teki. Harmi vaan, että oli joulu tulossa ja poika kaupungista jonnekin maalle vanhempiensa kanssa joulun viettoon, ihmetteli vaan, missä äiti on ollut näin pitkään tapojensa vastaisesti puhumatta poissa ja isä kielsi menemästä johonkin huoneeseen jyrkästi. Kai maar, kun piti juuri muurata vaimonsa ruumis uunin taakse parempaan jemmaan. Onneksi poika alkoi epäillä ja tutkitutti myöhemmin ja kas...


      • pelottaa
        eihyvääpäivää2222222 kirjoitti:

        Voi jeesus

        Hirvee rakastan kummitustarinoita mut ne on pelottavia


    • Tiiipsuu!

      juu oon kuullu ton joskuss! :P

      • Tiipsu!

        siis oon lukenu ton joskus...


    • Viiraa päääs! xD

      No hmm...Iha ku uskoisin jtn paskaa -.- Kyl silti uskon et noit yliluonnollisii näkyjä ja sellasii on, mut siis tosi uskottavaa joku vaik ''Hei haamu tappo mun veljen!'' Tällei on käyny mulle: Olin himassa ja katoin meijän naapurin Kaarinan (On kaik kuollu tai lähteny vanhainkotiin) talon ikkunaa. Jotain vaa mietin siin ku huomasin siin ikkunassa joku musta valkosen pään! Sil hahmol oli polkka tukka ja mustat silmät. Oli iha hiton aidon näkönen ja ehkä oliki aito. Tai sit oon iha crazy.

      • näin

        Joo eihä Kenelkää voi olla mustaa polkkatukkaa juupa juy...


    • Jeujo

      Joo, on munki vaarin kaverille käyny noin. Mut itse oon kokenu oudompaa. Mut se sun vaarin kaveri oli kyl kiltti ku autto sitä luurankoo.:)

    • ^-^

      uskon tai en. aika outo.

      • hyyii

        Hyiii en ees pystyny lukee ku alut on niin karmivia hyyii


    • HOHON KUMMITUS

      uskotkaa tai älä. Yksi talo oli vanha koulu ja siellä oli vintti mikä oli kieletty lapseille että sinne ei saissi mennä koska siellä oli purettu lattiat. eräs 10v. tyttö meni ylös ja meni sinne vintille ja senjälkeen tyttö ei tienyt sitä että siellä oli purettu lattia joten hän meni siinne ja tippui alas pääeellä keitiön lattialle. niinpä häneltä vuoti vertaa pahasti ja hän kuoli niinpää hänet haudettiin koulun viereen ja hänen äitinsä nyt voinoo sitä miestä joka "tappo" hänen lapsensa ja joka kymmenes vuosi halweena hän vainoo hoholaisia ihmisiä. ja minun kaverin pappa kuoli sydän kohtaukseen koska hhän näkisen haamun niin hän kuoli ja se tyttö tulee koputtaa kaikeen oveen mitä hän näkee.

      • hohon kummitus osa2

        JA AINA MINUN KAVERINI NÄKI PUNAISIA VALOJA PELLOLTA JA HE SAIVAT UHKAUS VIESTIN SIINÄ LUKI: tulkaa hohon kouluun kello:00:00 ja ottakaa 100000 euroa mukaan tai minä vien teidän rakaanne. sitten ne tytöt pelkäävät sitä aina joten juoksivat kotia eikä lähtenyt minnekään
        enää mutta sen jälkeen kuului koputusta ja kaverini heräsi siihen kun hän kuuli sen äänen ja mutta toinen tyttö ei kuulennut mitään mutta hän sen siään näki punaisia silmiä!!!!


      • nnnn

        ei oo ees paha


      • te senkin...

        V**** te ootte tyhmiä jos paranormaaleihin asioohin vielä uskotte . Ite oo vasta kymmenen ja uskon tieteeseen . Ps kommentoikaa jos ootte samaa mieltä.


      • se ainut joka ei esitä!
        te senkin... kirjoitti:

        V**** te ootte tyhmiä jos paranormaaleihin asioohin vielä uskotte . Ite oo vasta kymmenen ja uskon tieteeseen . Ps kommentoikaa jos ootte samaa mieltä.

        Hei kuule ite oon 14v ja uskon joihikki juttuihin. Mua vaa ottaa päähä ku tollaset pikkuset sannoo joka sanan jälkee vittu, saisivat pikkuse aikaa miettiä!!Kiitos!!


      • näin
        te senkin... kirjoitti:

        V**** te ootte tyhmiä jos paranormaaleihin asioohin vielä uskotte . Ite oo vasta kymmenen ja uskon tieteeseen . Ps kommentoikaa jos ootte samaa mieltä.

        Kyllä itsekin uskon tieteesen mutta ei tiedekään pysty selittämään yliluonnollista.


    • ipe1x99

      pari vuotta sitten olin kotona yksin ja äiti ja isä olivat gran ganarian matkalla kuulin ääniä vintiltä menin katsomaan lapussa luki tapan sinut jakoko perheesi viikon päästä kuulin naisen kirkumista pelästyin sitten menin sohvalle istumaan peloissani näin oudon näyn se oli vanha rupistunut mummo hän sanoi tavataan viikon päästä tapan teidät kaikki vanhemmat tulivat kerroin jutun heille he sanoivat höpön pöpön pöppöön he kuulivat seuraavaana yönä saman kuin minä he menivät katsomaan vintille he näkivät kirjeen kului kuukausi kun joka yö kuulimme ääniä päätimme muuttaa talosta muutimme toiseen taloon sama kirje oli siellä siinä luki tapaamme jälleen minä säikähdin me näimme lattiassa merkin jossa oli pää kallo sitten emme välittäneet kuvasta menimme nukkumaan aamulla lattiassa ei ollut mitään illalla ääniä kuului lattian alla purimme lattian seurauksista huolimatta siellä oli luurankja ja ihmisen päitä muutimme toiseen taloon siellä ei kummitellut

      • HirmuKummitus

        Voi ristus mitä tekstiä... Olisi huomattavasti mukavempi lukea jos olisi isot kirjaimet ja välimerkit, yhdyssanoista puhumattakaan. Ja edes hieman uskottavampi sepustus.. Tosiaan varmaan vanhemmat jättävät tekstistä päätellen noin kymmenvuotiaan yksin etelänmatkan ajaksi.. "luurankja ja ihmisen päitä" REPS :D


      • nnnn

        en kyl usko


      • Jacop

        Tapan sinut ja koko perheesi!

        Näin hänelle sanottiin. Minulla on kummallisia näkymättömän maailman viestejä jatkuvasti, vaan nämä näkymättömät on olleet minulle kilttejä. Minulle on muutaman kerran aukaistu oviakin valmiiksi. Minä asun tavallaan kummitusten kanssa, mutta nämä minun kummitukseni ei näyttäydy minulle, mutta kuulen heidän hengityksensä viereltäni kun käyn nukkumaan. En pelkää näitä minun kummitus asuntokavereitani. LIsäksi olen muutenkin näkyjen ja unien mies. Hyvin usein näen unia jotka tapahtuvat sitten joskus aivan samalla tavoin ollessani valve tilassa. PIdän näistä minun kummituksistani, enkä luopuisi heistä, ne on minulle kilttejä. Kuulen lisäksi niin kaunista lintuparven viserrystä, että sellaista ei kai valve tilassa kuulekkaan. Olen oikeastaan saanut näkymättömästä maailmasta palvelioita. Sillä tavalla näen heidät joskus, että ikkuna verhon kuviot muuttuvat naisen kasvoiksi ja nämä kasvot yrittävät puhua minulle, ne ilmehtivät ja hymyilevät minulle. Ne aukovat suutaan niin kuin ne yrittäis puhua minulle, mutta ääntä ei kuulu. Kun täältä siirryn sinne näkymättömään maailmaan, niin uskon tapaavani nämä nyt minulla olevat näkymättömät ystäväni.
        Kuolema on mielestäni vain siirtymistä ihmisen toiseen olomuotoon, ns henkimaailmaan. Asun yksin ja nämä näkymättömät ns kummitukset, antaa jo tässä ajassa, minulle tunteen, etten ole yksin


    • /halloween jätkä)

      en ole kuulutkaan tommosta kummmitus tarinaa

      • ihiiiikkk!

