Ihania muslimimiehiä

Paula L.

Luuletteko todellakin että muslimimies suostuisi tiskaamaan ja siivoamaan teille, tai kohtelemaan länsimaalaisesti? Jopa koraani opettaa, että naisen paikka on synnyttää lapsia ja hoitaa kotia (kodinhoidossa ei mainita miehestä mitään).

Täälläkin kaikki ihmettelevät miksi heidän muslimimies ei suostu siivoamaan ja kohtelee huonosti ja mies ei maksele elatusmaksuja... miksi maksaisi? Viimeisenä tuollaisilla miehillä on valkoisen naisen lapsen elatus (lapsen teko auttaa oleskeluluvan saannissa).

Jos olette perhekeskeisyyttä hakemassa ja haluatte ei-suomalaisen niin ottakaa edes eurooppalainen tai joku idästä päin. Ette te sitä perhekeskeistä miestä mistään Somaliasta löydä.

Islam uskontona on kaikkea muuta kuin tasa-arvoinen, varsinkin naista kohtaan ja mies olettaa että nainen alistuu Allahin tahtoon (Islam tarkoittaakin alistumista, tarkemmin sanottuna "alistumista Allahin tahtoon") ja muslimimies ja tämän perhe eivät hyvällä katso jos ei suomalainen nainen suostu vaihtamaan uskontoa ja itsenäistä asennettaan.

Suurin syy somalimiehelle naida suomalainen nainen on pysyvä oleskelulupa jonka he saavat 4 vuoden pysyvän oleskelun jälkeen, tämän jälkeen ottavat useimmiten eron. Sama tietysti pätee myös joihinkin naisiin (mainitakseni tasa-arvon nimissä).

Moniavioisuus on Somaliassa erittäin yleistä, joten tuo teidän ihannoimanne mies on luultavasti ehtinyt mennä naimisiin jo parin muun naisen kanssa.

Selailkaa vaikka aikaisempia viestejä tällä palstalla niin usemmiten somali/turkkilainen mies on ottanut lähtöpassit lapsen tulon jälkeen tai kun on saanut pysyvän oleskeluluvan. Ei siellä paljoa muiden maiden miehiä mainita.

19

2704

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • just me

      Ja, miksihän muslimimies ei voisi tiskata tai siivota? Luuletko, että Koraani kieltää kotityöt miehiltä. Tuskin kuitenkaan olet lukenut Koraania niin, että voit väittää naisen tehtävän olevan istua kotona, synnyttää lapsia ym.

      Muslimit ovat erittäin perhekeskeisiä, että tiedoksi vaan. Siis oikeat muslimit. Onhan niitä ihmisiä olemassa, jotka väittävät olevansa muslimeja/tai tulevat muslimimaista, mutta ei se tarkoita, että he käyttäytyvät niin kuin heidän islamin mukaan kuuluu toimia.

      Uskot siis että mies on kehittänyt islamin?!? Tarkistapa tietosi, ennenkuin levität moista tietoa.

      Sitäpaitsi muslimeja on muissakin maissa kuin somaliassa ja turkissa.

      Oot varmaan joskus kokenut jotain ikävää elämässäsi ja oot katkera niille joilla menee hyvin!

      • allahpullah

        Menköö puolustelijat noihin muslimimaihin elämään,näettä koko totuuden ja vasta sitten voitte puolustaa noita.Mulle somalia on esimerkkinä,viimeksi tuli ohjelma tyttöjen leikkauksista ja jo se kertoo koko kansan älyllisestä tilasta.Mutta sinne vaan.Kun saat siellä tytön niin varmaan hänetkin sitten leikataan:(Tai arabimaihin,jossa et koskaan lähden yksin ulos,saatikka ravintolaan.Voi helvetti,miten sinisilmäisiä olette kun ette totuutta katso silmiin.Pelkästään jo jonkun allahin syntymäjuttu on niin naurettava,ettei mitän rajaa.reps.


