Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Gardaniveto pelottaa

diplonm insinöri

Siinä moottoripyörän gardanissa pelottaa eritoten se että. Jos se irtoaa juuresta kovassa kyydissä maantielä esim vauhti jotain 130 km tunnissa ja lähtee elämään sitä omaa elämää pitkin ja poikin. Aika vaaralliselta vaikuttaa sellainen. Kettinkiveto on siitä hyvä että se nykyään on luotettava eikä yrmyile kesken matkan kuin joskus gardani tekee. Siksi suosin kettinkiohjastettuamoottoripyörää. Ja uskakkakos sinä sen gardanin kanssa pitkänkin reissun? Kysyn vaan?

9

1773

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nivelakseli

      gardajärvi ylämummossa?

    • Guzzistikin

      Olenkin useinkin miettinyt, että mahtaakohan gardaani kestääkään pitkällä matkallakaan. Olenkin vain ajellutkin lyhyitä matkoja kaupungissa. Tässäkin pyörässäkin on kovakin tärinä useinkin maantiellä,missähän on vika? Luulen, että siirryn tuota pikaa jaloteräskettinki ajokkiin.

      • En huoli vitjoja.

        Kuka niitä joka sateen jälkeen jaksaa rasvailla. Aina lahkeet paskassa. Löipä katkennut ketju kaverin Hondasta takapyörän lukkoon. Ihme että on hengissä. Kohta 150 tuhatta on akseliveto kestänyt. Enkä oleta, että sille alle 250 tuhannen mitään tehdään.


      • En huoli vitjoja.,.,,

        Kuka niitä joka sateen jälkeen jaksaa rasvailla. Aina lahkeet paskassa. Löipä katkennut ketju kaverin Hondasta takapyörän lukkoon. Ihme että on hengissä. Kohta 150 tuhatta on akseliveto kestänyt. Enkä oleta, että sille alle 250 tuhannen mitään tehdään!!!!


    • Tenttiä vaille merkantti.

      Onpa gradaani hyvä. Ei ole vipstaakit eikä hantaakit kirvonneet. Ei kovassa kyydissä, eikä pehmeässä kyydissä. Hyvästi on päässyt ajalulle ja kauas. Ja takas.
      Se mikä on, se gettingi. Siinä moni nivel rasvattava ja tiivistettävä kummirinkulalla. Rinkulat pieniä ja hankalat asentaa. Gettingi keitettävä lampaantalissa kesällä, jotta ei ruostu. Onkos edes ruostumisenehkäisypellistäkään jokainen maalli? Monivaivainen se gettingi!

    • Tuo ole

      Autoissakaan juuri katkeillut.
      Kyllä se kettinkikin osaa lyödä pyöräilijän hengiltä, kun huonosti sattuu.

    • akseli....

      ..en oo kuullut että joku olis pyörän kardaanin lyömäks joutunut. Oletko sinä??? Sen sijaan tiedän monia tarinoita lukkiutuneista takapyöristä, haljenneista lohkoista ja takana ajaneista ketjujen pieksemistä motoristeista kun ketjut on katkenneet.

    • Juha**

      Elä rauhassa ja ihmisiksi.Eipä ole kolaria vielä gartaanit aiheuttaneet sen enempää autossa kun pyörässäkään.Kolarithan ne tutkii niin tarkkaan nykyään.Kaikki ne vetää, jopa kuminauhakin vaikka ennen sekin kuului etupäässä kalsareihin, kettingit kaulaan ja gartaanit autoihin.Niin se maailma muuttuu poikaseni.Se on katos kaikki aina vallitsevan tarpeen mukaan...Hyvää syksyä ja muista lainata niitä värikyniä kaverilles..
      T:Kummisetäsi Juha..

      • työkalu?

        Minä olen aina kuvitellut, että se gettingi on noiden luonnevikaisten työkalu.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      93
      2444
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2153
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      82
      1798
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1591
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1566
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1525
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      33
      1488
    8. 54
      1350
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      88
      1305
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1219
    Aihe