Lallallaa

evoluutikot

huijaavat meitä *tarkoituksellisesti* jälleen.
"Väittäessään archæopteryxin olleen siirtymämuoto evolutionistit vetoavat kynsiin sen siivissä sekä sen hampaisiin. On totta, että archæopteryxillä oli siivissään kynnet ja suussaan hampaat, mutta nämä piirteet eivät merkitse sitä, että tällä olennolla olisi mitään suhdetta matelijoihin. Sitä paitsi kahdella nykyään elävällä linnulla, touracolla ja hoatzinilla on kynnet, joilla ne tarttuvat oksiin. Nämä eläimet ovat täysiä lintuja, eikä niillä ole mitään matelijan piirteitä. Siten on täysin perusteetonta väittää archæopteryxiä siirtymämuodoksi vain sillä perusteella, että sen siivissä oli kynnet.

Myöskään hampaat archæopteryxin nokassa eivät osoita sen olleen siirtymämuoto. Evolutionistit huijaavat tarkoituksellisesti, kun he sanovat näitä hampaita matelijan piirteeksi. Hampaat eivät ole matelijoille tyypillinen ominaisuus. Nykyään joillain matelijoilla on hampaat ja toisilla ei. Sitä paitsi archæopteryx ei ole ainoa lintu, jolla on hampaat. On totta, että nykyään ei ole hampaallisia lintuja, mutta tarkastellessamme fossiiliaineistoa näemme, että sekä samanaikaisesti archæopteryxin kanssa että myöhemmin ja vielä varsin äskettäin eli erityinen lintusuku, jonka voi luokitella hampaallisiksi linnuiksi.

Tärkein seikka on, että archæopteryxillä ja muilla hampaallisilla linnuilla hampaiden rakenne oli täysin erilainen kuin niiden esimuodoiksi väitetyillä dinosauruksilla. Kuuluisat ornitologit Martin, Steward ja Whetstone havaitsivat, että archæopteryxillä ja muilla hampaallisilla linnuilla oli päältä litteät hampaat ja niissä laajat juuret. Näiden eläinten esimuodoiksi väitetyillä theropodi-dinosauruksilla taas oli sahanterän kaltaisesti ulkonevat hampaat ja niissä kapeat juuret.48

Tutkijat vertasivat myös archæopteryxin ja sen oletetun esimuodon, dinosauruksen, ranteen rakennetta eivätkä havainneet mitään yhtäläisyyksiä.49

Anatomistien Tarsitanon, Hechtin ja A.D. Walkerin tutkimukset paljastivat pelkiksi väärinkäsityksiksi jotkin väitetyt samanlaisuudet archæopteryxin ja dinosaurusten välillä, sellaisina kuin huomattava auktoriteetti John Ostrom esitti ne olettaessaan archæopteryxin kehittyneen dinosauruksista.50

Kaikki nämä löydöt osoittavat, että archæopteryx ei ollut siirtymälinkki vaan vain lintu, jonka voi sijoittaa hampaallisiksi kutsuttavien lintujen luokkaan."
http://www.hyahya.org/other/fi/books/evolution/evoluution_petos06.php

Aika sulkea pois tuo Archaeopteryx humpuuki ja huijaus jota tiedemaailmassa on jo liian pitkään suvaittu.

9

386

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ristinkaataja

      Kovastipa te hullut taistelette hullujen uskomustenne puolesta.

    • nimimerkki senkin
    • Joniii

      Tuo aloitusviesti tuntuu kovin trollahtavalta. 'Puolustelut' ovat niin heikkoja, niin läpinäkyvästi epäpäteviä että tuntuu enemmänkin siltä, että kirjoittaja pyrkisi herättelemään palstan kreationisteja.

      Mutta Poen laki pätee.

      Kirjoituksenaikainen Edit: Huomasinpa että tuo teksti oli tuolta turkkilaisen huijarin kotisivuilta, eli maailmaani ja uskoani ihmisiin ravisteltiin jälleen. Trollimahdollisuus suljettiin sitten kerralla pois, ja jäljelle jää vain vaihtoehto että kirjoittaja oikeasti pyrkii argumentoimaan lintufossiileja vastaan.

      • jotain todistus

        aineistoa sen puolesta, että joillain liskoilla olisi samanlaiset hampaat kuin linnuilla?


      • hööhäh
        jotain todistus kirjoitti:

        aineistoa sen puolesta, että joillain liskoilla olisi samanlaiset hampaat kuin linnuilla?

        Eihän kukaan väitä lintujen kehittyneen liskoista vaan dinosauruksista.


    • "Dinosaurian traits include the following:
      -no bill
      -teeth on premaxilla and maxilla bones
      -nasal opening far forward, separated from the
      -eye by a large preorbital fenestra (hole)
      -neck attached to skull from the rear
      -center of cervical vertebrae that have simple -concave articular facets
      -long bony tail; no pygostyle
      -ribs slender, without joints or uncinate processes, and not articulated with the sternum
      -sacrum that occupies six vertebrae
      -small thoracic girdle
      -metacarpals free (except third metacarpal), wrist hand joint flexible
      -claws on three unfused digits
      -pelvic girdle and femur joint shaped like those of archosaurs in many details
      -bones of pelvis unfused
      and over 100 other differences from birds (Chiappe 2002; Norell and Clarke 2001). "

      http://www.talkorigins.org/indexcc/CC/CC214_1_1.html


      Täten A. ei voi olla "nykylintu" vaan välimuoto.
      Kysymys kuuluu: Miksi islamilainen sivu valehtelee ja vaikenee Luojan evoluutiotyön tärkeistä todistepiirteistä ja jättää kertomatta uudempi tutkimustuloksia tältä vuosituhannelta ??

