ensimmäinen, toinen...

-nevembernovember.

Cesilja käveli pitkin koulun käytävää. Koulu oli loppunut viisi minuuttia sitten ja kaikki olivat jo lähteneet kotiin. Cesilja, tunnetummin "silja", oli vaaleahiuksinen suloinen tyttö. Hänellä oli yllään musta, polviin ulottuva hame ja tummanvihreä paita.

Cesilja ei ollut kovin rohkea. Päinvastoin. Hän oli pienehkö, 16-vuotias lukion aloittanut tyttö ja hänellä oli kiinnostuksen kohde: Olavi.

Olavi oli toistavuottaan käyvä poika. Hänellä oli kiharat mustat pitkähköt hiukset ja kauniit kasvot. Hän oli useiden tyttöjen suosiossa. Hänen lumoavat siniharmaat silmät, noh, olivat lumoavat.

Häneen oli Cesilje ihastunut. Alusta alkaen, hän aina punastui, kun näki hänen katsovan häntä. Hän saattoi jopa punastua katsomattakin, ihan vain ajattelemalla häntä. Hän ei voinut vastustaa kohteliasta, sanansa oikein valitsevaa poikaa.

Olavi käveli toisella käytävällä. Hän etsi Cesiljaa. Hän tiesi tämän jäävän aina kouluun vähäksi aikaa tämän päätyttyä. Olavilla oli tunteita Cesiljaa kohtaan. Hän ei voinut olla ihailematta hänen tunteikkaita vihreitä silmiä, joita koristi kauniit silmäripset. Silmistä paistoi aina huoli, mutta samalla kiihko ja iloisuus.

Niin. Olavi oli jäänyt Cesiljaan koukkuun. Hän katsoi aina häntä ja luuli, että Cesilja vältteli häntä. Lisäksi, Olavi halusi Cesiljan myös eritavalla. Hänen housuissaan oli kuhinaa ja kuumuutta ja hän halusi päästä Cesiljan sisään.
Olavi pisti juoksuksi.

Cesilja käveli silmät lattiaan nauliintuneina. Hän ei huomannut Olavia, joka oli tullut hänen eteensä. Cesilja tömähti hänen olkaäähänsä ja Olavi otti hänet syliinsä.

"Cesilja.. Rakas Cesilja", olavi kuiskasi ja silitti Cesiljan vaaleita hiuksia ja kantoi hänet läheiseen avonaiseen komeroon.

Cesilja änkytti. Hän ei tiennyt varmast mitä oli tapahtumassa. Sitten, hän huomasi Olavin kullin, joka oli valmiina tulossa hänen sisälleen.

Cesilja punastui. Samalla Olavi otti Cesiljaa kiinni hartioista ja katsoi häntä silmiin kysyen:
"Haluatko sä tätä? Haluatko mua? Mä haluun nimittäin sua."

Cesilja mumisi. Hän oli ajatellut menettää neitsyytensä vasta avioliitossa. Olavi katsoi Cesiljaa. Hänen oli hankala enää pidättää itseään. Hänellä ei ollut vaatteita ja häntä halutti niin paljon. Ja hänen ihastuksensa oli häntä vastapäätä. Cesilja käänsi katseensa Olavin silmiin. Olavi huomasi silmissä päättäväisyyttä ja kuuli sanat:
" kyllä, haluan sinut."

Olavi varmisti että ovi on lukossa.

" sano heti jos sitten sattuu" Olavi sanoi Cesiljalle. Sitten Olavi suuteli tyttöä kaulalle.

Cesilja tunti kostuvansa. Pienikin ujouden värähdys katosi ja hänestä tuli kiimainen kuin mikä. Olavi otti Cesiljan paidan pois.
Cesilja tunti Olavin huulet hänen rintakehässään. Sitten Olavi aukaisi hänen hameensa, joka tipahti lattialle Cesiljan nilkkoihin.

Cesilja tunsi, kuinka Olavin käsi meni hänen mustien alushousujen sisään. Cesilja voihkaisi.
Olavi otti hitaasti Cesiljan alushousut pois ja suuteli hänen reittään. Sitten, hän kiusoitteli kielellään hänen kiihottunutta klitorista.

Cesilja kiemurteli. Tunne oli mieletön. Olavi asetti sykkivän elimensä Cesiljan mahalle ja suuteli Cesiljaa. Sitten hän asetti pari sormeaan Cesiljan sisään.

Cesilja ei tiennyt miten päin olla. Olavin kädet hyväilivät hänen rintojaan ja sykkivä elin oli valmis menemään hänen sisäänsä kortsuineen kaikkineen. Cesiljaa jännitti. Sitten Olavi voihkaisi ja työnsi kullinsa Cesiljan sisään. Olavi nosti Cesiljan ja asetti hänet seinää vasten ja teki syviä työntöjä. Cesilja tunsi, kuinka elin sykki hänen sisällään. Cesilja oli niiin kiimainen, niiin kostea, että hommasta tuli sotkuisempaa.

Olavi sanoi että mennään lattialle.
Cesilja totteli ja meni. Yllätyksekseen Olavi käänsi hänet toistepäin, nosti Cesiljan alapäätä ylöspäin ja tunki kiihottuneen elimensä hänen sisäänsä. Olavi karjahti. Hän teki syvempiä työntäjä ja nopeammin. Olavin kädet ylettyivät Cesiljan rinnoille ja hän puristi niitä. Cesilja voihki ja tunsi orgasmin tulevan. Olavi ei halunnut lopettaa, eikä Cesiljakaan.

