Olen tässä

Filia Ferus

tehnyt testejä silloin tällöin ja olisin kiinnostunut muiden ihmisten testien tuloksista.
Esimerkiksi testi; (vastaukset ovat minun tuloksiani)

Millainen koira olisit?
- Lassie

Mikä kukka olisit?
- Ruusu

Millainen viini olisit?
- Shiraz Cabernet

Mikä olisi oikea kotikaupunkisi?
- Kotikaupunkini olisi Auringon alla Sydneyssä

Millainen elokuva elämästäsi syntyisi?
- Komedia

Mikä Sinkkuelämää-hahmo olisin?
- Carrie, aina uutta etsimässä

" Olet luova ja lumoava persoona, yksilöllinen ystäväpiirisi sydän. Et kuitenkaan ole pinnallinen, vaan etsit aina asioiden syvempiä merkityksiä. Nautit hyvistä keskusteluista ja ihmissuhteiden analysoinnista. Ystävänä olet lojaali ja ymmärtävä, mutta miessuhteissasi välillä sekaisin. Ihannemiehesi on älykäs, Charmikas ja menestyvä. Silti et aina itsekkään tiedä mitä oikein tahdot ja se saa rakkauselämäsi helposti solmuun - älä katoa pilvilinnoihisi. Oletko varmasti päästänyt irti exästäsi? Työn ja vapaa-ajan erottaminen on sinulle joskus vaikeaa."

Kommentoin alapuolelle tämän jutun;

19

575

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Filia Ferus

      - Lassie
      Itselläni on ollut kaksi lassieta ja sopii kuvaan erinomaisesti. Lassie on rauhaa rakastava koira, mutta tosipaikan tullen todellinen taistelija.

      - Ruusu
      Ruusu on kaunis. Mielellään tummanpunainen ruusu.

      - Shiraz Cabernet
      Pitää joskus kokeilla, että tietää oman maun.

      - Kotikaupunkini olisi Auringon alla Sydneyssä
      Tuota, ei oikein jaksais innostaa välttämättä. Pitää kai joskus käydä katsomassa se mesta.

      - Komedia
      Elämäni on kyllä Draamakomediaa.

      - Carrie, aina uutta etsimässä
      Mieluisin hahmo kyllä sinkkuelämää sarjassa, jota en ole seurannut piiiitkäääään aikaaaan. En tosin ole uutta ollut etsimässä pitkiin, pitkiin aikoihin, vaikka olenkin sinkku.
      Mulla on kyllä tietyntyyppinen kuva siitä, millaisen ihmisen rinnalleni haluaisin, jos se olis ajankohtaista. Toivoisin siinä ainakin olevan molemminpuolista kunnioittamista.

      "Olet luova ja lumoava persoona, yksilöllinen ystäväpiirisi sydän. Et kuitenkaan ole pinnallinen, vaan etsit aina asioiden syvempiä merkityksiä. Nautit hyvistä keskusteluista ja ihmissuhteiden analysoinnista. Ystävänä olet lojaali ja ymmärtävä, mutta miessuhteissasi välillä sekaisin."

      - Olen luova. Lumoavaan persoonaan ottakoot muut sitten kantaa. Minussa on kyllä filosofinkin vikaa. Nautin kyllä keskusteluista, mutta en mielelläni analysoi toisten ihmisten suhteita. Omaani kyllä voin analysoida. En levittele ystävien asioita eteenpäin. Se on totta, että miessuhteissani olen ollut välillä sekaisin, vaikka olenkin kääntänyt sen sisäänpäin, ettei toinen ole välttämättä huomannut (tai ei ole edes halunnut huomata). Toisen osapuolen olisikin hyvä saada minut avautumaan. Sillä voitettaisiin kumpikin.

      "Ihannemiehesi on älykäs, Charmikas ja menestyvä. Silti et aina itsekkään tiedä mitä oikein tahdot ja se saa rakkauselämäsi helposti solmuun - älä katoa pilvilinnoihisi. Oletko varmasti päästänyt irti exästäsi? Työn ja vapaa-ajan erottaminen on sinulle joskus vaikeaa."

      - Älykkäistä kyllä pidän enemmän. Charmikas... Menestyvä? Mielestäni pääasia on että tulee toimeen jos rakkautta piisaa.

      - Tuohon etten aina tiedä mitä itsekkään tahdon... pitää varmaan paikkansa. Jos toinen ei puhu suhteessa vastavuoroisesti, meneehän sitä sitten itsekkin "lukkoon".

      - Pilvilinnat olen jo jättänyt kauas taakse prinsseineen ja olen riisunut naivin naamarin kasvoiltani sen asian suhteen.

      - Olenko varmasti päästänyt irti exästäsi? OLEN! EHDOTTOMASTI! ABSOLUTAMENTE! PISTE! &!!!

      Työn ja vapaa-ajan erottaminen on vaikeaa vain siinä tapauksessa, että työni on mielekästä. Sellaistakin on sattunut.

      http://www.youtube.com/watch?v=j-ti1KAeYV0&feature=related

    • Hexex

      Susi (koiraeläin sekin)

      Kukka jonka tuoksu huumaa.

      Viini josta nopeimmin juopuu.

      Itseni suunnittelema kaupunki toisella planeetalla.

      Sotafilmi.

      Sinkkuelämää???

      • Filia Ferus

        eivät ole itseni valitsemia vastauksia. Ja kysyttiin koirarotua, ei eläintä.
        Niin Hexex


      • Filia Ferus

      • Hexex

      • Filia Ferus
        Hexex kirjoitti:

        Olen siis buddhalainen :-/

        Nä nauran niin että mahaan koskee...

        Roistona olisin Robin Hood, TV-tähtenä TAAS kerran Carrie Bradshaw sinkkuelämästä, Henkinen ikäni on 30v, luonteeni on hyvin humaani, en ole perfektionisti vaan tavis, kissapedoista olisin LEOPARDI! Sopeutuvainen.
        Jatkan


      • Hexex
        Filia Ferus kirjoitti:

        Nä nauran niin että mahaan koskee...

        Roistona olisin Robin Hood, TV-tähtenä TAAS kerran Carrie Bradshaw sinkkuelämästä, Henkinen ikäni on 30v, luonteeni on hyvin humaani, en ole perfektionisti vaan tavis, kissapedoista olisin LEOPARDI! Sopeutuvainen.
        Jatkan

        ..huomenna! Nyt menen nukkumaan, eli eroott... eiku... exoottisia unia!


      • Filia Ferus

      • Filia Ferus
        Hexex kirjoitti:

        ..huomenna! Nyt menen nukkumaan, eli eroott... eiku... exoottisia unia!

