Valmis- tai omatoimimatkat Havannaan ja muualle Kuubaa...

Matkoilta opittu

Jos olet ollut kerran tai pari valmis- tai omatoimimatkalla Havannassa tai muualla Kuubaa, tiedät jo jotakin. Luettuasi kiinnostavan Havanna Pocket Guide tietopaketin tästä (http://www.jscigars.ee/index.php/havanna-pocket-guide) huomaat, että "Berlizeissä" esiteltyjen kohteiden lisäksi Kuubasta löytyy paljon muutakin mielenkiintiosta ja katsottavaa?

Nyt on korkea aika itse kokea kommunistinen Kuuba ja erityisesti Havanna, sillä Fidel Castron jälkeen kaikki on varmuudella aivan toisin! Vielä on hetki aikaa ja sen jälkeen muutokset voivat Raul Castron tultua valtaan olla hyvinkin suuret ja se entinen "Havanna" ei ole enää entisensä!
Lue tästä http://www.jscigars.ee/index.php/matkat kaikki mitä haluat tietää Kuuban matkoista ennenkuin itse astut koneeseen.

Kaikkia Havannan matkalaisia kiinnostaa kuubalaissikariuutuudet mikäli sikarialaa harrastavat, tuovat niitä itselleen tai ystävilleen tai myy kavereille. Niiden hankkiminen on helppoa jos tietää mistä rahoilleen saa vastinetta. Aivan keskustan tuntumassa olevan "Capitolion" takana sijaitsevan Partagas Cigar Factory & yhteydessä oleva kauppa jossa kaupungin parhain sikarivalikoima josta kaikki löytyy oikeilla hinnoilla. Mutta("Väärennökset & Falce Cuban Cigars")samaisen korttelin lähettyvillä kävellessä lähes jokainen vastaantuleva "katukaupustelija" yrittää myydä kaikille turistelle "kaiken merkkisiä ja kokoisia" sikarilaatikoita hyvinkin "edullisesti" kertoen olevansa läheisessä sikaritehtaassa työssä jne. Lähes kaikki turistit menee tähän lankaan ja uskovat "kaverien" mitä uskomattomimpia juttuja, joko itse tai koko suku tehtaalla työssä ja näinollen hankkivat tuliaissikarilaatikot, kun saavat ne vielä todella "huippu-edullisesti" verrattuna tehtaan kaupan hintoihin! Kaikki kadulla tarjottavat sikarilaatikot ovat kuitenkin väärennöksiä ja opastus on mennyt kuuroille korville.

Siksi ole todella tarkkana kaduilla ja kaupoissa, jollet halua menettää kaikkia rahojasi aivan roskasta sillä niiden käärintämateriaali on aina mitä nyt sattuu kasvamaan? Kuvagalleriasta löytyy http://robaina.sam2k.net/v/kerhonkuvia/klubi-illat/Kuuban matkat/ paljon esimerkkejä "ystävieni" Havannan matkoilta tekemistä sikarihankinnoista, jotka sikarilaatikot avattuaan todetaan 100% väärennöksiksi. Muitakin matkakuvia eri kohteista ja eripuolilta Kuubaa on nähtävillä.

Mikäli luet matkaohjeet ja vinkit huolella on kaikkea mielenkiintoista muisteltavaa tiedossa matkakuvien kera, kun olet seuraavan kerran suuntaamassa elämysmatkaasi Havannaan tai muualle Kuubaa.

Terveisin, matkoilta opittu

4

2010

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ei niin yksiselitteistä

      Kolminkertaisena Kuubankävijänä en oikein ymmärrä tätä lähes hysteeristä "varo väärennettyjä sikareita" vouhkaamista. Itse olen retkilläni ostanut niin aitoja merkkisikareita, mahdollisia väärennöksiä, todennäköisiä väärennöksiä, varmoja väärennöksiä ja vieläpä varmuudella takapuhalla käsin tehtyjä nimettömiä kansansikareita. Ja tietysti sikareita on tullut osteskeltua muualtakin aina Suomea myöten.

