Jurva

Sälli camping

Onko koku poikennut paikalla?
Löytyikö miinuksia? entä plussia?

17

5648

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pettymyss

      käytiin kerran ohimennen jurvan sälli camping alueella ja tottavie vastaanotto ja autopaikat olivat ihan hyviä, mutta meille ainakin sattui naapuriksi joku öykky joka järjesti vaunubileet illalla ja sitä meteliä riitti aina kahteen asti yöllä ja kun aamulla valitimme siitä respaan poislähtiessä niin sanoivat vaan ette ei me mitään meteliä kuultu.

      • meree

        Sen verran ottaisin kantaa paikkakuntalaisena että, eihän siinä respan vastaanotossa tiedä minkä sortin ihmisiä alueelle on tulossa ja millaisissa eväissä. Ja toiseksi alue on öisin ns. ilman suurempaa valvontaa, koska päivystys ei ole 24h. Vaan yrittäjät ja työntekijät lähtevät kotiin baarin sulkeudettua. Alueella toimii aluetoimikunta jonka tarkoituksena on mitää paikkaa silmällä ja puuttua häiriköintiin.
        Onhan se aina valitettavaa että joukkoon eksyy muutama huonotapainen auto-vaunukunta.


    • vaan...

      muutaman kerran ollaan lasten kans käyty kun on lähellä. Lapset viihtyvät leikkipaikalla ja rannassa. Vessat suht siistit ja saunaankin pääsee, tosin ei joka ilta. Hyvää pitsaa ravintelissa ja hyvät auto/vaunupaikat.

      Mutta muutaman vierailukerran jälkeen alkoi tottavie tympiä se mekkala ja kännääminen. On eri asia kippasta muutama olut "omalla tontilla"; se tuskin häiritsee ketään; mutta se örvellys ja karjuminen...yritä nyt siinä nukkua itse ja nukuttaa lapsia.

      Toinen harmin aihe oli puomi jonka piti mukamas olla alhaalla joka ilta ja yö mutta joka ikinen yö käydessämme se oli auki ja alueella sitten ajettiin taksilla hakemaan/tuomaan porukkaa, mopopojat päristeli mopoillaan ja paikalliset juopot pääsi alueelle mellastamaan.

      Ja sit kyllä ihmettelen miksi alueella päästetään ihan selkeitä häiriköitä. Tarkoitan että jos paikalle saapuu yksi vaunu jonka viereen parkkeeraa 3 henkilöautoa ja jengi on ympäripäissään puolen päivän aikaan, kuseksii vaunun viereen, huutelee törkeyksiä toisille jne.

      yhden viikonlopun aikana rikottiin trampoliini ja koripalloverkonkin joku sai revittyä riekaleiksi. Luulisi että alueen vastaavat pikkuisen kiinnostuisivat siitä mitä alueella tapahtuu sen "puomin sulkemisen" jälkeen. Annettiin kans vähä palautetta mutta ei niin hirveesti tuntunut kiinnostavan.

      Kyl ruvettiin katsastamaan tästä läheltä hiukan rauhallisempaa aluetta.

      • lähipaikkakuntalainen

        Harmi että teillä meni leiriytyminen pilalle. Olemme olleet sällillä myös ja alue oli kyllä tosi hiljainen heinäkuun alussa. Pidimme paikasta kovasti koska paikat niin siistiä ja uusia. Uimaranta myös moitteeton lapsille.
        Hiljaisuudesta on mielestäni pidettävä kiinni, mutta harvemmin se toteutuu missään leirintäalueella.


    • 2+3 h perhe

      Olemme käynee Sällillä muuten paikka on Ok., mutta lapsi perheelle ravintolan hinnat ovat karanneet käsistä lasten pizza 9.00 on liikaa.myös muut ruuat &juomat ylihinnoiteltuja ja raastepöytä surkea.

    • Anonyymi

      Uudet yrittäjät, meno ei muuttunut karaokea klo 24.00 ja sen jälkeen kausipaikkaset metelöi muutaman tunnin terassilla ja muualla alueella. En suosittele jos haluaa nukkua.

    • Anonyymi

      Aivan kammottava paikka koko yö semmosta melua ja huutamista ei ole mikään loma paikka jos haluaa vaikka nukkua niin ei puhettakaa.Auto ja mopot ajelee koko yön ei mitää sääntöjä misään ja porti auki koko yön. Palvelu tosi hirasta saa tiskillä odotella vaikka miten kauan. Mutta hyvääkin ruoka tosi maukasta ja edullista.yö vahti kun olis niin sitten hyvä paikka ja portti kiinni noin 10 aikoihin

    • Anonyymi

      Hyvä paikka hyvää ruokaa ja monenlaista eikä hintakaa ole linjan kallis Mutta sitte miinukset ei ole lapsiperheille mikään loma paikka. Melua on melkein koko yön ei nukkumisesta toivoakaan ja auto kaavailee koko yön mopot pärästää edes takasin.Tiskillä saa odotella melko kauan jos meinaa Saara palvelua. Olen kyllä samaa mieltä että portti kiinni 10-11 aikoihin ja jos mahdollista niin yö vahti.Sitten ihan mainio paikka mutta nämä piirteet pitäisi saada kuntoon.Paljon parannusta tullut kun on uudet omistajat mutta yö hiljaiseksi ja tiskille ainakin yksi lisää (KAUSIPAIKKALAINEN)

    • Anonyymi

      Olimme perhe en kanssa leirintäalueella yötä olimme vaunun kanssa ajaneet 500km olimme hirveän väsyneitä samoin 2 lastamme. Tulimme perjantaina iltapäivällä söimme ruoka oli tosi hyvää ja edullista. No sitten ajattelimme mennä nukkumaan noin klo 10 aikoihin mutta yllätys oli melkoinen kun meteli oli kuin sota tantereella. No ajattelin että nyt on viikonloppu ihmiset viettää viikon lopua.Mutta kello tuli 12 meno senkuin jatkui no sitten tuli kello 3 ei vieläkään ja sitä melua jatkui noin kello 6 uuteen asti aamulla että semmonen oli kokemus Jurvan leirialueesta. Ajattelin että oli viimeinen kerta .

