makita akkukoneet halvalla

akkukonetta netistä

51

43632

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mutta pitää

      Mikä jottei.Mutta pitää sitten ostaa suomesta tai juuropasta laturi noiden akuille ja laittaa kädet ristiin että voltit ja taajuudet laturit ja akut sopii toisiinsa. Niin ja sitten vielä että vehkeet on ehjiä saapuessaan. Takuuasiat ja varaosa asiat muailmalla ei toimi ihan suomalaiseen tyyliin tottuneelle.
      Jostakin se korkeampi hinta täällä kotihärmässä tulee ja yksi on juuri nuo em. jutut.

    • kannattaa...

      Tuo sivu ei ole nettikauppa vaan hintavertailusivusto, josta linkit vievät kauppoihin. Ilman kielitaitoa tehtävissä nettiostoissa on melkoiset riskit... Esimerkiksi moni noista hinnoista pitää sisällään pelkän koneen ilman akkuja.

      Noin muuten, aika karut on hintaerot Euroopan ja USA:n välillä, tässä esimerkkinä Makita BDF451:
      USA: http://www.toolbarn.com/product/makita/BDF451/
      UK: http://www.lawson-his.co.uk/scripts/details.php?product=32527
      Saksa: http://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/736840_-bdf-451rfe-makita.html
      Suomi (BDF452, eli halvempi malli): http://www.ikt.fi/product_details.php?p=2507

      Jenkit saa siis kunnon työkalut noin puolella EU:n hinnoista, ja EU:n sisällä on vain melko pieniä eroja. Onkohan tästä kiittäminen EU:n direktiiviä, joka kieltää merkkituotteiden kaupallisen rinnakkaistuonnin?

      • KKivelä

        Ei semmoista direktiiviä ole, päinvastoin rinnakkaistuonnin kieltäminen on EU:ssa kielletty.


    • netistä halavala

      www.toolking.com

    • makitalla kaikki

      onko nettisivuja viroon missä myydään makitaa?

    • Kokemustakin on

      Kun tilaat jenkeistä niin huomaa että hintoihin tulee päälle melko muhkea rahtikulu, n. 5-6% tullimaksua sekä 22% arvonlisäveroa. ALV maksetaan koko summasta eli myös rahdeista ja tullista. Siihen se jenkkien halpuus sitten tyssääkin :-)

      EU:n aluuelta kun ostaa niin ei tule enää lisää veroja maksuun ja laturitkin toimii 240V jännitteellä suoraan.

      Euroopasta noita Makitan vehkeitä saa silti reilusti halvemmalla kuin Suomesta. Kun ostaa niin kannattaa katsella myös noita Makitan kittejä (esim. LXT600) missä on myös muita akkuvehkeitä. Ei jää enää niille muille työkaluille juurikaan hintaa kitissä ja ovat todella hyviä. Itse ostin tuon LXT600 kitin täältä (kannattaa katsoa, Makitan ja DeWaltin hintoja ertyisesti):

      http://www.toolstop.co.uk/power-tools-b200

      • kkkkkooooooo

        on toolstop?


      • Rak.ins2
        kkkkkooooooo kirjoitti:

        on toolstop?

        olevan UK eli englanti. Hinnat ovat puntia, jolloin näyttävät tosi halvoilta.


      • kokemustakin on
        Rak.ins2 kirjoitti:

        olevan UK eli englanti. Hinnat ovat puntia, jolloin näyttävät tosi halvoilta.

        Englannissa tuo tosiaan sijaitsee. En väitä että tuo on halvin euroopassa, tuskin edes lähelläkään halvinta mutta tuolta nyt tuli tilattua tuo oma "setti". Siinä oli siis työkaluina järeimmästä päästä oleva iskuporakone, kulmahiomakone, sirkkeli, iskevä mutterinväännin, puukkosaha ja lamppu. Lisäksi 3 kappaletta 18V/2.0Ah Li-Ion akkuja sekä 30min pikalaturi. Kaikki pakattuna todella hienoon ja vahvaan matkalaukkuun (jonka muuten vaimo ensimmäisenä jo "liisasi" matkalaukuksi reissuille...).

        Kaikki nuo siis Makitan malliston parhaasta päästä, ei todellakaan mitään halpahallien hinnat-alkaen malleja! Makitalla kun esim tuota 18V porakonetta on sitten aika monta eri laatuista, ja varsinkin eri hintaista versiota.

