s-ryhmän henkilökuntaedut..

Minkälaiset edut on s-ryhmässä työskentelevillä? saako ruosta prossia? Mistä muusta? Onko muuten ok duunipaikkoja?
Ilmianna
Jaa

2 VastaustaElintarvikkeista 3 % meikit ja pesuaineet voi kuulua elintarvikkeisiin, elektroniikasta8 %, laminaatista 8 %, vaatteet 15 % riippuu siis tavarasta.
Muista kysyä tuntipalkka ja paljonko tarjoavat tunteja (25h/viikko).
Kaupat on siitä huonoja kun on joulu, uusivuosi, vappu, pääsiäinen tai juhannus olet töissä 10 1/2h , päivät ovat kiireisiä ja kun pitäisi lähteä juhlimaan olet aivan väsynyt.
Jos olet osastolla, mennään 5.00 tai 6.00 töihin että saadaan hyllyille tavaraa kun kiire alkaa. Tietenkin täyttöä tehdään koko päivän.
Yöllä tulevat kuormat ja jos ei ole varastotiloja ne ovat odottamassa myymälässä.

Toivottavasti saat selvää.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Juu siis ainakin hokilla nämä edut:

Bonuksen lisäksi henkilökuntamme saa alennusta ostoksistaan, 3-15% tuoteryhmästä riippuen. Ostoedun saa kaikista S-ryhmän myymälöissä, ravintoloissa ja liikennemyymälöissä koko Suomessa sekä Baltiassa. Myös S-ryhmän hotellit tarjoavat henkilökuntaetuja. Lisäksi useat yhteistyökumppanimme myöntävät henkilökunnallemme alennusta tai muita etuja.

Terveys

Monipuolista, maksutonta työterveyshuoltoamme täydentää HOK-Elannon oma sairauskassa. Sen kautta henkilökuntamme saa merkittäviä lisäetuuksia mm. silmälasien hankinnasta, reseptilääkkeistä sekä hammaslääkärin ja muiden erikoislääkäreiden palkkioista.

Liikunta

Oman liikuntaharrastuksen tueksi hok-elantolaisilla on mahdollisuus ostaa edullisesti Finnbodyn yritysliikuntalippuja. Niillä voi maksaa käyntinsä lähes 250 eri liikuntapaikassa toimialueellamme. Henkilökunta voi osallistua myös monenlaisten liikunta- ja muiden kerhojen toimintaan.

Vapaa-aika

Vapaa-ajan virkistäytymiseen olemme hankkineet Vierumäen Urheiluopistolta loma-asuntoja, joita voi vuokrata edullisesti ympäri vuoden. Kesäaikana henkilökunta voi vuokrata käyttöön kesämökin Ålöstä, Inkoon saaristosta.

Pankki

S-Pankki on helppo kauppapankki, joka tarjoaa kilpailukykyiset palvelut päivittäisten raha-asioiden hoitoon. Henkilökunta saa S-Pankista korko- ja muita etuja. Muista henkilökunteduista mainittakoon henkilöstö- ja ammattilehdet, jatko-opintostipendit sekä noin 200 työsuhdeasuntoa, joita on mahdollista hakea.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti

Vastaa alkuperäiseen viestiin

s-ryhmän henkilökuntaedut..

Minkälaiset edut on s-ryhmässä työskentelevillä? saako ruosta prossia? Mistä muusta? Onko muuten ok duunipaikkoja?

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta