Retket Isla de Margarita

joulukuussa

Minkälainen on retkitarjonta Isla de Margaritalla? Onko saarella omia paikallisia matkatoimistoja joilla monipuolisempi ja halvempi valikoima kuin Finnmatkoilla? Retkivalikoimasta: mikä on must see, mikä siis kannattaa kokea? Lähdössä 8.12.2008 Playa el Aquaan ja mielenkiinto kova varsinkin retkiä kohtaan :)

5

3348

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • muutaman kerran käynyt

      Jeeppi safari on kiva, pääsee ympäri saaren ja näkee vähän viidakkoakin:) Välillä kyllä aika "rynkytystä" mutta suosittelen. Purjehdus matka lähisaaren rantaan jossa snorklataan ei ole vaivan arvoinen. Meillä oli kova merenkäynti ja koneella puskettiin toista tuntia, kellään veneessä ei ollut kivaa. Perillä jäätiin vähän matkan päähän rannasta jossa pääsi snorklaamaan ja syötiin, ihan kivaa muttei mitään mainitsemisen arvoista. Paluumatkalla oli jo purjeet ylhällä eli oikeasti purjehdittiin. En suosittele ko. reissua. Saarelta hotelleissa on matkatoimistoja joissa suunnilleen samat retket, osassa hieman halvemmalla. Mikäli voit heille maksaa paikallisessa valuutassa niin tulee halvemmaksi kun vaihtaa pimeästi rahat. Rahan vaihto kannattaa tehdä esim hotellin omalla rannalla olevissa myyntikojuissa, siis jos on hotellissa rantaa. He eivät uskalla huijata mutta antavat ihan vähän huobomman kurssin mitä kaupungilla. Kaupungilla taas erittäin suuri vaara joutua ryövätyksi/ huijatuksi. Siellä tosiaan kannattaa katsoa missä liikkuu iltaisin eikä missään nimessä minkäänlaisia koruja/ kameroita illalla roikkumassa kaulasta/ vyöltä.
      Mukavaa matkaa, toivottavasti tästä edes jotain apua:)

    • Isla Caribe

      Suosittelen veneretkeä Isla Cochelle. Retki on kansainvälinen ja sen voi ostaa myös playa el Aquan myyjiltä halvemmalla, kunhan varaatte ison katamaraanin. Voi olla tyrskyisää, mutta juoma tarjoilu pelaa, ilmapiiri retkellä nuorekas ja päivä rannalla rento. En tarkoita, että kännisiä örisijöitä täynnä:-) muutenkin kannattaa retkeillä, koska saari on aika nopeasti nähty. Venezuelalaiset ovat hyvin ystävällisiä. En voi olla mainitsematta, että Costa Lindan meksikolainen ruoka oli hyvää!

      • Viikko sitten kotiutunut

        Isla Cochen retkeä voin lämpimästi myös suositella. Varattiin katamaraaniretki Playa Aquan rantakadulla sijaitsevasta matkatoimistosta (Magic Tours). Retki oli jonkun verran halvempi kuin Finnmatkojen oppaan kautta varatessa. Oli todella mukava päivä ja palvelu pelasi hyvin. Menomatkalla pysähdyttiin hetkeksi snorklailemaan ja Isla Cochen ranta oli todella hieno valkoisine hiekkoineen.
        Samaisessa matkatoimistossa vaihdettiin myös rahat ja eurolla sai 4,5 bolivaria, joten hieman on pimeäkin kurssi laskenut siitä mitä se oli parhaimmillaan...mutta joo, katamaraaniretki oli yksi reissun hienoimmista päivistä.


    • JariPekka77

      Ainoat mielenkiintoiset päivämatkat olivat Venezuelan mantereelle, ja koska meillä ei ollut keltakuumerokotusta niin ei voitu osallistua. Postitalon lääkäriaseman matkailuklinikalta saatiin tarkka saarikohtainen tieto eli että tuonne ei kyseistä rokotusta tarvitse mutta manteelle pitää olla. Toisen excursion hintaa en muista mutta toinen oli 260e per nokka. Ja ehkä ei tunnu hyvältä idealta lähteä lentämään pienkoneella 2000km missä ei ole vessaa jos ja kun kaikilla on mahan kanssa ongelmia...

    • Make

      Jeeppisafari oli ihan mukava, tunnelma oli rento ja näki myös saaren "toisen" puolen joka oli vähän karumpi. Purjehdus lähisaarelle snorklaamaan ei vakuuttanut, perillä oli ihan mukavaa sukellella mutta liian pitkä matka liian pienessä veneessä jossa sisällä oli edellisen päivän myrskyn jäljiltä mukava oksennuksen tuoksu ei vakuuttanut! Paras retki oli Los Roquesille. Ensin lentokoneella paikanpäälle n.1 tunti. Sitten jatkettiin katamaraanilla todella hienolle rannalle nauttiin päivästä uimaan, snrorklaan, ottaan arskaa ja syömään. Perillä maisemat oli uskomattoman hienot, ja snorklatessakin oli paljon muutakin nähtävää kuin pohja.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      81
      1760
    2. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      76
      1384
    3. Suomalaisia naisia lennätetään seksimatkoille

      https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/1f5f5e20-8c36-4907-9640-8e0c3b017c5a Gambia on jo vuosia ollut yhtä kuin munanhaku ma
      Lieksa
      189
      1313
    4. Mietitikö nainen koskaan

      Miksi me ollaan päädytty tähän pisteeseen. Lähestmistapaa ei ole. Tarvitaanko me oikeasti enää tätä.
      Ikävä
      106
      1298
    5. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      163
      1081
    6. huono omatunto

      johtuu siitä, että minulla on tunteita sinua kohtaan. Se vaikuttaa asiaan. Kaipasin sinua tänäänkin.
      Ikävä
      64
      1063
    7. Päätin juuri että

      En odota että meidän välillä enää tapahtuisi mitään. Tämä on aivan liian monimutkaista ja kyllä sinäkin olisit joskus mi
      Ikävä
      32
      912
    8. Onnistuit sohaisemaan mua

      Kaikkein herkimpään kohtaan ja kyseenalaistamaan mun luottamuksellisuuden. Kun sitä ei ole niin ei ole mitään muutakaan
      Ikävä
      62
      886
    9. Huomenna se

      Tulee kohta, odotatko?
      Ikävä
      61
      836
    10. Mitä kaipaat

      Usein elämässäsi
      Ikävä
      94
      804
    Aihe