        Ja sitten kaikkein paras juttu ja sokerina pohjalla: olivat jostakin syystä pistäneet vielä veloituksetta mukaan sellaisen hieman "kevyemmän" Makitan akkuporakoneen rungon mallia BHP452 ja sekin oli pakattuna isoon, hienoon ja pehmustettuun alumiinisalkkuun! Tuossa ei siis ollut akkuja tai laturia mutta nuo varsinaisen paketin akut&laturi tietysti käy ja salkussa on paikat niillekin valmiina. Ei tullut tutkittua asiaa tarkemmin miksi tuokin tuli, voihan se olla joku "päivän tarjous" tai puhdas vahinko? Mutta ei kannattane valittaa tuosta :-)

        Eikä siinäkään vielä aivan kaikki; laskulla paketin hinta oli pari kymppiä pienempi kuin netissä ilmoitettiin.

        Koko systeemi maksoi siis 477,61 puntaa rahti 38,30 puntaa. Eli nykykurssilla koko paketti siis yhteensä ja tutummassa valuutassa vingutti Visa-tiliä n. 656 euron arvosta. (Nuo ovat ALV 0% koska kun hommasin vehkeet firmalle niin myyvät silloin verottomana suoraan kun antaa ALV-tunnuksen tilauksen yhteydessä). Paketti tuli viikossa kotiovelle.

        En usko että jokaiselta lähirautakauppiaalta irtoaa tuo määrä samaa tavaraa aivan samaan hintaan?

        Se pitää vielä kertoa että ainoa miinus noissa UK:sta hankituissa kamoissa on aina että laturin töpseli ei käy suoraan meikäläiseen pistorasiaan. Jännite on kuitenkin sama eli tee-se-itse-mies vaihtaa johdon päähän oikean näköisen töpön parissa minuutissa. Saksan vehkeissä ei ole tuotakaan ongelmaa sitten.

        Tuo nyt oli oma kokemus ja en nyt kannusta ketään tuolta senkummemmin tilailemaan, ja jos tilailee niin ehdottoman omalla vastuulla sitten. Kerroin tässä vain että miten itseltä homma onnistui.

        Englannista, Saksasta ja Hollannista on tullut tilailtua vähän kaikkea kotiin ja työhön liittyvää, isoa ja pientä. Eipä ole vielä kertaakaan minun kohdalle mitään isompaa vastoinkäymistä sattunut mutta varmaan sekin päivä vielä joskus koittaa.


      • tilaa menemään vaan.

        Maksetaan tullit vain todetuista työkaluista, joista lähetetään tulliin ostohinnat kun ne saapuvat maahan.. sen petrusteella tullataan..

        nimerkillä: kaikki raksatyökalut polttoaine / akkukäyttöiset työkalut californiasta tilanneena. 5pv keskimäärin kun saapuvat eurooppaan (pariisi) josta 2pvä. kun ovat suomessa (helsinki, tullaus)... ei robleemaaa..


      • Anonyymi

        Mikä on kitti?


    • tilannut useamman

      Omasta kokemuksesta voin sanoa että tilaaminen kannattaa.

      Olen tilannut jenkeistä toistakymmentä akkua, molemmat pulttivääntimet (iso, pieni), ruuviväännin, iskevä akkukone, käsisirkkeli ja pari laturia. Kaikki ovat noita 18v koneita.

      Eli tuo tuolliasia, paketteja tuli useampi ja ainoastaan yksi jäi tullissa kiinni ja siitä seurasi sen paketin osalta tullimaksujen maksu (hinta jäi siltikin postituksineen ja tulleineen puoleen suomenhinnasta).

      Takuu:

      Soitin maahantuojalle asian tiimoilta ja sieltä sanottiin että jos vain sisarmalleja ja näin ollen varaosia suomesta löytyy niin takuun kanssa ei ole mitään ongelmaa. Eli sama kuin suomesta ostaisi.

      Itse tilasin koneet ebay:n kautta, sieltä myyjäksi kannattaa valita sellainen jolla positiiviset palautteet yli 90% ja maksutavaksi paypal, tällöin rahoilla on luottoyhtiön puolesta kuukauden takaisinmaksusuoja jos myyjä ei lähetäkkään pakettia.

      • akkukoneen tuleva ostaja

        nettisivuja kaivataan lisää ?


      • vieläkin haussa

        mutta löytyyko eu alueelta nettisivuja josta voisi tilata makitaa


      • tarvitset?
        vieläkin haussa kirjoitti:

        mutta löytyyko eu alueelta nettisivuja josta voisi tilata makitaa

        Tässäkin ketjussa on pari linkkiä brittiläisiin kauppoihin ja linkki saksalaiseen hakukoneeseen, eikö ne riitä? Googlella löytyy lisää.