        Siinä oli auto-onnettomuus. Nuori mies ajoi autolla valkoisen talon seinään. Tieltä oli luisu alaspäin (mäenrinne). Nuori mies yritti tulla apukuskin puolelta ulos autosta. Oli aika tällin saanut. Ja mikä merkillisintä, en ole koskaan nähnyt unessa toistoa samasta asiasta, kun nyt sama kohta toistettiin perään, vähän niinkuin kelaat videossa taaksepäin, kun haluat nähdä jonkun kohdan uusiksi.
        Eli ei oikein kivaa unta tullut katsottua.


      • Filia Ferus
        Hexex kirjoitti:

        Olen siis buddhalainen :-/

        ettei monetkaan testit voi kohdallani pitää paikkaansa, kuka lie tekijä. Tässäkin testissä olen koirana Chihuahua. Aiempi eri testi osoitti Lassieksi ja moni muu testi Helmessä meni ihan päin per**ttä.


    • Revlover

      Noniin. Nyt leikitään. Tämähän on melkein kuin Napa-10.

      //Millainen koira olisit?//

      Leikkisä koira, sellainen koko perheen oma halinalle. Mutta samalla myös Yön Musta Koira, jonka voi nähdä ainoastaan menemällä uniruumiissaan rappukäytävään kello neljältä aamuyöllä.

      //Mikä kukka olisit?//

      Sininen lootus.

      //Millainen viini olisit?//

      Lämmitetty punaviini, jossa on seassa mausteita ja hunajaa.

      //Mikä olisi oikea kotikaupunkisi?//

      Pyöriäisentie 3A8, 04200 Baobaoa

      //Millainen elokuva elämästäsi syntyisi?//

      Antisankarin kasvukertomus tai hullun alkemistin huuruiset muistelmat sekä niihin liittyvät unikohtaukset, tai joku "Revlover toimistotöissä" tyyppinen humoristinen nukkeanimaatio, jonka jatko-osina "Kuinka Revlover sai housut" ja "Revlover kaupungissa".

      //Mikä Sinkkuelämää-hahmo olisin?//

      Ketä siellä on valittavissa? En valitettavasti tunne näitä omalle kulttuurilleni vieraita Zingu-Elimäen jumalia, joita te puolestanne emuloitte.

      //Olet luova ja lumoava persoona//

      Ah, aivan kuin ilmetty minä.

      //ystäväpiirisi sydän//

      That's me, kyllä minä vain olenkin.

      //Et kuitenkaan ole pinnallinen, vaan etsit aina asioiden syvempiä merkityksiä.//

      Aah, kyllä! Se on ikuinen paheeni.

      //Nautit hyvistä keskusteluista ja ihmissuhteiden analysoinnista//

      Sama täällä! Olen keittiöpsykologian maisteri ja nojatuoliokkultismin adeptus major sekä sertifioitu astraalitason ipsissimus.

      //Ihannemiehesi on älykäs, Charmikas ja menestyvä.//

      Jos minä olisin nainen, vaatisin parempaa. Itse olen romanttinen renesanssimies, joka osaa ratsastaa, laulaa ja miekkailla. Vaikeinta minulle on menestyä tässä vinsinvonksin-yhteiskunnassa, johon sopeutuakseen pitäisi omaksua hyötymisen ja kilpailun elämäntapa ja osata ajatella, että ehkä vaivalla saavutettu stressi ja elintasosairaudet kirvoittaisivat perimästäni jotain hyviä kapitalismiin sopeuttavia mutaatioita jälkipolville.

      • Filia Ferus

        "osaa ratsastaa, laulaa ja miekkailla. "
        Onks' tollasia miehiikin olemassa?

        Minäkin osaan ratsastaa, laulaa ja miekkailemaan olisin aina tahtonut opetella. Lapsena miekkailin poikien kanssa puukepeillä toisiamme vastaan.

        Mielenkiintoista... todella mielenkiintoista... :)


      • Revlover
        Filia Ferus kirjoitti:

        "osaa ratsastaa, laulaa ja miekkailla. "
        Onks' tollasia miehiikin olemassa?

        Minäkin osaan ratsastaa, laulaa ja miekkailemaan olisin aina tahtonut opetella. Lapsena miekkailin poikien kanssa puukepeillä toisiamme vastaan.

        Mielenkiintoista... todella mielenkiintoista... :)

        Kunpa vain tietäisitkin mitä kaikkea minä osaan.

        Olen ollut yli kymmenen vuotta täysin addiktoitunut uusien taitojen ja kykyjen oppimiseen ja itsetuntemuksen kehittämiseen, enkä ole paljoa aikaani muuhun hukannut, mitä nyt laiskotteluun ja kavereiden kanssa hengailuun (joita niitäkin olen oppinut käyttämään toimivina zenbuddhalaistyyppisinä oivaltamisen harjoituksina). Yritän myös aina astua jokaisen askeleeni tietoisesti ja huolellisesti.

        Älyn miekassa on kaksipuoleinen terä. Toinen niistä osoittaa minua itseäni kohti. Jos haluan leikata sillä, voin heittää hyvästit itselleni. Ja se juuri on unelmani. Tulla ihmisestä ihmiseksi.

        Koetan olla rennosti kaikissa tilanteissa. Se ei ole helppoa, koska ole niin säikky, mutta minä työskentelen sen kanssa, mitä minulla on käytettävissäni. Jäykistelen vain silloin kun olen hämmentynyt tai huomioni tästä hetkestä on herpaantunut.

        Haluatko tietää? Kaikkea en voi paljastaa. Tiedän kyllä, että olet utelias. No, soitan muunmuassa klassista kitaraa (ja paria muuta soitinta). Harjoittelen joka päivä jos voin, se on paras tapa viettää omaa aikaa ja viihtyä omassa seurassa. Akustinen soitin on kuin eläin, jonka voi kesyttää, kunnes se alkaa sulautua osaksi itseä. Tuo kokemus syvenee harjoittelun tuloksena ja kypsyy non-dualistiseksi kokemukseksi numinaalista, kokonaan kaiken ulkopuolella olevasta. Mikä tarkoittaa, että "siellä" maailma luodaan jokaisena hetkenä uudelleen ja uudelleen, ja jos olet siellä, olet luoja, luova olento.

        Numinaali on otollinen tila/aika maagisten eleiden tekemiseen, rukousten lausumiseen, intentionsa fokusoimiseen, itsen tai toisen auttamiseen tai parantamiseen jne. Siinä on parilla lauseella tiivistettynä koko länsimaisen ja itämaisen magian teorian olennainen ydin, kuten minä sen ymmärrän.

        Lisäksi olen todellinen guru hieromaan, saan kenet tahansa sulamaan lätäköksi vain kevyesti koskettamalla. Erityisen herkät voivat saada henkisiäkin vibraatioita. Huh, että olen kuuma. Nyt on pakko riisua kylpytakki!


