Kymco ei käynnisty

tietämätön000

Skootterini sammui ajosta eikä ole startannut sen jälkeen. Tulppa oli ihan ok. kipinää lyö, kokeillut eri tulpallakin. Voisiko kaasarissa olla jotain roskia tai muuta?

11

3999

Vastaukset

 • Jos kipinä tulee tulpalle asti niin tarkista tuleeko bensaa suodattimelle, jos tulee niin tuleeko kaasarille(letku irti) ja jos tulee niin kaasari irti ja pääsuutinpiiriin paineilmaa varovasti.

  • Voisiko CDI olla menny kun ainetta tulee kipinän iskee?


  • tietämätön000 kirjoitti:

   Voisiko CDI olla menny kun ainetta tulee kipinän iskee?

   tuskin koska se cdi-yksikkö ohjaaa sytytystä ja määrittelee milloin kipinä tulee, eli antaa ohjauksen puolalle.Lainaa kaverin moposta toinen yksikkö ja kokeile sillä.


 • omistava kysyy täällä, että oletko selvittänyt vian?
  Oma skootterini tekee tota samaa ja siihen on hankittu just kaksviikkoa siiten kolmas cdi-boksi, kun muutakaan ei keksitty. Kaks viikkoa kävi ja taas sammui käynnistyksen jälkeen.
  Anna vinkkiä, jos sait vian selville.

  • Tässä muutama päivä sitte ajelin skodellani, joka oli just korjattu (vuosi öljyä) ja se oikeest toimi hyvi. Sitte, iha ykskaks se vaa sammu. Sain sen poljettua käyntii, ajoin muutama sata metrii, ja sammu taas, ja siihen se sitten jäikii. :D

   Mun veli sitte katteli sitä tänää, ja veikkas, et
   ois ollu joku tuke(?), että ei saa bensaa, mutta ei ollut mitää tukkeita... tai, että ilmanputsari on tukossa. Veljeni ei sitte kummiskaa tarkastanu mitää sen tarkemmi.

   Ei siis että noista mikään ois skodeeni vaivannu, hyvin lähti tänään käyntiin kun kokeilin. Huomenna ois sitte tiedossa koe-ajo. Saas nähä et mite käypi.


  • Kymcon yleisin ongelma kylmäkäynnistyksessä on tiukat päästörajoitukset. Tarkoittaa sitä, että näitä vehkeitä ei suunniteltu tänne arktisiin olosuhteisiin. Pääsuutin on liian ahdas ja ns. automaattiryyppy ei pelaa kun lämpötila laskee alle -3c.
   Näin saat kymcosi käyntiin pakkasella:
   Kytke virta päälle
   Kierrä kaasukahva pohjaan ja takaisin 3-4 kertaa.
   Starttaa mutta älä koske kaasukahvaan.
   Jos akkusi on huono käynnistä kixillä.
   Näissä jännitteen täytyy olla yli 9 v käynnistäessä muuten vehje ei käynnisty.
   Kun se käy anna käydä 2-3 min. koskematta kaasukahvaan.
   Ja sitten ei muuta kuin kovaa ajoo...


 • Niin tuli sama vika, mutta kokeile antaa kaasua kun painat käynnuistysnappia.

 • Moposta on voinut mennä puristukset jonka takia mopo ei lähde käyntiin. Sen tuntee kun yrittää polkea konetta käyntiin. Toden näköisesti on mennyt imukalvo ja männänrenkaat.

  • Tarkoitat varmaan immenkalvo ja vuosirenkaat.
   Se on totta puristukset lähtee kun immenkalvo puhkeaa.


 • itselläni kymco venox 250cc. lyö kipinää mut ei saakeli soikoon starttaa.

 • Itellä sammui valoissa ja lähti hetkenpäästä starttaamalla käyntiin seuraavana aamuna ei lähtenyt käyntiin ollenkaan enkä tiiä mikä vois olla vikana koska oon ladannu akun, vaihtanut tulpan, vaihtanut bensa suuttimen. Kipinää en oo viellä kokeillut. Starttaa kyllä mutta ei lähe käyntiin

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. 47
  1069
 2. Ota vielä kerran yhteyttä

  Ole kiltti. Koko ajan mietin miten voisin sanoa sulle että rakastan sua ja haluan sut ja meidät. Kun saisin siihen selvän merkin sulta niin en epäröi.
  Ikävä
  89
  829
 3. Samu Huberille myös syyte huumerikoksesta

  Pääseekö Samu samaan selliin Sohvi-bimbon kanssa?
  20
  404
 4. Vieläkin on taikaa...

  Juuri sinussa. Hyvä mieli tulee kun saan sinua aina nähdä. En tiedä miksi? Sinussa vain on jotain maagista. Mietin tässä tarkistettuani yhden jutun,
  Ikävä
  63
  402