Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

kauppoja...

shopaholic

Hei,

suositelkaa joitain suht edullisia kauppoja joissa kannattaisi käydä Roomassa? Siis kenkäkauppoja, vaatekauppoja, outleteja, erikoisempia kauppoja joita muualla ei ole tai ei ainakaan Suomessa?

Siis ei mitään Versacea yms. vaan sellaisia joista saa alle satasella ostettua tavaraa...

Onkohan keskustassa yhtään outlet-myymälää?
Millainen ostoskatu on Via Nazionale?

Kiitos ja kumarrus vastauksistanne!

7

2518

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ymmärtää

      Tuskin saat vastauksia, sillä Roomaan menijät ovat kiinnostuneet kaupungista,sen historiasta, sen nähtävyyksistä, ruokakulttuurista ym ja Vatikaanista.
      Shoppailijat eivät kulttuurikohteisiin yleensä eksy mutta mites olis joku Espanjan tai Turkin shoppailukohde ?

      • vastaajalle

        sanoisin kyllä, että miespuolisena lihaa syövänä heterona jopa minua kiinnostaa shoppailu ja vielä ihan KULTTUURIkohteessa. Alkuperäiselle kysyjälle vastaisin, että Via Nazionalella oli kyllä vaate- ja kenkäkauppoja, mutta esimerkiksi Via del Corso oli niitä aivan täynnä, ainakin edellisviikolla ja vielä alennusmyynnit menossa. Jossakin lähellä Fiumicinon lentokenttää on myös iso ostoskeskus, tosin itse siellä ei tullut käytyä.


    • tässä...

      Hyvä ostosreitti on ajaa metrolla Ottavianon asemalle Vatikaanin liepeille ja kävellä sieltä reitti Via Ottaviano, Via Cola di Rienzo, Via del Corso ja Via Nazionale. Mittaa tulee n. 7km, mutta tuleepahan kierrettyä samalla nuo parhaimmat ostoskadut. Jos huvittaa niin Corsolta voi poiketa Via dei Condottille ja kävellä sen päästä päähän ihan mielenkiinnon takia. Sillä kadulla nimittäin ovat kaikki huippumuotiliikkeen Dolce & Gabbana, Gucci, Prada yms. vaikka niistä ei mitään ostaisikaan eikä edes sisälle uskalla astua niin nähtävyys tavallaan tuokin.

    • shopaholic

      kiitos vastauksista...lisää vastauksia kyllä vielä kaipailen ja ehkäpä esimerkkejä joistain vähemmän "tunnetuista" hyvistä kaupoista...???

      ja tiedoksi henkilölle joka ei voi ymmärtää että tuollaiseen kulttuurikohteeseen menen shoppailemaan niin aion shoppailla yhden päivän viiden päivän matkasta ja loput neljä päivää pyhitän sille KULTTUURILLE. Tuskimpa kovin moni ihminen jättää matkamuistot ostamatta kun jossain käy...

      • Navonan lähellä

        Corso Vittorio Emmanuelen suuntainen pikkukatu, jossa vintage-puoteja, joista voit ostaa aidon Pradan laukun 50:llä tai Armanin pusakan.
        Aitoa Pradaa voi käyttää käytettynäkin.


      • Nimetön
        Navonan lähellä kirjoitti:

        Corso Vittorio Emmanuelen suuntainen pikkukatu, jossa vintage-puoteja, joista voit ostaa aidon Pradan laukun 50:llä tai Armanin pusakan.
        Aitoa Pradaa voi käyttää käytettynäkin.

        on tuossa Governo Vecchion lähellä. Lähtee Campo de Fiorilta kohti Largo Argentiinaa. Kaupat on auki myöhään iltaan, lähinnä nuorten vaatteita kohtuu hinnoin. ks. Esim Taba www.tabashop.it

        Kenkiä kannattaa katsella vanhan ghetton kujilta, sielä on yksi outlet katutasossa - portaat alas. Voisi olla Via Catalana tai Via Portico. Niillä kulmilla lähellä Teatro di Marcelloa. Jos etsii huokeaa, vaan ei niin laadukasta kenkää niin Viale di Trastevere on hyvä katu.

        Ke ja la aamupäivisin Testaccion pieni tori Mercato Testaccio on täynnä edullisia kenkiä, myös merkkitavaraa. Siinä torin laidassa Via L.D. Robbialla on hyvä enoteca, jos miesväki haluaa tauolle :) Kannattaa ehdottomasti hakeutua kellariin - hyllyjen välistä kapeat kierreportaat alas. Seinillä vanhojen raunioiden jäänteitä ja eri viinejä, oluita ja viskejä on satoja, melkein kaikkia saa laseittain.


      • 5 x Roomassa

        Mielestäni Via Nazionale on paras sellaiselle, joka ei hae piraattituotteita, mutta ei myöskään huippukalliita liikkeitä. Esim. Furlan liikkeessä rannekello 50 euroa. Furlan laukut 100-150 e edullisempia kuin Suomessa. Hyviä kenkäkauppoja ko. kadulla Geppys ja Martens Nazionalen yläpäässä. Ehkä kuitenkin enemmän naisten vaateliikkeitä ko. kadulla, mutta löytyy miehillekin.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2197
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2023
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1642
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1470
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1446
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1357
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1324
    8. 52
      1228
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1180
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1169
    Aihe