        Pitäis tarjota hollywoodiin. Lisänä, että mummolla oli musta tukka ja se asui kaivossa.


    • kauhun kuningatar

      itse tykkään tästä. Oli kerran tyttö joka meni kauppaan. Hän pyöräili hautausmaan poikki. Joku huusi:
      -Pysähdy tai kiroan sinut! Tyttö ei pysähtynyt. Kun tyttö tuli kotiinpäin hän poikkesi taas hautausmaalla. Yhtäkkiä puskasta hyppäsi noita, joka kaatoi tytön, piirsi hänen selkäänsä ristin ja sanoi:
      -jos näytät ristin jollekulle, minä tulen ja tapan sinut! Tyttö pelästyi ja lähti. Kotona äiti sanoi:
      -huomenna on koulukuvaus, mene suihkuun! Tyttö ei halunnut, mutta äiti patisti hänet suihkuun. Sitten isosisko tuli kylpyhuoneen kautta kotiin diskosta, huomasi ristin ja kysyi mikä se oli. Kello kaksitoista ikkuna aukeni ja joku meni sisään veitsen kanssa. Pian hän meni taas ulos. Aamulla tyttö löydettiin... KUOLLEENA!

      • näin

        Olen kummitustarujen ystävä. Luin ilman mitään väristystä ja nuo noidat jotka hiipivät ja piirtävät ristejä selkään ja tappavat... voi Jeesus kun on pikkupoikien pelotteluleikki..


    • en nyt sanoisi.....

      Tämä ei mielestäni ole mikäänlainen kauhutarina. Luin tuon ilman mitään kylmiä väreitä. Voisin luokitella tuon tavalliseksi tarinaksi. Muistakaa että kaikilla on oma maku ja omat mielipiteet :)

    • paras:D

      oon kuullu tälläsen :D

      tyttö ja poika oli rakastuneita ja he katselivat elokuvaa.yht'äkkiä kaikki sähkölaitteet sammuivat.he nousivat sohvalta ja menivät makuuhuoneeseen,makkarissa oli kaksi ikkunaa toisella puolella.tyttö pyysi että verhot pistetään kiinni mutta poika sanoi vain että ei ole mitään hätää,ikkuna verhot jäivät siis auki.

      yöllä 02-03 tyttö heräsi ja huomasi että ikkunassa kiiluivat punaiset silmät,tyttö yritti herättää poikaa mutta hän nukkui sikeästi eikä herännyt.tyttö meni lähemmäs poikaa ja laittoi silmät kiinni ja alkoi nukkua mutta levottomasti.05-06 heräsi tyttö uudestaan ja ikkuna oli raollaan,tyttö katsoi viereensä ja oli herättämässä poikaa kun huomasi vieressään vain verta ja sydämmen.tyttö alkoi itkeä ja otti kännykän ja soitti äidilleen,äiti sanoi että tulee välittömäst töistä kotiin ja soittaisi matkalla poliisit.

      äiti tuli heti kotiin ja meni makuuhuoneeseen ja huomasi että tyttö itki sängyllään,äiti istui tytön viereen ja jutteli rauhallisesti tytölle.poliisit tulivat ihan hetken kuluttua ja tutkivat huonetta.yht'äkkiä kuului käheä ääni: jos poika olisi herännyt mitään ei olisi tapahtunut. kaikki ihmettelivät ääntä. poliisi sanoi että olisi parasta että tulisitte yöksi poliisilaitokselle. niin he lähtivät. ja muuttivat myös talosta pois,talon osti nuori pariskunta ja heille kävi samanlailla. näin tapahtui niin kauan kunnes talo purettiin.

    • 2NE1 fani

      Mä tykkään tästä kauheesti, tykkäsin jo pienenä:

      Olipa kerran tyttö, joka näki lelukaupan ikkunassa kauniin nuken. Hän halusi sitä niin kovasti, ja pyysi rahat äidiltään ja osti nuken. Päivisin hän leikki nukellaan, mutta yöksi hän pisti nuken lipaston päälle sängyn viereensä. Eräänä yönä sitten tapahtui jotain hyvin outoa.

      Nukelle kasvoi pitkät, terävät kynnet ja vihreä, paksu tukka. Se hiipi veljen huoneeseen ja raateli tämän kynsillään. Aamulla äiti löysi veljen kuolleena omasta sängystään. Nukke oli tietty omalla paikallaan lipaston päällä, eikä kukaan sitä epäillyt, leluhan se oli.

      Pari yötä meni ihan rauhallisesti, kunnes taas eräänä yönä nukelle kasvoi partaveitsen terävät kynnet ja paksu, vihreä tukka. Se hyppäsi alas lipastolta ja varoi herättämästä tyttöä, joka nukkui sikeästi. Se meni tällä kertaa isän huoneeseen, ja tappoi hänet.

      Äiti ja tyttö löysivät surullisena isänkin surmattuna, ja miettivät päänsä puhki, kuka murhaaja voisi olla. Heidän päähänsä ei pälkähtänyt syyttää nukkea, sehän oli vain lelu.

      Tyttö tuumi, että nukke näytti hiukan oudolta, ja huomasi sitten verta sen mekossa. Tyttö oli fiksu, ja tiesi siten epäillä nukkea. Hän lukitsi nuken kolmen suuren, jämäkän lukon taakse ja nukkui yönsä rauhassa.

      Yöllä nukelle kasvoi taas paksut, tummanvihreät hiukset ja terävät, pitkät kynnet. Se sai kuin saikin itsensä ulos vankilastaan ja meni surmaamaan äidin.

      Aamulla tyttö meni äitin makuuhuoneeseen. Hän löysi äitinsä lattialta surmattuna, ja itku kurkussa ja haki keittiöstä veitsen, avasi lukot, joiden taakse nukke oli itsensä keplotellut uudestaan.

      Tyttö otti nuken käsiinsä ja sanoi: "Olet ollut tuhma nukke. En leiki sinulla enää." Hän viilsi nukelta kädet irti, hautasi sen syvälle maahan kuusen alle ja sanoi katkerasti: "Etpä enää pääse murhaamaan ketään, yritäppäs vain."

      Seuraavanana yönä satoi.Tapansa mukaan nukke kasvatti itsellensä kädet ja sormet takaisin, joissa oli entistäkin terävämmät ja pidemmät kynnet, ja niillä se kaivoi itsensä maanpinnalle. Sen tukka vain paksuuntui kerta kerralta, ja nyt se oli ruman myrkynvihreä.

      Nukke kapusi sisään tytön makuuhuoneen ikkunasta, jonka salpa oli vanha ja ruosteinen, joten se aukesi helposti. Nukke raateli pitkään ja hartaasti tytön mahan auki kuunnellen samalla tytön kirkumista.

      Aamulla nukke hilasi vaivihkaa itsensä kaupan näyteikkunaan, odottamaan, että seuraava halukas ostaisi sen. Sille löytyikin ostaja pian, oikein nukkejen keräilijä.

      Yöllä nukke surmasi keräilijän ja hänen perheensä. Aamulla se hakeutui sen samaisen kaupan näyteikkunaan odottamaan seuraavaa ostajaa.

      • nnnn

        tä on hyvä mut vähän erillainen ku oon kuullu


    • VaikeaSaadaUnta DX

      Varmaan aika moni on kuullut tämän..

      Nainen teki ruokaa keittiössä kun lattiaan ilmestyi kasvot. Hän säikähti ja kertoi asiasta parille tutulleen. Huomenna lattiaan ilmestyi toisetkin kasvot. Nainen soitti miehiä purkamaan lattian ja sieltä löytyikin kaksi luurankoa..

      Mutta oudointa oli, ettei kummallakaan luurangolla ollut kalloa..

      Kun luin tämän tarinan kirjastani( Noh se oli oikeasti pitempi..) niin ainakin sain ihoni kanan lihalle..

    • Skeptikko96

      VaikeaSaadaUnta DX: Minulla on sama (letan ainakin) kirja, semmoinen mustakantinen jossa on kertomuksia kummituksista ja kummittelevista paikoista ympäri maailman, mm englannista ja sen linnoista.