        Kerro lopuksi mitä päädyit tilaamaan, mistä, mitä maksoi ja saitko lopulta soivan pelin.


      • pistäkää nyt alkuun kymmenen
        tarvitset? kirjoitti:

        Tässäkin ketjussa on pari linkkiä brittiläisiin kauppoihin ja linkki saksalaiseen hakukoneeseen, eikö ne riitä? Googlella löytyy lisää.

        Kerro lopuksi mitä päädyit tilaamaan, mistä, mitä maksoi ja saitko lopulta soivan pelin.

        pistäkää nyt alkuun kymmenen osotetta


    • mie ite

      Juu kävin katselemassa maailman hintoja ja kyllä vaan SUOMESTA saat Makitan koneet edullisimmin ja tämä on tosi. Mutta jos ei jaksa ja osaa Suomen maassa kysellä tai soitella tai jopa käydä Makita jälleenmyyjällä, saat maksaa tuotteesta normaali hinnan, kävin eräässä liikkeessä muka tinkimässä, myyjä sano että saat koneen samaan hintaan kun esim. Englannissa jos haluat, mutta kyllä se meillä on edullisempi.... Että se siitä ilosta, ostin koneen ja se oli jopa 20€ halvempi kuin missään Euroopan maassa. Totesin siinä samalla että, kyllä Suomen kilpailu on vienyt koneiden hinnat alas ja samaa totesi jälleenmyyjäkin... Ei muuten ollut mikään K-ryhmään kuuluva liike.
      Lopuksi; käykää vaan ja ainoastaan Makitan oikeissa jälleenmyynti liikkeissä,´ne pojat osaa homman.
      T:Onnelliilinen Makitan omistaja

      • sebaxx

        itsekkin harkinnu tilata makitan 18 toolin satsin, mutta nettisaitteja lukiessani (suomesta ja ulkomailta) tulin siihen tulokseen että ulkomailta ainoastaan pienempiä satseja, jolloin vahingon sattuessa ei satu 500 juroo enempää. niin tuohon alkuun viitaten noi makitan koneet on makitaa , 'makitaa', ja ''Makitaa', ja niitä ei erota tietenkään välttämättä edes sarjanumerosta.

        riskimiehille: www.zak-mart.com , onnea tilauksiin.


      • sebaxx
        sebaxx kirjoitti:

        itsekkin harkinnu tilata makitan 18 toolin satsin, mutta nettisaitteja lukiessani (suomesta ja ulkomailta) tulin siihen tulokseen että ulkomailta ainoastaan pienempiä satseja, jolloin vahingon sattuessa ei satu 500 juroo enempää. niin tuohon alkuun viitaten noi makitan koneet on makitaa , 'makitaa', ja ''Makitaa', ja niitä ei erota tietenkään välttämättä edes sarjanumerosta.

        riskimiehille: www.zak-mart.com , onnea tilauksiin.

        www.ZAKMART.com sieltä halvalla makitaa ja hiltiä. (omalla vastuulla sitten)


      • ostaja ehdokas
        sebaxx kirjoitti:

        www.ZAKMART.com sieltä halvalla makitaa ja hiltiä. (omalla vastuulla sitten)

        joutuu ostaan 1000 dollarilla ennenkö lähettävät?


      • timruri70

        Tuo ei kyllä pidä paikkaansa!puolet halvemmalla saa euroopasta ja halvemmat lähetys kulut kuin suomessa,,,,ce merkinnällä takuu hoituu aivan samanlailla suomessa!


      • Suomen Jussi

        Kerro ihmees et missä tällainen jälleenmyyjä on Suomessa keneltä saa samaan hintaan kuin Englannista.


    • Tuolta
    • makitakone

      itse ostin makitan bdf456rfe akkukoneen www.oivarauta.fi sivuilta. 2-päivää niin paketti tuli koti-ovelle. suosittelen!

    • siirtonurmi.fi

      Oiva paikka makitoille on Toolstop UKssa - hinnat hyvät ja toimitus nopeaa, juuri (15min sitten) hankittuna LXT600/LXT231 ja hinta tonnin kieppeillä ilman veroja (b2b)

      • Hyvä!