    • Anonyymi

      Olen KAUSIPAIKKALAINEN ja olen kerännyt maksamaan kausi maksun ikävä kyllä.Täytyy sanoa ja kompata muitakin kirjoittajia. Aivan ihana paikka mutta se meteli iltaisin mopolla ja takseilla ajetaan koko yö. Ei mitää yö rauhaa.Mahtavaa jos portti olisi yö lukossa ja viikonloppuisin jonkunlainen vahti. Mutta paljon on hyvääkin siistit paikat ja keittiö aivan mahtava on TV sun muut härpäkeet.Ruoka on monipuolista ja melko edullista kassa saisi olla vähän nopeampi.

      • Anonyymi

        Tuohan on jopa luokiteltu kolmen tähden leirintäalue. Jos on tuollaista menoa ja häiriöitä niin ilmoitus Suomen Leirintäalueyhdistykseen niin voivat tehdä uusintatarkastuksen ja katsoa onko syytä alentaa luokitusta.


    • Anonyymi

      Paikan asiakaskuntaan on tyypillistä että heti kun vaunu on vaaterissa niin kiireellä kova känni päälle

    • Anonyymi

      Omistaja vaihtunu kannattaa käydä uudestaan

      • Anonyymi

        Milloin omistaja on vaihtunut? 2020 syksyllä oli uudet omistajat ja yö oli tosi rauhaton.


    • Anonyymi

      Nyt on meno kuin entisajan villis lännes kesäteatteria parhaimmillaan

    • Anonyymi

      Kausipaikkalaisena jo kymmenettä vuotta, muutaman kerran olen häiriintynyt metelistä itsekin. No ilmoitus eteenpäin ja asia on hoidettu. Alue siisti, edullinen ja hyvin hoidettu varsinkin nyt kun omistajat vaihtuneet 2020. Alueella ravintola jossa ravintolan normaalit auki olo ajat, siihen täytyy tullessa varautua.. Itseä ei se meteli ole häirinnyt. Noita känniääliöitä on joka paikassa, itse nähnyt niitä täällä todella harvoin ja nekin yleensä vierailevia henkilöitä..

      • Anonyymi

        Ei mitään rauhaa... Heinäkuu 2021 yöllä alkaa koirat räksyttää kun ne jätetään vaunun taakse yksinään ja huoltorakennuksen takana (uimaranta) jossa koirat ulkoilutetaan. Eikö voisi ne voisi viedä metsä alueelle tekemään tarpeensa. Osa kausipaikkalaisista örveltävät teltassaan karaoken merkeissä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken 15-v tapauksessa ihmettelen ??

      On sääli, että pahoja ihmisiä liikkuu aina vapaana eri puolilla Suomea, mutta minkä ihmeen takia 15-vuotiaan nuoren täyt
      Maailman menoa
      596
      16328
    2. Valkeakosken tappo

      "Tyttö löytyi poliisin mukaan kuolleena läheisestä metsästä muutaman sadan metrin päässä kotoaan. Uhrin löysivät hänen k
      Henkirikokset
      46
      14594
    3. Nyt ahdistaa

      Joku nuori tyttö on surmattu Valkeakoskella. En tunne ihmistä, mutta silti se koskettaa. Uutisissa oli hiljattain, että
      Valkeakoski
      373
      9231
    4. Kuka oli tekijä?

      Jos tekijä oli suomalainen, onko hänen vanhempiaan jo tavoitettu? Mitä mieltä ovat aikamiespoikansa teosta? Entä puoliso
      Valkeakoski
      45
      5199
    5. 15-vuotiaan ruumis valkeakoskella

      Nuoria tyttöjä tappavat miessaalistajat ja toiset nuoret. Miessaalistajille ruumiin kätkeminen tai tuhoaminen ei ole on
      Poliisi
      11
      4472
    6. Valkeakosken murhaaja-raiskaaja on kantasuomalainen mies tiedottaa poliisi

      Some- ja palstapersut ehtivät jo moneen kertaan julistaa tekijän maahanmuuttajaksi. Miten meni niin kuin omasta mielestä
      Maailman menoa
      162
      2951
    7. Kantasuomalainen mies pidätetty - ulkomaalaiset syyttömiä tekoon

      Verityöstä on pidätetty vuonna 2005 syntynyt mieshenkilö. Ulkomaalaisilla ei mitään yhteyttä tekoon.
      Valkeakoski
      111
      1780
    8. Mitä hänellä oli päällään kun viimeksi näit hänet?

      Avoimia vastauksia saa kirjoitella... Ehkä joku saattaa tunnistaa itsensä kommenttien joukosta :)
      Ikävä
      57
      1329
    9. Meidän tarinako on ohi?

      Ootko niin päättänyt?
      Ikävä
      90
      1245
    10. Miksi kaupunki toivoo nuorilta malttia?

      https://www.hs.fi/suomi/art-2000010453236.html "Älkää suunnitelko kostoa" Mistä on kyse? ”Toivomme, että nuorten taho
      Valkeakoski
      41
      1227
    Aihe