Maanpetturi!

SakkeNiemi

Tunnetuimpiin suomalaisiin kuuluva Formula1 kuljettaja Kimi Räikkönen on julkisuudessa syylistynyt useisiin suomen kansaa raivostuttaviin tekoihin. Eräs kohutuin esimerkki Räikkösen pöyristyttävästä itsekkyydestä on hänen muutto vaimonsa Jenni Dahlman-Räikkösen kanssa Sveitsiin. Kansa ei toki suivaantunut Räikkösen poissaolosta kotimaassa, vaan hänen rahojensa. Asiaan perehtymättömille kerrottakoon että Sveitsin valtio ei verota moottoriurheilusta saatuja tuloja. Tämä tarkoittaa sitä että, Kimi ei pelkästään vie verotuloja pois suomesta vaan hän häpeämättömästi voi olla maksamatta niitä ollenkaan.

Suurin osa suomalaisista, SVTK:sen (Suomen Virallisen Tutkimus Keskuksen) mukaan jopa 93%, saa äidinmaidosta ravintokoostumuksen joka laukaisee kateutta ja hyväksikäyttöä ohjaavat geenit. Suomalaisilla, tunnetusti nämä geenit ovat jopa 8750 kertaa maapallon keskiarvoa voimakkaammat! Tähän kohoamaan on mitä ilmeisimmin syynä peruna. Suomessa syödään eniten maailmassa perunaa. Suomen kansa käyttää koko maailman perunatuotannosta yli 88%. Tämä samainen juures on myöskin syynä suomalaisten korkeaan itsemurhatilastoon.

Palatakseni asiaan, Kimi Räikköseen.
Kimi räikkönen on vihastuttanut suomen kansan koska hän ei maksa veroja Suomen valtiolle. Tällainen toiminta olisi hyväksyttävää ja jopa kehuttua jos Kimi olisi joko pienyrittäjä tai tavallinen palkansaaja. Suurin osa suomen kansasta pitää moraalisesti hyväksyttävänä yrittäjien ja palkansaajien veronkierron sekä valtion kusettamisen. Tällöinhän kyse on kuitenkin jopa sadoista euroista kuukaudessa.
Kimi Räikkösen tekojen katsotaan kuitenkin olevan törkeitä. Kimin kohdalla kyse on kuitenkin vain miljoonista euroista vuodessa.

Yleinen mielipide on, että Kimi on saanut kaiken ilmaiseksi, jolloin kaikkien kuuluisi saada siitä pala itselleen. Silti postilaatikkoon tullutta ilmaislehteä ei naapurin anneta lukea ilman maksua. Suomessa ankaraa harjoittelua sekä äärimmäistä lahjakkuutta ei pidetä työnä jos se ei liity maastahiihtoon tai jääkiekkoon. Sitäpaitsi eihän autolla-ajo ole mitään urheilua.
Kyseltäessä kanssa kansalaisilta tulee kuva että suomalaiset eivät yleisesti tekisi samaa kuin Kimi, eli eivät muutaisi pois suomesta. Samassa kyselyssä paljastui myös että suomalaiset ovat mielummin onnellisia kuin rikkaita. Silti pelataan lottoa ja ryypätään suruun kun ei voiteta.

