Hiirten hinta!

kasvattaja+eläinkauppa

Paljon hiiri maksaa kasvattajalla?
Entä yleensä eläinkaupoissa?

Olen aina luullut, että hiiret maksavat suunilleen sen 5e tai ainakin alle 8e.
Mutta kun kävin yhdessä eläinkaupassa, järkytyin nähdessäni lapun, jossa luki eläinten hinnasto.
Hiiri maksoi YLI 10e!!

Maksoiko ihan normaalin hiiren hinnan?

37

7207

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • suski87

   Kasvattajilla uroshiiret ovat yleensä 5-10€ per hiiri ja naaraat 8-10€ per hiiri. Eläinkaupoissa hiiret ovat olleet 12-20€, mitä olen viime aikoina on niitä katsellut.

   Mielestäni kuitenkaan kymmenenkään euroa (tai ylikin) ei ole kuitenkaan paljoa elävästä eläimestä. Johan ihan perustarvikkeisiin menee monesti helposti sama summa monikerroin ja yksittäinen eläinlääkärireissukin voi olla monta kertaa kalliimpi. Ei ainakaan tule eläimiä hankittua heräteostoksinakaan aivan yhtä helpolla, kuin jos hiiren saisi ihan karkkipussin hinnalla kotiin.

   • näin...

    Kyllä eläimestä pitää pyytää edes se nimellinen hinta. 10e hiirestä on ihan hyvä hinta. Voisi olla 15e, jos hiiret ovat terveestä linjasta.


  • .....

   maksoin 16€ per nenu... ja ostin faunattaresta enkä pitänyt hintaa edes pahana.

  • ollut

   kamala hinta.. ihan normaali. olen ollut kaupassa, jossa hiiret maksoivat 20 e. se oli jo hieman liikaa. ne maksavat jonkun verran jotta ihmiset ei osta hetken mielijohteesta ja jotta kauppiaat saisivat hieman voittoa.

  • milja18

   mun hiiret makso 15e per nenä, ja hetken mielijohteesta ostin VAIKKA koko paketti maksoi ely 100e, (reippaasti yli) ja jos hiirestä ei suostu maksamaan, ei ole valmis huolehtimaankaan siitä.
   sen takia niillä on hintansa. :)

  • m

   No faunattaressa kesyhiiri maksaa 25 € nenä... ymmärrän sen rotista, mutta en että hiiret ovat niin kalliita. Kannatan kasvattajia niiltä saa sentään terveitä elukoita.

   • OkinNimistaja

    ...kesyhiireni maksoi 15€. Mutta et taidakaan puhua Kouvolan kaupasta... :)


  • Hiiriä pian

   ihminen ole valmis maksamaan jos hiiriä todella haluaa. Myönnän kyllä itsekin ihastuneeni hiiriin myös niiden edullisen myyntihinnan vuoksi. Ensimmäistä kertaa hiiriä näin lemmikkikaupassa ja sielä hinta oli 15e. Tuo 15 euroakin oli minusta jo edullinen hinta. Kun kuulin, että kasvattajilta hiiriä saa n. 10e kappale hintaan olin suorastaan yllättynyt, että niin halvalla hiiriä saa :D

   • Minä vaan

    Meilläpäin saa eläinkaupasta hiiren 12€ :) Ja se on valmiiksi käsikesy ja paperitkin saa usein mukaan. Silti ostan hiireni mieluummin kasvattajalta 10€, koska sieltä saa varmimmin parhaat opastukset juuri kesytyksen, ruokinnan yms. suhteen! Lisäksi useat elänkaupat myy myös sairaita eläimiä... :/


  • HiiriTieteilijä

   Kannattaa ostaa kasvattajalta ne hiiret.

   Plussat:

   - Halvempi hinta
   - Kesympiä kuin eläinkaupassa
   - Myyjä tietää kaiken hiirestä
   - Terveitä ne hiiret

   Eläinkauppa

   Miinukset:
   - Eivät oo kesyjä
   - Saattaa myydä sairaita hiiriä
   - Ei oikein tiedä hiiren alkuperästä
   - Kallis

   Huom. Jos aiot ostaa eläinkaupasta tutkiskele hiiriä, ja pyydä vaikka myyjää ottamaan ne käteen. Jos myyjä laittaa hanskat tai tekee hiirelle sellaisen asennon jossa se ei voi purra, niin vaihda liikettä. Ps. Maissihiiret ovat tuiki tavallisia kesyhiiriä, luullakseni.

  • kklassi

   ja lässyn lässyn. jotkut kasvattajat ovat kyllä ihan pöpeliköstä.

   Ostin 4 hiirtä ja joukossa olikin 1 poika -> 40 hiirivauvaa.. että silleen.
   Eli tämä myyjä väitti kiven kovaa, että kaikki ovat varmasti tyttöjjä, ja että on tarkastanut sukupuolet moneen kertaan..
   2 viikkoa hiirten ostosta syntyikin nuo 40 nakkia. Juuri ennen poikasten syntymistä kysyin kasvattajalta hiirten suvuista ja muutenkin tietoa, että miten hiirien poikasia pitäisi hoitaa jne. ja kerroin että yksi näistä olikin poika ja että nämä hiiret saavat poikasia. No kyllähän se vastasi viestiin mutta ei se mitään hiirten suvuista kertonut ja kirjoitti että: "oho, sattu pieni moka sukupuolten tunnistamisessa" ja laittoi sitten linkin johonkin hiiri-sivuille.
   Ihmetyttää se ettei se kertonut mitään suvuista..