      Missä sitten on väärennetyn ja aidon kuubalaisen ero? Ja mikä on aito?

      Jos ostat sikarin kuubasta, se lienee aito kuubalainen riippumatta siitä, oletko ostanut sen tehtaanmyymälästä tai joltain Pedrolta kadulla.

      Jos tuotteessa lukee Cohiba, mutta se on valmistettu Calle de los Imperialismos 4:ssä, kolmannen kerroksen parvekkeella, se on tietysti väärennös samalla lailla kuin piraatti CD on väärennös ja kopio, vaikka sisältö olisi 100%:sti sama kuin virallisen systeemin tuotteessa. Ok, väärennös on rikos ja sen ostaminen suosii rikollisuutta. Toisaalta jossain Tunisiassa lentoaseman taxfreessä myydään väärennettyjä vöitä, laukkuja ja aurinkolaseja.

      Jos pääset moraalisen ongelman yli, voit siirtyä pössyttelemään väärennöstä ja todeta sen olevan... niin, huonompi vai...

      Jos väärennöksen tekee kotonaan heppu, joka päivisin on töissä sikaritehtaassa ja hän on jostain (tehtaasta, varastosta, viljelijöiltä) hankkinut oikeat raaka-aineet, voi lopputulos olla sataprosenttisesti sama kuin alkuperäinen.

      Itse olen pössytellyt aitojen ohella melkovarmoja väärennöksiä pystymättä erottamaan niitä toisistaan.

      Jos raaka-aine ei olekaan samaa kuin originaali, maku voi olla toinen, mutta ei välttämättä huonompi. Ja vaikka se olisikin huonompi, se ei välttämättä ole huono. Vaikka originaali olisikin parempi, onklo se 10 kertaa parempi, sillä ainakin se on 10 kertaa kalliimpi.

      Suomestakin voit ostaa euron sikareita. Havannasta ostettu euron sikari on paljon parempi kuin Suomesta ostettu euron sikari. Todennäköisesti Havannasta ostettu 20 euron sikari on aivan huippu, mutta onko kaikki muu, mitä me ostamme aina aivan huippua?

      Jos suurimmalle osalle meistä kelpaa Haloselta ostettu puku, Pomarfinnin kengät, valmiiksi marinoitu broilerinsuikale ja Toyota Corolla, niin miksi yhtäkkiä sikareiden olisi oltava Armanin, Lloydin, Takuumurean sisäfileen ja Jaguarin tasoa.

      Useimmille meistä Sokoksesta ostettu Vasco da Gama on arjen ylellisyyttä ja Kuubasta tuotu melkein aito Partagas juhlan aihe jo itsessään. Takuuaidon Havannalaisen voi sitten pössytellä kerran vuodessa jossain, jos jostain vielä löytyy paikkoja, joissa sikaria ei tarvitse mennä tupruttelemaan räntäsateeseen.

      • Sikari-Jukka

        "Ei niin yksiselitteistä" mutta aika nasevasti kirjoitit ja huomaan heti, ettet nyt ihan oikeasti ole kyllä kaikesta "perillä" näiden "feikki, falce, väärennös" asioissa? Kysyit: Missä sitten on väärennetyn ja aidon kuubalaisen ero? Ja mikä on aito?

