Ihana naislääkäri

Kirjoittaja

reilut 4 vuotta sitten ollessani 16v, odottelin odotushuoneessa, kun joku lääkäri vihdoin ilmoittaisi nimeni. Vanhahko nainen avasi oven ja seisoi oven edessä juuri pyytämässä jotain sisään, olin jo nousemassa kun yhtäkkiä viereinen ovi aukesi ja nuori naislääkäri pyysi minua.

Lähdin ovelle päin kävelemään, todella nuoren näköinen 19-22 vuotias lääkäri hymyili iloisen oloisesti ja esittäytyi ovella ja päästi minut sisälle ja sulki oven.

Lääkäri meni istumaan pöydän taakse ja pyysi minua istumaan pöydän viereen. Lääkäri aloitti puhumaan: " Joo, eli alapäätäs pitäis vähän katella. On vähän eri pituiset kivespussit, eikö näin? Vastasin lyhyesti ja ytimekkäästi joo.

En ollut muuttanut perinteitä selvästi, tunsin että taas lääkärillä ollessani alkoi kalu jäykistyä.

Pienen kyselutuokion jälkeen, lääkäri otti kaapista pienen laitteen, millä katottiin ettei peniksen toimintaan ole tullut minkäännäköisiä häiriöitä ja sanoi: "Tämä on varmaan sulle ihan entuudesta tuttu" Laite oli pitkä kotelomainen esine mihin kuului sisälle laittaa kalun ja laite ilmoittaisi jos jotain häiriöitä havaitsisi.

Lääkäri ojensi sen minulle ja pyysi laittamaan sen. Yleensä lääkärit sanoivat että voit käydä laittamassa sen tuolla vessassa, mutta tällä kertaa ei.

Hidastelin vähän ja yritin viivytellä, että lääkäri tekisi jotain muuta kun vain odottelisi ja katsoisi. Avasin housun vetoketjuni lääkärin edessä ja otin kädellä kaluni esille. Se pompsahti esille. Huomasin kun hän nopeasti vilkuili minua silloin tällöin. Asetin sen paikoille. Hetken kuluttua lääkäri sanoi: noni, hyvä, ota sitten se vaan pois. Ojensin sen pois ja olin juuri laittamassa vetoketjuani kiinni, kun lääkäri sanoi: "Ottaisitko sitten farkut pois jalasta".

"Joo, katotaas nyt sitten ne kivespussit, tuutko vähän lähemmäksi". Kävelin lääkärin luokse joka istui kirjoituspöytätuolilla. Lääkäri näki seisomisen ja kysyi haluaisinko käydä WC:ssä, mutta sanoin, että ei tarvii.

Lääkäri otti kalsareistani kiinni ja pudotti varovasti ne alas. Kaluni tuli näyttävästi esille. Hän otti peniksestäni varovasti sormella kiinni ja nosti sitä hellästi ylös päin nähdessään kivespussini. En malttanut olla paikoillaan ja nielasin varovasti.

"Joo, ei oo tainnu mennä huononpaan suuntaan, kurkataan vielä tällä mittataulukolla, seisooko sulla useinkin?" Lääkäri katsoi kaluani.

"No aina sillon tällöin"
"Just just..Ei tarvii yhtään jännittää mä laitan tän sun jalkojen välistä".

Se oli tasainen levy, mikä oltiin muotoiltu jalkoväliin ja missä oli mittataulukko.

Lääkäri pyysi kääntymään minua ja avasi minun haarojani hieman auki, että sai levyn sisään.

"Sano vaan jos sattuu, kun mä oon yleensä tyttöjen lääkärinä niin en tiedä mikä tuntuu pahalta"

Hän asetti levyn paikoilleen ja toisella kädellä nosti pussini ja penikseni laudan päälle ja varmisti vielä kerran ettei purista pahasti.

Sitten lääkäri pyysi minua kumartamaan eteen päin, niin että pussini roikkuisivat lautaa vasten. Lääkäri auttoi minua kumartumaan oikein. Hän tuli etupuolelleni ja meni kyykkyyn ja katseli kivespussejen sijaintia taulukossa. "Joo, parempaan suuntaan on menossa", Huokaisin onnesta.

