Auttakaa ensikertalaista!

ufotar

Olen ystäväni kanssa menossa Kultahietikoille 17.8. hotelli Perlaan. Onko Varnassa varsinaisia marketteja kuten Suomessa, josta saa ihan perusruokia, esim. jotain välipalaa? Vai onko ylipäätään järkevää säästää syömisessä, millä hinnalla perusruoan saa ilman alkoholia?

Onko Perlan hotellihuoneissa yleensä keittolevyä, mikroa, vedenkeitintä jne.? Varatessa hotellihuoneen kerrottiin olevan isompi kahden hengen huone.

Minkä verran olette vaihtaneet käteistä Suomessa, vaiko vasta paikan päällä? Käykö Visa Electron maksuvälineenä shoppaillessa?

Sitten vielä, jos joku on teettänyt maalauksen tai muun valmiista valokuvasta, minkä hintaisia ovat olleet ja miten on saatu kuljetettua Suomeen? Onko mahdollista otattaa valokuva paikan päällä vai täytyykö tuoda oma mukana?

Kiitos jo etukäteen!

14

3857

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sulle ideoita !

      Markan talossa oli helloja aika edullisesti.
      Osta hella.
      Käy kaupassa.
      Me muut mennään suoraan ruokapöytiin nauttimaan edullisesta hyvästä ruoasta.
      Ei huvita lomalla helteessä ruokaa laittaa.

      Sinulle ole hyvä:
      www.markntalo.fi

      • sorit

        on muitakin kuin
        markantalo.fi

        katso
        vertaa.fi.


      • juttuja....
        sorit kirjoitti:

        on muitakin kuin
        markantalo.fi

        katso
        vertaa.fi.

        Miehellä oli tulehtunut tatuointi, vaimolla tukan pilannut "vaalennus", matkalaukussa puoleksi syömättömät tonnikalapurkit ja näkkärit, koska "Bulgariassahan ei voi syödä mitäään"...
        "desifisiä" oli puoleksi vuodeksi...ja maitohappobakteeritabuja, molemmat kravunpunaisena silti ja pahoinvoivana.
        Ei kannata syödä Bulgariassa, siellä on niin kallistakin, grillivarras maksaa saman kuin Atria maksalaatikko. Sehän on ihan liikaa ???


    • tietoa

      edelliset vastaajat ovat kaikki SIKOJA, älä välitä! Jokainehan tekee joskus eka reissun ja tulee kysymyksiä eteen. Perlas ei tietääkseni mitään kokkausmahdollisuuksia, mutta kaikki on halpaa: pizzaslice,hotdog 3,5 levaa eli vajaa 2e. Keitot, salaatit 3-5levaa. Pastat 7-10 levaa ja pihvit plus muut sit enemmän et ei kannata ku illal ottaa huikopalaksi lennosta pizzapala hotellille mennessa jne. Haistaka edelliset vastaajat iso V....U!!!!!

      • kiitos edelliselle !

        Asiallisuus on täällä näköjään valttia ?


    • Pari vastausta

      Kyllä sieltä pienimuotoisia marketteja löytyi, yksi oli rantaa vastapäätä, löydät kyllä ja pari muuta isompien katujen varsilla. Saattoi olla enemmänkin mutta noissa minä kävin. Ruoassa on turha alkaa säästämään, ruoka oli hyvää ja halpaa. Suosittelen sotshia ruokapaikkana! Valitan, hintoja en muista.

      Perlan alakerrassa on myös pieni minimarket, josta sai kaikkea pientä naposteltavaa, alkoholit, aurinkorasvat, laastarit jne jne.

      Perlassa ei ole huoneissa mitään keittovälineitä, meillä oli mukana pieni kahvinkeitin omasta takaa = ) huoneessa on tuoli, sängyt,yöpöydät, tv kirjoituspöydällä sekä piempi taso. Baarikaappi myös, jossa säilytimme vettä ja mitä pientä sitten marketeista naposteluun ostimmekaan.

      Visa Electronilla voit nostaa käteistä paikan päällä rannan läheisyydessä olevasta pankista. Näin minä tein ja homma toimi hyvin. max nosto 200 paikallista valuutta päivä. Vaihdoin koko matkan aikana vain 300 euroa. Kortti itsessään ei käynyt maksuvälineenä, enkä sillä suosittelisi maksamaankaan.

      Maalaukset olivat muistaakseni mielestäni kalliita, 160 taisi olla aika yleinen hinta, mutta voin olla törkeän väärässä...