        Hyvä yritys kun olet itsellesi uskotellut ja juuri tuollaisista "feikeistä" mitä summia oletkin maksellut on se aivan sama asia kun joku tyrkyttää sulle "Pattayan" (jos olet siellä käynyt?)rantahietikolla esittelee "Ranta Rolexeja" aitoina ja sinä tingit hieman ettet nyt ihan "täyttä hintaa" niistä maksa (max.50$) "aidoista" -kellosta jonka takuu lakkaa kun sandaalien läpse tai "kaveri" katoaa muiden turistien sekaan? Saat "rollarisi" omasta mielestä sopivalla hinnalla ja siinä on se aidon ja väärennöksen ero, ja jos itse et tuollasta asiaa eroita et todellakaan ole sikareiden ja alan harrastaja ja sinun on syytä hyvin nopeasti hieman lisää paneutua asioihin ja melkolailla aivan alusta saakka lukea lisää ja opetella kaikki kiemurat ja metkut, jotta joskus voit ostaa jopa aitoja ja röyhhytellä niitä Cohiboita jotka todella ovat aitoja?

        Nyt tosin oli kyse Kuubalaisesta sikarista ja sen "100% aitoudesta" eikä feikeistä joita olet aina hankkinut. Ok. Täsmennän hieman kun ei sinulle ole vieläkään mennyt perille koko asia mitä tulee tietää. Jos ostat Havannassa tai muualla Kuubaa olevilla matkoillasi sikareita vain valtion kaupoista (sielläkin oltava erityuisen tarkkana,huijauksia on tapahtunut niissäkin jos et ymmärrä mitään sikareista kuten näyttää olevan?) eli "Casa de Habano" niin luultavammin saat aidon tuotteen. Mutta jos ostat "kadun joutomiehiltä / cornereista" ja niiltä hyviltä "kavereiltasi" joita juotat ja jotka taputtelevat sinua selkään ja kehuvat sinua ja olet heidän paras "amico" (Suomesta) ja tilaat kaljan/pari siitä hyvästä ja hankit matkan aikana heiltä sikarilaatikoita jne. Hankit ehkä useammankin niiden kautta koska he "ovat" sikaritehtaalla töissä jne.

        Lue kuitenkin tämä juttu ja mieti vielä muutaman kerran asiaa mistä ja mitä kerroit(?)sikareista: http://www.jscigars.ee/uploads/File/Havanna_Pocket_guide.pdf ja tutustu mitä kerrottavaa sikarikulttuuri osiossa on sikarialaa harrastaville luettavaksi ennenkuin itse lähtevät havannaan tai muualle kuubaa oleville matkoille, kaikki löytyy myös tästä linkistä: http://www.jscigars.ee/index.php/sikarikulttuuri

        Jos sikarin banderollissa lukee Cohiba(?) ja olet hankkinut ne kadun "cornereista" uskottelet itsellesi että se on aito (esim. Kristal Cohiba: Esplendidos)olen tuosta 100% toista mieltä, sillä juuri Cohibat ovat niitä Tradicional feikki sikareita joita on kaikkialla Kuubaa myynnissä ja aina ne "m,yyjät on tehtailla töissä" ja kauppavat "feikkejä" todella paljon ja niin sinä kuin muutkin täällä ihmetellään kun ne ei vedä tms. tarjoillessaan ystäville Kuuban tuliaisina ja jopa myydään kavereille?

        Koska kyseessä on feikki tuote, ei siitä voi puhua aidosta ja se banderollikin on mitä painoa tahansa ei se siitä sikarista tee aitoa Cohiba sikaria, on se kyllä Kuubalainen sikari, ei sitä voi kieltää, mutta jos sellaisia hankkii ja et tiedä mistä "materiaalista" tai jopa banaanin lehteä/muuta kasvia se sisin materiaali onkaan ja(capa =päällyyslehti yleensä aito) päällyslehti sekin vain sikartupakanlehteä (vrt. tuoksu) eikä aito capa on kauopanteossa (kadulla) sillä merkitystä ja aika tärkeä juttu, että sikari tuoksuu kuin aito "sikari" ja kaveri sinua kehuu ja esittelee sitä itse tekemäänsä "työkorttia" ja näyttelevät sitä ja on tuolla tempulla saanut sinutkin "uskomaan" juttuihinsa ja asioihin,jotta kauppa syntyy ja tälläisissä asioissa ne "kaverisi" ovat aika näppäriä, että uskot kaikkia juttuja ja sen vuoksi oletkin ostanut sikariboxit siltä "kaveriltasi" ja uskottelet saaneesi aitoja täällä palstalla? Aika kovan luokan juttu muuten.