   Ihmettelin kyllä suuresti sitä, että tämä kyseinen henkilö on jyrsijäyhdistyksen jäsen ja hän on kuulemma kasvattanut hiiriä yli 7 vuotta.

   Että välttämättä ei kannata ostaa kasvattajalta.

   ainii ja sit se sano sillon kun käytiin siellä hakee ne hiiret: "meillä karkasi yksi gerbiili 3 viikkoa sitten ja jossakin se täällä hiirten huoneessa rojujen alla on, jos ei ole kuollut.." ja sitten se vaan nauro.

   no enpä jaksa hänestä ennää mittään kertoa.

   • Plussa-pallero

    Kasvattajaksi voi tituleerata itseään kuka vaan ja jyrsijäyhdistysten jäseneksi pääsee maksamalla jäsenmaksun. Kumpikaan näistä ei takaa eläinten tasokkuutta. Yhdistyksen hyväksymä kasvattajanimi on jo huomattavasti parempi tae. Jonkun "villin" kasvattajan perusteella ei todellakaan voi päätellä mitään virallisten kasvattajien tasosta.
    Virallisia kasvattajia ei vaan hiirten osalta "kasva joka oksalla", joten hiiren saamiseksi pitää yleensä nähdä enemmän vaivaa.


  • Sedä

   Ihan totta että kannattaa myös katsoa millaiselta kasvattajalta hiirensä ostaa :) Jokuhan ne hiirensä sinne eläinkauppaankin myy... Mut asiaansa osaamattomaan kasvattajaan kun vielä lisätään asiaansa osaamaton eläinkaupanmyyjä, niin ei ainakaan tilanne parane miksikään.

   • Hiiruliini

    Kuinka paljon hiiren tarvikkeet maksaa?


  • diivahiiri

   Itse olen saannut äidiltäni 4 hiirtä ilmaiseksi lois häädettyinä ja 1 ostin kasvattajalta 8e loishäädettynä. originaali hinto kuitenkin oli 10e,mutta edellisellä omistajalla oli kiire saada kyseinen neiti pois omista nurkistaan uuden poikueen tähden :) Ja eläinkaupoissa hiiri maksaa yleensä sen 10-20e ja ei ole välttämätä edes loishädetty.. Itse ostin kaverilleni kesyhiiren Koivukylän Faunattaresta ja ehti olla kaverillani 2vko ja hiiren taka-jalat halvaantui... joten itse suosittelen että ostaa hiiren rehelliseltä kasvattajalta!

  • HiiriTieteilijä

   Jep.

  • jutsse

   karvakorvissa maksiovat 30e !!!!!!!!! mutta omista hiiristäni maksoin 15e

  • Hiirukka C:

   Minä ostin tiia's petsistä omat hiirulaiseni, maksoivat 12 euroa, nenä.
   Liikkeenpitäjät olivat itse hiirulaiset kavattaneet joten olivat jo valmiiksi käsikesyjä C:

  • Hiirifani

   Minä itse näin reporangssa 2 kesy hiirtä jotka maksoivat yhteensä 15e eikä hiiren hinta ole olenkaan paha jos maksaa 20e mutta sen ylitse en kyllä itse enään maksaisi

  • jonttu 24

   paljonko maksaa hiiren se koti?

   • Hiirulainen

    Hiiren asumuksena voidaan käyttää:

    Vanhaa akvaariota, saa halvalla ja usein jopa ilmaiseksi

    Muoviterraariota eli dunaa, kaupasta saa uutena n. 39.90 ylöspäin ja käytettynä yleensä 10-30 euroa

    Häkki on yleensä kaupassa n. 59.90 ylöspäin ja käytettynä voi saada 0-30 euroa, pitää olla kuitenkin tarkkana ettei osta liian pientä!!

    Hiirille sopii tämän kokoinen asumus50 x 30 x 20 (leveys x syvyys x korkeus)

    Tässä on muuten kätevä sivu hiiren hankkimista ajattelevalle ja sellaisen/sellaisten omistajalla :)
    http://www.hiiret.fi/fin/lajit/?pg=1&sub=1
    http://koti.mbnet.fi/anniina/hihoito.html


  • HiiriFani

   Oon ettiny jo toosi kauan hiirtä mutta ei mistään liikkeestä löydy... :() Tietääkö joku jonkun paikan kouvolasta jossa myydään kesyhiiriä ? ( oisjoopaljoapuu) :)

  • Sedä
  • Hiiri FANI

   Mun hiiret maksoivat faunattaressa 12euroo per hiiri. Ne oli jo puol vuotiaita, mut ihan terveitä olivat ja aika halvalla sain verrattuna siihen miten ihania elukoita ovat. :)