      • FiLia FeRus
        Revlover kirjoitti:

        Kunpa vain tietäisitkin mitä kaikkea minä osaan.

        Olen ollut yli kymmenen vuotta täysin addiktoitunut uusien taitojen ja kykyjen oppimiseen ja itsetuntemuksen kehittämiseen, enkä ole paljoa aikaani muuhun hukannut, mitä nyt laiskotteluun ja kavereiden kanssa hengailuun (joita niitäkin olen oppinut käyttämään toimivina zenbuddhalaistyyppisinä oivaltamisen harjoituksina). Yritän myös aina astua jokaisen askeleeni tietoisesti ja huolellisesti.

        Älyn miekassa on kaksipuoleinen terä. Toinen niistä osoittaa minua itseäni kohti. Jos haluan leikata sillä, voin heittää hyvästit itselleni. Ja se juuri on unelmani. Tulla ihmisestä ihmiseksi.

        Koetan olla rennosti kaikissa tilanteissa. Se ei ole helppoa, koska ole niin säikky, mutta minä työskentelen sen kanssa, mitä minulla on käytettävissäni. Jäykistelen vain silloin kun olen hämmentynyt tai huomioni tästä hetkestä on herpaantunut.

        Haluatko tietää? Kaikkea en voi paljastaa. Tiedän kyllä, että olet utelias. No, soitan muunmuassa klassista kitaraa (ja paria muuta soitinta). Harjoittelen joka päivä jos voin, se on paras tapa viettää omaa aikaa ja viihtyä omassa seurassa. Akustinen soitin on kuin eläin, jonka voi kesyttää, kunnes se alkaa sulautua osaksi itseä. Tuo kokemus syvenee harjoittelun tuloksena ja kypsyy non-dualistiseksi kokemukseksi numinaalista, kokonaan kaiken ulkopuolella olevasta. Mikä tarkoittaa, että "siellä" maailma luodaan jokaisena hetkenä uudelleen ja uudelleen, ja jos olet siellä, olet luoja, luova olento.

        Numinaali on otollinen tila/aika maagisten eleiden tekemiseen, rukousten lausumiseen, intentionsa fokusoimiseen, itsen tai toisen auttamiseen tai parantamiseen jne. Siinä on parilla lauseella tiivistettynä koko länsimaisen ja itämaisen magian teorian olennainen ydin, kuten minä sen ymmärrän.

        Lisäksi olen todellinen guru hieromaan, saan kenet tahansa sulamaan lätäköksi vain kevyesti koskettamalla. Erityisen herkät voivat saada henkisiäkin vibraatioita. Huh, että olen kuuma. Nyt on pakko riisua kylpytakki!

        Ensin nauroin makeasti ääneen. Sitten ajattelin että onpa se Revlovettaja villillä päällä.

        "Kunpa vain tietäisitkin mitä kaikkea minä osaan. "
        - Olis oikein hauska tietää...

        "Olen ollut yli kymmenen vuotta täysin addiktoitunut uusien taitojen ja kykyjen oppimiseen ja itsetuntemuksen kehittämiseen, enkä ole paljoa aikaani muuhun hukannut, mitä nyt laiskotteluun ja kavereiden kanssa hengailuun (joita niitäkin olen oppinut käyttämään toimivina zenbuddhalaistyyppisinä oivaltamisen harjoituksina). Yritän myös aina astua jokaisen askeleeni tietoisesti ja huolellisesti. "
        - Niin, että minkälaisia taitoja ja kykyjä...?

        "Koetan olla rennosti kaikissa tilanteissa. Se ei ole helppoa, koska ole niin säikky, mutta minä työskentelen sen kanssa, mitä minulla on käytettävissäni. Jäykistelen vain silloin kun olen hämmentynyt tai huomioni tästä hetkestä on herpaantunut. "
        - Mikä saa sinut säikyksi, hämmentyneeksi, tai herpaannuttaa huomiosi?

        "Haluatko tietää?"
        - Haluan.

        " Kaikkea en voi paljastaa."
        - Miksi et?

        "Tiedän kyllä, että olet utelias."
        - Ei kun olen vain tiedonhaluinen (nätimmin sanottuna).

        "No, soitan muunmuassa klassista kitaraa (ja paria muuta soitinta)."
        - Nii, et mitä muita soittimia?

        "Harjoittelen joka päivä jos voin, se on paras tapa viettää omaa aikaa ja viihtyä omassa seurassa."
        - Soitatko nuoteista vai korvakuulolta? Minä harjoittelen joskus keskittymiskyvyn puuttuessa huivi silmieni ympärille kietaistuna. Se auttaa keskittymään. Kuuntelen ensin kappaleen ja jos muistan miten sävelet menee, soitan sitä vaikka side silmillä. Sokeutuminenkaan ei saisi minua lopettamaan soittamista mikäli kuuloni ja sormeni toimisivat edelleen.

        " Akustinen soitin on kuin eläin, jonka voi kesyttää, kunnes se alkaa sulautua osaksi itseä. Tuo kokemus syvenee harjoittelun tuloksena ja kypsyy non-dualistiseksi kokemukseksi numinaalista, kokonaan kaiken ulkopuolella olevasta. Mikä tarkoittaa, että "siellä" maailma luodaan jokaisena hetkenä uudelleen ja uudelleen, ja jos olet siellä, olet luoja, luova olento."
        - Minä pidän soitintani kuin miestä jota rakastan. Hyväilen sitä hellästi ja rakastavasti ja se kuuluu soitostani paljon intensiivisempänä ja syvällisempänä. Vaikka sidettä ei olis silmilläni, saattavat silmäni mennä kiinni ja leukani kohota ylöspäin sulautuessani soittamiseen ja sen melodiaan mitä soitan. Intohimoni soittaessa saattaa kasvaa niin, että soiton loputtua olen "excited". Minäkin olen siten yhtä soittimeni kanssa. (huhhh...)

        "Lisäksi olen todellinen guru hieromaan, saan kenet tahansa sulamaan lätäköksi vain kevyesti koskettamalla."
        - Oliko tuo vihjaus? Mainitsin kerran kipeistä niskasta ja hartioista. Osaatko telepaattista hierontaa? Oletko tuntenut mitään telepaattista viimeaikoina?

        "Erityisen herkät voivat saada henkisiäkin vibraatioita."
        - Oletko sinä herkkä, saatko helposti henkisiä vibraatioita?

        "Huh, että olen kuuma. Nyt on pakko riisua kylpytakki! "
        - Tulitko saunasta? Oletko nyt... ;
        http://www.youtube.com/watch?v=gpXTSUgoBvo

        ... vai saiko tekstisi, ajatuksesi... sinut kuumenemaan?