        No, jos olet tyytyväinen omiin hankintoihisi, se sinun juttu, mutta tiedän sinun ostaneen 100% väärennöksiä ja jos se on sinun tapasi käyttää omia varojasi ja poltella niitä "kuubalaisia sikareita" ei sitä kukaan kiellä, mutta kun sinä kehut niitä vielä hyviksi ja lähes aidoiksi kun on "mahdollista" ettet eroita edes "veden ja viinin" makuja suussasi tms. ja vertaat hankintojasi joihinkin merkkituotteisiin tms. niin en ihan oikeasti tajua mitä mietit silloin kun ostat lahjaa (arvo konjakkia tms,.) joillekkin ystävällesi tai perheellesi..kaiketi ostat FEIKKEJÄ ja Väärennöksiä varmaankin koska se on ihan sama asia mitä ne on tai maksaa, sinä maksat väärennöksistä mitä pyydetään? Ajat varmaan sillä "datsunillasi" joka sekin on varmaan ostettu muualta kuin oikealta kauppiaalta ja sekin taitaa olla väärennös?

        Lopeta tuollainen juttelu mistään tai minkään maalaisista sikareista, nauti omista hienoista hankinnoistasi ja älä sotke ketään alaa harrastavia omiin mieltymyksiisi ja juttuihisi ja kertoile sitä-sun-tätä, sillä tässä on kuitenkin kyse aivan eri luokan asioista ja harrastajista mistä sinun jutuissasi on kyse ja ne jotka kykenee hankkivat aina tuotteensa ja sikarit oikeista kaupoista ja paikoista niinkuin seuraan kuuluvat avec -juomat ja nauttivat niistä ystävien seurassa.

        Nauti rauhassa omista sikareistasi, kyllä ne Kuubalaisia on mutta me muut jatkamme aidoilla Havannalaisilla ja avec -juomilla ja nautimme niitä omalla tavallamme.

        Have A Good Cigar
        Terv, Sikari-Jukka


      • huvinsa kullakin
        Sikari-Jukka kirjoitti:

        "Ei niin yksiselitteistä" mutta aika nasevasti kirjoitit ja huomaan heti, ettet nyt ihan oikeasti ole kyllä kaikesta "perillä" näiden "feikki, falce, väärennös" asioissa? Kysyit: Missä sitten on väärennetyn ja aidon kuubalaisen ero? Ja mikä on aito?

        Hyvä yritys kun olet itsellesi uskotellut ja juuri tuollaisista "feikeistä" mitä summia oletkin maksellut on se aivan sama asia kun joku tyrkyttää sulle "Pattayan" (jos olet siellä käynyt?)rantahietikolla esittelee "Ranta Rolexeja" aitoina ja sinä tingit hieman ettet nyt ihan "täyttä hintaa" niistä maksa (max.50$) "aidoista" -kellosta jonka takuu lakkaa kun sandaalien läpse tai "kaveri" katoaa muiden turistien sekaan? Saat "rollarisi" omasta mielestä sopivalla hinnalla ja siinä on se aidon ja väärennöksen ero, ja jos itse et tuollasta asiaa eroita et todellakaan ole sikareiden ja alan harrastaja ja sinun on syytä hyvin nopeasti hieman lisää paneutua asioihin ja melkolailla aivan alusta saakka lukea lisää ja opetella kaikki kiemurat ja metkut, jotta joskus voit ostaa jopa aitoja ja röyhhytellä niitä Cohiboita jotka todella ovat aitoja?

