Johdon vika, jos hovi mokaa

Emme suosittele

Moikka.

Olimme suunnitelleet viettävämme häämme Vanha Viilatehdas -nimisessä tilausravintolassa Vantaalla, mutta päätimme sitten etsiä uuden paikan. Olimme äsken vieraana siellä pidetyissä häissä ja petyimme osaan henkilökunnasta toden teolla.

Viilatehtaan suulas kokki tai mikä lie alatyylisiä ilmauksia viljellyt tyyppi, jota naimisiin-foorumilla tituleerattiin "Teukka Salamaksi" sai meidät pohtimaan saman toistumista myös meidän häissä.

Tyypin nykäsenmatti-huumori latisti osin uskonnollista häätilaisuutta aina silloin, kun hän halusi olla äänessä ja hän halusi olla usein, ilmestyen selittämään milloin mitäkin.
Tilaisuudessa olleet tarjoilijat olivat asiallisia ja paikka ruokineen kerrassaan mainio.

Jos kuitenkin Viilatehtaan henkilökunta on tätä luokkaa ihmisen tärkeimmässä juhlassa, niin mitä sen voi odottaa olevan muissa juhlissa. Pidän paikan johtoa suoraan syyllisenä henkilökunnan virheille.
Toivottavasti hääpari valittaa tästä osasta henkilökuntaa. Meidän osalta Viilatehdas sivuutetaan niin häiden kuin asiakastilaisuuksien suhteen. Löytyyhän alueen tilausravintolatarjonnasta vielä kunnon asiakaspalveluakin.

Oli muuten vähemmän mielenkiintoista kuulla, että Vanhan Viilatehtaan omistajat olivat puolivuotta pankkeja hattukourassa kiertäneitä maalaispoikia, jotka hyvällä tuurilla saivat homman toimimaan. Oikein ajoitettuna historiakatsaus olisi ollut kiinnostava, mutta sen ajoittaminen kesken hääparin kuvaustuokion, kertoi ettei tyypillä ollut tilanteessa minkäänlaista ymmärrystä. Niinikään tyypin ohjaama kättelykierros, juuri päättyneen sellaisen jälkeen, osoitti ettei tilannetaju ollut hallussa.

4

791

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mutta haluamme kuulla lisää

      Viilatehdasta on kehuttu menneinä vuosina paljon, mutta nyt on alkanut tulla julkisuuteen soraääniäkin. Ehkä on niin, että ravintola-alaa vaivaava henkilökunnan puute näkyy myös tilausravintoloissa ja nämä mainitsemasi "epämääräiset tyypitkin" saavat siten jalansijaa, kun muutakaan työväkeä ei ole saatavilla.

      Konsultoimme häätilaisuuksia ja suhtaudumme vakavasti asiakkaiden saamiin kokemuksiin pääkaupunkiseudun tilausravintoloista.

      Kertomasi kuulostaa kauhealta, mutta haluamme kuulla lisää.

      • Timi

        Varsinkin kun kirjoittelee nimettömänä samoja viestejä eri foorumeille ja muka konsultoi?En usko!


    • olis pitänyt googlata

      ollaan hirveän pettyneitä palveluun ja ei varmasti näytetä häävideota kelleen. muut maksavat häät ja on niiden asia neuvotella hinnasta mutta nyt tiedetään se että olis pitänyt googlata vanha viilatehdas ennakkoon ja löytää epäkohdat koska nyt on myöhästä.

    • Modernit häät

      Ihastuimme Vanhan Viilatehtaan miljööseen, tiloihin ja terassiin kosken yllä. Tila tiilineen, siisteine kalusteineen ja valkoisine pöytäliinoineen oli upea. Kukka-asetelmia ja kynttelikköjä ei olisi edes tarvittu. Paikka oli juuri mieleeni, rapatut valkoiset seinät ja musta katto, sekä linnamainen sisätila. Paikka, joka sopii moderneihin häihin ja antaa tilaa omille värivalinnoille. Pääkaupunkiseudulla ei ole paljoa vastaavia "eleettömiä" juhlatiloja, joissa ei ole värikkäitä seiniä, boordeja, samettiverhoja, samettituoleja, lamppuja ja kalusteita. Juhlapaikkoja etsiessäni kohtasin monta kulahtanutta kartanoa, vihreää tuolia ja punaista lampunvarjostinta.

      Ruoka oli hyvää ja palvelu moitteetonta. Lapsille oli varattu leikkihuone, jossa tekemisen lisäksi tarjottavaa lasten makuun.

      Upea hääpaikka, vaikka kallis (150 e/hlö), oli se rahan väärti. Saimme upeita muistoja ja kuvia. Tämän viestiketjun joskus lukeneena, halusin kirjoittaa oman kokemukseni paikasta, joka on kaikkea muuta kuin aloittajan vastaava.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      145
      10494
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      56
      3003
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      206
      2819
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2117
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1868
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      17
      1699
    7. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1626
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      18
      1587
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1533
    10. 82
      1398
    Aihe