    • 00998816

      Siellä koulussa missä opiskelin alaasteen kerrotaan että joku Milla niminen opettaja on hirttänyt itsensä koulun vintille. Siellä vintillä oli ollut vähän aika sitten joku opettaja korjaamassa ja se oli kuullut 5 askelta niin kuin M I L L A. Sieltä oli joskus löydetty kaapista naisen luuranko ja se nainen oli raskaana.

    • mintsu123

      mäki tykkään kauhutarinoista ja oon keksinyt niitä itsekkin
      kerron yhen jos joku haluaa kuulla sen

      • mintsu123

        no kerron silti :D
        13 v. enni asui isoäitinsä kanssa isossa kartanossa tai ainakin ennen asui ennenkuin isoäiti oli kuollut kukaaan ei tiennyt mihin hän oli kuollut ennin äiti ja isä kuolivat auto kolarrissta pari vuotta sitten oikeastaa enni ei asunut yksin hänen kaverinsa kävivät hänellä joka päivä yökylässä mutta ei tänään enni oli aivan yksin talossa yhtä äkkiä alhaalta kuului askelia lilli sara tekö siellä enni kysyi kukaan ei vastannut enni päätti mennä katsomaan kuka siellä oli hän kapusi portaita alas ketään ei näkynyt olohuoneessa hetken päästä ulkoa kuului ääniä enni meni katsomaan mutta kiersi varmuuden vuoksi taka ovesta hän hiipi varovasti kun hän pääsi etu ovelle hän näki kaksi ruumista hän ei tuntenut heitä yhtä äkkiä hänen takaa alkoi kuulua ääniä enni mitä sinä teet lili kysyi saran kanssa huh tehän te vain olitte meinasin saada sydän kohtauksen haha sara nauroi miksi sinä meinasit saada sydärin lili kysyi enni kääntyi ja osoitti ruumiita saran ja lilin katse venähti mitä tapahtui sara kysyi enni kohautti olkapäitäitän ehkä tämä onkin jonkun pila mennään sisälle ja juodaan teetä eni sanoi se sopi lilille ja saralle mutta he eivät uskoneet että tämä oli jonkun pila kun enni avasi jääkaapin oven hän näki siellä verisen puukon hän hyppäsi taakseppäin mitä ta.... lillin lause jäi kesken kun näki puukon jospa vaikka mentäisiin kaupungille sara ehdotti sopii enni ja lili sanoiva yhtä aikaan kun ´he olivat olleet noin puolituntia alkoi sataa tytöt juoksivat läheiseen kioskiin kioskin myyjä herra glaffer oli juuri siivoamassa tiskiä kun tytöt juoksivat sisälle hei tytöt glaffer sanoi vakavasti heih minä sanoin glaffer meni kassalle ja nosti jonkun laatikon ja antoi sen minulle minä tuijotin sitä saanko avata sen kysyin glaffer nyökkäsi kun avasin kantta sara ja lili laatikkoa kun sain sen auki siellä oli kaksi pääkalloa minä säikähdin ja heitin laatikon maahan huomasin että herra glaffer oli kadonnut juoksimme äkkiä ulos kioskista hetken päästä pysähdyin tytöt jatkoivat juoksemista mutta pysähtyivä kun huomasivat että pysähdyin miksi pysähdyit sara kysyi siellä kioskissa oli jotain outoa menen katsomaan mitä se oli vastasin odota et saa mennä sinne yksin lili sanoi rohkealla äänellä menimme sisälle kolmestaan kaiki olivat saman laista paitsi että laatikko oli hävinnyt joku oli käynyt sisällä sillä välin kun olimme poissa yhtääkkiä takahuoneesta kuului ääniä menimme kaapin taakse piiloon sisältä tuli herra glaffer ja joku toinen mies näin että miehellä oli taskussa puukko mies uhkaili herra glafferia:tuo tyttö minulle elävänä tai kuolleena!yhtääkkiä kaappi kaatui lili oli tönäissyt kaappia vahingossa mies lähestyi meitä tytöt pääsivät karkuun mutta mies ajoi minut nurkkaan hän otti puukon ja viilsi minua sillä käteen lopeta glaffer sanoi mies kääntyi ja lähdin juoksemaan karkuun hei tyttö tule takaisin mies huusi mutta en kuullut sitä tyttöjä ei näkynyt ehkä he ovat menneet jo kartanolle ajattelin kun pääsin perille näin lilin ja saran meillä on isnulle... lili aloitti ennenkuin näki käteni mitä kädellesi tapahtui sara kysyi huolestuneena no kerron myöhemmin mitä asiaa teillä oli lili ohjasi minut olohuoneeseen siellä oli hirtetty nainen tuijotin sitä hetken ja sanoin sitten mennäänkö nukkumaan j-joo mennään v-vaan sara sanoin kun menimme sänkyyn alhaalta kuului kolahdus mi-mikä se oli lili kuiksasi e-en tiedä mutta k-käyn katsomassa ei älä mene joudut vaikeuksiin sara sanoi sara oli kyllä oikeassa ja menin takaisin sänkyyn yhtääkkiä valot sammui kiljuimme siiten alkoi kuulua askelia vetäisin lilin ja saran sängyn alle nyt meille kävisi huonosti ajattelin ovi avautui ja sisään astui marketta täti hän oli minulle kui isoäiti lapsi rakkaat mitä te teette siellä sängyn alla selitimme koko jutun hmm..ymmärrän marketta vastasi tytöt haluaisitteko lähteä maalle huomenna ajattelin käydä sielläja seura olisi mukavaa ja nyt kun sinne on tulossa hevosia voisitte ratsastaa JOO huusimme yhtä aikaan tulen hakemaan teitä klo:10 huomenna juu sanoimme yhteen ääneen taas moi moi marketta sanoi moikka minä sanoin menään nyt nukkumaan että aamu olisi nopeammin joo lili vastasi menimme sänkyyn muutaman tunnin päästä sara kiljaisi mitä sanoin lilin kanssa uneliaana jo-joku katsoi äsken i-ikkunan takana nousin istumaan siellä todellakin oli joku se kirjoitti ikkunaan vielä me nähdään ja sitten katosi y-yritetään vain nukkua minä sanoin työt nyökkäsivät ja panivat pään tyynyyn aamulla oveen koputettiin nousin istumaan mutta huomasin että lili oli kadonnut herätin saran ja menimme ala kertaan lili oli vessassa suihkussa menin avaamaan ovea ja sisään astui marketta täti hei oletteko valmiita? joo sanoin kävin vaihtamassa vaatteet ja söin lilin ja saran kanssa ja lähdimme nousime autoon no jopas jotain bensa on loppu jatkan myöhemin


      • Äikkää oppimaan mars
        mintsu123 kirjoitti:

        no kerron silti :D
        13 v. enni asui isoäitinsä kanssa isossa kartanossa tai ainakin ennen asui ennenkuin isoäiti oli kuollut kukaaan ei tiennyt mihin hän oli kuollut ennin äiti ja isä kuolivat auto kolarrissta pari vuotta sitten oikeastaa enni ei asunut yksin hänen kaverinsa kävivät hänellä joka päivä yökylässä mutta ei tänään enni oli aivan yksin talossa yhtä äkkiä alhaalta kuului askelia lilli sara tekö siellä enni kysyi kukaan ei vastannut enni päätti mennä katsomaan kuka siellä oli hän kapusi portaita alas ketään ei näkynyt olohuoneessa hetken päästä ulkoa kuului ääniä enni meni katsomaan mutta kiersi varmuuden vuoksi taka ovesta hän hiipi varovasti kun hän pääsi etu ovelle hän näki kaksi ruumista hän ei tuntenut heitä yhtä äkkiä hänen takaa alkoi kuulua ääniä enni mitä sinä teet lili kysyi saran kanssa huh tehän te vain olitte meinasin saada sydän kohtauksen haha sara nauroi miksi sinä meinasit saada sydärin lili kysyi enni kääntyi ja osoitti ruumiita saran ja lilin katse venähti mitä tapahtui sara kysyi enni kohautti olkapäitäitän ehkä tämä onkin jonkun pila mennään sisälle ja juodaan teetä eni sanoi se sopi lilille ja saralle mutta he eivät uskoneet että tämä oli jonkun pila kun enni avasi jääkaapin oven hän näki siellä verisen puukon hän hyppäsi taakseppäin mitä ta.... lillin lause jäi kesken kun näki puukon jospa vaikka mentäisiin kaupungille sara ehdotti sopii enni ja lili sanoiva yhtä aikaan kun ´he olivat olleet noin puolituntia alkoi sataa tytöt juoksivat läheiseen kioskiin kioskin myyjä herra glaffer oli juuri siivoamassa tiskiä kun tytöt juoksivat sisälle hei tytöt glaffer sanoi vakavasti heih minä sanoin glaffer meni kassalle ja nosti jonkun laatikon ja antoi sen minulle minä tuijotin sitä saanko avata sen kysyin glaffer nyökkäsi kun avasin kantta sara ja lili laatikkoa kun sain sen auki siellä oli kaksi pääkalloa minä säikähdin ja heitin laatikon maahan huomasin että herra glaffer oli kadonnut juoksimme äkkiä ulos kioskista hetken päästä pysähdyin tytöt jatkoivat juoksemista mutta pysähtyivä kun huomasivat että pysähdyin miksi pysähdyit sara kysyi siellä kioskissa oli jotain outoa menen katsomaan mitä se oli vastasin odota et saa mennä sinne yksin lili sanoi rohkealla äänellä menimme sisälle kolmestaan kaiki olivat saman laista paitsi että laatikko oli hävinnyt joku oli käynyt sisällä sillä välin kun olimme poissa yhtääkkiä takahuoneesta kuului ääniä menimme kaapin taakse piiloon sisältä tuli herra glaffer ja joku toinen mies näin että miehellä oli taskussa puukko mies uhkaili herra glafferia:tuo tyttö minulle elävänä tai kuolleena!yhtääkkiä kaappi kaatui lili oli tönäissyt kaappia vahingossa mies lähestyi meitä tytöt pääsivät karkuun mutta mies ajoi minut nurkkaan hän otti puukon ja viilsi minua sillä käteen lopeta glaffer sanoi mies kääntyi ja lähdin juoksemaan karkuun hei tyttö tule takaisin mies huusi mutta en kuullut sitä tyttöjä ei näkynyt ehkä he ovat menneet jo kartanolle ajattelin kun pääsin perille näin lilin ja saran meillä on isnulle... lili aloitti ennenkuin näki käteni mitä kädellesi tapahtui sara kysyi huolestuneena no kerron myöhemmin mitä asiaa teillä oli lili ohjasi minut olohuoneeseen siellä oli hirtetty nainen tuijotin sitä hetken ja sanoin sitten mennäänkö nukkumaan j-joo mennään v-vaan sara sanoin kun menimme sänkyyn alhaalta kuului kolahdus mi-mikä se oli lili kuiksasi e-en tiedä mutta k-käyn katsomassa ei älä mene joudut vaikeuksiin sara sanoi sara oli kyllä oikeassa ja menin takaisin sänkyyn yhtääkkiä valot sammui kiljuimme siiten alkoi kuulua askelia vetäisin lilin ja saran sängyn alle nyt meille kävisi huonosti ajattelin ovi avautui ja sisään astui marketta täti hän oli minulle kui isoäiti lapsi rakkaat mitä te teette siellä sängyn alla selitimme koko jutun hmm..ymmärrän marketta vastasi tytöt haluaisitteko lähteä maalle huomenna ajattelin käydä sielläja seura olisi mukavaa ja nyt kun sinne on tulossa hevosia voisitte ratsastaa JOO huusimme yhtä aikaan tulen hakemaan teitä klo:10 huomenna juu sanoimme yhteen ääneen taas moi moi marketta sanoi moikka minä sanoin menään nyt nukkumaan että aamu olisi nopeammin joo lili vastasi menimme sänkyyn muutaman tunnin päästä sara kiljaisi mitä sanoin lilin kanssa uneliaana jo-joku katsoi äsken i-ikkunan takana nousin istumaan siellä todellakin oli joku se kirjoitti ikkunaan vielä me nähdään ja sitten katosi y-yritetään vain nukkua minä sanoin työt nyökkäsivät ja panivat pään tyynyyn aamulla oveen koputettiin nousin istumaan mutta huomasin että lili oli kadonnut herätin saran ja menimme ala kertaan lili oli vessassa suihkussa menin avaamaan ovea ja sisään astui marketta täti hei oletteko valmiita? joo sanoin kävin vaihtamassa vaatteet ja söin lilin ja saran kanssa ja lähdimme nousime autoon no jopas jotain bensa on loppu jatkan myöhemin

        Voi luoja! Mistä tämmösiä ihmisiä riittää jotka kirjoittaa näin!? AARGH. Kuinka joku pystyy edes kirjoittamaan näin!? Tuun hulluks! Tommosta ei voi kertakaikkiaan lukea ollenkaan! Kappalejaot kiitos...yhdyssanat ...välimerkit ja ISOT ALKUKIRJAIMET. En kestä! O__O Pää räjähtää kun tämmösiä ihmisiä tule vastaan!

        Toi teksti on tommost höpöhöpöpölöpölöjasittenkäläkälä sitten pälä päl äpäläläl blaablaablaa sitten ja kun eikunjoo höpö höpöhöhpöhöpöpölö pölöpölö höpsishupsisblaa blahblahhh BLARGHHH!1111ä2342

        Rasittavaa! Meidät on opetettu lukemaan oikeinkirjoitettua tekstiä....meidät on opetettu kirjoittamaan tekstiä jota pystyy lukemaan mutta....miksi on edelleen ihmisiä jotka eivät vain osaa ollenkaan kirjoittaa oikein? Pää tulee kirjaimellisesti kipeäksi kun alottaakin lukemaan tommosta soopaa. Varmaan on iha nookoo tarina... mut luen sitten vasta kun kirjoitat sen OIKEIN.


      • mitkähitonvälimerkit
        mintsu123 kirjoitti:

