Paljon matkustaneet!

Utelias Ulla

Olisi kiva kuulla paljon matkustaneiden kommentti, mikä on ollut unelmakohde. (Tuntuu aika turhalta sanoa esim., että Kanarian saaret, jos se on ensimmäinen paikka, missä on koskaan käynyt.)
Omasta historiastani löytyy Gambia, Thaimaa, USA, Kuuba, Meksiko ja Japani. Kolme parasta: Japani, Kuuba ja USA. Euroopan maista: Kreikka, Britit ja Saksa. Mites muilla? Euroopassa haikailen Kroatiaan, jossa en ole vielä käynyt. Kaukomatkoista Etelä-Afrikka on ykköshaave.

7

2186

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • oma ykkönen

      Ei ole Australian voittanutta... tosin kokemusta pääosin vain itärannikolta mutta silti. Kakkosena tulee Peking.
      Seuraavaksi lähden kiertämään Pohjois-Amerikkaa, sitten vuorossa maailmanympärimatka ja kierrän samalla useita Tyynenmeren saaria.
      Euroopasta haaveissa Islanti ja Montenegro (Islantiin varmaan poikkean Pohjois-Amerikan matkalla).

    • Kissus

      Ja jos tuosta maasta pitää kaivamalla kaivaa jotain negatiivista sanottavaa, sekin löytyy: Harmillisen kaukana jotta siellä voisi käydä useammin :)

    • myös paljon matkustanut

      Pidän kovasti aidoista ihmisistä ja tutustumisesta matkoillani paikallisiin. Henkilökohtaisesti mieleeni ovat erityisesti jääneet kokemukset Iranista ja Syyriasta, sellaista ystävällisyyttä harvoin saa missään kokea.

      Euroopassa taas niin ihmiset kuin luontokin valloittivat minut Azoreilla.

    • löytyy

      Olemme matkustelleet Euroopassa ja USA:ssa. Yleensä kaikki matkat ovat olleet mukavia, mutta paras on ollut matkamme USA:han jossa kiertelimme omatoimisesti: New York-New Orleans-Los Angeles-San Fransisco-Havaiji (Big Island-Hilo)Noin viikko per paikka. Tämä olikin yksiä isompia matkustusunelmia joka toteutui ja oli unelmamatka. Euroopan suosikkimaita on Italia. Oikeastaan kaikki matkustus on unelmaa, kun suunnittelee ja haluaa mennä johonkin ja se sitten toteutuu. Itsellä on käynyt vielä niin hyvin että on pitänyt aina matkoista joille on lähtenyt.

      Tulevaisuuden matkustusunelmia on paljon, ajattelutapani mukaan kaikki kiinnostavat paikat ovat matkustusunelmia... ja yleensäkin matkustaminen on aina kiinnostavaa. Tietysti paikkoja voi jaotella niihin kaikkein kiinnostavimpiin. Seuraavaksi olemme lähdössä Thaimaan Phuketiin lasten kanssa. (Bangkok olisi kiinnostanut vielä enemmän, mutta lasten kanssa on helpompi lähteä Phuketiin, ehtii sitä Bangkokiin myöhemminkin =) ) Varallisuuden ja lasten kasvaessa olisi haaveena tulevaisuudessa mennä perheenä tai vain miehen kanssa mm. Kuubaan, Egyptiä kiertämään ja Japaniin. Euroopassa on myös monia paikkoja vielä käymättä, mm. Lontoo , Barcelona, Istanbul ja Kanarian saaret kiinnostavat. USA:ssa voisi joskus vielä käydä lyhyemmällä matkalla ja lasten kanssa. Joskus olisi kiva käydä Etelä Amerikassakin jossa on monta kiinnostavaa paikkaa. Kiina ja Intia kiinnostavat tietysti myös ja Dubaikin tuntuu houkuttelevalta. Jossakinpäin Afrikkaa olisi myös hieno käydä, mm. safari olisi varmasti kaikille melkoinen elämys. Tunisiakin siintää haaveissa. Sukelluskurssit käytyämme ja kerrytettyämme kokemusta sukeltamisesta tarkoituksena olisi käydä joskus Australiassa ja sukeltamassa isolla valliriutalla. Tähän matkaan voisi ehkä sisällyttää myös Uuden Seelannin... onhan näitä matkustusunelmia, toivottavasti monet niistä ovat myös unelmakohteita =)

    • ++++

      Malediivit ehdottomasti paras kohde.
      Siellä oli kaikkea mitä lomaltani toivon. Merta, korallihiekkaa, aurikoa, hyvää ruokaa ja juomaa, seikkailuja sopivasti.
      Thaimaa, Intia, Kreikka, Turkki, Meksiko, Brasilia, kaikki ihan mielenkiintoisia ja omalla tavallaan hvyinkin kiehtovia.
      Kambodza, Bulgaria, mukava nähdä ja kokea mutta uudelleenmenoa miettisin.
      Ja eihän Kanariassakaan mitään varsinaista vikaa ole.

    • matkakassit

      Minun ja perheeni unelmapaikka on USA. Valitettavasti en tunne muita osavaltioita kuin FL kovinkaan hyvin, sillä lomamatkailuni rajoittuu hiihtoloman seutuun. Kylmille alueille en lomalla halua.

      USA:ssa olen käynyt 8 kertaa, kuudessa osavaltiossa. Floridan parasta antia on monipuolisuus: rantaloma, kaupunkiloma, autoloma, aktiiviloma, huvipuistoloma, miljoonakaupungit, pikkukylät, shoppailu, löhöily...

      Valintani on USA.

      • underrrr

        australia ja uusi-seelanti ehdottomasti. uudessa-seelannissa voi tehdä kaikkea!! ihmiset on joka paikassa ihania....


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      114
      8634
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2605
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      127
      2332
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1976
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1724
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      12
      1534
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1477
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1419
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1292
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      13
      1203
    Aihe