Kahden persoonan tarina

ainakin osa siitä...

Tämä tapahtui vuona 1997. Oli kuuma kesäpäivä, ja juuri 18 vuotta täyttänyt Lenni oli saapunut kotiinsa, maalle, viettämään kesälomaa.
Auto kyyti oli saapunut hakemaan hänet linja-autoasemalta, ja nyt hän astui pitkästä aikaan omakotimaalle, jossa hänen perheensä oli häntä jo vastassa.
------------

Lenni huomasi peheensä porukassa muita. Kolme kesätyöläistä: kaksi sievää hienon naisen alkua ja yhden miehen, joka ilmeni hänen sedänpikkuserkunlapsensisarenpojaksi. Niin. He eivät olleet häntä vanhempia, paitsi hänen setänsäpikkuserkunlapsensisarenpoika, joka oli jo 20. Ja hänen kertoi olevansa sitten myös Marco.
Tytöt olivat molemmat 17. Toinen oli vaaleahiuksinen, hoikanpuoleinen ja oikein söpö tyttö, joka oli, pelottavasti poikamainen luonne ja tulinen sellainen. Sain selville että hän oli nimeltään Kate. Kate oli puoliksi englantilainen. Toinen, oli puolestaan Anna. Hänellä oli ruskeat pitkät hiukset ja hän näytti U-PE-AL-TA! mutta hänessä oli sitten tämän ns. hienostelijan vikaa.
----

Autoinpa itsekkin kesätöissä. Olihan siellä kaunista seuraa ja Marco. Viikkojen kuluessa, tulin Katen ja Annan kanssa läheisemmäksi. Heidän luonteetkin tulivat enemmän ilmi. Tällaisella toistolla, Kate oli kuin Katen voisi olettaa. Hän oli luova yksinkulkija poikamaisine luonteenpiirteineen ja itsepäisyytenään ja tulisuutenaan. Joskus hän oli sarkastisen ilkeä, mutta hänen silmänsä viestivät hänen olevan oikeasti ujo.

No, Anna oli anna. Hän oli hienostelija joka piti ulkonäöstän huolen. Hän hoiti jokapäivä rusehtavia hiuksiaan kauan ja hänessä tuntui olevan vähän tuuliviiren tapaista olemusta. Mutta en antanut sen haitata. Pidin annasta, koska hänestä löytyi charmia, ystävällisyyttä, lämpöä ja huolehtivaisuutta.

Marcosta en sanoisi niin mitään. Hänestä on tullut yksi parhaimpia kavereitani. Hän on hauska, huumorintajuinen punapäinen pojankoltianen ja hänellä on hauska murteeseen taipuva aksentti.

.........


Kerran, oli kunnon sadepäivä. Sinä päivänä tunsin annan katsovan minua todella paljon. Se oli vähän ahdistavaa, mutta kohteliaana herrasmiehenä, hymyilin.

Tuona samaisena iltana, hän saapui aittaani jossa nukuin. Hän pyysi minut mukaansa käumään kävelyllä. Hän vei minut mukanaan pitkälle metsään, sieltä rantapolkua pitkin mökille ja sinne sisälle..

Arvasin hänen ajatuksensa kun hän sanoi, että minun tulisi mennä maate. En tietenkään ollut aivan varma- hän oli nääs vähän arvaamaton ihminen.

Mutta lopulta arvaukseni osottautui oikeaksi. Hän riisui vaatteensa ja kävi päälleni. Menin lievään shokkiin. Hänen suurehkot rintansa hieroivat rintaani, ja hän aukaisi housujani.
Hän suuteli minua. En osannut mitenkään asettautua tilanteeseen. Ajatukseni löivät tyhjää.

Anna otti kortsun ja asetti sen kaluni ylle.
Rakas kaluni ei ole kovin iso.. Sellainen tavallinen, joka minun ikäisilläni yleensä on.

En tiedä miten anna sen teki, mutta hän sitoi kätensä käsiraudoilla, jotka olivat olleet hänen laukussaan. Hän asetti jalkansa levälleen ja nosti kätensä ylös, jotta näkisin hänen rintansa. Kieltämättä, ajatus kiihotti. Mutta en tuntenut annaa kohtaan NIITÄ tunteita. Vaivauduin ja sopersin että nyt ei sovi, eikä tule sopimaan.
Nostin housuni ylös, ja juoksin paikalta aittaani.