        no kerron silti :D
        13 v. enni asui isoäitinsä kanssa isossa kartanossa tai ainakin ennen asui ennenkuin isoäiti oli kuollut kukaaan ei tiennyt mihin hän oli kuollut ennin äiti ja isä kuolivat auto kolarrissta pari vuotta sitten oikeastaa enni ei asunut yksin hänen kaverinsa kävivät hänellä joka päivä yökylässä mutta ei tänään enni oli aivan yksin talossa yhtä äkkiä alhaalta kuului askelia lilli sara tekö siellä enni kysyi kukaan ei vastannut enni päätti mennä katsomaan kuka siellä oli hän kapusi portaita alas ketään ei näkynyt olohuoneessa hetken päästä ulkoa kuului ääniä enni meni katsomaan mutta kiersi varmuuden vuoksi taka ovesta hän hiipi varovasti kun hän pääsi etu ovelle hän näki kaksi ruumista hän ei tuntenut heitä yhtä äkkiä hänen takaa alkoi kuulua ääniä enni mitä sinä teet lili kysyi saran kanssa huh tehän te vain olitte meinasin saada sydän kohtauksen haha sara nauroi miksi sinä meinasit saada sydärin lili kysyi enni kääntyi ja osoitti ruumiita saran ja lilin katse venähti mitä tapahtui sara kysyi enni kohautti olkapäitäitän ehkä tämä onkin jonkun pila mennään sisälle ja juodaan teetä eni sanoi se sopi lilille ja saralle mutta he eivät uskoneet että tämä oli jonkun pila kun enni avasi jääkaapin oven hän näki siellä verisen puukon hän hyppäsi taakseppäin mitä ta.... lillin lause jäi kesken kun näki puukon jospa vaikka mentäisiin kaupungille sara ehdotti sopii enni ja lili sanoiva yhtä aikaan kun ´he olivat olleet noin puolituntia alkoi sataa tytöt juoksivat läheiseen kioskiin kioskin myyjä herra glaffer oli juuri siivoamassa tiskiä kun tytöt juoksivat sisälle hei tytöt glaffer sanoi vakavasti heih minä sanoin glaffer meni kassalle ja nosti jonkun laatikon ja antoi sen minulle minä tuijotin sitä saanko avata sen kysyin glaffer nyökkäsi kun avasin kantta sara ja lili laatikkoa kun sain sen auki siellä oli kaksi pääkalloa minä säikähdin ja heitin laatikon maahan huomasin että herra glaffer oli kadonnut juoksimme äkkiä ulos kioskista hetken päästä pysähdyin tytöt jatkoivat juoksemista mutta pysähtyivä kun huomasivat että pysähdyin miksi pysähdyit sara kysyi siellä kioskissa oli jotain outoa menen katsomaan mitä se oli vastasin odota et saa mennä sinne yksin lili sanoi rohkealla äänellä menimme sisälle kolmestaan kaiki olivat saman laista paitsi että laatikko oli hävinnyt joku oli käynyt sisällä sillä välin kun olimme poissa yhtääkkiä takahuoneesta kuului ääniä menimme kaapin taakse piiloon sisältä tuli herra glaffer ja joku toinen mies näin että miehellä oli taskussa puukko mies uhkaili herra glafferia:tuo tyttö minulle elävänä tai kuolleena!yhtääkkiä kaappi kaatui lili oli tönäissyt kaappia vahingossa mies lähestyi meitä tytöt pääsivät karkuun mutta mies ajoi minut nurkkaan hän otti puukon ja viilsi minua sillä käteen lopeta glaffer sanoi mies kääntyi ja lähdin juoksemaan karkuun hei tyttö tule takaisin mies huusi mutta en kuullut sitä tyttöjä ei näkynyt ehkä he ovat menneet jo kartanolle ajattelin kun pääsin perille näin lilin ja saran meillä on isnulle... lili aloitti ennenkuin näki käteni mitä kädellesi tapahtui sara kysyi huolestuneena no kerron myöhemmin mitä asiaa teillä oli lili ohjasi minut olohuoneeseen siellä oli hirtetty nainen tuijotin sitä hetken ja sanoin sitten mennäänkö nukkumaan j-joo mennään v-vaan sara sanoin kun menimme sänkyyn alhaalta kuului kolahdus mi-mikä se oli lili kuiksasi e-en tiedä mutta k-käyn katsomassa ei älä mene joudut vaikeuksiin sara sanoi sara oli kyllä oikeassa ja menin takaisin sänkyyn yhtääkkiä valot sammui kiljuimme siiten alkoi kuulua askelia vetäisin lilin ja saran sängyn alle nyt meille kävisi huonosti ajattelin ovi avautui ja sisään astui marketta täti hän oli minulle kui isoäiti lapsi rakkaat mitä te teette siellä sängyn alla selitimme koko jutun hmm..ymmärrän marketta vastasi tytöt haluaisitteko lähteä maalle huomenna ajattelin käydä sielläja seura olisi mukavaa ja nyt kun sinne on tulossa hevosia voisitte ratsastaa JOO huusimme yhtä aikaan tulen hakemaan teitä klo:10 huomenna juu sanoimme yhteen ääneen taas moi moi marketta sanoi moikka minä sanoin menään nyt nukkumaan että aamu olisi nopeammin joo lili vastasi menimme sänkyyn muutaman tunnin päästä sara kiljaisi mitä sanoin lilin kanssa uneliaana jo-joku katsoi äsken i-ikkunan takana nousin istumaan siellä todellakin oli joku se kirjoitti ikkunaan vielä me nähdään ja sitten katosi y-yritetään vain nukkua minä sanoin työt nyökkäsivät ja panivat pään tyynyyn aamulla oveen koputettiin nousin istumaan mutta huomasin että lili oli kadonnut herätin saran ja menimme ala kertaan lili oli vessassa suihkussa menin avaamaan ovea ja sisään astui marketta täti hei oletteko valmiita? joo sanoin kävin vaihtamassa vaatteet ja söin lilin ja saran kanssa ja lähdimme nousime autoon no jopas jotain bensa on loppu jatkan myöhemin

        Siis mitä helvettiä äsken juuri yritin lukea?


      • JOPA MÄ ! :D
        Äikkää oppimaan mars kirjoitti:

        Voi luoja! Mistä tämmösiä ihmisiä riittää jotka kirjoittaa näin!? AARGH. Kuinka joku pystyy edes kirjoittamaan näin!? Tuun hulluks! Tommosta ei voi kertakaikkiaan lukea ollenkaan! Kappalejaot kiitos...yhdyssanat ...välimerkit ja ISOT ALKUKIRJAIMET. En kestä! O__O Pää räjähtää kun tämmösiä ihmisiä tule vastaan!

        Toi teksti on tommost höpöhöpöpölöpölöjasittenkäläkälä sitten pälä päl äpäläläl blaablaablaa sitten ja kun eikunjoo höpö höpöhöhpöhöpöpölö pölöpölö höpsishupsisblaa blahblahhh BLARGHHH!1111ä2342

        Rasittavaa! Meidät on opetettu lukemaan oikeinkirjoitettua tekstiä....meidät on opetettu kirjoittamaan tekstiä jota pystyy lukemaan mutta....miksi on edelleen ihmisiä jotka eivät vain osaa ollenkaan kirjoittaa oikein? Pää tulee kirjaimellisesti kipeäksi kun alottaakin lukemaan tommosta soopaa. Varmaan on iha nookoo tarina... mut luen sitten vasta kun kirjoitat sen OIKEIN.

        Niinmpä,Nää ei siis oikeesti osaa kirjottaa ! Jtn 7v tyyppei ! Ei näin ... Ku on mahotonta lukee ja menee sekas ... ! Opetelkaa kirjottaa... jopa mä (13v tyttö) Osaan ! Mä kirjotan joskus jopa kaikki kirajimet isolla :D


      • outoa
        Äikkää oppimaan mars kirjoitti:

        Voi luoja! Mistä tämmösiä ihmisiä riittää jotka kirjoittaa näin!? AARGH. Kuinka joku pystyy edes kirjoittamaan näin!? Tuun hulluks! Tommosta ei voi kertakaikkiaan lukea ollenkaan! Kappalejaot kiitos...yhdyssanat ...välimerkit ja ISOT ALKUKIRJAIMET. En kestä! O__O Pää räjähtää kun tämmösiä ihmisiä tule vastaan!

        Toi teksti on tommost höpöhöpöpölöpölöjasittenkäläkälä sitten pälä päl äpäläläl blaablaablaa sitten ja kun eikunjoo höpö höpöhöhpöhöpöpölö pölöpölö höpsishupsisblaa blahblahhh BLARGHHH!1111ä2342

        Rasittavaa! Meidät on opetettu lukemaan oikeinkirjoitettua tekstiä....meidät on opetettu kirjoittamaan tekstiä jota pystyy lukemaan mutta....miksi on edelleen ihmisiä jotka eivät vain osaa ollenkaan kirjoittaa oikein? Pää tulee kirjaimellisesti kipeäksi kun alottaakin lukemaan tommosta soopaa. Varmaan on iha nookoo tarina... mut luen sitten vasta kun kirjoitat sen OIKEIN.

        No et varmaan lue koskaa näitä


      • näin
        Äikkää oppimaan mars kirjoitti:

        Voi luoja! Mistä tämmösiä ihmisiä riittää jotka kirjoittaa näin!? AARGH. Kuinka joku pystyy edes kirjoittamaan näin!? Tuun hulluks! Tommosta ei voi kertakaikkiaan lukea ollenkaan! Kappalejaot kiitos...yhdyssanat ...välimerkit ja ISOT ALKUKIRJAIMET. En kestä! O__O Pää räjähtää kun tämmösiä ihmisiä tule vastaan!

        Toi teksti on tommost höpöhöpöpölöpölöjasittenkäläkälä sitten pälä päl äpäläläl blaablaablaa sitten ja kun eikunjoo höpö höpöhöhpöhöpöpölö pölöpölö höpsishupsisblaa blahblahhh BLARGHHH!1111ä2342

        Rasittavaa! Meidät on opetettu lukemaan oikeinkirjoitettua tekstiä....meidät on opetettu kirjoittamaan tekstiä jota pystyy lukemaan mutta....miksi on edelleen ihmisiä jotka eivät vain osaa ollenkaan kirjoittaa oikein? Pää tulee kirjaimellisesti kipeäksi kun alottaakin lukemaan tommosta soopaa. Varmaan on iha nookoo tarina... mut luen sitten vasta kun kirjoitat sen OIKEIN.