      • Revlover
        FiLia FeRus kirjoitti:

        Ensin nauroin makeasti ääneen. Sitten ajattelin että onpa se Revlovettaja villillä päällä.

        "Kunpa vain tietäisitkin mitä kaikkea minä osaan. "
        - Olis oikein hauska tietää...

        "Olen ollut yli kymmenen vuotta täysin addiktoitunut uusien taitojen ja kykyjen oppimiseen ja itsetuntemuksen kehittämiseen, enkä ole paljoa aikaani muuhun hukannut, mitä nyt laiskotteluun ja kavereiden kanssa hengailuun (joita niitäkin olen oppinut käyttämään toimivina zenbuddhalaistyyppisinä oivaltamisen harjoituksina). Yritän myös aina astua jokaisen askeleeni tietoisesti ja huolellisesti. "
        - Niin, että minkälaisia taitoja ja kykyjä...?

        "Koetan olla rennosti kaikissa tilanteissa. Se ei ole helppoa, koska ole niin säikky, mutta minä työskentelen sen kanssa, mitä minulla on käytettävissäni. Jäykistelen vain silloin kun olen hämmentynyt tai huomioni tästä hetkestä on herpaantunut. "
        - Mikä saa sinut säikyksi, hämmentyneeksi, tai herpaannuttaa huomiosi?

        "Haluatko tietää?"
        - Haluan.

        " Kaikkea en voi paljastaa."
        - Miksi et?

        "Tiedän kyllä, että olet utelias."
        - Ei kun olen vain tiedonhaluinen (nätimmin sanottuna).

        "No, soitan muunmuassa klassista kitaraa (ja paria muuta soitinta)."
        - Nii, et mitä muita soittimia?

        "Harjoittelen joka päivä jos voin, se on paras tapa viettää omaa aikaa ja viihtyä omassa seurassa."
        - Soitatko nuoteista vai korvakuulolta? Minä harjoittelen joskus keskittymiskyvyn puuttuessa huivi silmieni ympärille kietaistuna. Se auttaa keskittymään. Kuuntelen ensin kappaleen ja jos muistan miten sävelet menee, soitan sitä vaikka side silmillä. Sokeutuminenkaan ei saisi minua lopettamaan soittamista mikäli kuuloni ja sormeni toimisivat edelleen.

        " Akustinen soitin on kuin eläin, jonka voi kesyttää, kunnes se alkaa sulautua osaksi itseä. Tuo kokemus syvenee harjoittelun tuloksena ja kypsyy non-dualistiseksi kokemukseksi numinaalista, kokonaan kaiken ulkopuolella olevasta. Mikä tarkoittaa, että "siellä" maailma luodaan jokaisena hetkenä uudelleen ja uudelleen, ja jos olet siellä, olet luoja, luova olento."
        - Minä pidän soitintani kuin miestä jota rakastan. Hyväilen sitä hellästi ja rakastavasti ja se kuuluu soitostani paljon intensiivisempänä ja syvällisempänä. Vaikka sidettä ei olis silmilläni, saattavat silmäni mennä kiinni ja leukani kohota ylöspäin sulautuessani soittamiseen ja sen melodiaan mitä soitan. Intohimoni soittaessa saattaa kasvaa niin, että soiton loputtua olen "excited". Minäkin olen siten yhtä soittimeni kanssa. (huhhh...)

        "Lisäksi olen todellinen guru hieromaan, saan kenet tahansa sulamaan lätäköksi vain kevyesti koskettamalla."
        - Oliko tuo vihjaus? Mainitsin kerran kipeistä niskasta ja hartioista. Osaatko telepaattista hierontaa? Oletko tuntenut mitään telepaattista viimeaikoina?

        "Erityisen herkät voivat saada henkisiäkin vibraatioita."
        - Oletko sinä herkkä, saatko helposti henkisiä vibraatioita?

        "Huh, että olen kuuma. Nyt on pakko riisua kylpytakki! "
        - Tulitko saunasta? Oletko nyt... ;
        http://www.youtube.com/watch?v=gpXTSUgoBvo

        ... vai saiko tekstisi, ajatuksesi... sinut kuumenemaan?

        //Ensin nauroin makeasti ääneen. Sitten ajattelin että onpa se Revlovettaja villillä päällä.//

        Hyvät reaktiot.

        //- Niin, että minkälaisia taitoja ja kykyjä...?//

        No, joitakin mainitsin jo. Minä ajattelen, että kun viet minkä tahansa taidon tarpeeksi pitkälle, se alkaa ottaa taikamuotoja. Näin todellisuus paljastuu sellaiseksi kuin se on koko ajan ollut, ja väärinkäsityksen syyksi selviääkin oma aiempi jäykkyys ja vastaanottamattomuus.

        Joten ymmärrän hyvin, että sinulle vaikkapa kylvyssä käyminen voisi olla rituaali siinä missä joku oudompikin ele.

        Tiedostan kyllä sen tosiasian, että klassisten magiakykyjen opetteluun tarvitaan jotain muutakin kuin perussitkeää harjoittelua. Siihen vaaditaan jonkinlainen tajunnan voltti, joka tuo tekoihin uuden ulottuvuuden.

        Mutta sitä voi lähestyä minkä tahansa asian kautta ja mitä tahansa harjoittelemalla. Itse suosin tietoista kävelemistä, niin että pyrin tiedostamaan koko fyysisen olemukseni siinä liikkuessani. Painovoima joka kulkee lävitseni tekee minulle aistittaviksi kehoni jokaisen kudoksen, jos niin haluan, sitkeän harjoittelun myötä. Olen jo alkanut tuntea sisäelimeni, luuni, lihakseni ja ligamenttini entistä selkeämmin.

        Tämän ohella kamppailulajiharjoitukset ja kaveripiiri jossa teemme shiatsua toisillemme ihan puhtaasta tekemisen ja auttamisen ilosta, tekee sen, että osaan mm. hoitaa itseäni ja muita. Olen "holistinen hieroja" eli otan ihmisen kokonaisuutena, jossa en kosketa pelkästään kehoa, vaan myös mieltä, sydäntä yms. Olen myös aloittanut harjoittelemaan sisäelinten hengien kanssa jutustelun ja kehittämään sitä kautta entistä shamanistisempaa ulottuvuutta toimintaan.

        Keho/mieli-juttujen ohella tanssi, laulu ja naiset on mun juttu. Ja ne on just näitä keho/mieli-juttuja parhaimmillaan...

