Hanko Camping Silversand

eteläänkö menos?

Millainen paikka? kokemuksia.

35

12479

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • etelään ehdottomasti

      Kokonaisuudessaan aika vaatimaton, mutta kuitenkin ihan jees. Regatan aikoihin meno päällä ja paikka täys paskaa, muulloin suhteellisen siisti ja rauhallinen. minigolf, grillikatokset ja muut perusjutut löytyy. Myös veneitä ja kanootteja siellä vuokrataan. Alueella on melko paljon rantaviivaa, ei kuitenkaan varsinaista uimarantaa. Rantaelämää kannattaa ehdottomasti lähteä viettämään pidemmälle (Hangon yleiset uimarannat tosi upeita). Ja muukin ajanviete kannattaa hakea Camping-alueen ulkopuolelta, sillä mikään viihdekeskus se ei ole.

      Vaikkei itse leirintäalue olekaan mikään ihmeempi, sen sijaan Hangon kaupunki on epäilemättä vierailun arvoinen. Ihanat maisemat ja säät siellä aina on! Ihankuin ei Suomessa oltaiskaan..

    • Nishiki60

      Minun,mielestäni,Leirintäalueen 22 euroa yöltä yksin telttailijalta on liikaa,henkilö maksu pitäisi jättää kokonaan pois yksin telttailijalta,niinkuin joissain muussa paikoissa on,ei se leirintäalue niin erinomainen ole,mutta itse Hanko on hyvä kesä kaupunki rantoineen.

      • Mitä saa nykyään 22€?
        Mikäli yritys maksaa kaupungille vuokraa tontista 30.000€ , maksaa työntekijöiden palkat, eläkemaksut, eläketavkuuyukset, työttömyysvakuutusmaksut, verot valtiolle, siivouskulut, alueen sähköt ja vesimaksut, korjaa aluuen rakennuksia ja parantaa palveluja , niin 30€ kin on edullista.

        Suomessa SFC - alueet sekoittaa hinnoittelulla mielikuvaa oikeasta hintatasosta. Mikäli kaikki tehdään talkoilla, eikä makseta veroja , niin silloin voidaan myydä paikatkin halvemmalla.


    • Anonyymi

      Älkää ihmeessä menkö Silversandin leirintäalueelle Hankoon, on aivan ylihintainen, portilla saa jonottaa 1-2 tuntia jos on 10 asiakasta jonossa. Vessat ja suihkut ovat epäsiistiä ja haisevat homeelle. Roskikset on 300m päässä ja jos aikoo paistaa omat makkarat pitäisi olla omat puut mukana. Omistaja pariskunta eivät osaa käyttäytyä asianmukaisesti, ovat todella epäystävällisiä , vain rahastus mielessä!

      • Anonyymi

        Tulihan käytyä ja petyttyä. WC:ssä paperit ja pyyhkeet loppu, ja jos jollekin tuli sanottua siitä, vain hymähdys tuli vastaukseksi. Ei ole käymisen arvoinen, ellei ole masonkisti.


      • Leirintäalueella on nyt uusi omistaja. Palvelu pelaa, eikä portilla tarvitse odotella liikaa.
        Paikat voi ostaa valmiiksi netin kautta ja tehdä matkustusilmoitukset, jolloin pääsee suoraan sisään.
        Ravintolakin on rakennettu ja nyt oli ihan hotellitason aamiainen ja Hangon paras pizza.
        Pari uutta saunaa oli tullut rannalle näkymät suoraan horisonttiin.

        Aika harvassa paikassa pääset näin lähelle meren rantaa ja vielä nauttimaan auringonlaskusta horisontin taakse.

        Regatta vkon loppuna tietty oli hieman bileporukkaa liikkeellä, mutta asiallisesti kaikki käyttäytyi ja asiat toimi hyvin.

        Henkilökunta oli ystävällistä ja palvelu pelasi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tulihan käytyä ja petyttyä. WC:ssä paperit ja pyyhkeet loppu, ja jos jollekin tuli sanottua siitä, vain hymähdys tuli vastaukseksi. Ei ole käymisen arvoinen, ellei ole masonkisti.

        Sama muu Hanko katsomisen arvoinen. Pizzat oli vuonna 2021 laadukkaita. Tänä vuonna 2022 roikeläppätasoo jahymähdyksiä pälle.