    • rikkarokassa

      Todella mielenkiintoista yleistämistä...
      Eli jos puhutaan muslimeista, niin kaikki ovat somalilaisia? Tai vähintäänkin turkkilaisia vai?

      Yritä edes päättää mitä ihmisryhmää haluat mollata.

      Suurin osa somalialaisista ei todellakaan mene naimisiin suomalaisen kanssa.

      Ja totta on että monet miehet vetoavat uskontoonsa/kulttuuriinsa halutessaan käyttäytyä oman päänsä mukaan vaimosta välittämättä. Joten syy on ihan siellä miehen päässä, jokaisessa yksilössä. On lupa käyttää omia aivoja, sekä miehen että naisen. Kaikkea ei tarvitse hyväksyä.
      Vai miksi tosiaan jotkut muslimimiehet (myös somalialaiset, ja olen nähnyt tämän omin silmin) voivat aivan hyvin pestä pyykkiä ym...??

    • menee nyt

      puurot ja vellit sekaisin. Muslimi ei ole yhtä kuin islam, muslimeihinkin mahtuu monenlaista menijää. Islam on erittäin perhekeskeinen uskonto, ja uskonnostaan perillä oleva muslimimies tietää velvollisuutensa perhettään ja vaimoaan kohtaan. Lainaan sinua:

      Islam uskontona on kaikkea muuta kuin tasa-arvoinen, varsinkin naista kohtaan

      "Finally, the renowned reformer Martin Luther could not see any benefit from a woman but bringing into the world as many children as possible regardless of any side effects: "If they become tired or even die, that dos not matter. Let them die in childbirth, that's why they are there"" (Lähde: Women in Islam, Dr. Sherif Abdel Azeem)

      Ja seuraava ei ole Koraanista, vaan hadith, eli perimätieto, mitä profeetan kerrotaan sanoneen:
      "A man asked the Prophet: "Whom should I honor most?" The Prophet replied: "Your mother." "And who comes next?" asked the man. The Prophet replied: "Your mother". "And who comes next?" asked the man. The Prophet replied: "Your mother!". "And who comes next" asked the man. The Prophet replied: "Your father."
      (Ja tämä on niin kutsuttu vahva hadith (Bukhari and Muslim), jonka yleisesti kaikki muslimit tunnustavat ja elävät sen mukaan. Jos siis ovat perillä uskonnostaan ja ovat uskontoaan harjoittavia, "uskonnollisia" muslimeja.)

      Jos et osaa englantia ja tarvitset apua tekstien kääntämisessä, autan sinua mielelläni. Päätellen siitä, miten olet Koraania lukenut, huomaan, että lukeminen ja luetun ymmärtäminen saattaa joskus olla sinulle hieman vaikeaa.

      • vielä,

        että et vaikuta kovin fiksulta yleistäessäsi ihmiset uskonnon perusteella (vaikka tekstissäsi tunnutkin tarkoittavan muslimeilla somaleita).Toisaalta vaikeutesi lukemisessa saattavat heijastua myös kirjoittamiseesi, yritän tulkita tekstiäsi suhteuttaen sen kykyihisi. En tarkoita, ettetkö olisi fiksu, mutta ulosantisi saattaa hämätä monia. Jos ei tiedä, mistä puhuu, kannaattaa olla hiljaa. Voi muuten käydä niin, että tulee antaneeksi itsestään typerämmän kuvan kuin mitä onkaan.

        Toisaalta voihan olla niinkin, että olet ihan tosissasi tuossa viestissä. Se on surullista, sillä rasismi ja ennakkoluuloisuus on ikävä piirre ihmisessä.


    • joniq

      Täysin asialliseen ja paikkansapitävään avaukseen nämä moku-uskovaiset sepittävät täysin utopistista tekstiä. Onko todella niin että osa suomalaisnaisista haluaa alistettuun asemaan. Länsimainen nainen joka meidän tasa-arvostamme haluaa islaminuskovan vaimoksi, on kuin koira joka kahlettaan nuolee.

