mitä eroa xbox 360

konsoleissa

mitä eroa on xbox 360 arcade, core, elite?
tai siis mikä olisi sopivin vaihto ehto normaaliin pelaamiseen ja elokuvien katselemiseen, ei tarvitse mitään live pelejä tai nmettiä? mistä tietää minkä kannattaa ottaa? mitä tekee kiintolevyllä, voiko siihen nauhottaa tv:stä ohjelmia vai mihin muuhun sitä tarvitsee kuin pelien tallentamiseen? käykö vanhan xboxin pelit uuteen xbox 360 laitteseen?

20

4237

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ,-.-

      ai mitä eroja? se ero että kaikki on paskaa! paska laatu paska komponentti paska kone !paskat pelit huono ohjain!

      no mikä mä oon sanomaan mut kantsii ostaaa ps3 itellä on se ja oon tyytyväinen...mulla on 52 tuuman sonyn full hd telkka ja sonyn 7.2 kajarit (toinen basso eessä, toinen takana) sit ku pistän metal gear solid 4 koneeseen ja äänet isolle niin zumnakauta voitte kuvitella

      omistan myös ps1 ps2 psp ps3 sit mulla on sonyn vahvistin ja sonyn kannetava läppäri jossa on blu rei toisto ja muita hienouksii!

      • dfsdgdg

        Heh heh.. johan vitsin murjaisit! "paska ohjain?" Et ole ilmeisesti ikinä kokeillutkaan xboxin ohjainta? Voin kertoa että pleikkarilla ja xboxilla pelanneena tiedän sanoa että xboxin ohjain on kuin istutettu käteen.


      • fanipojan kiihkoilua

        Et vastannut mihinkään kysymyksiin ja myönsit lähes samaan hengenvetoon olevasi totaalisen arvostelukyvytön fanipoika. Hävettääkö?


      • xboxelite
        fanipojan kiihkoilua kirjoitti:

        Et vastannut mihinkään kysymyksiin ja myönsit lähes samaan hengenvetoon olevasi totaalisen arvostelukyvytön fanipoika. Hävettääkö?

        60gt premium malli maksaa 279€. Ainoastaan 10€ enemmän kuin 20gt malli. Joten suosittelen ehdottomasti ostamaan tuon. Arcadella ei tee mitään... Elite on paras, mutta melko kallis.


      • Deadman15

        X paskaboxi on syvältä se kelpaa vaan leivänpaahtamiseen jos siihenkään hankkika ps3 niin saatte kunnon koneen eikä tartte pelätä koko ajan rrodia.


      • ao666

        Kuka vittu sulta kysy että mitä sonypakaa sulla on nurkissa!!!!!!!


      • d:

        mitä tuut tänne leijumaa, palaa maan pinnalle, ketää kiinnosta mitä sul o .


      • piece of shit 3

        ai poxin ohjain paska veljelläni on ps3 ja mulla poxi olen kokeillut ps3 ohjaita ja kun sitä puristaa untuu et se hajoo käsii


      • kehkeh

        Jos paskoihin komponentteihin mennään niin Gaystation kolmosen Cell prossu kaappaa kakun ehdottomasti. Ks. prosessorille ei kukaan osaa ohjelmoida pelejä oikein, porttaaminen vaatii periaatteessa koko lähdekoodin kirjoittamista uusiksi. Siksi vekottimellesi ei kaikki pelit saavukkaan.
        Esimerkiksi GTAIV ps3 versio on graafisesti huonompi, eikä esimerkiksi tue Anti-Aliasing filtteriä lainkaan. Ohjain on klassinen mutta aika könkkö kapula, myönnetään että mielummin vanha tuttu kuin joku kammottava banaani niinkuin alkuperäinen konsepti. Ei silti muuta sitä faktaa että kauhea halkohan se on.

        "Full HD" telkkari nyt ei muuta paljon paskaakaan, kuinka moni peli tuota hulppeaa 1080p resoa sitten tukee niin on eri asia.

        Suxbox 360 on tosin yhtä kammottava tapaus, ainakin pleikka kolmosen nettipeli ei maksa mitään. Yhteenkään cocksoleen en sorru pleikka kakkosen jälkeen.

        PC all the way, bitches. Itkekää köyhät konsoli pojat ;)


      • -.-.-

        xbox-kapula on kyl 1000 kertaa parempi kun ps:n kapula !!!