    • Anonyymi

      Silversandin leirintäalueelle on tullut uudet omistajat ja toivottavasti ovat asiakasystävämpisiä kiun edelliset omistajat. Onnea kuitenkin ja toivottavasti osaatte hoitaa asiat hyvin!!!

    • Anonyymi

      Hyvä paikka nykyään uusi omistaja!

    • Anonyymi

      Mihin perustuu omistajan vaihdos tieto? Ihan hyvällä siis kysyn, kun ei löytynyt tietoa mistään. Ainoastaan, että uudet omistajat aloittivat 2011. Kaikki linkit vie edelleen samaan yritykseen.

      • Anonyymi

        On vaihtanut pitäjää sen takia taso parantunut.


      • Anonyymi

        Sama yritys , uudet omistajat.


      • Anonyymi

        Uusi omistaja aloittanut helmikuussa 2022


      • Anonyymi

        Omistajan vaihdos perustuu visuaaliseen tarkistukseen..


    • Anonyymi

      Maisemat hyvät mutta vaatimaton sosiaalitiloiltaan hiukan kuin Venäjällä matkailisi.
      Ylihintainen ja pahasti.

      • Anonyymi

        Alueella on 7 eri huoltorakennusta.
        Osa remontoitu ja uusia konttejakin.
        Vihreä rakennus taitaa olla vielä peruskunnossa.

        Ylihintainen - meillä maksoi autopaikka 22€ ja 6€/hlö.
        Samaan hintaan kuului ilmaiset polttopuut ja minigolf lapsille.
        Alueella oli vielä 3 pomppulinnaa, josta lapset piti.


    • Anonyymi

      Sama tahti jatkuu, siivous ontuu ,levottomat yöt ja paikka jossa olemme kuulemma luvattu jo toiselle.
      Paljon on oppimista vielä.

    • Anonyymi

      Me viihdyimme hyvin. Hiljaista ja rauhallista siellä missä me oleskelimme. Alue on niin suuri, että sieltä varmasti löytyy rauhallinenkin paikka, jos sitä haluaa. WC ja suihku olivat siistit ja paperia ja saippuaa riitti. Keittiötilat oli juuri remontoitu ja siistit. Ravintola oli vielä remontin alla, joten emme päässeet käymään siellä, mutta iso terassi merelle päin näytti olevan rakenteilla. Hiekkarantaa riitti ja oli matala niin että lapsilla oli kiva uida. Lapsille oli myös pomppulinnat ja minigolf. Vuokrasimme pyörät ja parissakymmenessä minuutissa polkaisi Hangon keskustaan. Vakkareilta kuulimme että omistaja on juuri vaihtunut ja että aluetta tullaan remntoimaan ja parantamaan. Meillä oli mukava loma Silversandissa ja tulemme menemään sinne joskus uudelleen.

    • Anonyymi

      Jotenkin hommat hakusessa…
      Respassa luvataan, että saa itse valita paikan…, parin päivän päästä joku karavaanari tulee sanomaan, että teidän täytyy lähteä siitä, koska ollaan jo päivä oltu heidän paikallaan…, varanneet kuulemma netistä. Soitto respaan: ”Ei teidän tartte mihinkään lähteä, netistä voi varata kiintiöpaikan kalliimmalle rantapaikalle, ei juuri tietylle numerolle…” Sitä paitsi paikkaa kärkkyneet olivat tulleet alueelle vuorokautta ennen meitä….
      Seuraavana aamuna saadaan aamiaisseuraa respasta tiedustelemaan: ”Mikäs teidän sukunimi on?” Ja hänelle arvatenkin oli uusi asia, että etukäteen varataan kiintiöpaikkoja.
      Itse soitettiin leirintäalueelle etukäteen ja meille sanottiin, ettei edes tarvii mitään varailla etukäteen, vaan rantapaikkojakin riittää.

      Yöllinen metelöinti haittasi klo 2:een asti sen verran, että ruvettiin nettisivuilta katsomaan vartiointiliikkeen numeroa, mutta ei löydetty. Netin mukaan respa mennyt kiinni klo 21 (virallisesti kuulemma klo 20). Poliisille harkittiin soittaa, kun suunnittelivat kaiken ryyppäämisen jälkeen autoa käynnistää, mutta onneksi sammuivat.

      Huoltorakennukset eivät todellakaan hintansa väärtejä.
      Maisemat jees.

      Ei jatkoon.