        Tuolla oivarauta.fi on nopeaa toimintaa! Tilasin sieltä raivaussahan ja oli hetken päästä sähköpostissa viesti, että lähetys on laitettu kuljetukseen!


    • siirtonurmi.fi

      "mie ite" loihe lausumaan että suomesta saisi halvimmalla - miten selität että hintaeroa seuraavilla (esimerkkejä) on noin viisi sataa (n. 40%) ja halvemmassa on vielä yks osa enemmän (tarkka vertailu hieman hankalaa koska tuotekoodit vaihtelee maittain)

      http://bit.ly/ipDOGZ
      vs.
      http://bit.ly/mWJfuc

    • Mie Ite

      juu terve taas ostin tuon jumbo compon LXT1000
      sain sen Suomesta halvemmalla, eikä ostettu mistään verkkokaupasta, vaan suoraan jälleenmyyjältä.

    • boxes.ee

      www.boxes.ee
      Virossa

    • JarskiN

      Eräässä toisessa keskusteluryhmässä keskusteltiin akkuporakoneiden hinnoittelusta. Innostuin tekemään hintavertailua Makitan BDF456RFE-mallista erilaisissa nettikaupoissa (kaikki hinnat euroina):
      Toolstop.uk 395,10
      Amazon.de 318,00
      Technicdirect.de 321,00
      UKTools 402,34

      Saksalainen hintavertailusivusto Idealo.de hinnat 303,49 - 451,00. Listassa n. 25 kauppaa.

      Boxes.ee virossa 351,00

      Usan hintoja oli vähän vaikea löytää. Siellä myydään jollain eri numerolla tms. BHP452 kyllä löytyi hintaan $260,00 eli n. 200 eur. Mutta nehän on siellä vähän muutenkin erikoisia ja tuskin järkevää tänne lähteä tilailemaan.

      Summa summarum: Eipä juurikaan kannata ulkomailta ainakaan tavallista 18V akkuporaa lähteä tilaamaan. Meidän paikallisessa Rautiassa on kaiken lisäksi BDF456RFLE konepaketteja, joissa isompi kuljetuslaukku ja sisällä vielä akkukäyttöinen lamppu (arvo nelisenkymppiä). Siis samaan 329,00 hintaan kuin normi BDF456RFE.

      Miss ja señorita Makita http://www.makitatools.com/en-us/Modules/Company/MakitaApperances.aspx

    • Antero_

      kannattaako ulkomailta lähteä tilamaan makitan akku iskuporaa, ja pyörösahaa, ilman akkuja, vai tuleeko halvemmaksi jos kattelee makitan combokittejä, mut suurimmas osas on jo koneet mitä itteltä löytyy. mut onko se niin paljon halvempaa, kuin suomes.

    • Koht paljon köyhempi

      Kertokaas Makitan Suomalainen jälleenmyyjä kenellä tiedätte hintojen olevan kohdallaan.
      Tarkoitus ostaa niin sanotusti koko setti kerralla, muutama tonni rahaa varattu ostoksiin.

      • tyytyväinen asiakas

        oivarauta.fi, suosittelen !


      • verotverot

        oivarauta on perustettu 2015 finderin mukaan???liikevaihto 600tke ja tappio 40tke
        joku ei nyt kohtaa tässä kun 2013 suositellaan....


    • Tilaaja

      Toolstop.Co.uk on luetettava ja suht edullinen. Olen tilannut kymmeniä koneita ja tarvikkeita. Lähinnä Makitaa ja DeWaltia.

      • Kiinnostunut

        Onko tosiaan niin, että sieltä tilatuissa työkaluissa on erilaiset pistokkeet kuin meillä? Voi tulla ongelmia jos niitä lähtee vaihtelemaan, ilman sähkömiehen oikeuksia.


      • juhgygyt
        Kiinnostunut kirjoitti:

        Onko tosiaan niin, että sieltä tilatuissa työkaluissa on erilaiset pistokkeet kuin meillä? Voi tulla ongelmia jos niitä lähtee vaihtelemaan, ilman sähkömiehen oikeuksia.

        jos on UK:n 230v laturi niin ei johtoa tarvitse vaihtaa vaan laittaa parin euron adapteri siihen pistokkeeseen.

        johdollisia on myös110v ja 230v siellä mutta.


    • SamiH

      Innostuinpa itsekkin tämän keskustelun johdosta katselemaan Makitoita ulkomailta. Parin tunnin selailun tuloksena kuitenkin totesin, että ei niitä sieltä kyllä "halvemmalla" saa...