      Onko maailmankuulua tiedelehteä Naturea (Nature,409) ollenkaan selattu tällä vuosituhannella vai tuijotettu vain pyhiin kirjoihin ?

      Täten kreationistien huijaus on taas kerran tullut paljastettua.

    • Anteeksi että ajattelen

      Miten ihmeessä intät että joku fossiili on ollut "täysi lintu" tai "tavallinen lintu".

      Jos kreationismi pitäisi paikkansa, niin eikös luokka linnut ole keinotekoinen joukko erikseen luoduista baramiineista rappeutuneita lajeja?

      Miksi se on kuitenkin niin selkeä joukko, että kaikista nykyisin elävistä linnuista on niin äärimmäisen helppo sanoa että ne on lintuja? Sinäkin puhut "täysistä linnuista" ja luokittelet ne intuitiivisesti hyvin yhtenäiseksi joukoksi.


      Miksi kaikilla linnuilla on muista selkärankaisista (taas taksonominen ryhmä!) poikkeavat keuhkot? Miten on selitettävissä savannien strutsin, tropiikissa elävän kolibrin ja tunturipöllön lukemattomat rakenteelliset yhtymäkohdat jotka niillä on? Täysin eri elinympäristöt, täysin eri ravinto, yöeläimiä ja päiväeläimiä.

      Mitä ihmeen "älykästä järjestelmällisyyttä" on moinen samankaltaisuuksien ripottelu aivan erilaisessa ekologisessa roolissa eläviin eläimiin?

      • Justiina

        Eikös luomisessa olisi kyse taiteellisesta vapaudesta, eikä mistään pakkojärjestämisestä näyttämään vähitellen kehittyneeltä ;D


    • dissection crew

      "on täysin perusteetonta väittää archæopteryxiä siirtymämuodoksi vain sillä perusteella, että sen siivissä oli kynnet."

      Hienoa. Vielä kun löydämme jostain ihmisen joka väittää moista.


      "Myöskään hampaat archæopteryxin nokassa"

      Missä nokassa? Ei Archaeopteryxillä ole nokkaa. Hm, eipä tule muuten mieleeni yhtään lintua, jolla ei olisi nokkaa, tuleeko muille?


      "samanaikaisesti archæopteryxin kanssa"

      Milloin? 150 miljoonaa vuotta sitten? 6000 vuotta sitten? Mikä on kreationistien mielestä samanaikaista Archaeopteryxin kanssa?


      "vielä varsin äskettäin eli erityinen lintusuku, jonka voi luokitella hampaallisiksi linnuiksi."

      Varsin äskettäin? 65 miljoonaa vuotta sitten on äskettäin? Vai onko ne kreationistisesti ajoitettu 4000 vuoden taakse? 2000 vuoden taakse? Mihin? Miten?!


      "Näiden eläinten esimuodoiksi väitetyillä theropodi-dinosauruksilla taas oli sahanterän kaltaisesti ulkonevat hampaat ja niissä kapeat juuret."

      Muistatko sen kritiikin kuinka hampaat eivät ole matelijapiirre koska niitä ei ole kaikilla matelijoilla. Hupsis, teit saman mokan. Joillain theropodeilla on kuin onkin "lintumaisia" sahanterättömiä hampaita. (Kuka ihme muuten oli se neropatti joka käänsi tuon "sahanterän kaltaisesti ulkonevat hampaat"? Luulisi lapsenkin tietävän että "serrated teeth" tarkoittaa sahalaitaista hammasta.)

      "Tutkijat vertasivat myös archæopteryxin ja sen oletetun esimuodon, dinosauruksen, ranteen rakennetta eivätkä havainneet mitään yhtäläisyyksiä."

      Minkä dinosauruksen? Archaeopteryxin ranne on lähestulkoon identtinen dromaeosaurien ranteen kanssa. Ne osat jotka ei ole, on tunnistettu lentoon liittyviksi rakenteiksi, joita kukaan ei odota lentokyvyttömältä dinosaurukselta löytyvänkään.


      "Anatomistien Tarsitanon, Hechtin ja A.D. Walkerin tutkimukset paljastivat pelkiksi väärinkäsityksiksi jotkin väitetyt samanlaisuudet archæopteryxin ja dinosaurusten välillä"

      Huvittavaa kyllä, nämä 80-luvulla tehdyt tutkimukset kumottiin virheellisinä jo vuonna 1982, ja Walker luopui kannastaan vuonna 1985. Tämä siis ennen kuin ensimmäisiä höyhenpeitteisiä lintumaisia dinosauruksia Kiinasta oli edes löydetty. Ja nämä kaikki olivat joka tapauksessa samaa mieltä yhdestä aiheesta: Archaeopteryx on kehittynyt arkosaurista. He eivät tosin silloin vielä päässeet yhteisymmärrykseen mistä arkosaurista (dinosaurukset ovat arkosaureja, huom.)


      "Aika sulkea pois tuo Archaeopteryx humpuuki ja huijaus"

      Olisi aika sulkea pois kreationistien harrastama humpuuki ja huijaus, mutta kreationistithan eivät koskaan korjaa virheitään eivätkä myönnä valheitaan. Sääli. Piiri pieni pyörii...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      383
      4540
    2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      284
      2524
    3. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      144
      1813
    4. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      103
      1554
    5. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1463
    6. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      61
      1307
    7. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      60
      1305
    8. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

      Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
      Haapavesi
      58
      1226
    9. Onkohan sulla enää tunteita

      kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
      Ikävä
      46
      1214
    10. Rakkauden riemuvoitto

      Valta voidaan voittaa tiedolla. Mutta tieto on huonompi kuin kauneus, hellyys ja rakkaus. Siksi kauneus on vallan ja tie
      Hindulaisuus
      346
      1063
    Aihe