Puheenaihetta on myös herättäny Kimin isänmaallisuus. Räikkösen saama maine pitäisi umpi-isänmaallisten suomalaisten mielestä jollain tavalla hyödyntää myös meidän kaikkien rakastaman kotimaan hyväksi. Saihan Kimikin hyvän paikan elää lapsuutensa. Joten Kimi on myös velkaa. Se että Kimin olemassaolo yksin luo suomeen vuodessa liikevaihtoa kymmeniä miljoonia euroja on selkeästi liian vähän. Keskiverto isänmaallinen tietenkin saa enemmän aikaiseksi. Räikköstä on tituuleerattu jopa tunnetuimmaksi suomalaiseksi. Kaikki julkisuus mitä Kimi tuo on ulkomailla käytännössä suoraan verrattavissa suomeen. Kimi Räikköstä arvostellaan, aiheesta, huonosta kuvasta jota hän suomalaisista antaa. Kimi käyttää paljon alkoholia. Jopa niin paljon että on kykenevä pitämään yllä huippu-urheilijan kuntoa, mitä Formula1 autolla ajo vaatii. Kimi juo valkovenäläisiä jahdillaan kaveriporukassa. Muut suomalaiset lähtevät kaveriporukassa joko naapurikylään tappelemaan tai Tallinnaan tappelemaan ja n*ssimaan. On täysin Kimin syytä että naapurimaissa kuvitellaan Suomen olevan vihainen ja juopunut kansa. Välillä suomalainen media panettelee aiheesta ja välillä aiheetta antisankariamme. Käsittämätöntä että Kimi suivaantuu tästä. On tainnut kusi nousta päähän. Ethän sinäkään suuttuisi jos jokaisen kaupan ovessa, jokaisen kioskin seinässä ja 100 000 suomalaisen kotona on A4 kokoinen kuva naamastasi ja teksti jossa sinun sanotaan olevan lapsenhakkaaja. Sekin muuten vielä, Räikkönen oli valmistautumassa kisaan ja valokuvaajatuli viattomasti ottamaan Kimistä kuvaa. Mitä tämä ylimielinen k-pää tekee? Tönäisee valokuvaajan maahan! Mitenhän tuo miesparka pärjää. Työtähän hän vain tekee. Sinulle soittaa vapaa-ajallasi/töissä puhelinmyyjä ja kauppaa uusinta lehteä tai yrityksellesi netti näkyvyyttä. Tälle paskiaiselle saa huutaa ja lyödä luurin korvaan. Mitäs vittu tulee häiritsemään kesken uutisten.

Yhteenvetona:
Räikkönen on kohta 29 vuotta.

-Tuonut suomelle enemmän mainetta kuin Tarja Halonen ja Matti Vanhanen yhteensä. Tämä maine on 90% positiivista. Samaa ei voi sanoa useista ulkopolitiikoista joiden työnä on tehdä suomea kartalle.

-Tuonut epäsuorasti Suomen elinkeinoelämään useita miljoonia euroja.

-Perustanut nuorille lupauksille suunnatun ilmaisen rata-autoilu tallin.


-Rikastuttanut miljoonien Suomalaisten ja ulkomaalaisten elämää huikeilla Formula1 esityksillään.

-Tehnyt itsestään satojen miljoonien arvoisen.

-Nainut yh(tä)den suomen kauneimmista naisista.

VITTU MIKÄ KUSIPÄÄ!

4

530

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • -_______-

      - Muuttanut italialaisen luonteenlaadun rehelliseksi ja nostanut italialaisten moraalin yhtä korkealle tasolle kuin suomalaisilla. Eli muuttanut koko Italiaa siten, että kaikenlainen huijaaminen ja epärehellisyys on loppunut kokonaan. Miten tällainen saavutus edes on mahdollista? Perustan väitteni siihen, että Ferraria ei enää kohdella Suomen mediassa samana huijaritallina kuin ennen Rää'än siirtymistä sinne.

      • kateuden

        ylistyslaulu!


    • olisiko hyvä jos...

      Kimihän on palkansaaja. Palkkaa maksaa Ferrari-talli.
      Sivutoimisesti hän on myös yrittäjä mainostuloillaan sekä Suomessa rekisteröidyllä veljensä kanssa omistamallaan firmalla joka maksaa veronsa Suomeen.

      Olisiko parempi että Kimi asuisi Suomessa mutta rahat menisivät kuitenkin jonnekkin 'saarille'.
      Kimi voisi kuulua johonkin työttömyyskassaan ja jäädessään työttömäksi rahastaisi kassan konkurssiin ja tuhannet köyhät työttömät kuolisivat nälkään.

      Voi sinua kateellista rääpälettä. Miksi mollaat Kimiä kun listasi on lähes loputon.

    • Juputtaja_

      Voe tsiisus mitä skeidaa....

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      179
      1468
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      55
      1022
    3. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      63
      761
    4. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      35
      745
    5. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      51
      707
    6. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      111
      690
    7. Ne alkaa aina yhdeltä

      jos mies et ole sattunut huomaamaan!
      Ikävä
      81
      669
    8. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      36
      654
    9. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      70
      628
    10. Täällä iImenee vihamielisyys kristinuskoa kohtaan

      Ei taida sielunvaellus-/jälleensyntymisväellä olla omasta asiastaan mielekästä sanottavaa, kun pitää kiivaasti hyökätä e
      Hindulaisuus
      303
      597
    Aihe