        Nimen omaan! Voi että kun sun laisia ihmisiä olisi enemmän <3


    • mintsu123

      jatkanks?

      • Puistatus

        AAARGH ISOT KIRJAIMET, YHDYSSANAT, VÄLIMERKIT JA KAPPALEJAOT niin voit jatkaa. Ei tuollaista tekstiä VOI lukea


      • nnnn

        jatka vaan mut yritä olla tarkempi kirjotuksenkaa.


      • bsabgh

        joo


    • Itellekki

      On itelleniki sattunu muutaman kerran kummallista jota en pysty selittämään, mutta onko kummituksia siitä huolimatta olemasa en tiä.Epäilyttää.

    • mintsu123

      no en sit jatka

      • Mitkähitonvälimerkit

        KIITOS! Kiitos kiitos kiitos


    • hamsu9

      kummitus tarinat on pelottavia

    • 3+7=?

      mintsu elä perhana vaa jatka, luin 3 riviä ja olin ulkona kuin ulkokoira, koita tehä tarinastasi eri osia ja isot alkukirjaimet yms, eihä tuota jaksa vanha Erkkikään kattova. Kiitos.

    • mintsu123

      ok mut voikko lukee silti sen teen nyt paremman

    • mintsu123

      No teen nyt jatkoa.
      Marketta meni hakemaan meidän tallista bensa tankin.
      Onpa kivaa kun pääsee maalle,Lili sanoi.Niin ja pääsee ratsastamaan,Sara sanoi lumoissaan.
      Kun olin alkamassa sanomaan että minulla on hirmuinen nälkä ikkunastani lensi lappu jossa luki:Luuletteko pääsevänne pakoon!
      Minä säikähdin ja annoin lapun Saralle.
      Kun Sara oli lukenut hän alkoi itkemään.
      Lili sieppasi lapun jaluki sen.
      Tää on jonku pila vaa,Lili sanoi rohkeasti.
      N-no miksi se lensi ikkunastani,kysyin?
      Ehkä se oli jääny kattoon kiinni ja lensi sieltä,Lili sanoi.
      Mutta ei tuullut,Sara puolestaan pillitti.
      Vähän ajan päästä marketta täti tuli,hänellä oli bensa tankki kädessään.
      Nyt voimme lähteä,Marketta sanoi iloisesti.
      N-niin,minä sanoin.
      Emme halunneet kertoa Marketalle lapusta joten olimme hiljaa.
      Muutaman tunnin päästä olimme perillä,Sara juoksi suoraan heppojen luo.
      minä ja Lili menimme sisälle marketan kanssa.
      Sara tule sisälle!huusin.
      Ei kuulunut vastausta.
      päätin mennä katsomaan miksi Sara ei tullut.
      Kun avasin karsinan oven näin Saran tajuttomana maassa.
      Kiljasin ja juoksin sisälle mutta yhtä-äkkiä joku tarttui minua niskasta ja...jatkan myöhemmin

      • MItkähitonvälimerkit

        "Vähän ajan päästä marketta täti tuli,hänellä oli bensa tankki kädessään."

        O_______________________________________o


      • ;DDDDDD
        MItkähitonvälimerkit kirjoitti:

        "Vähän ajan päästä marketta täti tuli,hänellä oli bensa tankki kädessään."

        O_______________________________________o

        XD Hyvin sanottu! :DD


    • aila437

      jatka mintsu123 nyt heti pliis

    • kiti piti

      mäki tiiän kummitus tarinoita kerron 5 tarinaa jos haluutte

    • Polle

      Kerran minä olin menossa metsäpolkua pitkin kouluun,
      kunnes huomasin naisen.
      Nainen katsoi minua verenpunaisin silmin ja sanoi minulle:
      ''Miks kävelet metsäpolkua pitkin?''
      ''Minun pitää kiirehtiä kouluun''
      Nainen sanoi minulle:
      ''Et oikaise hautausmaan kautta?''
      Vastasin hämmästyneenä:
      ''Miksen voi mennä sitten?''
      Nainen vain sanoi:
      ''Et voi mennä sinne..''
      Sitten nainen katosi ja lähdin kiiruhtaen kouluun.
      Koulussa kerroin naisesta kavereille , sitten vain kaverini sanoi:
      ''Roosa et kai nähnyt verenpunasilmäistä naista?''
      Hämmästyin ja sanoin :
      ''Ööh... Mitä tarkoitat? Ja kyllä minä näin''
      Kavereni katsoi peloissaan minua ja sanoi:
      ''Älä oikaise hautausmaan kautta !''
      ''Miksi ? Se nainenkin sanoi ettei saa!''
      ''Se nainen tappaa sinut jos katsot sitä suoraan silmiin,
      sillä on voimat jolla se saa silmäsi katsomaan sitä!
      Et kai katsonut naista silmiin?''
      Oli pakko valehdella joten sanoin:
      ''E-en ''
      Koulu loppui ja lähdin kotiin päin piti valita,
      Koulutie vai Hautausmaa joka veisi metsäpolulle
      valitsin hautausmaan sillä se oli vain varmasti pelottelua,
      naurahdin.
      Lähdin hautausmaalle kunnes näin vanhan naisen joka sanoi:
      ''Haluaisitko tulle meille kaakaolle ?''
      Nyökkäsin oli hirmu kylmä talvi niin , eikö kaakao olisi kiltisti tarjottu?
      Lähdin naisen perään,
      sitten olimme perillä.
      ''Otatkos nyt sitä kaakaota?'' nainen sanoi ja hymyili.
      Nyökkäsin,
      ''Tulen pian!'' nainen sanoi.
      Nainen tuli kaakaon kanssa ja antoi sen minulle,
      kysyin ''Mitä nämä kelluvat valkoiset silmännäköiset ovat?''
      ''Haluatko tietää?''
      ''Kyllä!''
      '' Ne ovat poikaystäväsi silmät''
      Kiljuin ja samalla itkin
      ''Sinä vitun mummo tapoit poikaystäväni!''
      sitten se vanha mummo otti puukon ja laittoi minun sydämmeeni.
      Tunsin viimeisen henkäykseni viimeisen rakkauteni, sitten sydämmeni poksahti ja kuolin . THE END

      • nnnn

        miten oot sitte voinu kirjottaa tän jutun ku oot haamu


      • outoa
        nnnn kirjoitti:

        miten oot sitte voinu kirjottaa tän jutun ku oot haamu

        No se on noussu kummittelee


      • outoa
        nnnn kirjoitti:

        miten oot sitte voinu kirjottaa tän jutun ku oot haamu

        No se on noussu kummittelee


      • outoa
        nnnn kirjoitti:

        miten oot sitte voinu kirjottaa tän jutun ku oot haamu

        No se on noussu kummittelee


      • outoa
        nnnn kirjoitti:

        miten oot sitte voinu kirjottaa tän jutun ku oot haamu

        No se on noussu kummittelee


    • lotzeiii

      oliski totta

    • kari60

      kaveri kertoi ,että olivat ottaneet vanhan naisen kyytiin huoltoasemalta.heillä oli pieni lapsi takapenkillä ja mummo viereen.jonkun aikaa ajettuaan he ajoivat ennen jämsää ojaan.ei kovin pahasti.kun he katsoivat takapenkille vauva oli yksin ja mummo oli häipynyt.autossa oli vain kaksi ovea.eikä ikkunoita ollut auki.tapahtui joskus 24 vuotta sitten.

    • showwme

      No itselläni on sellainen,että olin noin 30 vuotta sitten lähdössä eskariin. meinin pikkuveljen (olisikohan ollut neljä vuotta) kanssa takapihallemme, metsän reunaan. Pian kuulimme aivan hirveän rusahduksen. No,emmeme sitä säikähtäneet, vaan kun katsoimme metsään, noin 100 metrin päässä meistä puusta putosi noin 2metriä pitkä,vaatteiltaan täysin musta olio. Kammotti. Pian kuulimme että sen puun lähellä,metsän keskellä olevan talon omistaja oli kuollut talossaan ihan vasta. Tuo on pysynyt mielessäni melkein 30 vuotta ja vieläkin sitä ajatellessa kammottaa.