Olavi oli kuin kiimainen sonni. Hän kävi kuumana ja hänen elimensä oli aivan kova. Olavi huusi että kohta tulee. Hän otti kalunsa pois ja käänsi Cesiljan taas. Hän työnsi elimensä taas hänen sisäänsä ja jatkoi.

Cesilja hyväili käsillään olavin selkää hänen työntäessään elintään syvälle Cesiljaan. Pian, Cesilja tunsi, kuinka Olavin kulli värähteli.
Ei aikaakaan kun valtava spermaryöppy valahti. Olavi voihki ja asettui Cesiljen päälle makaamaan. Cesiljasta tuntui hyvältä. He katselivat toisiaan ja nousivat pukemaan.

Olavia kiihotti, kun Cesilja puki. Pian, Cesilja tunsi, kun Olavi tunki takaapäin hänen suuren elimensä hänen sisäänsä. Olavi painoi ja puristi käsillään Cesiljan rintoja ja painoi hänet läheistä pöytää vasten, joka jostain syystä oli komerossa. Olavi kuuli Cesiljan voihkivan ja työnsi kovempaa. Cesiljaa rupesi hiukan pelottamaan tuo Olavin suuri, kova, kiihottuneen sykkivä elin, joka tasatahtiin meni hänen sisälle, syvälle ja nopeasti. Olavi voihki.
Hän ei uskonut olevansa näin kovasti kiimassa. Eikä hän uskonutkaan että Cesiljakaan olisi.
Hän vain jatkoi ja jatkoi. Pian, ovi aukesi.

Sisälle astui eräs koulun nuori liikunnanopettaja. Hän ei ollut kummosen näköinen punaisine hiuksineen, Päin vastoin. Olavi kätsoi pöllämystyneenä opettajaa, joka tunnettaan paremmin nimellä Leo.

Leo otti housunsa pois ja sanoi Olaville että liikkuu hiukan. Ennenkuin Cesilje huomasikaan, oli opettaja Leo työntänyt valtavan kalunsa hänen sisälleen..

Cesilja yritti karkuun ja Olavi yritti kiskoa kiimaista liikunnanopettajaa pois Cesiljen kimpusta. Cesilje tunsi vain sykkivän, ison kalun hänen sisällään, joka aiheutti hänelle mielihyvää sekä kipua.

2

11169

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Lisa.J

   tuo suuri - valtava on joka ikisessä tarinassa,
   ihan kuin koolla olisi niin "suuri" merkitys?
   Kovuus on paljon tarpeellisempi, tai makujahan on monia, mutta mitä tekee esim. yli 20 senttisellä, jos joutuu "jarruttelemaan" ettei seivästäisi?

   Eniten häiritsi tuo Leo - sen olisi voinut vaikka unohtaa.

   Muuten tykkäsin.

  • heti eläinlääkäriin!

   "Olavi oli kuin kiimainen sonni".

   Pieni yleissivistys ei yleensä tee pahaa kellekään:

   "Kiima on useimmilla nisäkäsnaarailla esiintyvä ilmiö, jolloin eläin on tilassa, jossa munasolun hedelmöittyminen on mahdollista. Kiima-aikana eläin on seksuaalisesti aktiivinen."
   - Wikipedia

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Onko Pajari gerontofiili?

   Poliitikko Harry ”Hjallis” Harkimo, 70, kertoi itsenäisyyspäivänä seurustelevansa Jasmine Pajarin, 35, kanssa. Fuengiro
   Maailman menoa
   60
   6760
  2. Uskomatonta, Sanna Marinille ei haluttu antaa näkyvyyttä Linnan juhlissa

   Kymmenen Uutiset juuri ennen Marinin saapumista ja Areenakin kyykkäsi. Kyllä SDP:läinen politiikan supertähti on paha on
   Maailman menoa
   365
   3791
  3. Sofia & Stefan

   Kas kummaa, yhtäaikaa Dubaissa? Pääsikö Sofia pitkästä aikaa Dubain kotiin? 😂 Instaan muistettu laittaa kuva "vesi ton
   Kotimaiset julkkisjuorut
   154
   2023
  4. Ei sydäntään voi pettää loputtomiin

   Vielä me toisemme löydetään.
   Ikävä
   133
   1822
  5. Kiitos että olet

   Tiedän, että sinä olet ja ajattelet minua välillä. Se tuo minulle voimaa, et tiedäkään miten paljon. Vaikka meistä ei tu
   Ikävä
   73
   1743
  6. Hjalliksen uusi pano on 35 v nainen.

   Hjallis itse on 70 vuotias vanha papparainen. Kyllä siinä on taas saanut hjallis lompakkoa pitää paksuna kun on naisen i
   Sinkut
   139
   1371
  7. Muistan kuinka isovanhemmat kertoivat teinipoikia VIEDYN VÄKISIN kodeistaan SOTAAN

   Suomen sotien aikaan erittäin nuoria teinipoikia vietiin väkisin kodeistaan ja lähetetiin sotimaan. Meinaatteko ettei t
   Maailman menoa
   290
   1262
  8. Voi kun uskaltasin

   Sulta suoraa kysyä onko kaikki hyvin? 🫤 Poistit kaikki kuvatkin ja muuta... Tietäsipä et pahan olon susta pois halata
   Ikävä
   87
   936
  9. Mitähän tässä kävikään

   Jotain kummaa on tapahtunut.. Miksen tunne kaipausta? Mihin katosi roihu sydämestä jonka vielä hetki sitten tunsin?
   Ikävä
   111
   863
  10. Nainen, mitä tahdot ja odotat tulevaisuudelta

   Itse olen jo kaiken sanottavan sanonut ja haudannut ne unelmat. Ei ole oikeastaan juurikaan mitään enää mitä tavoittelis
   Ikävä
   95
   852
  Aihe