Hiirten hinta!

kasvattaja+eläinkauppa

Paljon hiiri maksaa kasvattajalla?
Entä yleensä eläinkaupoissa?

Olen aina luullut, että hiiret maksavat suunilleen sen 5e tai ainakin alle 8e.
Mutta kun kävin yhdessä eläinkaupassa, järkytyin nähdessäni lapun, jossa luki eläinten hinnasto.
Hiiri maksoi YLI 10e!!

Maksoiko ihan normaalin hiiren hinnan?

38

10559

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • suski87

      Kasvattajilla uroshiiret ovat yleensä 5-10€ per hiiri ja naaraat 8-10€ per hiiri. Eläinkaupoissa hiiret ovat olleet 12-20€, mitä olen viime aikoina on niitä katsellut.

      Mielestäni kuitenkaan kymmenenkään euroa (tai ylikin) ei ole kuitenkaan paljoa elävästä eläimestä. Johan ihan perustarvikkeisiin menee monesti helposti sama summa monikerroin ja yksittäinen eläinlääkärireissukin voi olla monta kertaa kalliimpi. Ei ainakaan tule eläimiä hankittua heräteostoksinakaan aivan yhtä helpolla, kuin jos hiiren saisi ihan karkkipussin hinnalla kotiin.

      • näin...

        Kyllä eläimestä pitää pyytää edes se nimellinen hinta. 10e hiirestä on ihan hyvä hinta. Voisi olla 15e, jos hiiret ovat terveestä linjasta.


    • .....

      maksoin 16€ per nenu... ja ostin faunattaresta enkä pitänyt hintaa edes pahana.

    • ollut

      kamala hinta.. ihan normaali. olen ollut kaupassa, jossa hiiret maksoivat 20 e. se oli jo hieman liikaa. ne maksavat jonkun verran jotta ihmiset ei osta hetken mielijohteesta ja jotta kauppiaat saisivat hieman voittoa.

    • milja18

      mun hiiret makso 15e per nenä, ja hetken mielijohteesta ostin VAIKKA koko paketti maksoi ely 100e, (reippaasti yli) ja jos hiirestä ei suostu maksamaan, ei ole valmis huolehtimaankaan siitä.
      sen takia niillä on hintansa. :)

    • m

      No faunattaressa kesyhiiri maksaa 25 € nenä... ymmärrän sen rotista, mutta en että hiiret ovat niin kalliita. Kannatan kasvattajia niiltä saa sentään terveitä elukoita.

      • OkinNimistaja

        ...kesyhiireni maksoi 15€. Mutta et taidakaan puhua Kouvolan kaupasta... :)


    • Hiiriä pian

      ihminen ole valmis maksamaan jos hiiriä todella haluaa. Myönnän kyllä itsekin ihastuneeni hiiriin myös niiden edullisen myyntihinnan vuoksi. Ensimmäistä kertaa hiiriä näin lemmikkikaupassa ja sielä hinta oli 15e. Tuo 15 euroakin oli minusta jo edullinen hinta. Kun kuulin, että kasvattajilta hiiriä saa n. 10e kappale hintaan olin suorastaan yllättynyt, että niin halvalla hiiriä saa :D

      • Minä vaan

        Meilläpäin saa eläinkaupasta hiiren 12€ :) Ja se on valmiiksi käsikesy ja paperitkin saa usein mukaan. Silti ostan hiireni mieluummin kasvattajalta 10€, koska sieltä saa varmimmin parhaat opastukset juuri kesytyksen, ruokinnan yms. suhteen! Lisäksi useat elänkaupat myy myös sairaita eläimiä... :/


    • HiiriTieteilijä

      Kannattaa ostaa kasvattajalta ne hiiret.

      Plussat:

      - Halvempi hinta
      - Kesympiä kuin eläinkaupassa
      - Myyjä tietää kaiken hiirestä
      - Terveitä ne hiiret

      Eläinkauppa

      Miinukset:
      - Eivät oo kesyjä
      - Saattaa myydä sairaita hiiriä
      - Ei oikein tiedä hiiren alkuperästä
      - Kallis

      Huom. Jos aiot ostaa eläinkaupasta tutkiskele hiiriä, ja pyydä vaikka myyjää ottamaan ne käteen. Jos myyjä laittaa hanskat tai tekee hiirelle sellaisen asennon jossa se ei voi purra, niin vaihda liikettä. Ps. Maissihiiret ovat tuiki tavallisia kesyhiiriä, luullakseni.