--

Seuraavat viikot olivat tukalia, Annan katse porasi minua. Ahdistuin. Sitten, näin Katen.
Hän asteli paikalle punaisissa kumisaappaissa, ruskeissa polvihousuissa ja vihreällä paidalla. Vaaleat hiukset olivat takussa. Hän näytti silmissäni kauniilta. Punerruin ja piilouduin mustien hiuksieni taakse. Ne olivat muuten aiemmin vaaleat, mutta värjäsin kuin värjäsin..

Kate oli herttainen. Hän oli rentoutunut ja kasvoilla loisti kaunis hymy. Silti hänen temperamenttinsa oli omaa laatuaan. Juttelin aina hänen kanssaan mukavia. Kerran huomasin, että pidän hänestä.

Tätä jatkui viikkoja. Loma oli lopuillaan. Lievä mustasukkaisuus leijui, mutta en välittänyt. Marco oli lähtenyt kotiin ja Kate sekä Anna lähtisivät huomenna.

Päätin, että joisimme hiukan. Oli likööriä, viiinä ja olutta. Melko kännissä sitä oltiin, mutta järkeä oli silti vielä päässä- ainakin viimeiseen tuopilliseen jonka otin. Kate ei juonut paljoa. Anna taas joi samaan tahtiin kuin minä.

Otin Katea kädestä kiinni ja asetin toisen käteni hänen selälleen ja tanssitin häntä ja songersin suustani omiani. Kate naurahti ja vein hänet aittaani. Anna jäi ja sammui latoon, jossa juomia olimme juoneet.
...........................


Aitassani tunnelma oli kiihkeä. Lukitsin oven ja suutelin Katea, joka vastasi suudelmaani.
Riisuin hänen paitansa, ja sanoin haluavani tehdä sen. Ihmeellistä että tämän muistan, mutta, kyllä, Minä nimenomaan muistan.
Kate kysyi kortsua, ja kävin etsimässä. Löysin kuin löysinkin ja otin mukaani.

Saapuessani Kate oli heittänyt vaatteitaan pois. Yllään oli hänellä jäljellä vaaleat alushousut sekä valkoiset rintaliivit. Hän rötkötti sängyllä.
Otin housuni pois ja asetin kortsun kaluni päälle. Pienehkö kaluni sykki haluaan päästä irroittelemaan. Mikäs siinä, itsekkin olin siinä vaihteessa aivan kiimainen.

Asetuin istumaan Katen päälle. Kaluni oli hänen vatsallaan ja katsoin häntä silmiin. Suutelin häntä ja asetin kaluni hänen sisäänsä. Hän oli puolikostea, keskitiukka ja lämmin. Nostin hänen oikean jalkansa olalleni ja vasemman ympärilleni. Hilasin itseni sängystä, mutta jätin Katen siihen.

Päätin vaihtaa asentoa. Kate ei sanonut mitään. Odotti vaa. Päätin naida takaapäin. Katen jalat olivat lattialla, vartalo pedillä. Asetin siittimeni hänen sisimpäänsä ja aloitin. Kate voihki. Yritin tehdä mahdollisen syviä työntöjä.

Vaihdoimme asentoja: ratsastusta jne.
Ennen loppua, asetin hänet selälleen ja otimme normaalisti. Pallini hakkasivat suoraansanottuna häntä. Niin kiihottuneet olivat. Tunsin kuinka olin laukeamaisillani, ja sen, että Kate oli orgasmin kourissa.

Kate oli jo sen verran kostea, että hommasta tuli sotkuista. Ei se minua haitannut. Nain vain kovempaa ja pian laukeasin. Kate huudahti. Niin tein kyllä myös minäkin. Jäin vähäksi aikaa hänen sisälleen ja nukahdimme. Aamulla sitä hyvästeltiin. Sain ainaki numeron ja käyn aina kesäisin hänen luonaan- eikä pelkästään vierailulla

0

5827

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

        Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
        Lieksa
        75
        3434
      2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

        1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
        Maailman menoa
        563
        3229
      3. Baaritappelu

        Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
        Kokkola
        41
        2892
      4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

        En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
        Ikävä
        49
        2082
      5. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

        SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
        Maailman menoa
        315
        1876
      6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

        Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
        Tunteet
        120
        1865
      7. Tappo Kokkolassa

        Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
        Kokkola
        12
        1855
      8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

        Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
        Maailman menoa
        141
        1477
      9. Ketä ammuttu ?

        Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
        Juupajoki
        26
        1281
      10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

        Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
        Ikävä
        65
        1270
      Aihe