      • oot nolo

        Heh heh joo! noin 100 metrin päässä meistä puusta putosi noin 2metriä pitkä,vaatteiltaan täysin musta olio. ei mikään olio vaan putoa puusta, eikä edes ole mitään vaatteiltaan mustia olioita XD! ps. uskotko slenderiin ?


    • Hohon talon asujat!

      Tuo tarina tytöstä joka on tippunut pääedellä vanhan Hohon koulun vintiltä on totta. Kaverini asuu tässä talossa ja käyn täällä usein. Tällä hetkelläkin olen täällä.

    • hyuna kim offical

      jen homgg nohefb hiuuh he wkhe hku hqwj hjhih jiu hju jhu jji o jiu 18k huthybhgt yygyggyg htf yiyy jju7y7w98 hytb u7 t hyuna kim h7y7 y6ygtihy finland

    • moi555555

      heh hee

      • hyuna kim offical

        noloo


    • kummitus

      kirjoita googleen takkahuone. Sieltä löytyy vaikka mitä.

    • No tässä yks..

      No.. mun kaverin mökissä,pienellä kummulla on sellainen mökki (kuuluu niiden tonttiin) vähän matkan päästä niiden oikeasta talosta, on rakennettu sinne sisälle, maton alle tai en tiedä onko rakennettu,mutta siellä on kaivo. siellä on myös varmaan Ruotsiksi vai olikse nyt Viroksi kirjotettu kirje, ikivanha, käsialasta ei saa selvää sillä se on niin hieno. verhot repaleiset, tapetit kuin nukkekodissa. ja ihan niinkuin joku joskus istuisi tuolissa, joka on keskellä huonetta.... Lisäksi lähistöltää kuuluu llehmänkellon kilinää,vaikka lehmiä ei ole ainakaan 3km päässäkään...

      • takkahuone fani

        Tää tarina löytyy takkahuoneesta. Tää on myös totta. Niinku kaikki siellä.

        Minä ja pari kaveriani olimme kesällä mökillä. Tontille kuului vanha uimakoppi tai joku en muista mikä. Kokeilimme siellä sellaista, että pitää tunnistaa toisten naama pimeässä. Kun oli minun vuoro tulla pimeään koppiin kaverini huusi: VALOT PÄÄLLE ! ! ! Juoksimme nopeasti mökkiin ja minulle kerrottiin, että kun tulin koppiin naamani eteen tuli käsi ja se repi minulta kasvot. Kerroin, että täällä on lähellä suo johon on uponnut sodassa kuolleita venäläisiä.


    • hevostyttö1

      tiiän yhen joka on tosi se tapahtu mulle

      olin ratsastamassa maastossa yksin kun yhtäkkiä hevoseni pillastui. Se laukkasi karkuun jotain ja pudotti minut. minuun ei sattunut mutta kun putosin näin jotain jotain ihmeellistä hevosen joka oli lähellä minua se e ollut minun hevonen yhtäkkiä tajusin että sen vieressä oli tyttö. kysyin häneltä "kuka olet?" hän sanoi olevansa tyttö joka kuoli hevosensa kanssa kartanon tallissa yhtäkkiä tajusin että minun kaveri oli muuttanut sinne ja me saimme pitää hevosiamme heidän isossa tallissa kysyin miten kuolit? hän sanoi että kuoli kun joku tappoi heidät kun he olivat muttaneet sinne pelästyin ja lähdin juoksemaan kaverini talolle kaverini seisoi tallin ovella pidellen vaukoutunutta hevostani minä huusin hänelle heti että oletko kunnossa hän sanoi olen mutta miksi kysyit sanoin että kerron kohta vein hevoseni talliin ja otin varusteet pois kun menimme pois kaverini koira oli kuollut koiraa oltiin puukotettu en jaksa kirjottaa enenpää mut kirjotan loput myöhemmin jos jotain kiinnostaa ees

    • henri pro

      kummitus ja porno tarinat ovat hyviä

      • henry saari

        porno tarinat on parempiaö


    • MIES JA LAPSI

      MUA PELOTTAA ! OON YKSIN KOTONA JA ÄSKEN MUN OVI AVAUTU ITTESTÄÄN JA KUULOSTAA ETTÄ JOKU KÄVELEE KÄYTÄVÄLLÄ JA SE KOPUTTAA OVEEN!! OON OMASSA HUONEESSA JA TOSSA ON IHAN HIRVEÄ KÄYTÄVÄ..
      MUN MUMMO KERTO, ETTÄ TÄNNE ON KUOLLU JOKU MIES JA SEN LAPSI..
      SE MIES TAPPO SEN LAPSEN JA ITTENSÄ SITTE.. OON ENNENKI KUULLU ÄÄNIÄ JNE... MUTTA NÄÄ ON OIKEESTI IHAN TOTTA!! MUA PELOTTAA IHAN HIRVEESTI... OON 11V JA PELOTTAA!!! :''(( KETÄÄN EI OO KOTONA JA JOKU KOPUTTAA IHÄN TÄYTTÄ MUN HUONEEN OVEEN JA KÄVELEE KÄYTÄVÄLLÄ !! SILLONKU OLIN KONEELLA TÄSSÄ SÄNGYLLÄ JA OVI ON TÄSSÄ MUN EESSÄ NII SE OVI AUKES VAIKKA SE OLI IHAN KIINNI NII JOKU LAITTO ALAS SITÄ KAHVAA JA VÄÄNS SEN OVEN AUKI.. KATON SINNE NII TULI SELLANEN AHISTUS JA TUNTU ETTEI SAA HENKEE.. SE MIES OLI OLLU KUULEMMA MURHAAJA JA SE OLI TAPPANU SEN LAPSEN ÄIDIN MUTTEI TÄHÄ TALOO MUTTA SE MIES OLI TÄHÄ TALOON TAPPAU ITTNSÄ JA SEN LAPSEN...
      IHAN OIKEESTI MUA PELOTTAA! :''''''''(

      • apua!!

        en oikee usko että toi on totta mutta jos on nii ihan HIRVEETÄ!!!!¡!!!!!!1


    • KAUHU LAIVA

      TÄÄ ON TOTTA OON KUULLUT TÄN MUN KAMULTA WIONALTA SE WIONA OLI OLLUT LAIVA REISSUSSA JA SE MENI YHTEEN RAVINTOLAA KUN SE MENI ISTUMAA SE PÖYTÄ ALKO LIIKKUU JA SIT SE KAUPPIAS OLI HÄVINNYT EIKÄ SITÄ OLLUT MISSÄÄ JA SE KAUPPIAS OLI KUOLLUT AUTO ONNETTO MUUDESSA LOPPU

    • KAUHU PÄÄKALLO

      OLIN KERRAN TUOLLA MUN MUMMUN KANSSA MÖKILLÄ METÄSSÄ JA SIELLÄ LIVAHTELI MUSTA HAHMO SE OLI NOIPEA JA NÄIN SIELLÄ ORAVAN RUUMIIN JA SIT MEMENTIIN MÖKILLE TAKASIN JA RANNASSA OLI PÄÄKALLO JA SIELL Ä SE MUSTA HAHMO KALASTI JOTAIN ÄLLÖJÄ KALOJA JA SIT MENTIIN AUTOLLA TAKAISIN KOTIIN LOPPU

    • Road to hell

      Meitä on tosiaankin monta, jotka voimme todistaa omin aistein havaittujen kokemuksiin nojaten, jos ei nyt kummitusten, niin yliluonnollisten tapahtumasarjojen olemassaolon.
      70-luvun alussa Helsinki-Tampere moottoritiellä, ajaessani yksikseni Tampereen suuntaan Helsingistä etelään, minut ohitti alus, missä oli sisällä kaksi naista ja yksi mies. Alus ohitti minut, suhteettoman suurella nopeudella, ehdin kuitenkin lukea tekstin aluksen kyljestä "Wartburg"!
      Sinisen, hyvin paljon 2T-öljyn hajua muistuttavan katkun hälvettyä, alus oli poissa! Kyydissäni ollut väki yski ja nauroi, mutta itseäni kokemus jäi vaivaamaan ja nakersi itsetuntoa auringon säteen lailla. - - - - Olen nyttemmin useasti havahtunut pohtimasta sitä, , siis miksi miehellä oli kaksi naista? Eikö yksi riitäkään?