    • kklassi

      ja lässyn lässyn. jotkut kasvattajat ovat kyllä ihan pöpeliköstä.

      Ostin 4 hiirtä ja joukossa olikin 1 poika -> 40 hiirivauvaa.. että silleen.
      Eli tämä myyjä väitti kiven kovaa, että kaikki ovat varmasti tyttöjjä, ja että on tarkastanut sukupuolet moneen kertaan..
      2 viikkoa hiirten ostosta syntyikin nuo 40 nakkia. Juuri ennen poikasten syntymistä kysyin kasvattajalta hiirten suvuista ja muutenkin tietoa, että miten hiirien poikasia pitäisi hoitaa jne. ja kerroin että yksi näistä olikin poika ja että nämä hiiret saavat poikasia. No kyllähän se vastasi viestiin mutta ei se mitään hiirten suvuista kertonut ja kirjoitti että: "oho, sattu pieni moka sukupuolten tunnistamisessa" ja laittoi sitten linkin johonkin hiiri-sivuille.
      Ihmetyttää se ettei se kertonut mitään suvuista..

      Ihmettelin kyllä suuresti sitä, että tämä kyseinen henkilö on jyrsijäyhdistyksen jäsen ja hän on kuulemma kasvattanut hiiriä yli 7 vuotta.

      Että välttämättä ei kannata ostaa kasvattajalta.

      ainii ja sit se sano sillon kun käytiin siellä hakee ne hiiret: "meillä karkasi yksi gerbiili 3 viikkoa sitten ja jossakin se täällä hiirten huoneessa rojujen alla on, jos ei ole kuollut.." ja sitten se vaan nauro.

      no enpä jaksa hänestä ennää mittään kertoa.

      • Kasvattajaksi voi tituleerata itseään kuka vaan ja jyrsijäyhdistysten jäseneksi pääsee maksamalla jäsenmaksun. Kumpikaan näistä ei takaa eläinten tasokkuutta. Yhdistyksen hyväksymä kasvattajanimi on jo huomattavasti parempi tae. Jonkun "villin" kasvattajan perusteella ei todellakaan voi päätellä mitään virallisten kasvattajien tasosta.
        Virallisia kasvattajia ei vaan hiirten osalta "kasva joka oksalla", joten hiiren saamiseksi pitää yleensä nähdä enemmän vaivaa.


    • Sedä

      Ihan totta että kannattaa myös katsoa millaiselta kasvattajalta hiirensä ostaa :) Jokuhan ne hiirensä sinne eläinkauppaankin myy... Mut asiaansa osaamattomaan kasvattajaan kun vielä lisätään asiaansa osaamaton eläinkaupanmyyjä, niin ei ainakaan tilanne parane miksikään.

      • Hiiruliini

        Kuinka paljon hiiren tarvikkeet maksaa?


    • diivahiiri

      Itse olen saannut äidiltäni 4 hiirtä ilmaiseksi lois häädettyinä ja 1 ostin kasvattajalta 8e loishäädettynä. originaali hinto kuitenkin oli 10e,mutta edellisellä omistajalla oli kiire saada kyseinen neiti pois omista nurkistaan uuden poikueen tähden :) Ja eläinkaupoissa hiiri maksaa yleensä sen 10-20e ja ei ole välttämätä edes loishädetty.. Itse ostin kaverilleni kesyhiiren Koivukylän Faunattaresta ja ehti olla kaverillani 2vko ja hiiren taka-jalat halvaantui... joten itse suosittelen että ostaa hiiren rehelliseltä kasvattajalta!

    • HiiriTieteilijä

      Jep.