        Nyt tosin oli kyse Kuubalaisesta sikarista ja sen "100% aitoudesta" eikä feikeistä joita olet aina hankkinut. Ok. Täsmennän hieman kun ei sinulle ole vieläkään mennyt perille koko asia mitä tulee tietää. Jos ostat Havannassa tai muualla Kuubaa olevilla matkoillasi sikareita vain valtion kaupoista (sielläkin oltava erityuisen tarkkana,huijauksia on tapahtunut niissäkin jos et ymmärrä mitään sikareista kuten näyttää olevan?) eli "Casa de Habano" niin luultavammin saat aidon tuotteen. Mutta jos ostat "kadun joutomiehiltä / cornereista" ja niiltä hyviltä "kavereiltasi" joita juotat ja jotka taputtelevat sinua selkään ja kehuvat sinua ja olet heidän paras "amico" (Suomesta) ja tilaat kaljan/pari siitä hyvästä ja hankit matkan aikana heiltä sikarilaatikoita jne. Hankit ehkä useammankin niiden kautta koska he "ovat" sikaritehtaalla töissä jne.

        Lue kuitenkin tämä juttu ja mieti vielä muutaman kerran asiaa mistä ja mitä kerroit(?)sikareista: http://www.jscigars.ee/uploads/File/Havanna_Pocket_guide.pdf ja tutustu mitä kerrottavaa sikarikulttuuri osiossa on sikarialaa harrastaville luettavaksi ennenkuin itse lähtevät havannaan tai muualle kuubaa oleville matkoille, kaikki löytyy myös tästä linkistä: http://www.jscigars.ee/index.php/sikarikulttuuri

        Jos sikarin banderollissa lukee Cohiba(?) ja olet hankkinut ne kadun "cornereista" uskottelet itsellesi että se on aito (esim. Kristal Cohiba: Esplendidos)olen tuosta 100% toista mieltä, sillä juuri Cohibat ovat niitä Tradicional feikki sikareita joita on kaikkialla Kuubaa myynnissä ja aina ne "m,yyjät on tehtailla töissä" ja kauppavat "feikkejä" todella paljon ja niin sinä kuin muutkin täällä ihmetellään kun ne ei vedä tms. tarjoillessaan ystäville Kuuban tuliaisina ja jopa myydään kavereille?

        Koska kyseessä on feikki tuote, ei siitä voi puhua aidosta ja se banderollikin on mitä painoa tahansa ei se siitä sikarista tee aitoa Cohiba sikaria, on se kyllä Kuubalainen sikari, ei sitä voi kieltää, mutta jos sellaisia hankkii ja et tiedä mistä "materiaalista" tai jopa banaanin lehteä/muuta kasvia se sisin materiaali onkaan ja(capa =päällyyslehti yleensä aito) päällyslehti sekin vain sikartupakanlehteä (vrt. tuoksu) eikä aito capa on kauopanteossa (kadulla) sillä merkitystä ja aika tärkeä juttu, että sikari tuoksuu kuin aito "sikari" ja kaveri sinua kehuu ja esittelee sitä itse tekemäänsä "työkorttia" ja näyttelevät sitä ja on tuolla tempulla saanut sinutkin "uskomaan" juttuihinsa ja asioihin,jotta kauppa syntyy ja tälläisissä asioissa ne "kaverisi" ovat aika näppäriä, että uskot kaikkia juttuja ja sen vuoksi oletkin ostanut sikariboxit siltä "kaveriltasi" ja uskottelet saaneesi aitoja täällä palstalla? Aika kovan luokan juttu muuten.