    • Pekka salo

      Pöö? Pkbdcbkpsdc vfsnpkpfs.

      • Bornodarina

        tääki story on tosi, Menin käymään kirjastossa, ja kuulin epämääräistä voihkintaa. Nainen noin 20 v voihki kuumasti kuin musta 30 muna pani häntä kovaa takaapäin ja nainen sanoi uuh pane mua pane mua ja se musta muna viilsi sen anaalia kuin puukko vähän ajan päästä lopetti ja se muna oli viiltäny sen suolet ku se oli turvonnu tiukassa anaalissa 120 cm


      • minävaan
        Bornodarina kirjoitti:

        tääki story on tosi, Menin käymään kirjastossa, ja kuulin epämääräistä voihkintaa. Nainen noin 20 v voihki kuumasti kuin musta 30 muna pani häntä kovaa takaapäin ja nainen sanoi uuh pane mua pane mua ja se musta muna viilsi sen anaalia kuin puukko vähän ajan päästä lopetti ja se muna oli viiltäny sen suolet ku se oli turvonnu tiukassa anaalissa 120 cm

        hyi että en enää uskalla ollla mun huoneessa siellä kumittelee!näin kerran iha ku ois musta käsi liikkunu siinä katoinei mitn.sit mun komeron ovi aukes itekseen lähin äkkiä huoneesta.sitten kerra ku mun huoneen komerossa on siis semmonen ovi missä on semmoset ikkunat mistä ei nää läpi kunnolla,niin kerran näytti ku siellä komerossa olis tullut siihen oven taakse joku musta hahmo.ja kerran sivusilmällä näin ku(komeron ovi oli auki)siinä ovella seiso jou musta hahmokataoin taas,ei mitään.ja kerra olin koneella ja taas sivusilmällä näin et meijän ikkunan takaa käveli pihala joku ja katoi nii se just hävis seinän taakse ja marsut oli juoksemassa mun huoneessa ja yhtäkkii toine säikähti jotai se oli lähellä komeroo ja lähti juoksee karkuu ja jäi nurkkaan kököttämään.oon alkanu miettii et mikä täällä meillä oikee on ku kokoaja tapahtuu jotai...


    • hjndxckmckf,

      kun olin kakalla......... tuli vessa hätä oli tosi noloa kakata lattialle kun äiti tuli ovelle äiti tappo minut xdxdxdxdxdxd olen elossa

      • minäminä

        olet haamu!

        täs mun stoori


        mä ä menin kerran tonne mun huoneeseen ja siellä tuli ikkuna aukes ja tuli kylmä oli kesä vaikka oli kesä ja sit meni kinni tuli kuuma ja sainn halvarin.sitkerron äitille ei uskon umua ja mua alko pelottaa ja sit mulla huoneessa joku hengitti niskaa ja kaikkee kamalaa tapahtuu ja mä oon tulos hullluks oikeesti HELP ME!ja vielä kerran mä oli wcssä ja tulin ja ovi pamahti kii takanasa.kiljun...menin peiton alle piiloomn ja tlin vast ku tli isä ktii menin sanoo sile ei uskonu tiettykän mua..itkin ja swn jälkeen jouduin seko sairaallaan ja sotten mä pääsin pois ja kummitelut loppu the end.


        -minä-


    • julen

      tää on urbaani tarina.en usko että on totta no oli joskus yli 200 vuotta sitten sellanen
      tyttö kun mary woth eli sen oikee nimi oli se. ja kaikissa tarinoissa on se yhteistä
      että hän kuoli peilin vieressä.jos menet kolmen kynttilän valoon ja hoet siinä 3 kertaa bloody mary niin se muka ilmestyisin siihen en usko eikä varmaankaan ole
      totta mun isovelipuoli kokeili sitä niin se sano et ei se tullut

    • kakiD

      no kerran ku asuin ranskas ku oon ranskast nii ku katoin mun ovelle nii siel seiso alaston nainen joka oli vaalee ja joll oli tosi veriset polvet ja se meni kylpparii nii seurasin ja se ei ollu enaa siell ja alko pelottaa ku seuraavana paivana kaaduin ja mun polvet oli veriset niinku senki sit 5 aamul musiikki alko soimaa iteksee taysil vaik cd levyy ei ollu siin cd lvy jutun sisal nii ja sit ku muutettii suomeen oli aiti patjall ei mua ei vveljee ei koiraa vaa han ja se kuuli eka ove pamautukse alhaalt ja iha niinku mun koira ois kiivenny ylos portaista ja aiti laitto peitto paalleensa ja se havis

    • sejokaantaakeittoa

      Oli kesä ja olin mummoni ja pappani luona kedämökillä Konnevveellä. Sillon yks ilta olin ulkona yksin kalastamassa (Siinä mökin lähellä on meri) Ja sainki ison saaliin. Se oli iso hauki ja kattelin sitä sitte siinä, ja yhtäkkiä mä huomasin valkosen tytön siinä vierrssäni. IHME kyllä, en pelästynyt vaan kysyin: : Mä vien tän mummolaan, ja mummo tekee siitä kakakeittoa voin tuofa sulleki oota sit täs rannalla. Se sit jatos ja kerroin siitä pPalle ja mummolle ja teitty usko kosks on itekki nähny saman tytön jiskus. Seuraavana päivänä sit vein sitä jeittoa sibne ja aamulla kokk keittolautanen oli kadobnut ja oli sit tosi tyytyväinen
      Toivottavasto se nauttu siitä, jis edes söy. Pystyykö kummitukset edes syämään?

    • teist-A-teist

      Mitähän ateistit sanovat tästä kertomuksesta? Näitä kun riittää. Miksi he loistavat poissaolollaan tällaisilta aloituksilta?

    • Käsittämättömyys

      Näistä kertomuksista käy ilmi maamme tulevaisuus, hieno äidinkielellisyys, isänmaamme toivot vuodattavat täällä tuntemuksiaan... Nämä uskomattomat kirjoitusasut... Voi Hyvä Luoja. Tästä maasta pitää muuttaa pois, äkkiä.

    • dramaattinen

      Mulla on tosi kummitusjuttu
      Eräänä kauniina aamuna musse niminen kissa meni piknikille ja söi banaanin, mutta banaani ei ollut kaan banaani vaan possu!!!!! Nyt possu oli mussen mahassa onneksi musse oksensi possun ja kaikki possut ja musset elivät elämänsä loppuun onnellisesti loppu....... Perustuu tosi tapahtumiin tämä tapahtui keväällä

    • Eki.com

      Ei ollut pelottava.

      • hoitsu12356

        Olen ollut hoitajana vanhuspuolella, joillekin asikaille tilataan kokopuku yöksi, että vaipat pysyy jne., kerran yhdelle mummelille joka oli täysin dementoitunut annettiin sellainen kallis haalari talon puolesta käyttöön, omistaja oli kuollut jonkuin aikaa sitten, mummo vastusti aina yöhaalarin pukemista ja sitä yritettiin kuulemma pitkään, kerran sitten oli mun vuoro ja kysyin rouvalta että miksi ei millään kelpaa, hetken hikjaisuuden jälkeen nainen kertoi että hänen yövieras huoneessaan sanoo että se on hänen ja hän on kuollut, totes mulle vaan että hän ei pue kuolleen vaatteita
        , ei varmaan ollut kuullut mistään ko asiasta, mulla meni kyllä kylmät väreet...


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Nykyään ei kummittele juuri koskaan missään, koska ihmiset haudataan asianmukaisesti. Tämän olen päätellyt tutkittuani omaksi uteliaisuudekseni kummittelutapauksia sekä suomalaista muinaiskulttuuria ja uskomuksia. Lisäksi ihmisillä on nykyään sosiaaliturvatunnus joten kukaan ei voi kadota ilman että sitä joku taho kaipaisi ennenpitkää. Kummittelu liittyi 90% nimenomaan jäännöksiin, jotka olivat väärässä paikassa.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      18
      1505
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1305
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1212
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1102
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1036
    6. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      10
      1026
    7. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1025
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      999
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      991
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    Aihe