      Toki jos vertaa ulkomaisten verkkokauppojen hintoja suomalaisiin listahintoihin niin koneet ovat halpoja. Samoin jos haluaa jonkun ison setin jossa muutama akku ja iso läjä jotain koneita niin halvemmalla saa kun suomesta. Poikkeuksetta noiden valmiiden settien koneet ovat kuitenkin niitä "halvempia" malleja, ja yhtäkään settiä en löytänyt jossa oikeasti tarpeellisia kaikki työkalut. Lisäksi 2-3 akkua ei paljon lämmitä tuollaisen setin kanssa.

      JarskiN toikin hyvin esille yhden esimerkin... Tällähetkellä tuo BDF456RFE K-raudassa 329,00 euroa 3 akulla.

      Itse olin ostamassa 18v kuviosahaa, iskuporakonetta ja käsisirkkeliä.
      fastfix.co.uk 439 puntaa = 550e
      ffxtools 445 puntaa = 557e
      Landen.fi =768e
      Kärkikauppa.fi = 797e
      Paikallinen K-rauta =730e

      Isoimman eron tässä tekee, että paikallisen K-raudan hinnassa on mukana 18v LED-taskulamppu (50e) ja kaupanpäälle tulee 2kpl 18V akkuja.

      Hain paketin K-raudasta

      • Makita

        "Itse olin ostamassa 18v kuviosahaa, iskuporakonetta ja käsisirkkeliä.
        fastfix.co.uk 439 puntaa = 550e
        ffxtools 445 puntaa = 557e
        Landen.fi =768e
        Kärkikauppa.fi = 797e
        Paikallinen K-rauta =730e

        Isoimman eron tässä tekee, että paikallisen K-raudan hinnassa on mukana 18v LED-taskulamppu (50e) ja kaupanpäälle tulee 2kpl 18V akkuja."

        Ostin sen vuoksi ulkomailta kun en akkuja tarvinnut kun niitä oli jo 5kpl ennestään.

        Näin tulee huomattavasti halvemmaksi kun Suomessa pakkomyydään akkuja


    • Tilaa ulkomailta

      Pakko suositella Toolstop.co.uk, Helppoa ja nopeaa online kaupankäyntiä, Tuotteet edullisia ja toimitus nopeaa. Ostin Makita DLX6000M setin joka on uusilla 4.0ah akuilla. Setti tuli kustantamaan posteineen noin 970€ ja maksuhetkestä meni 8päivää kun työkalut olivat minulla.

      • Makita

        Joo.
        Toolstop on hyvä.
        Tilasin sieltä Makitan akkupuukkosahan ja rälläkän,hinta 150EUR Suomen vastaavista hinnoista edullisempi.Lauantaina tein tilauksen ja seuraavana perjantaina saapuivat kotiovelle


    • Bss611 Akkusirkkeli jenkeistä kotiovelle 107e. Vastaava Suomessa netissä 170e. Muistaakseni rautiassa oli 140e luokkaa vuosi sitten. Tullin osuus 25e

    • eienääkoskaan

      Jos töitä haluat tehdä niin unohda makita.

    • Takuuasiaa

      Kysymys teille, jotka ostitte ulkomailta koneita. Miten takuuasioiden hoitaminen? Saitteko myyjän kautta rekisteröityä Makitan koneet 3 vuoden takuun piiriin? Hoitaako Suomen maahantuoja/huolto edes ensimmäisen vuoden takuuaikaa joka kaikilla makitan koneilla on suoraan. Suomen sivuilla rekisteröinti ei onnistu koska kone pitäis olla Makita Oy:n maahantuoma.

    • akku-kaput

      Vaan mistä löytyy edullisemmat Makita-akut?

    • Apurattaat

      Makitan akkukoneet ja sähkökoneet halvalla löytyy osoitteesta www.tyokalutori.fi

    • olli456

      Luulisin että tämä on vähän siitä kiinni miten paljon jaksaa/on aikaa perehtyä asiaan: mistä ostaa, tulliselvitykset, alvit jne. ja takuuta ei voi suomessa hoitaa ainakaan makitalla. Itse tilasin usassta tuli joo halvemmaksi vähän tullien ja rahtien jälkeenkin mutta olihan takkuaminen kun tuli aluksi väärä kone niin 2kk meni prosessissa yhden koneen takia.

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 184
      1991
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      52
      1898
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1588
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      145
      1475
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1324
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1194
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1175
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      10
      1153
    9. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1128
    10. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      10
      1119
    Aihe