      • Anonyymi

        Ja harmittaa vaununaapureiden puolesta, kun antoivat periksi ja siirsivät vaununsa & koko leirinsä toiseen kohtaan juurikin sotkuisen varausjärjestelmän vuoksi. Heillekin oli sanottu, että mihin vain voi asettua…

        Me vaihdettiin maisemaa.


    • Anonyymi

      Erittäin epäsiisti paikka.wc ja suihkutilat hyvin siivottomia.Ollaan toista kertaa mutta ei tulla enää ikinä eikä suositella kenellekkään
      Respan tyttö ei ollut ajan tasalla
      ollenkaan, sekoili hyvin paljon.

    • Anonyymi

      Järkyttävä paikka. Käytiin kesäkuun lopulla 21 eikä tulla toista kertaa. Ollaan reissata paljon eikä ikinä olla käyty noin likaisessa paikassa. Respan tytöllä ei ollut yhtään homma hanskassa.Harmi Hangolle että on noin surkea leirintäalue alue, ei ole Hangossa kävijöitä kun ei ole muuta leirintäalue aluetta. Kannattaisiko kokoontua ja pohtia asiaa päättäjät.

      • Anonyymi

        Paikalla uusi omistaja 2022 alusta.
        Viime kesänä paljon siistiytynyt jo, mutta
        Suuri alue ja tekemistä riittää.
        Uusi ravintola oli rakennettu rantaan, jossa Hangon parhaat pizzat.


      • Anonyymi

        Heinäkuun ensimmäinen vkl taitaa olla Regatta Hangossa.
        Se on ilmeisesti Juhannuksen tyyppinen huippuviikonloppu.
        Eli paljon väkeä liikkeellä. Siivoajat ei taida ehtiä jokaisen vessakäynnin jälkeen varmistamaan, että kävijä osaisi itse kääntyä ympäri katsomaan minkälaisen varpusparven jätin jälkeeni? Omien jälkien siivoamisen, kun kaikki osaisi, niin ei olisi sotkuja.. mutta kun maksethaan kovaa rahalla palvelusta , niiin minähän en nostele papereita lattialta, vaikka itse tiputin..😉


    • Anonyymi

      Täällä parhaillaan paikan päällä SILVERSANDISSA ja ei voi kun ihmetellä ja kauhistella. Täysin mielivaltaista toimintaa, telttoja, vaunuja, autoja, mökkejä ja saunoja(!!!) sikin sokin alueella. Respa pienessä ”roskakontissa” ja sisääntulo muistuttaa lähinnä kaatopaikkaa, kuten koko aluekin. Wc-tilat ja suihkut aivan järkyttävässä kunnossa, haisevia ja homeisia. Kaikki jäteastiat pursuavat yli ja metsässä on roskaröykkiöitä siellä täällä. Ihan tulee olo, voiko olla enää edes laillista pitää tällaista paikkaa auki???

    • Anonyymi

      Teltassa nukkuminen ei oikein ottanut onnistuakseen, korvatulpat olisi pitänyt olla, kun pomppulinnojen aggregaatit hurisivat täysillä puoleenyöhön asti, johon asti myös polvenkorkuisia pomppijoita kuului riittävän.

      Leiripaikkojen numerointi oli myös villiä. Respa neuvoi valitsemaan minkä tahansa paikan ja tulemaan sitten kertomaan minkä numeron otti. Suurimassa osassa paikkoja ei ollut numerointia, joten valitsin lopulta yhden viimeisistä jolla joku numeroksi tulkittava koordinaatti oli.

      Roskaantuminen oli kyllä kesän ilmiö, mutta siitä saa pitkälle kiittää leiriytyjiä, joille alkeellisinkin kierrätys näyttää olevan tuntematonta.

    • Anonyymi

      Ei valittamista!
      Aivan ihanaa käydä aalloissa uimassa!
      Tulemme uudestaan.

    • Anonyymi

      Aivan villiä meinikiä. Täällä on asuntoautot ,vaunut ja teltat miten sattuu. Turvavälit ei toteudu (4 metriä ). Kukaan ei valvo tai ohjeista sisäänkirjautuneita. Paikan voi valita itse. Kaikille ei jaeta alueen "karttaa", siinä on yläkulmassa ohje, miten turvaväli on toteutettava. Paloviranomaisilla olisi syytä käydä tsekkaamassa asiaa. Kaikkien tuvallisuuden takaamiseksi. Useampana kesänä täällä vieraillut.