        Vaikka puhuisinkin ihan mielelläni itsestäni, en voi kertoa ihan kaikkea, jotta pysyisin anonyyminä. Minua inhottaa internetissä se, kuinka se tallentaa kaiken ikuisiksi ajoiksi tietokantaan. Minä elän ja olen hetkessä, olen aina uusi ja tuore. En halua outoa mainetta, koska minusta kameleonttina yhteiskunnassa on helpompi käyttää oveluutta myötätuntoni kulkuvälineenä. Omituinen julkisuus olisi painolasti. En halua redisoitua sanoiksi, identiteetiksi tai rooliksi.

        Parhaat reaktiot kun minä tulen toisen näkemäksi ovat "Se on hän" ja "Kuka hän on?". Ne ovat hedelmällisimmät. Se on niinkuin tilanne, jossa joku on sinulle täysin tuttu. Voit luottaa häneen ja osaat olla hänen seurassaan. Vain mielikuvitus on rajana sille mitä voi tapahtua.

        Toinen tilanne on, että toinen ei tunne sinua lainkaan, eikä hänellä ole mitään sellaista ennakkokäsitystä sinusta, jota olisit itse kerjännyt jollain esittämisellä. Vain mielikuvitus on rajana sille mitä voi tapahtua.

        //- Nii, et mitä muita soittimia?//

        Lisäksi muutamaa karumpaa etnistä soitinta (jousisoitin, kielisoitin ja puhallinsoitin), sekä harrastan joitakin etnisiä laulutapoja tai äänenkäyttötekniikoita, joista saan sekä iloa, että ne antavat potkua rituaaleihini. Nautin suunnattomasti esimerkiksi rummuttamisesta ja laulamisesta.

        //- Soitatko nuoteista vai korvakuulolta?//

        Pari-kolme biisiä ja joitain osia joistakin kappaleista olen opetellut tabulatuureista, mutta nuotteja luen hyvin heikosti, enkä tunne sointuja kovin hyvin. En myöskään osaa vielä soittaa pelkästään korvakuulolta. Mutta sen reilut puoli vuotta kun olen soittanut, olen tullut aika hyväksi käsittelemään kitaraa ja improvisoimaan jotain ihan omaa juttuani sillä. Diggailen soittaa sellaista pehmeää klassista leijailua sekä vähän hispanialaista rämpäyttelyä ja jazz-juttuja.

        Kirjoitin joskus viime syksynä tänne viestin, jossa kerroin kirpputorilta löytämästäni noidutusta kitarasta. No, kenties se on noiduttu tai "hengissä" sen vuoksi, että se on hyvin valmistettu ja pitkäikäinen, pitkään soitettu. Se kitara itdse on ollut opettajani alusta saakka. Siinä ohella olen hakenut neuvoa Youtubesta. :-)

        //- Oliko tuo vihjaus? Mainitsin kerran kipeistä niskasta ja hartioista. Osaatko telepaattista hierontaa? Oletko tuntenut mitään telepaattista viimeaikoina?//

        En sentään osaa vielä telepaattisesti hieroa. Välillä kyllä vaikuttaa siltä, että saan jotakin aikaan myös koskettamatta, energian kautta. Mutta en mä vielä kaukoparannusta osaa...

        Rehellisesti, tyttöjä on kaikista hauskinta hieroa, koska ne saavat melko usein jotain henkisiä viboja siitä. Ja sitten tunnen olevani tosi guru ja mitälie. :-) Onhan se tyydyttävää, en voi kieltää. Siitä minulle tulee tarpeellinen ja hyväksytty olo.

        //.. vai saiko tekstisi, ajatuksesi... sinut kuumenemaan?//

        Oli vauhti niin päällä, että tuli oikein hiki. Kun tekee qiqong harjoituksia, pintaverenkierto palautuu luonnolliseen tilaan ja alkaa toimia niin vilkkaasti, että jo puhumisesta voi tulla vähän hiki, kun jokainen osa kehoa haluaa osallistua toimintaan ja kantaa kortensa kekoon. Jonain päivänä tämä varmaan menee siihen, että voin lopettaa puhumisen, ja sen sijaan kuunnella vain itseäni ja sanoa sitten ne asiat ääneen mitä olen kuullut. :-)

        //- Oletko sinä herkkä, saatko helposti henkisiä vibraatioita? //

        No olen ja en ole. Saan ja en. Ei tähän oikein voi lyhyesti muuta sanoa. Nyt on sitäpaitsi lähdettävä töihin toimistolle. Siellä odottaa jälleen uusi päivä komediallista jatkosarjaa nimeltä "Revlove toimistossa". Ensi jaksossa...


      • Filia Ferus
        Revlover kirjoitti:

        //Ensin nauroin makeasti ääneen. Sitten ajattelin että onpa se Revlovettaja villillä päällä.//

        Hyvät reaktiot.

        //- Niin, että minkälaisia taitoja ja kykyjä...?//

        No, joitakin mainitsin jo. Minä ajattelen, että kun viet minkä tahansa taidon tarpeeksi pitkälle, se alkaa ottaa taikamuotoja. Näin todellisuus paljastuu sellaiseksi kuin se on koko ajan ollut, ja väärinkäsityksen syyksi selviääkin oma aiempi jäykkyys ja vastaanottamattomuus.

        Joten ymmärrän hyvin, että sinulle vaikkapa kylvyssä käyminen voisi olla rituaali siinä missä joku oudompikin ele.

        Tiedostan kyllä sen tosiasian, että klassisten magiakykyjen opetteluun tarvitaan jotain muutakin kuin perussitkeää harjoittelua. Siihen vaaditaan jonkinlainen tajunnan voltti, joka tuo tekoihin uuden ulottuvuuden.

        Mutta sitä voi lähestyä minkä tahansa asian kautta ja mitä tahansa harjoittelemalla. Itse suosin tietoista kävelemistä, niin että pyrin tiedostamaan koko fyysisen olemukseni siinä liikkuessani. Painovoima joka kulkee lävitseni tekee minulle aistittaviksi kehoni jokaisen kudoksen, jos niin haluan, sitkeän harjoittelun myötä. Olen jo alkanut tuntea sisäelimeni, luuni, lihakseni ja ligamenttini entistä selkeämmin.

        Tämän ohella kamppailulajiharjoitukset ja kaveripiiri jossa teemme shiatsua toisillemme ihan puhtaasta tekemisen ja auttamisen ilosta, tekee sen, että osaan mm. hoitaa itseäni ja muita. Olen "holistinen hieroja" eli otan ihmisen kokonaisuutena, jossa en kosketa pelkästään kehoa, vaan myös mieltä, sydäntä yms. Olen myös aloittanut harjoittelemaan sisäelinten hengien kanssa jutustelun ja kehittämään sitä kautta entistä shamanistisempaa ulottuvuutta toimintaan.

        Keho/mieli-juttujen ohella tanssi, laulu ja naiset on mun juttu. Ja ne on just näitä keho/mieli-juttuja parhaimmillaan...