      • just me

        En ainakaan minä ole alistettu. Luojan kiitos, olen löytänyt oman uskoni ja pelastunut kailtaiseltasi seuralta. Toivottavasti viisastut joskus ja tulet järkiisi!

        Tiedoksi vaan, että (miehestäni huolimatta!!!) työskentelen johtavassa asemassa, opiskelen yliopistossa ja olen aktiivisesti mukana järjestöelämässä. Olen muslimi, länsimaalainen nainen ja äiti, hoidamme kotityöt puoliksi tai kuka nyt töiltään ehtii. Mieheni on akateemisesti koulutettu ja tekee tällä hetkellä tohtoriväitöstä.

        Jos olisit joskus tutustunut muslimiin ja omaisit järjen, et puhuisi tavalla.
        Olet itse koira, joka nuolee tietämättömyyden kahleitaan.


      • te pöyhkeät muumit

        miltä kuulostaa? Vai oisko paremmin sanottu että ihmiset alistaa ja uskonto on juuri sitä mitä ihminen siitä tekee. Miten pääsisi eteenpäin tästä todella alkeellisesta 'muslimit sitä ja tätä' keskustelusta? Harvemmin näkee täällä keskustelua vaikkapa siitä kuinka LUTERILAISET nuoret paloittelee ikätovereitaan hengiltä ja PROTESTANTIT käyttää seksuaalisesti hyväkseen Viipurin ala-ikäisiä tyttöjä.


      • tietämättömiä...

        Melkein sääliksi käy..kuule sanonpahan vaan että tämän emännän yli ei kävele yksikään, tuli sitten savosta tai somaliasta!
        Mieheni olen itse valinnut, joka siis on MUSLIMI sanan oikeassa merkityksessä, joten meillä ei moisia ongelmia tarvitse pähkäillä. Jos joku on alistettuna onnellinen, niin se hänelle suotakoon, mutta terveellä järjellä ajateltuna siihen tuskin kovinkaan moni tietoisesti hakeutuu. Islam ei tarkoita alistettuna olemista, ota herran tähden asiasta selvää ennenkuin tulet nolaamaan itsesi niiden silmissä jotka asiasta oikeasti jotakin tietää.


      • as3
        te pöyhkeät muumit kirjoitti:

        miltä kuulostaa? Vai oisko paremmin sanottu että ihmiset alistaa ja uskonto on juuri sitä mitä ihminen siitä tekee. Miten pääsisi eteenpäin tästä todella alkeellisesta 'muslimit sitä ja tätä' keskustelusta? Harvemmin näkee täällä keskustelua vaikkapa siitä kuinka LUTERILAISET nuoret paloittelee ikätovereitaan hengiltä ja PROTESTANTIT käyttää seksuaalisesti hyväkseen Viipurin ala-ikäisiä tyttöjä.

        aivan samaa mieltä!


    • joka sana

      Juuri näin

    • puhuu..

      ...yks asiantuntija..asioista joista ei tiedä yhtään mitään!
      En edes jaksa alkaa oikaisemaan, ehkä on parempi jättää tämänkaltaiset ihmiset rypemään tietämättömyydessään ja yksinkertaisuudessaan..

    • joip¨p

      älä sä stressaa päätäs näillä asioilla, antaa akkojen tehdä omat mokansa. niitä on oikeesti sitten hauskaa lukea täältä!!!..paitsi se kyl et puoliso saa oleskeluluvan..

    • yks vaan monien joukossa

      Oma ex-turkkilainen mieheni, oli noilta osin juuri päin vastainen. Siivosi yms. oli oikea kotihiiri, itse taas halusin enemmän vapautta liikkua. Kaikissa suhteissa omat ongelmat. Myös meillä. Meillä lapsettomuus, joka toi eron. Mies ei suostunut tutkimuksiin. Oli vaan sitä mieltä, että minussa vika (ed. liitostani 2 lasta), aloin jo itsekin uskoa ja riitojen lisääntyessä ko. aiheesta, totesin että parempi sitten erota. No kuinkas kävikään... erosta nyt 3 vuotta, hän uudelleen aviossa, lapsettomana. Minä, jonkinlaisessa liitossa (ei avio, lähinnä kaukosuhde) kauniin tyttö vauvan äiti. Kaikissa siis niitä hyviä ja huonoja puolia löytyy. Vrt. isompien lasten isä (suomalainen) ei koskaan 10v aikana siivonnut, hoitanut lapsia yms.