    • jutsse

      karvakorvissa maksiovat 30e !!!!!!!!! mutta omista hiiristäni maksoin 15e

    • Hiirukka C:

      Minä ostin tiia's petsistä omat hiirulaiseni, maksoivat 12 euroa, nenä.
      Liikkeenpitäjät olivat itse hiirulaiset kavattaneet joten olivat jo valmiiksi käsikesyjä C:

    • Hiirifani

      Minä itse näin reporangssa 2 kesy hiirtä jotka maksoivat yhteensä 15e eikä hiiren hinta ole olenkaan paha jos maksaa 20e mutta sen ylitse en kyllä itse enään maksaisi

    • jonttu 24

      paljonko maksaa hiiren se koti?

      • Hiirulainen

        Hiiren asumuksena voidaan käyttää:

        Vanhaa akvaariota, saa halvalla ja usein jopa ilmaiseksi

        Muoviterraariota eli dunaa, kaupasta saa uutena n. 39.90 ylöspäin ja käytettynä yleensä 10-30 euroa

        Häkki on yleensä kaupassa n. 59.90 ylöspäin ja käytettynä voi saada 0-30 euroa, pitää olla kuitenkin tarkkana ettei osta liian pientä!!

        Hiirille sopii tämän kokoinen asumus50 x 30 x 20 (leveys x syvyys x korkeus)

        Tässä on muuten kätevä sivu hiiren hankkimista ajattelevalle ja sellaisen/sellaisten omistajalla :)
        http://www.hiiret.fi/fin/lajit/?pg=1&sub=1
        http://koti.mbnet.fi/anniina/hihoito.html


    • HiiriFani

      Oon ettiny jo toosi kauan hiirtä mutta ei mistään liikkeestä löydy... :() Tietääkö joku jonkun paikan kouvolasta jossa myydään kesyhiiriä ? ( oisjoopaljoapuu) :)

    • Sedä
    • Hiiri FANI

      Mun hiiret maksoivat faunattaressa 12euroo per hiiri. Ne oli jo puol vuotiaita, mut ihan terveitä olivat ja aika halvalla sain verrattuna siihen miten ihania elukoita ovat. :)

    • hiiri tietoinen

      Kuules ''möntti'' hiiri maksaa eri paikoissa eri hintaa, miksi ihmeessä 5e muks hiirestä, lemmikin maksaminen johtuu siintä että lemmikki varmasti pääsee hyvään kotiin. faunatarissa maksaa 20e kappale ainakin naaraat

    • ziipinen

      Faunattaresta olen eläissäni ostanut vain 2 hiirtä. Mänä tytöt maksoivat n. 40 euroa yhteensä... Oli minusta kyllä aika kova hinta. Kasvattajalta suosittelen hiiren ottamaan, sillä ne ovat aina kesympiä ja yleensä useamman hiiren kohdalla kasvattajalta osto tulee halvemmaksi, sillä kasvattaja voi antaa hiiriä useamman alhaiseen "kimppahintaan" tms.

    • Hiirulaiset

      29€ hiiri maksaa eläinkaupoissa.

    • hiiritylleröiset

      Mun hiirulaiset maksoivat 7 euroa per nenä(ostin kaksi) torista.

    • Hiirien

      Hiirethän maksaa lähelle 30€ eläinkaupoissa.

    • Anonyymi

      Haluaisin kesyhiiren,mutta äitini ei suostu hankkimaan vaikka minä itse maksaisin kaiken. Miten saisin äitin suostumaan ja mistä saisin hyvän hintaisen? kun kävin yksi päivä eläinkaupassa niin siellä oli kesyhiiri 30€.

      • Anonyymi

        Ostat ja sanot että minä nyt ostin.


    • Anonyymi

      Paljonko about hiiren tarvikkeet maksavat yhteensä?

    • Anonyymi

      Maksaa ne. Hiilet. Ja lotat. Maksaa ne aika paljon. Molempia voi näytellä.

    • Anonyymi

      En omista hiiriä

      • Anonyymi

        Korjaus, en omista aivoja.


    • Anonyymi

      Onko miniduna yhdelle poikahiirelle hyvä?:)

      • Anonyymi

        Menee eläinsuojelulaista läpi, mutta aika pienihän se on kun sen sisustaa runsain virikkein.


    • Anonyymi

      Hiiret 🥰

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      14
      1382
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1265
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1170
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1052
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1006
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1005
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      9
      993
    8. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      980
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      979
    10. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      971
    Aihe