        No, jos olet tyytyväinen omiin hankintoihisi, se sinun juttu, mutta tiedän sinun ostaneen 100% väärennöksiä ja jos se on sinun tapasi käyttää omia varojasi ja poltella niitä "kuubalaisia sikareita" ei sitä kukaan kiellä, mutta kun sinä kehut niitä vielä hyviksi ja lähes aidoiksi kun on "mahdollista" ettet eroita edes "veden ja viinin" makuja suussasi tms. ja vertaat hankintojasi joihinkin merkkituotteisiin tms. niin en ihan oikeasti tajua mitä mietit silloin kun ostat lahjaa (arvo konjakkia tms,.) joillekkin ystävällesi tai perheellesi..kaiketi ostat FEIKKEJÄ ja Väärennöksiä varmaankin koska se on ihan sama asia mitä ne on tai maksaa, sinä maksat väärennöksistä mitä pyydetään? Ajat varmaan sillä "datsunillasi" joka sekin on varmaan ostettu muualta kuin oikealta kauppiaalta ja sekin taitaa olla väärennös?

        Lopeta tuollainen juttelu mistään tai minkään maalaisista sikareista, nauti omista hienoista hankinnoistasi ja älä sotke ketään alaa harrastavia omiin mieltymyksiisi ja juttuihisi ja kertoile sitä-sun-tätä, sillä tässä on kuitenkin kyse aivan eri luokan asioista ja harrastajista mistä sinun jutuissasi on kyse ja ne jotka kykenee hankkivat aina tuotteensa ja sikarit oikeista kaupoista ja paikoista niinkuin seuraan kuuluvat avec -juomat ja nauttivat niistä ystävien seurassa.

        Nauti rauhassa omista sikareistasi, kyllä ne Kuubalaisia on mutta me muut jatkamme aidoilla Havannalaisilla ja avec -juomilla ja nautimme niitä omalla tavallamme.

        Have A Good Cigar
        Terv, Sikari-Jukka

        mitähän sil on oikeestaan välii onks se aito vai väärennetty kuubalainen sikaari, eiköhän se savu oo kuitenkin aikalailla samaa ja terveys kuitenkin menee siit touhusta aikaa myöten molemmilla yhtä varmasti.


      • kanario
        Sikari-Jukka kirjoitti:

        "Ei niin yksiselitteistä" mutta aika nasevasti kirjoitit ja huomaan heti, ettet nyt ihan oikeasti ole kyllä kaikesta "perillä" näiden "feikki, falce, väärennös" asioissa? Kysyit: Missä sitten on väärennetyn ja aidon kuubalaisen ero? Ja mikä on aito?

        Hyvä yritys kun olet itsellesi uskotellut ja juuri tuollaisista "feikeistä" mitä summia oletkin maksellut on se aivan sama asia kun joku tyrkyttää sulle "Pattayan" (jos olet siellä käynyt?)rantahietikolla esittelee "Ranta Rolexeja" aitoina ja sinä tingit hieman ettet nyt ihan "täyttä hintaa" niistä maksa (max.50$) "aidoista" -kellosta jonka takuu lakkaa kun sandaalien läpse tai "kaveri" katoaa muiden turistien sekaan? Saat "rollarisi" omasta mielestä sopivalla hinnalla ja siinä on se aidon ja väärennöksen ero, ja jos itse et tuollasta asiaa eroita et todellakaan ole sikareiden ja alan harrastaja ja sinun on syytä hyvin nopeasti hieman lisää paneutua asioihin ja melkolailla aivan alusta saakka lukea lisää ja opetella kaikki kiemurat ja metkut, jotta joskus voit ostaa jopa aitoja ja röyhhytellä niitä Cohiboita jotka todella ovat aitoja?

        Nyt tosin oli kyse Kuubalaisesta sikarista ja sen "100% aitoudesta" eikä feikeistä joita olet aina hankkinut. Ok. Täsmennän hieman kun ei sinulle ole vieläkään mennyt perille koko asia mitä tulee tietää. Jos ostat Havannassa tai muualla Kuubaa olevilla matkoillasi sikareita vain valtion kaupoista (sielläkin oltava erityuisen tarkkana,huijauksia on tapahtunut niissäkin jos et ymmärrä mitään sikareista kuten näyttää olevan?) eli "Casa de Habano" niin luultavammin saat aidon tuotteen. Mutta jos ostat "kadun joutomiehiltä / cornereista" ja niiltä hyviltä "kavereiltasi" joita juotat ja jotka taputtelevat sinua selkään ja kehuvat sinua ja olet heidän paras "amico" (Suomesta) ja tilaat kaljan/pari siitä hyvästä ja hankit matkan aikana heiltä sikarilaatikoita jne. Hankit ehkä useammankin niiden kautta koska he "ovat" sikaritehtaalla töissä jne.