  • hiiri tietoinen

   Kuules ''möntti'' hiiri maksaa eri paikoissa eri hintaa, miksi ihmeessä 5e muks hiirestä, lemmikin maksaminen johtuu siintä että lemmikki varmasti pääsee hyvään kotiin. faunatarissa maksaa 20e kappale ainakin naaraat

  • ziipinen

   Faunattaresta olen eläissäni ostanut vain 2 hiirtä. Mänä tytöt maksoivat n. 40 euroa yhteensä... Oli minusta kyllä aika kova hinta. Kasvattajalta suosittelen hiiren ottamaan, sillä ne ovat aina kesympiä ja yleensä useamman hiiren kohdalla kasvattajalta osto tulee halvemmaksi, sillä kasvattaja voi antaa hiiriä useamman alhaiseen "kimppahintaan" tms.

  • Hiirulaiset

   29€ hiiri maksaa eläinkaupoissa.

  • hiiritylleröiset

   Mun hiirulaiset maksoivat 7 euroa per nenä(ostin kaksi) torista.

  • Hiirien

   Hiirethän maksaa lähelle 30€ eläinkaupoissa.

  • Anonyymi

   Haluaisin kesyhiiren,mutta äitini ei suostu hankkimaan vaikka minä itse maksaisin kaiken. Miten saisin äitin suostumaan ja mistä saisin hyvän hintaisen? kun kävin yksi päivä eläinkaupassa niin siellä oli kesyhiiri 30€.

   • Anonyymi

    Ostat ja sanot että minä nyt ostin.


  • Anonyymi

   Paljonko about hiiren tarvikkeet maksavat yhteensä?

  • Anonyymi

   Maksaa ne. Hiilet. Ja lotat. Maksaa ne aika paljon. Molempia voi näytellä.

  • Anonyymi

   En omista hiiriä

   • Anonyymi

    Korjaus, en omista aivoja.


  • Anonyymi

   Onko miniduna yhdelle poikahiirelle hyvä?:)

   • Anonyymi

    Menee eläinsuojelulaista läpi, mutta aika pienihän se on kun sen sisustaa runsain virikkein.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tämäkin vielä! Steppi suviseuroissa

   Nyt on maailmankirjat sekaisin, En ollut uskoa silmiäni. Selvänä teltassa lauloi muiden mukana.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   187
   7542
  2. Kiinteistökuningattarelle satelee nyt tuomioita oikein urakalla

   https://www.is.fi/viihde/art-2000008926919.html TELEVISIOSTA kiinteistövälittäjänä tunnetuksi tullut Kaisa Liski sai yhden vuoden ja kahden kuukaude
   Kotimaiset julkkisjuorut
   73
   3164
  3. Puolangan Porukka. Kuulkaas tämä.

   Hyvää iltaa hyvä Puolangan herrasväki. Kertokaa minulle mistä löydän Puolangalta vastusta niinsanotusti tanssimaan nurkan taakse! Olen saanut tarpeeks
   Puolanka
   55
   1526
  4. Suomi on allekirjoittanut NATO:n liittymissopimuksen

   Tätä hetkeä on odotettu: Nato-maat allekirjoittivat tiistaina aamupäivällä Suomen ja Ruotsin liittymispöytäkirjat. ”Yhdessä olemme vahvempia”, Haavi
   NATO
   252
   1323
  5. Pysyt hyvännäköisenä pitkään

   Mulla on sellainen sormituntuma, eli monia hyviä syitä sanoa sinusta noin. Pidät huolta itsestäsi ja varmaan myös muistakin siinä ohessa. Sinussa on p
   Ikävä
   53
   1289
  6. Ei tiemme enää kohtaa

   Joten älä odota, että ilmestyisin elämääsi. Se, mitä on tapahtunut on mennyttä, eikä sitä enää saa takaisin. Voi olla, että et näe minua pitkään aikaa
   Ikävä
   78
   1286
  7. Martinan uusin hirvitys

   Nyt on järkyttävät hopeiset paljetti shortsit jalassa. Mistä se löytää noita hutsahtavia vaatteita. Luuleeko näyttävänsä nuoremmalta, vaikka vaikutus
   Kotimaiset julkkisjuorut
   109
   1253
  8. En mä jaksa enää uskoo

   Meihin... Ei me tulla enää ikinä näkemään uudelleen niin se vaan on. Toivottavasti molemmat löydetään vielä rakkautta.
   Ikävä
   96
   1118
  9. Martina on kova vaihtamaan juhannusheilaa

   2018 -Hannes 2019-Stefu 2020-Palomies 2021-Pikkarainen 2022-Tanskalainen lippis mies Ihan sairasta kun ei yhtään pysty viettämään aikaansa vain laste
   Kotimaiset julkkisjuorut
   203
   1014
  10. Body count

   Sanotaan että miehellä tulevaisuus ratkaisee ja naisella menneisyys kun etsitään oikeasti vakavaan parisuhteeseen toista. Jos naisella paljastuu oleva
   Sinkut
   241
   934
  Aihe