Auttakaa, veljeni on sairas hullu

auttakaa t. tyttö -93

Minulla on valtava ongelma jonka vuoksi pelkään ja murehdin joka hetki. Isoveljeni on välillä minulle tosi kiva ja mukava, mutta välillä kun hiukan riitelemme vaikka jostain ihan pikkujutusta, hän käy väkivaltaiseksi ja alkaa kertomaan kuinka hän haluaisi murhata minut ja vanhempamme jos vain hänellä olisi siihen mahdollisuus niin ettei hän voisi jäädä kiinni. Joskus on olen ihan iloisenakin hetkenä häneltä kysynyt, että haluaisiko tosiaan tappaa minut, hän sanoo vain että kyllä heti jos tulee tilaisuus. Hän saattaa alkaa puhumaan jotain että haluaisi isona palkkamurhaajaksi ja kaikkea muuta täysin sairasta ja oksettavaa. Jos kerron vanhemmille, kuraattorille tai jollekkin muulle asiasta ja jostain mitä veli on tehnyt, minullekkin tulee ongelmia eli veli kertoo puolestaan minun satunnaisesta teiniryyppäämisestä ja muusta. Hän kiristää minua jatkuvasti eli en voi kertoa kellekkään esim. hänen murhanhimostaan. Psykologillakin hän on käynyt mutta psykologit vaan kertovat hänen olevan normaali ja mukava nuorimies. Jälkeenpäin veli rehvastelee minulle kuinka "taas kusetti" ja manipuloi psykologeja. Hän on suosittu, mukava ja monissa eri järjestöissä ja toiminnoissa mukana oleva sosiaalisen oloinen mies, mutta paljastaa todellisen minänsä vain minulle ja salaa sen kaikilta muilta. Välillä hän kertoo yksityiskohtaisesti, miten haluaisi kaapia silmät jonkun päästä, viiltää hänen mahansa auki, levittää sisälmykset ja syödä vielä uhrit. Täysin sairasta ja mielipuolista. Ja kuten sanoin, jos kerron tästä asiasta, minullekkin tulee ongelmia ja nuoruuteni ja maineeni menee täysin piloille. Eikä minulla ole edes mitään todisteita paitsi jotain pieniä mustelmia hänen hakkauksesta jotka veli voisi helposti selittää vaikka harrastuksessa saaduiksi.
Auttakaa, en enää kohta jaksa tämän asian kanssa ja seuraukset voivat olla sen mukaiset....

tuntuu tosiaan että olen aivan yksin asian kanssa ettei kenelläkään muulla teinitytöllä voi olla asiat perheessä näin huonosti.

11

5428

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • yksvaann

      Sä kerrot vanhemmilles omista jutuistas.
      Kerro just ne jutut millä sun veli uhkaa sua.

      Ne saattaa tulla jossain välis ilmi kuitenkin.
      Ja kyllähän sun vanhemmat sit rauhottuu.

      Ja eiköhän sun veljen tapus oo paljon vakavampi.

    • ja nauhoita hänen

      puheitaan.

      Sitten jos hänet pistetään psykologien juttusille, kerro niille kuinka hän on sanonut että hän on kusettanut niitä aiemmin. Sen jälkeen hänet laitetaan hoitoon niin että hänen reaktioitaan voidaan seurata ja todentaa se että hän tosissaan yrittää kusettaa niitä.

      • siniperho

        Jos tarinasi on tosi,niin epäilen sitä,kun se on aika ihmeellinen,niin jos on tosi,yritä selvittää,onko huumeet taustalla.tuo nauhoitus hyvä idea!


    • ..kokenut..

      samaa, ja en osaa varmaan auttaa sinua. Ja voi olla että hän vain kiusaa sinua, minä en tosin sitä tiedä.. Mutta jos hän oikeesti on tosissaan niin kerro ihmeessä kuraattorille(hänellä on vaiti-olo velvollisuus) tai vahemmillesi olet kuitenkin viistoista tai täytät niin teiniryyppäämiset on ihan normaalia tuskin he alkavat siitä kitsoon.. Minä olen sinun ikäinen minulle kossulla läträäminen on tuttua, ja senkin teen sen takia että olisin suosittu ja musta pidettäis en ole jäänyt vielä kiinni mutta molemmat veljeni tietävät.. sori poikkesin vähä asiasta mutta ei ainakaan minun vahempani siitä kovin suuttuisi isäni voisi olla vähä pettynyt koska olen hänen ainut tyttö ja nuorin lapsi.. mutta sinun veljesi henkisten ongelmien tasolla sinun teinikännit on pikkujuttu. Ota hyvä tyttö järki käteen ja kerro ennen kuin hän tekee sinulle tai jollekkin muulle jotain!!! En tiedä oliko tästä mitää apua mutta ainakin yritin autr´taa..