        Lue kuitenkin tämä juttu ja mieti vielä muutaman kerran asiaa mistä ja mitä kerroit(?)sikareista: http://www.jscigars.ee/uploads/File/Havanna_Pocket_guide.pdf ja tutustu mitä kerrottavaa sikarikulttuuri osiossa on sikarialaa harrastaville luettavaksi ennenkuin itse lähtevät havannaan tai muualle kuubaa oleville matkoille, kaikki löytyy myös tästä linkistä: http://www.jscigars.ee/index.php/sikarikulttuuri

        Jos sikarin banderollissa lukee Cohiba(?) ja olet hankkinut ne kadun "cornereista" uskottelet itsellesi että se on aito (esim. Kristal Cohiba: Esplendidos)olen tuosta 100% toista mieltä, sillä juuri Cohibat ovat niitä Tradicional feikki sikareita joita on kaikkialla Kuubaa myynnissä ja aina ne "m,yyjät on tehtailla töissä" ja kauppavat "feikkejä" todella paljon ja niin sinä kuin muutkin täällä ihmetellään kun ne ei vedä tms. tarjoillessaan ystäville Kuuban tuliaisina ja jopa myydään kavereille?

        Koska kyseessä on feikki tuote, ei siitä voi puhua aidosta ja se banderollikin on mitä painoa tahansa ei se siitä sikarista tee aitoa Cohiba sikaria, on se kyllä Kuubalainen sikari, ei sitä voi kieltää, mutta jos sellaisia hankkii ja et tiedä mistä "materiaalista" tai jopa banaanin lehteä/muuta kasvia se sisin materiaali onkaan ja(capa =päällyyslehti yleensä aito) päällyslehti sekin vain sikartupakanlehteä (vrt. tuoksu) eikä aito capa on kauopanteossa (kadulla) sillä merkitystä ja aika tärkeä juttu, että sikari tuoksuu kuin aito "sikari" ja kaveri sinua kehuu ja esittelee sitä itse tekemäänsä "työkorttia" ja näyttelevät sitä ja on tuolla tempulla saanut sinutkin "uskomaan" juttuihinsa ja asioihin,jotta kauppa syntyy ja tälläisissä asioissa ne "kaverisi" ovat aika näppäriä, että uskot kaikkia juttuja ja sen vuoksi oletkin ostanut sikariboxit siltä "kaveriltasi" ja uskottelet saaneesi aitoja täällä palstalla? Aika kovan luokan juttu muuten.

        No, jos olet tyytyväinen omiin hankintoihisi, se sinun juttu, mutta tiedän sinun ostaneen 100% väärennöksiä ja jos se on sinun tapasi käyttää omia varojasi ja poltella niitä "kuubalaisia sikareita" ei sitä kukaan kiellä, mutta kun sinä kehut niitä vielä hyviksi ja lähes aidoiksi kun on "mahdollista" ettet eroita edes "veden ja viinin" makuja suussasi tms. ja vertaat hankintojasi joihinkin merkkituotteisiin tms. niin en ihan oikeasti tajua mitä mietit silloin kun ostat lahjaa (arvo konjakkia tms,.) joillekkin ystävällesi tai perheellesi..kaiketi ostat FEIKKEJÄ ja Väärennöksiä varmaankin koska se on ihan sama asia mitä ne on tai maksaa, sinä maksat väärennöksistä mitä pyydetään? Ajat varmaan sillä "datsunillasi" joka sekin on varmaan ostettu muualta kuin oikealta kauppiaalta ja sekin taitaa olla väärennös?

