Sää syyskuussa Rivassa

Matonna

Säätähän ei voi todella ennustaa,mutta oletko ollut syyskuussa Rivan puolella. Onko esim.pystynyt uimaan. Ilmeisesti patikoinnan kannalta hyvät ilmat, mutta mites sade,onko lomat mennyt pilalle?

7

5636

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Siiri1234

      lueskellut matkailijoiden kertomuksia Gardajärveltä Tripadvisorin forumeilta ja etsinyt juuri vastausta kysymykseesi. Olen päässyt siihen käsitykseen, että syyskuussa on Gardajärven pohjoisosassa muutaman asteen kylmempää kuin eteläosassa ja pohjoisessa myös pilvisempää. Ainakin Peschiera del Gardasta, johon me menemme kolmen viikon päästä, ovat viime vuosina lomailleet kirjoitelleet, että säät ovat olleet syyskuussa tosi kivat ja aurinkoiset ja uima-altailla on viihdytty. Elän toivossa, että meilläkin käy niin hyvä tuuri.

      • Hyvää matkaa

        että vastasit. Sääthän on aina mitä on,niitä ei varmuudella voi tosiaan ennustaa.


      • ollenkaan vaikka...
        Hyvää matkaa kirjoitti:

        että vastasit. Sääthän on aina mitä on,niitä ei varmuudella voi tosiaan ennustaa.

        Ensiviikoksi luvassa Rivaan 25-30 astetta. meikäläiselle liikaa nuo lukemat, parin viikon päästä alkaa syyskuu, niin ihan varmasti lämmintä vielä piisaa pitkälle syksyyn, eikä tuo tahtia haittaa vaikka joku päivä vettäkin heittäisi, sade ei kuitenkaan ole jatkuvaa, Sitäpaitsi Riva on niin ihana, ettei sää lomaa oikein pysty pilaamaan. Tervemenoa ja nauttikaa lomastanne Gardalla !!


    • Seuraavaa reissua odotellessa

      Tultiin lauantaina kahden viikon reissulta Gardajärveltä ja lämpötilat olivat 30 asteen molemmin puolin. Kuurosateita ja ukkosta oli muistaakseni kolmena päivänä, mutta pääsääntöisesti ilma oli aurinkoinen.

      Aamulla yhdeksän aikaan paikalliset mittarit (Rivassa) näyttivät yleensä lämpötilaksi 20-24 astetta ja puolelta päivin lämpötila oli usein jo yli 30 astetta. Korkein näkemäni lukema oli 38 astetta, mutta en usko että sinä päivänä oikeasti oli noin lämmintä.

      Mistähän johtuu, että Aurinkomatkojen nettisivuilla oleva 5 vuorokauden ennuste näyttää kesimäärin 5 astetta paikallisia mittareita alhaisempia arvoja?

      Vesi järvessä oli vähintään yhtä lämpöistä kuin hotellin uima-altaassa. Arvioisin veden lämpötilaksi n. 23-26 astetta.

      • ikuisesta varjosta mittaileva.

        Paikallisten mittareiden anturit ovat missä sattuu. Virallaiset lämpötilat mitataan varjosta ja se on usein selvästi alhaisempi. Auringossa on siis paljon lämpimämpää.


      • ihmetellyt

        tultiin juuri gardajärveltä ja ihmeteltiin myös, että ennen matkaa aurinkomatkojen vrk ennuste näytti vähän päälle 20 astetta ja paikan päällä lämpötila (auringossa) olikin yli 30 astetta koko viikon.


      • nyssykät sentään
        ihmetellyt kirjoitti:

        tultiin juuri gardajärveltä ja ihmeteltiin myös, että ennen matkaa aurinkomatkojen vrk ennuste näytti vähän päälle 20 astetta ja paikan päällä lämpötila (auringossa) olikin yli 30 astetta koko viikon.

        Johan sinulla on ihmettelemistä ollut. Etkö tiedä että lämpötilat ilmoitetaan varjolukemista. Toivottavasti teit ja näit muutakin, ettei koko loma mennyt ihmettelemiseksi.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      54
      3673
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      166
      2287
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      212
      1999
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      139
      1874
    5. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      398
      1286
    6. Rajalakia menee läpi ja sekosi vastustajajia

      Korpeaa hheh heh.
      Perussuomalaiset
      80
      1205
    7. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      235
      1135
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      135
      1094
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      55
      1020
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      74
      980
    Aihe