    • tekstiä

      Monet somalit ovat turvapaikanhakijoina saaneet oleskeluluvat ja jopa kansalaisuuden ihan ilman suomalaisen kanssa avioitumista.Turkkilaisista en mene sanomaan yhtään mitään kun en heitä/heidän tapojaan tune.

      Ilmeisesti sinä tunnet kaikki turkkilaiset ja somalialaiset kun väität heidän alistavan naista ja teettävän kaikki kotityöt naisella.hohhoo,enpä usko.Karkeaa yleistystä taasen.

      Kuinkahan moni suomalainen mies oikeasti tekee kotitöitä ihan siitä ilosta et saa olla tasa-arvonen?Monikohan jättäis tekemättä jos jaksais vaan kuunnella vaimon nalkutusta? Moniko suomalainen mies kieltäytyy tyystin tekemästä kotitöitä? Kysymyksiin ei kannata vastata koska jokainen taaplaa tyylillään ja jokaisessa perheessä sovitaan ihan omat kuviot kotitöiden ym.suhteen ja siihen ei perheen ulkopuolisilla ole nokan koputtamista,oli sitten kyseessä täysin suomalainen taikka monikulttuurinen perhe.

      Koitahan myös muistaa että meitä naisia on monenlaisia..perhekeskeisyys jne.Siis todella hupaisaa luettavaa.Luuletko että kaikki naiset haluaa vietää kokoelämänsä perheen kesken.Kai sitä on elämää perheen ulkopuolellakin eikä sen ukon kanssa tarvi olla 24/7.

      Ja vielä tosta islamin uskosta...Kun se nyt joskus menis joillekin perille asti että KAIKKI EIVÄT OLE USKOVAISIA.Et siis voi olettaa että jokainen muslimi olisi ns.uskova muslimi ja noudattaisi koraanin oppeja orjallisesti.

    • myööös

      "ja mies olettaa että nainen alistuu Allahin tahtoon"

      Ja Koraani olettaa että mies JA nainen alistuu Allahin tahtoon.

    • mubarak

      Olisi sitten mukava kuulla näitten muslimien vaimojen elämästä.Eli ovatko jo vaihtaneet uskontoa ja käyvvät huntua/huivia?Saavatko lähteä ystävättärien kanssa raflaan tai risteilylle/matkalle?Mieletön puolustelu noista tyypeistä vaikka jatkuvasti kuulee ja saa lukea ihan toista.

    • yleistieto

      Ihan vaan kaikille tiedoksi, ettei Somalin kansalaisen tarvi mennä oleskeluluvan takia naimisiin suomalaisen kanssa. Somalia on maa jonka kaikki kansalaiset saavat ihan oman kansalaisuutensa takia oleskeluluvan melkein mistä tahansa, (sota). Suomen sosiaaliturvan takia heille Suomi vaan on hyvä maa tulla, jos et halua tehdä päivääkään töitä...

    • pöyristynyt

      näin tässä viestissäsi jtn mikä pitää paikkaansa, mutta suurin osa oli rasista p****n jauhantaa. Luuletko että nämä somali/turkkilaiset miehet ovat ainoita jotka pyyhältävät lähtemään lapsen synnyttyä! kyllä se suomalaismiehieltä onnistuu samalla tavalla kuin mainitsimillasi somali/turkkilais miehiltä :D

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5075
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3197
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1837
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1790
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1655
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1511
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1315
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1276
    9. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1267
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1257
    Aihe