        Vaikka puhuisinkin ihan mielelläni itsestäni, en voi kertoa ihan kaikkea, jotta pysyisin anonyyminä. Minua inhottaa internetissä se, kuinka se tallentaa kaiken ikuisiksi ajoiksi tietokantaan. Minä elän ja olen hetkessä, olen aina uusi ja tuore. En halua outoa mainetta, koska minusta kameleonttina yhteiskunnassa on helpompi käyttää oveluutta myötätuntoni kulkuvälineenä. Omituinen julkisuus olisi painolasti. En halua redisoitua sanoiksi, identiteetiksi tai rooliksi.

        Parhaat reaktiot kun minä tulen toisen näkemäksi ovat "Se on hän" ja "Kuka hän on?". Ne ovat hedelmällisimmät. Se on niinkuin tilanne, jossa joku on sinulle täysin tuttu. Voit luottaa häneen ja osaat olla hänen seurassaan. Vain mielikuvitus on rajana sille mitä voi tapahtua.

        Toinen tilanne on, että toinen ei tunne sinua lainkaan, eikä hänellä ole mitään sellaista ennakkokäsitystä sinusta, jota olisit itse kerjännyt jollain esittämisellä. Vain mielikuvitus on rajana sille mitä voi tapahtua.

        //- Nii, et mitä muita soittimia?//

        Lisäksi muutamaa karumpaa etnistä soitinta (jousisoitin, kielisoitin ja puhallinsoitin), sekä harrastan joitakin etnisiä laulutapoja tai äänenkäyttötekniikoita, joista saan sekä iloa, että ne antavat potkua rituaaleihini. Nautin suunnattomasti esimerkiksi rummuttamisesta ja laulamisesta.

        //- Soitatko nuoteista vai korvakuulolta?//

        Pari-kolme biisiä ja joitain osia joistakin kappaleista olen opetellut tabulatuureista, mutta nuotteja luen hyvin heikosti, enkä tunne sointuja kovin hyvin. En myöskään osaa vielä soittaa pelkästään korvakuulolta. Mutta sen reilut puoli vuotta kun olen soittanut, olen tullut aika hyväksi käsittelemään kitaraa ja improvisoimaan jotain ihan omaa juttuani sillä. Diggailen soittaa sellaista pehmeää klassista leijailua sekä vähän hispanialaista rämpäyttelyä ja jazz-juttuja.

        Kirjoitin joskus viime syksynä tänne viestin, jossa kerroin kirpputorilta löytämästäni noidutusta kitarasta. No, kenties se on noiduttu tai "hengissä" sen vuoksi, että se on hyvin valmistettu ja pitkäikäinen, pitkään soitettu. Se kitara itdse on ollut opettajani alusta saakka. Siinä ohella olen hakenut neuvoa Youtubesta. :-)

        //- Oliko tuo vihjaus? Mainitsin kerran kipeistä niskasta ja hartioista. Osaatko telepaattista hierontaa? Oletko tuntenut mitään telepaattista viimeaikoina?//

        En sentään osaa vielä telepaattisesti hieroa. Välillä kyllä vaikuttaa siltä, että saan jotakin aikaan myös koskettamatta, energian kautta. Mutta en mä vielä kaukoparannusta osaa...

        Rehellisesti, tyttöjä on kaikista hauskinta hieroa, koska ne saavat melko usein jotain henkisiä viboja siitä. Ja sitten tunnen olevani tosi guru ja mitälie. :-) Onhan se tyydyttävää, en voi kieltää. Siitä minulle tulee tarpeellinen ja hyväksytty olo.

        //.. vai saiko tekstisi, ajatuksesi... sinut kuumenemaan?//

        Oli vauhti niin päällä, että tuli oikein hiki. Kun tekee qiqong harjoituksia, pintaverenkierto palautuu luonnolliseen tilaan ja alkaa toimia niin vilkkaasti, että jo puhumisesta voi tulla vähän hiki, kun jokainen osa kehoa haluaa osallistua toimintaan ja kantaa kortensa kekoon. Jonain päivänä tämä varmaan menee siihen, että voin lopettaa puhumisen, ja sen sijaan kuunnella vain itseäni ja sanoa sitten ne asiat ääneen mitä olen kuullut. :-)

        //- Oletko sinä herkkä, saatko helposti henkisiä vibraatioita? //

        No olen ja en ole. Saan ja en. Ei tähän oikein voi lyhyesti muuta sanoa. Nyt on sitäpaitsi lähdettävä töihin toimistolle. Siellä odottaa jälleen uusi päivä komediallista jatkosarjaa nimeltä "Revlove toimistossa". Ensi jaksossa...

        että pidät varmaan tästä;
        http://www.youtube.com/watch?v=Jvsv0Sg1ojo
        Minä ainakin pidän...


      • Filia Ferus
        Revlover kirjoitti:

        //Ensin nauroin makeasti ääneen. Sitten ajattelin että onpa se Revlovettaja villillä päällä.//

        Hyvät reaktiot.

        //- Niin, että minkälaisia taitoja ja kykyjä...?//

        No, joitakin mainitsin jo. Minä ajattelen, että kun viet minkä tahansa taidon tarpeeksi pitkälle, se alkaa ottaa taikamuotoja. Näin todellisuus paljastuu sellaiseksi kuin se on koko ajan ollut, ja väärinkäsityksen syyksi selviääkin oma aiempi jäykkyys ja vastaanottamattomuus.

        Joten ymmärrän hyvin, että sinulle vaikkapa kylvyssä käyminen voisi olla rituaali siinä missä joku oudompikin ele.

        Tiedostan kyllä sen tosiasian, että klassisten magiakykyjen opetteluun tarvitaan jotain muutakin kuin perussitkeää harjoittelua. Siihen vaaditaan jonkinlainen tajunnan voltti, joka tuo tekoihin uuden ulottuvuuden.

        Mutta sitä voi lähestyä minkä tahansa asian kautta ja mitä tahansa harjoittelemalla. Itse suosin tietoista kävelemistä, niin että pyrin tiedostamaan koko fyysisen olemukseni siinä liikkuessani. Painovoima joka kulkee lävitseni tekee minulle aistittaviksi kehoni jokaisen kudoksen, jos niin haluan, sitkeän harjoittelun myötä. Olen jo alkanut tuntea sisäelimeni, luuni, lihakseni ja ligamenttini entistä selkeämmin.

        Tämän ohella kamppailulajiharjoitukset ja kaveripiiri jossa teemme shiatsua toisillemme ihan puhtaasta tekemisen ja auttamisen ilosta, tekee sen, että osaan mm. hoitaa itseäni ja muita. Olen "holistinen hieroja" eli otan ihmisen kokonaisuutena, jossa en kosketa pelkästään kehoa, vaan myös mieltä, sydäntä yms. Olen myös aloittanut harjoittelemaan sisäelinten hengien kanssa jutustelun ja kehittämään sitä kautta entistä shamanistisempaa ulottuvuutta toimintaan.