        Lopeta tuollainen juttelu mistään tai minkään maalaisista sikareista, nauti omista hienoista hankinnoistasi ja älä sotke ketään alaa harrastavia omiin mieltymyksiisi ja juttuihisi ja kertoile sitä-sun-tätä, sillä tässä on kuitenkin kyse aivan eri luokan asioista ja harrastajista mistä sinun jutuissasi on kyse ja ne jotka kykenee hankkivat aina tuotteensa ja sikarit oikeista kaupoista ja paikoista niinkuin seuraan kuuluvat avec -juomat ja nauttivat niistä ystävien seurassa.

        Nauti rauhassa omista sikareistasi, kyllä ne Kuubalaisia on mutta me muut jatkamme aidoilla Havannalaisilla ja avec -juomilla ja nautimme niitä omalla tavallamme.

        Have A Good Cigar
        Terv, Sikari-Jukka

        Onnea Sinulle ja sinun Avec-juomillesi ja aidoille sikareillesi!!! Jos joskus eksyt Suomessa ostamaan näitä aitoja kuubalaisia,katsoppas onko laatikon päällä minkäänlaista hologrammia ja ,jos on,mitäs Sinä "ammatilainen" tiedät yhtään mitään siitä numero sarjastas siinä hologrammissa???????(et mistään). Olen itse asunut vuosia kaikki talvet Havannassa ja ostanut sikaritehtaan suurimmalta pomolta(perhetuttu) monet laatikot näitä sinun kopioitasi!! Olen myös tehtaan edessä katsellut,kun muuan venäläinen,jolla oli pörssi kunnossa katseli sikarilaatikkoa kadulla ja tuntui tietävän hinnat Hesassa, innostui hinnasta 150 cuc ja halusi toisen lootan lisää !!! Kundi meni edelläni suoraan tehtaan myymälän ovesta sisään ja myymälän hoitaja kaivoi sieltä lasi vitriinistä tälle yhden laatikon lisää(ja sinun mielestäsi tietty,kopioita)!!! Tiedätkö sitä,esim. yhdessä tehtaassa on systeemi,kun käärijä käärii x-määrän sikareita päivässä,niin joka 26. sikke menne sivuun ja se on hänen lisäpalkka nykyään. Siinä yksi esimerrki niistä Sinun kopioistasi!!
        Toivottavasti saat nukutuksi,jos herää epäilys mielessäsi,että onkohan ne mun kalliit sikarit(joissa luultavasti Sinulle on tärkeämpää kertoa kavereillesi se hinta),kuitenkaan aitoja!!!
        Jos satut jossain päin maailmaa lentokentäälä näkemään vaikka litran pullon Finlandia vodkaa hintaan 4 eur tai 5 taalaa,ÄLÄ IHMEESSÄ OSTA,KUN SE ON NIIN HALPAA,SEHÄN ON TIETTY KOPIO!!!
        Onnea sinun arvomaailmallesi,jossa kallis sikari tekee sinusta rikkaan,kun ssat tutuileesi kertoa maksaneesi siitä niin ja niin paljon.
        Ex-kanario


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      245
      2289
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      164
      1487
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      54
      1335
    4. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      74
      1075
    5. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      3
      1059
    6. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      78
      960
    7. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      213
      951
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      45
      855
    9. Kohta me ei enää nähdä :(

      En pääse enää uppoutumaan silmiisi enkä kuunnella ihanaa ääntäsi. Elämä on pstä.
      Ikävä
      39
      689
    10. Kärsämäki rosvojen ja tuhopolttajien kylä?

      Poliisi ampui uhkaava miestä Kärsämäellä. Ja vasta joku poltti rivitalon. Mikä riivaa Kärsämäkisiä? Joko tuulimyllyjen
      Kärsämäki
      15
      680
    Aihe