      • tyttöneeen

        "minulle kossulla läträäminen on tuttua, ja senkin teen sen takia että olisin suosittu ja musta pidettäis "

        voi jumalauta mitä teineilyä, kossulla saa arvostusta vai?:DDDD juu kattellaa sitte saako arvostusta ku homma menee yli ja heräät omasta oksennuksestas housut hukassa..... järkikätee.


        ja sinä viestin aloittaja, jonka veli käyttäytyy todella sairaan kuuloisesti: kerro HETI vanhemmillesi. ehkä siten pelastat myös veljesi tulevaisuuden! ... ja omasi. ketään ei kiinnosta teinikännit siinä vaiheessa kun oma poika hautoo murhaa.


    • jrurutbtbgrubtfu

      anna sille perCttä niin se ei enää suutu sulle! vanha setä neuvoo!

      • -neuvoo tää

        Ja vedä sä ittes W C-pöntöstä alas...! -neuvoo tää setä.


    • zero

      kumpikohan on parempi se että vanhempas vähän huutaa
      sulle ja saat ehkä arestia,, vai se että veljes tappaa sut ja teiän vanhemmat tai jonkun muun ?

    • tilanne....

      minulla kesti vain aika monta vuotta ennen kun uskalsin kertoa asiasta. monta vuotta. veljen tappouhkaukset olivat pahimpia, jos kertoisin, kuolisi koko perhe.

      minun veli on diagnosoitu nykyään psykopaatiksi. hyväksikäyttäjäksi, jolla ei ole omaatuntoa. ei mitään tunteita toisia ihmisiä kohtaan.

      tein vähän aikaa sitten rikosilmoituksen: fyysisestä ja henkisestä väkivallaasta sekä hyväksikäytöstä.

      minulla vaan vuosien puhumattomuus aiheutti sairastumisen. olen sairastanut vakavasti, psyykkisesti n. 9 vuotta jo ja ajatukset paranemisesta tuntuvat kaukaisilta. että kiitos veli.

      siksi pyydänkin sinua puhumaan HETI jollekin ulkopuoliselle tai vanhemmille. jos vaikenet ja alistut veljesi tahtoon, voit sinäkin pahimmassa tapauksessa menettää terveytesi ja elämäsi :( minulle niin kävi. veljesi tarvitsee kunnollista hoitoa. eikä hänellä ole mitään oikeutta kohdella sinua noin.

      nyt kaikki rohkeus peliin ja mars puhumaan. kirjoita vaikka paperille kaikki tunteet ja asiat ja anna jonkun lukea se. niin se tuntuu helpommalta. (niin minä tein, kun ensikertaa paljastin kaiken veljestäni)

      pelottaa varmasti hirveästi, mutta kaikki järjestyy kyllä. ja parhain päin. sinua tuetaan tässä asiassa kunhan vain saat puhuttua jollekin joka saa asioita eteenpäin. ettet vaan sulkisi asioita sisääsi.

      tsemppiä kamalasti. ja paljon rohkeutta.

      • tekeillä

        Näin juuri, ja kun menet puhumaan, vaadi heti toimenpiteitä ja saada tietää, mitä asialle aiotaan tehdä ja miten sinun turvallisuutesi varmistetaan...

        Ensimmäinen asia mitä sinun on syytä tehdä oman itsesi suhteen, on se, että henkisesti sanoudut mielessäsi irti veljesi hallitsevasta otteesta, niin että hänellä ei esim. mitää oikeutta tietää kaikkia sinun asioitasi, missä olet käynyt, mitä olet tehnyt, kenen kanssa olet ollut tekemisissä jne.

        Kuitenkin sinun ehkä kannattaa yrittää esittää, että mikään ei ole muuttunut, niin ettei hän alkaisi aavistella jotain olevan tekeillä. Veljesi vaikuttaa olevan todella psykopaatti tyyppi. Ihan selkeät ja tyypilliset narsistisen psykopaatin tunnusmerkit ovat nuo joita hänestä kerroit.

        Jaksamista ja voimia sinulle; ei varmastikaan ole mikään helppo juttu, mutta jos et tee mitään, niin tilanne muuttuu aina vain vaikeammaksi.

        Jeesus sinua Siunatkoon ja varjelkoon! Olkoon suojelusenkelisi valveilla vierelläsi...


    • traaginen jänönen

      Sinun ei tarvitse kestää enää yhtään! Kerro äkkiä tuo asia jollekin aikuiselle ja pura tunteesi. Ymmärrän että sinua pelottaa, mutta tulevaisuus voi olla vielä kamalampi jos et kerro veljestäsi totuutta. Voimia sinulle!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      116
      9343
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      46
      2760
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      154
      2513
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      2029
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1776
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1570
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1527
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      11
      1464
    9. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      8
      1356
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1326
    Aihe