      • ja enemmänkin

        jos yhtään ymmärtää kieliä ja omaa automaatinkäytön alkeet !


      • kieliä ja automaatin käytön
        ja enemmänkin kirjoitti:

        jos yhtään ymmärtää kieliä ja omaa automaatinkäytön alkeet !

        jos kortin nostoraja/vrk on 200 € niin enempää et saa nostettua.


      • miksi vaivaudun kommentoimaan
        kieliä ja automaatin käytön kirjoitti:

        jos kortin nostoraja/vrk on 200 € niin enempää et saa nostettua.

        mutta, tuo 200 oli rajana. En tiedä onko tilanne muuttunut kesästä 2007, mutta silloin kortilla (visa electron) sai nostaa paikallista valuuttaa max 200 päivässä ko. pankin seinästä. Korttini
        nostoraja on euroissa enemmän
        kuin tuo. Tiskiltä suoraan sai kai nostaa enemmän, mutten katsonut tarpeelliseksi. Automaatti ohjasi minua reppanaa englanniksi ja voi miten helppoa sen käyttö oli!


      • "other amount"
        miksi vaivaudun kommentoimaan kirjoitti:

        mutta, tuo 200 oli rajana. En tiedä onko tilanne muuttunut kesästä 2007, mutta silloin kortilla (visa electron) sai nostaa paikallista valuuttaa max 200 päivässä ko. pankin seinästä. Korttini
        nostoraja on euroissa enemmän
        kuin tuo. Tiskiltä suoraan sai kai nostaa enemmän, mutten katsonut tarpeelliseksi. Automaatti ohjasi minua reppanaa englanniksi ja voi miten helppoa sen käyttö oli!

        painiketta niin pääsee nostamaan haluamansa summan.
        Ja voi miten helppoa se on, kun osaa alkeis-englannin :)))


    • äippä

      Hei,
      olimme heinäkuun puolessa välissä Sunny beachilla, maalautin lapsista taulun siellä. Otti valokuvat lapsista siinä paikanpäällä, parin päivän päästä kävimme valmiin teoksen, joka oli tosi hieno. Taulun koko 40 x 50 cm, jossa molemmat lapset, hintaa noin 75 e. Mies laittoi toiveestamme vielä kehyksiin, joiden hinnaksi jäi noin 20 e. Pahvipaketissa kuljetin maalauksen lentokoneen sisällä kotiSuomeen. Nyt olohuoneen seinällä ihasteltavana, monet ovat kehuneet.

    • Hei!
      Ruuassa ei kannata säästää, se todella hyvää. Mutta kannattaa tutkia listaa tarkasti, toisiin annoksiin ei kuulu peruna/riisi hintaan. Suosittelen Ivan's Place-ravintolaa, sijaitsee baarikadulla. Hyvä ruoka, mukava henkilökunta ja edullinen. Siellä ainakin muutama kana-ateria, johon kuului peruna hintaan n.14levaa. Kallein illallinen juomineen taisi meiltä kahdelta maksaa reilut 70 levaa, ei kyllä mitään kännejä otettu ;)keskityttiin syömisiin. Drinkkipuolella happy hour-tarjouksia kannattaa käyttää hyödyksi, niitä vähän joka baarissa. Pikku marketteja josta voi ostaa juomia ja purtavaa, kannattaa myös tsekata, ovat auki 24h.
      Ole varovainen auringon kanssa, kertoimia minulla oli 30 ja pikkasen poltti silti :)) Aurinkoista matkaa!
      -catiia-

    • riikkaMark

      perlassa ei ole keittölevyä,vedenkeitintä,mikroa yms.minibaari löytyy ja sen voi pientä maksua vastaan pyytää tyhjänä ns.jääkaapiksi.Tosi mukava hotelli oli ja hyvällä/rauhallisella paikalla. Jos joku on vielä kultahietikolla halpaa(hinnat nousseet viime kesäsätä huomattavasti esim.verratessa sunny beachiin!)niin syöminen,älä siis siinä ainakaan ala tinkimään1ja öö..alkohi ruoan kanssa on halvempaa kuin esim.cokis;)tai vesi!!

    • riikkaMark

      kultahietikolla hyvä ruokapaikka Fire Grill house(edullinen ja hyvät ruoat..söin siellä hyvin 10levalla..)ja Varnassa Happy-ravintola.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      95
      2555
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2213
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      84
      1917
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1661
    5. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1635
    6. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1616
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      34
      1578
    8. 76
      1484
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      112
      1397
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1264
    Aihe