Lääkäri otti varovasti laudan pois jalkojeni välistä ja laittoi sen maahan.

Odotin jo, että lääkäri pyysi pukeutumaan, mutta tuli takaisin luokseni ja katseli alapäätäni.

Ja kysyi: "Pitäiskö mun antaa sulle jotain vastapalvelusta?" Ja hymyili leveästi.

Mietin hetken ja ihmettelin mitä hän tarkoitti ja avasin suuni: "Nii, siis...mitä sä tarkotat?"

"No vastaa kyllä tai ei".

Katselin häntä, en voinnut kieltäytyä. Sanoin kyllä.

"No hyvä, oot joutunu kokemaan ikävää koskettelua, niin saat vähän rentoutua". Lääkäri avasi nappipaidan auki ripeästi, esille tuli pystyt ja täydellisen näköiset rinnat. Hän kyykistyi eteeni ja otti peniksestäni kiinni ja pyöritti sitä rintojen läheisyydessä ja katsoi minua ylös en voinnut katsoa alas päin. Nautin tilaisuudesta. Hän otti tärisevän käteni vei sen hänen rintojen lähistölle. Koskettelin hellästi hänen toista rintaa.

"Olet vissiin neitsyytta kantava ihminen", nyökkäsin. Toisen käsistä hän vei kireiden farkkujen alle. Ja avusti käteni pikkuhousujen alle. En uskaltanut liikuttaa koko kättä, kunnes aloin vähän siirtämään sitä ja aloitin kokoajan vähän enemmän ja enemmän. lääkäri hymyili minulle samalla tavalla kun ovella tullessani sisälle.

8

29173

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nasse

      vittu miten paska!

    • ¨hohhoh

      Hienoa, 13-vuotias kirjoittelija. kerrohan mistäpäin Suomea löydät 19-22-vuotiaan lääkärin?? :D :D :D

      • nöyryyttä

        Älähän hätäile. Jos nainen kirjoittaa 19 vuotiaana ja pääsee suoraan lääkikseen hän on sillon opiskellut jo kolme vuotta, kun on 22 v. ja eikö nykyään käytetä keikkahommissa opiskelujen loppuvaiheessa olevia lääketieteen ylioppilaita. Ja jos nainen on ollut vielä erityisen lahjakas, hän on saattanut päästä lukiosta jo 18 vuotiaana. Ja kaiken lisäksi kirjoittaja käyttää ilmaisua "näyttää todella nuorelta 19-22 vuotiaalta", eli todellisuudessa lääkäri on voinut olla vaikka 4-kymppinen, mutta vain tosi nuoren näköinen =) Eli nää on eroottisia fantasioita, ei mitään absoluuttisia totuuksia, ei tarvi ottaa niin vakavasti =)


      • hmm..

        Fantasiaa tää vaan on, luultavasti. Niin kun moni kirjoitus täällä on.


    • evelin

      "Pienen kyselutuokion jälkeen, lääkäri otti kaapista pienen laitteen, millä katottiin ettei peniksen toimintaan ole tullut minkäännäköisiä häiriöitä ja sanoi: "Tämä on varmaan sulle ihan entuudesta tuttu" Laite oli pitkä kotelomainen esine mihin kuului sisälle laittaa kalun ja laite ilmoittaisi jos jotain häiriöitä havaitsisi."

      xP :D :D

      voe että mikä laite. ja vaiva: toinen kivespussi on pidempi kuin toinen. ja pitääkö sitä nyt mennä lääkäriin tarkistuttamaan asioita jotka itsekin näkee peilistä? no, parempaan suuntaan oli menossa.

    • aurinkoinen

      todella tönkkö..

    • tyttönen

      hirveen hauska.Sain nauraa kunnolla pitkästä aikaa!Kiitos!

      • Poju

        Miks ette voi eläytyä tarinaan!? Miksi aina pitää valittaa jostakin pikku jutusta? JOS ETTE OSAA MUUTAKUIN VALITTAA NIIN JÄTTÄKÄÄ LUKEMATTA.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      68
      4783
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      15
      2290
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1816
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      13
      1536
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      32
      1481
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1328
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1247
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1156
    9. 23
      1102
    10. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      4
      1091
    Aihe