        Keho/mieli-juttujen ohella tanssi, laulu ja naiset on mun juttu. Ja ne on just näitä keho/mieli-juttuja parhaimmillaan...

        Vaikka puhuisinkin ihan mielelläni itsestäni, en voi kertoa ihan kaikkea, jotta pysyisin anonyyminä. Minua inhottaa internetissä se, kuinka se tallentaa kaiken ikuisiksi ajoiksi tietokantaan. Minä elän ja olen hetkessä, olen aina uusi ja tuore. En halua outoa mainetta, koska minusta kameleonttina yhteiskunnassa on helpompi käyttää oveluutta myötätuntoni kulkuvälineenä. Omituinen julkisuus olisi painolasti. En halua redisoitua sanoiksi, identiteetiksi tai rooliksi.

        Parhaat reaktiot kun minä tulen toisen näkemäksi ovat "Se on hän" ja "Kuka hän on?". Ne ovat hedelmällisimmät. Se on niinkuin tilanne, jossa joku on sinulle täysin tuttu. Voit luottaa häneen ja osaat olla hänen seurassaan. Vain mielikuvitus on rajana sille mitä voi tapahtua.

        Toinen tilanne on, että toinen ei tunne sinua lainkaan, eikä hänellä ole mitään sellaista ennakkokäsitystä sinusta, jota olisit itse kerjännyt jollain esittämisellä. Vain mielikuvitus on rajana sille mitä voi tapahtua.

        //- Nii, et mitä muita soittimia?//

        Lisäksi muutamaa karumpaa etnistä soitinta (jousisoitin, kielisoitin ja puhallinsoitin), sekä harrastan joitakin etnisiä laulutapoja tai äänenkäyttötekniikoita, joista saan sekä iloa, että ne antavat potkua rituaaleihini. Nautin suunnattomasti esimerkiksi rummuttamisesta ja laulamisesta.

        //- Soitatko nuoteista vai korvakuulolta?//

        Pari-kolme biisiä ja joitain osia joistakin kappaleista olen opetellut tabulatuureista, mutta nuotteja luen hyvin heikosti, enkä tunne sointuja kovin hyvin. En myöskään osaa vielä soittaa pelkästään korvakuulolta. Mutta sen reilut puoli vuotta kun olen soittanut, olen tullut aika hyväksi käsittelemään kitaraa ja improvisoimaan jotain ihan omaa juttuani sillä. Diggailen soittaa sellaista pehmeää klassista leijailua sekä vähän hispanialaista rämpäyttelyä ja jazz-juttuja.

        Kirjoitin joskus viime syksynä tänne viestin, jossa kerroin kirpputorilta löytämästäni noidutusta kitarasta. No, kenties se on noiduttu tai "hengissä" sen vuoksi, että se on hyvin valmistettu ja pitkäikäinen, pitkään soitettu. Se kitara itdse on ollut opettajani alusta saakka. Siinä ohella olen hakenut neuvoa Youtubesta. :-)

        //- Oliko tuo vihjaus? Mainitsin kerran kipeistä niskasta ja hartioista. Osaatko telepaattista hierontaa? Oletko tuntenut mitään telepaattista viimeaikoina?//

        En sentään osaa vielä telepaattisesti hieroa. Välillä kyllä vaikuttaa siltä, että saan jotakin aikaan myös koskettamatta, energian kautta. Mutta en mä vielä kaukoparannusta osaa...

        Rehellisesti, tyttöjä on kaikista hauskinta hieroa, koska ne saavat melko usein jotain henkisiä viboja siitä. Ja sitten tunnen olevani tosi guru ja mitälie. :-) Onhan se tyydyttävää, en voi kieltää. Siitä minulle tulee tarpeellinen ja hyväksytty olo.

        //.. vai saiko tekstisi, ajatuksesi... sinut kuumenemaan?//

        Oli vauhti niin päällä, että tuli oikein hiki. Kun tekee qiqong harjoituksia, pintaverenkierto palautuu luonnolliseen tilaan ja alkaa toimia niin vilkkaasti, että jo puhumisesta voi tulla vähän hiki, kun jokainen osa kehoa haluaa osallistua toimintaan ja kantaa kortensa kekoon. Jonain päivänä tämä varmaan menee siihen, että voin lopettaa puhumisen, ja sen sijaan kuunnella vain itseäni ja sanoa sitten ne asiat ääneen mitä olen kuullut. :-)

        //- Oletko sinä herkkä, saatko helposti henkisiä vibraatioita? //

        No olen ja en ole. Saan ja en. Ei tähän oikein voi lyhyesti muuta sanoa. Nyt on sitäpaitsi lähdettävä töihin toimistolle. Siellä odottaa jälleen uusi päivä komediallista jatkosarjaa nimeltä "Revlove toimistossa". Ensi jaksossa...

        mainita että muistan tämän tarinasi;

        "Kirjoitin joskus viime syksynä tänne viestin, jossa kerroin kirpputorilta löytämästäni noidutusta kitarasta. No, kenties se on noiduttu tai "hengissä" sen vuoksi, että se on hyvin valmistettu ja pitkäikäinen, pitkään soitettu. Se kitara itdse on ollut opettajani alusta saakka. Siinä ohella olen hakenut neuvoa Youtubesta. :-) "


      • F!l!a Ferus
        Revlover kirjoitti:

        //Ensin nauroin makeasti ääneen. Sitten ajattelin että onpa se Revlovettaja villillä päällä.//

        Hyvät reaktiot.

        //- Niin, että minkälaisia taitoja ja kykyjä...?//

        No, joitakin mainitsin jo. Minä ajattelen, että kun viet minkä tahansa taidon tarpeeksi pitkälle, se alkaa ottaa taikamuotoja. Näin todellisuus paljastuu sellaiseksi kuin se on koko ajan ollut, ja väärinkäsityksen syyksi selviääkin oma aiempi jäykkyys ja vastaanottamattomuus.

        Joten ymmärrän hyvin, että sinulle vaikkapa kylvyssä käyminen voisi olla rituaali siinä missä joku oudompikin ele.

        Tiedostan kyllä sen tosiasian, että klassisten magiakykyjen opetteluun tarvitaan jotain muutakin kuin perussitkeää harjoittelua. Siihen vaaditaan jonkinlainen tajunnan voltti, joka tuo tekoihin uuden ulottuvuuden.