    • Anonyymi

      Kuten muutkin ovat arvosteluissaan maininneet, wc:t todella kuvottavassa kunnossa. Ravintolarakennuksen wc oli ainoa käyttökelpoinen, ja sekin oli aika inha. Paikkaamme lähinnä olevan huoltorakennuksen Wc & suihkutilan siivouslistassa ei ollut kuittauksia lainkaan - joko sitä ei siis siivota koskaan tai siivouksia ei merkitä. Ravintolarakennuksen wc:n listassa oli merkintöjä joinain viikonpäivinä, muttei kaikkina.

      Muuten yritystä kyllä on: rannassa on kaksi uutta tynnyrisaunaa jotka hyviä. joskin nekin voisi aina edes huuhtaista asiakkaiden välillä, kun penskat kantaa hiekkaa sisään. Polttopuitakin oli tehty.

      Koronanäkökulmaa: Henkilökunnalla ei maskeja, ja missään ei mitään mainintaa tai merkkejä tehostetusta siivouksesta.

      Kaikenkaikkiaan saastaisuus on paikan suurin ongelma: kunnon puunaus ja soodapesut/otsonoinnit/homepesut/tuholaistorjunta sosiaalitoloihin, epämääräiset törkykasat piiloon, ja paikka saisi jo kolme tähteä! Pöytiä tarvitsisi alueelle lisää kokkailuja varten. Asiakaspalvelu oli meidän kohdalla ihan ystävällistä, ja rantamaisemahan on aivan upea

    • Anonyymi

      Annan arvosanan 4 näin helmikuunlopussa! Isot kyltit on tienposkessa on Auki!!!! Menimme sinne ei näkynyt ketään eikä puhelimeen vastattu. Vastaaja vastas nyt ei kerkiä ottakaa sähköpostilla yhteyttä 😖 lähettiin pois kiitos vain paikan pitäjille...

      • Odotitko, että helmikuussa Suomessa olisi reception auki joka päivä 8-22 ja oikeat henkilöt sisällä Odottamassa sinua?

        Tuliko monta karavaanaria vastaan, kun ajelit ympäri Suomea?

        Suurin osa leirintäalueista taitaa olla suljettuna talvisin.

        Itse vierailin maaliskuussa Silversandissa. Soitin ja ohjeen mukaisesti varasin paikan kotisivujen kautta, sain koodit ja pääsin sisälle. Yksi huoltorakennnus oli auki ja se oli siisti.

        Hieno paikka talvellakin. Upeat maisemat .


    • Anonyymi

      Aamiainen..mini croissnt, minisämpylä..pakastepaistoa kaikki. Petyttiin. Muurahaisia mökissä. Miljöö ja alue muutoin tosi kiva.

    • Anonyymi

      Huonosti pidetty paikka. Vessat haisevat, siivous TODELLA puutteellista. Saunat ravintolan terassin edessä, yksityisyydestä ei tietoakaan. Erilliset suihkut homeiset ja iljettävät. Huoltorakennus ja keittomahdollisuus aivan ala-arvoiset. Huonoa mainosta, ei positiivista sanottavaa.

    • Anonyymi

      Mitähän tähän enää kommentoisi. Ehkä suomen kallein leirintäalue. Paikka on kyllä upea. Henkilökuntaa tarvis olla enemmän että systeemit olisi paremmin hallinnassa. Liekö vanhoilta pitäjistä jäänyt roinaa alueelle. Karavaanarit vois talkoilla siivota sen ja saisivat yhden yön ilmaiseksi. Enemmän mua ärsytti typerä isovatsainen papparainen joka kulki pikkupojan kanssa toisten vaunujen välistä ja piereskeli mennessään. Oli varmaan melkoinen paine siinä tynnyrissä. Miten typerä joku voi ollakaan. Onneksi useimmat ottavat muutkin leirytyjät huomioon

    • Anonyymi

      Mietinnässä vuosipaikka vaunulle uudeltamaalta ja Hanko kiinnostaisi eniten. Mutta kun katselen kausihintoja niin voiko tosiaan olla, että Hangossa vuosi maksaa yli 3000€ kun se esim Tammisaaressa on vain satasia ja kesäkausikin on 1500€? Mihin tämä suuri hintaero perustuu, onko paikka todella niin paljon laadukkaampi?

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      133
      5320
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3307
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1867
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1830
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1685
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1531
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1425
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1316
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1307
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1287
    Aihe