Retket Isla de Margarita

joulukuussa

Minkälainen on retkitarjonta Isla de Margaritalla? Onko saarella omia paikallisia matkatoimistoja joilla monipuolisempi ja halvempi valikoima kuin Finnmatkoilla? Retkivalikoimasta: mikä on must see, mikä siis kannattaa kokea? Lähdössä 8.12.2008 Playa el Aquaan ja mielenkiinto kova varsinkin retkiä kohtaan :)

5

3354

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • muutaman kerran käynyt

      Jeeppi safari on kiva, pääsee ympäri saaren ja näkee vähän viidakkoakin:) Välillä kyllä aika "rynkytystä" mutta suosittelen. Purjehdus matka lähisaaren rantaan jossa snorklataan ei ole vaivan arvoinen. Meillä oli kova merenkäynti ja koneella puskettiin toista tuntia, kellään veneessä ei ollut kivaa. Perillä jäätiin vähän matkan päähän rannasta jossa pääsi snorklaamaan ja syötiin, ihan kivaa muttei mitään mainitsemisen arvoista. Paluumatkalla oli jo purjeet ylhällä eli oikeasti purjehdittiin. En suosittele ko. reissua. Saarelta hotelleissa on matkatoimistoja joissa suunnilleen samat retket, osassa hieman halvemmalla. Mikäli voit heille maksaa paikallisessa valuutassa niin tulee halvemmaksi kun vaihtaa pimeästi rahat. Rahan vaihto kannattaa tehdä esim hotellin omalla rannalla olevissa myyntikojuissa, siis jos on hotellissa rantaa. He eivät uskalla huijata mutta antavat ihan vähän huobomman kurssin mitä kaupungilla. Kaupungilla taas erittäin suuri vaara joutua ryövätyksi/ huijatuksi. Siellä tosiaan kannattaa katsoa missä liikkuu iltaisin eikä missään nimessä minkäänlaisia koruja/ kameroita illalla roikkumassa kaulasta/ vyöltä.
      Mukavaa matkaa, toivottavasti tästä edes jotain apua:)

    • Isla Caribe

      Suosittelen veneretkeä Isla Cochelle. Retki on kansainvälinen ja sen voi ostaa myös playa el Aquan myyjiltä halvemmalla, kunhan varaatte ison katamaraanin. Voi olla tyrskyisää, mutta juoma tarjoilu pelaa, ilmapiiri retkellä nuorekas ja päivä rannalla rento. En tarkoita, että kännisiä örisijöitä täynnä:-) muutenkin kannattaa retkeillä, koska saari on aika nopeasti nähty. Venezuelalaiset ovat hyvin ystävällisiä. En voi olla mainitsematta, että Costa Lindan meksikolainen ruoka oli hyvää!

      • Viikko sitten kotiutunut

        Isla Cochen retkeä voin lämpimästi myös suositella. Varattiin katamaraaniretki Playa Aquan rantakadulla sijaitsevasta matkatoimistosta (Magic Tours). Retki oli jonkun verran halvempi kuin Finnmatkojen oppaan kautta varatessa. Oli todella mukava päivä ja palvelu pelasi hyvin. Menomatkalla pysähdyttiin hetkeksi snorklailemaan ja Isla Cochen ranta oli todella hieno valkoisine hiekkoineen.
        Samaisessa matkatoimistossa vaihdettiin myös rahat ja eurolla sai 4,5 bolivaria, joten hieman on pimeäkin kurssi laskenut siitä mitä se oli parhaimmillaan...mutta joo, katamaraaniretki oli yksi reissun hienoimmista päivistä.


    • JariPekka77

      Ainoat mielenkiintoiset päivämatkat olivat Venezuelan mantereelle, ja koska meillä ei ollut keltakuumerokotusta niin ei voitu osallistua. Postitalon lääkäriaseman matkailuklinikalta saatiin tarkka saarikohtainen tieto eli että tuonne ei kyseistä rokotusta tarvitse mutta manteelle pitää olla. Toisen excursion hintaa en muista mutta toinen oli 260e per nokka. Ja ehkä ei tunnu hyvältä idealta lähteä lentämään pienkoneella 2000km missä ei ole vessaa jos ja kun kaikilla on mahan kanssa ongelmia...

    • Make

      Jeeppisafari oli ihan mukava, tunnelma oli rento ja näki myös saaren "toisen" puolen joka oli vähän karumpi. Purjehdus lähisaarelle snorklaamaan ei vakuuttanut, perillä oli ihan mukavaa sukellella mutta liian pitkä matka liian pienessä veneessä jossa sisällä oli edellisen päivän myrskyn jäljiltä mukava oksennuksen tuoksu ei vakuuttanut! Paras retki oli Los Roquesille. Ensin lentokoneella paikanpäälle n.1 tunti. Sitten jatkettiin katamaraanilla todella hienolle rannalle nauttiin päivästä uimaan, snrorklaan, ottaan arskaa ja syömään. Perillä maisemat oli uskomattoman hienot, ja snorklatessakin oli paljon muutakin nähtävää kuin pohja.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1727
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1547
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      55
      1260
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      68
      1102
    5. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      729
    6. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      725
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      717
    8. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      705
    9. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    10. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      668
    Aihe