        Mutta sitä voi lähestyä minkä tahansa asian kautta ja mitä tahansa harjoittelemalla. Itse suosin tietoista kävelemistä, niin että pyrin tiedostamaan koko fyysisen olemukseni siinä liikkuessani. Painovoima joka kulkee lävitseni tekee minulle aistittaviksi kehoni jokaisen kudoksen, jos niin haluan, sitkeän harjoittelun myötä. Olen jo alkanut tuntea sisäelimeni, luuni, lihakseni ja ligamenttini entistä selkeämmin.

        Tämän ohella kamppailulajiharjoitukset ja kaveripiiri jossa teemme shiatsua toisillemme ihan puhtaasta tekemisen ja auttamisen ilosta, tekee sen, että osaan mm. hoitaa itseäni ja muita. Olen "holistinen hieroja" eli otan ihmisen kokonaisuutena, jossa en kosketa pelkästään kehoa, vaan myös mieltä, sydäntä yms. Olen myös aloittanut harjoittelemaan sisäelinten hengien kanssa jutustelun ja kehittämään sitä kautta entistä shamanistisempaa ulottuvuutta toimintaan.

        Keho/mieli-juttujen ohella tanssi, laulu ja naiset on mun juttu. Ja ne on just näitä keho/mieli-juttuja parhaimmillaan...

        Vaikka puhuisinkin ihan mielelläni itsestäni, en voi kertoa ihan kaikkea, jotta pysyisin anonyyminä. Minua inhottaa internetissä se, kuinka se tallentaa kaiken ikuisiksi ajoiksi tietokantaan. Minä elän ja olen hetkessä, olen aina uusi ja tuore. En halua outoa mainetta, koska minusta kameleonttina yhteiskunnassa on helpompi käyttää oveluutta myötätuntoni kulkuvälineenä. Omituinen julkisuus olisi painolasti. En halua redisoitua sanoiksi, identiteetiksi tai rooliksi.

        Parhaat reaktiot kun minä tulen toisen näkemäksi ovat "Se on hän" ja "Kuka hän on?". Ne ovat hedelmällisimmät. Se on niinkuin tilanne, jossa joku on sinulle täysin tuttu. Voit luottaa häneen ja osaat olla hänen seurassaan. Vain mielikuvitus on rajana sille mitä voi tapahtua.

        Toinen tilanne on, että toinen ei tunne sinua lainkaan, eikä hänellä ole mitään sellaista ennakkokäsitystä sinusta, jota olisit itse kerjännyt jollain esittämisellä. Vain mielikuvitus on rajana sille mitä voi tapahtua.

        //- Nii, et mitä muita soittimia?//

        Lisäksi muutamaa karumpaa etnistä soitinta (jousisoitin, kielisoitin ja puhallinsoitin), sekä harrastan joitakin etnisiä laulutapoja tai äänenkäyttötekniikoita, joista saan sekä iloa, että ne antavat potkua rituaaleihini. Nautin suunnattomasti esimerkiksi rummuttamisesta ja laulamisesta.

        //- Soitatko nuoteista vai korvakuulolta?//

        Pari-kolme biisiä ja joitain osia joistakin kappaleista olen opetellut tabulatuureista, mutta nuotteja luen hyvin heikosti, enkä tunne sointuja kovin hyvin. En myöskään osaa vielä soittaa pelkästään korvakuulolta. Mutta sen reilut puoli vuotta kun olen soittanut, olen tullut aika hyväksi käsittelemään kitaraa ja improvisoimaan jotain ihan omaa juttuani sillä. Diggailen soittaa sellaista pehmeää klassista leijailua sekä vähän hispanialaista rämpäyttelyä ja jazz-juttuja.

        Kirjoitin joskus viime syksynä tänne viestin, jossa kerroin kirpputorilta löytämästäni noidutusta kitarasta. No, kenties se on noiduttu tai "hengissä" sen vuoksi, että se on hyvin valmistettu ja pitkäikäinen, pitkään soitettu. Se kitara itdse on ollut opettajani alusta saakka. Siinä ohella olen hakenut neuvoa Youtubesta. :-)

        //- Oliko tuo vihjaus? Mainitsin kerran kipeistä niskasta ja hartioista. Osaatko telepaattista hierontaa? Oletko tuntenut mitään telepaattista viimeaikoina?//

        En sentään osaa vielä telepaattisesti hieroa. Välillä kyllä vaikuttaa siltä, että saan jotakin aikaan myös koskettamatta, energian kautta. Mutta en mä vielä kaukoparannusta osaa...

        Rehellisesti, tyttöjä on kaikista hauskinta hieroa, koska ne saavat melko usein jotain henkisiä viboja siitä. Ja sitten tunnen olevani tosi guru ja mitälie. :-) Onhan se tyydyttävää, en voi kieltää. Siitä minulle tulee tarpeellinen ja hyväksytty olo.

        //.. vai saiko tekstisi, ajatuksesi... sinut kuumenemaan?//

        Oli vauhti niin päällä, että tuli oikein hiki. Kun tekee qiqong harjoituksia, pintaverenkierto palautuu luonnolliseen tilaan ja alkaa toimia niin vilkkaasti, että jo puhumisesta voi tulla vähän hiki, kun jokainen osa kehoa haluaa osallistua toimintaan ja kantaa kortensa kekoon. Jonain päivänä tämä varmaan menee siihen, että voin lopettaa puhumisen, ja sen sijaan kuunnella vain itseäni ja sanoa sitten ne asiat ääneen mitä olen kuullut. :-)

        //- Oletko sinä herkkä, saatko helposti henkisiä vibraatioita? //

        No olen ja en ole. Saan ja en. Ei tähän oikein voi lyhyesti muuta sanoa. Nyt on sitäpaitsi lähdettävä töihin toimistolle. Siellä odottaa jälleen uusi päivä komediallista jatkosarjaa nimeltä "Revlove toimistossa". Ensi jaksossa...

        Mihin sä oikein katosit, vai oliko se Kummelin "munasillaan" biisi sulle liikaa?


    • WideBelief

      Millainen koira olisit?
      - Paijattava

      Mikä kukka olisit?
      - Mulkukka

      Millainen viini olisit?
      - Williwiini

      Mikä olisi oikea kotikaupunkisi?
      - Aivan sama

      Millainen elokuva elämästäsi syntyisi?
      - Parodia

      Mikä Sinkkuelämää-hahmo olisin?
      - Lavasteisiin ammuttu statisti ;-)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      1
      14826
    2. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      184
      1784
    3. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      77
      1124
    4. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1123
    5. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      64
      1046
    6. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      981
    7. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      980
    8. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      976
    9. Jennifer Mitchell

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 🔞 ­­N­y­­m­­­f­o­­m­­­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl08490246#JenniferMitchell 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Joensuu
      0
      974
    10. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      973
    Aihe