      • niinmpälflf
        fanipojan kiihkoilua kirjoitti:

        Et vastannut mihinkään kysymyksiin ja myönsit lähes samaan hengenvetoon olevasi totaalisen arvostelukyvytön fanipoika. Hävettääkö?

        Xbox ei oo mikään paska! Xbox on parempi kuin ps3!!


      • neinfnuinufe
        ao666 kirjoitti:

        Kuka vittu sulta kysy että mitä sonypakaa sulla on nurkissa!!!!!!!

        Microsoft on parempi peli studio, kuin playstation! Xboxille on parhaat pelikki kun esim:Halo 3 ja odst Forza3.Xboxille on myös noin 500 peliä enemmän kuin playstation kolmoselle!!


      • Anonyymi

        Äijä koittaa retostella tolla paskanjauhamisella. Ketäön kiinnosta sun tv eikä kajarit vitun pelle! :) Kysymys oli mallien eroista,ei sun kamoista


    • boXi

      Xbox360 Arcade on 256 Mt muistikortilla ja langattomalla ohjaimella varustettu malli. Mukana tulee ainostaan analoginen komposiittikaapeli ja scart sovitin.

      Core on jo periaatteessa myynnistä poistunut Arcade mallin edeltäjä. Siinä taisi tulla mukana vain langallinen ohjain ja lisäksi Core malleissa ei ole HDMI liitintä ja ne sisältävät vanhan CPU piirin, jonka vuoksi XO kuumenee ja hajoaa herkemmin (RRoD). Eli EI SUOSITELLA!

      Xbox360 Pro mallista on tällä hetkellä kahtaa eri versiota. Vanha 20 GB kovalevyllä varustettu malli ja juuri myyntiin tullut 60 GB:n kovalevyllä varustettu malli. Molempien mallien mukana tulee langattoman ohjaimen lisäksi myös Live! kuulokemikrofoni ja analoginen komponenttikaapeli (kykenee esittämään HD-kuvaa).

      Xbox 360 Premium on Coren tapaan Pro:ta edeltänyt jo myynnistä poistunut malli. Siinä on myös samat heikkoudet kuin Core mallissa, joten EI SUOSITELLA, jos jostain sellaisen yleensä satut löytämään.

      XBox360 Elite:ssä mukana tulee 120 Gt:n kovalevy, analoginen komponentti- ja digitaalinen HDMI-kaapeli, langaton ohjain ja Live! kuulokemikrofoni.

      Tällä hetkellä XO:ssa käytetään kovalevyä lähinnä pelien talletusten tallentamiseen, vanhan XBox pelien emulaattorin pyörittämiseen ja demojen/muun ladattavan materiaalin säilyttämiseen.

      Jos et käytä XO:ta muuhun kuin XO:n pelien pelaamiseen ja DVD:n katseluun, niin silloin riittää Arcade malli (HD-televisioon kannattaa ostaa HDMI johto konsolin lisäksi).

      Jos haluat pelata vanhan XBoxin pelejä tai ladata livestä pelien demoja ja muuta vastaavaa materiaalia (demot ja osa taustakuvista jne. ovat täysin ilmaisia ja niiden lataamiseen riittää ilmainen Silver-jäsenyys.) tarvitset jonkun kovalevyllisistä malleista. Muista, että jos et aio kytkeä XBox360 missään vaiheessa nettiin ja haluat silti pelata vanhan XBoxin pelejä sillä, niin silloin sinun täytyy polttaa Microsoftin XBox sivulta saatava emulaattorisofta CD- tai DVD-levylle.

      Lisäksi jossain vaiheessa syksyä on tulossa Liveen uusi XBox 360 päivitys, jossa käyttöliittymää viilataan entistä sujuvammaksi ja siihen lisätään Nindendo Mii:n kataiset avatar hahmot.

      Samalla tulee myös mahdollisuus pyörittää pelejä kovalevyltä (pelin DVD-levyn pitää kuitenkin olla XO:n DVD-asemassa), jolloin XBoxin kiusana ollut kova DVD pyörittämisestä syntynyt melu poistuu ja eräitten pelien riesana olleet hyppivät tekstuurit vähenevät merkittävästi. Jos haluat käyttää kyseistä ominaisuutta, niin suosittelen ostamaan vähintäänkin 60 Gt kovalevyllä varustetun mallin.

      Mikään XO:n malli ei tällä hetkellä tue TV-ohjelmien nauhoittamista TV:stä (eikä todennäköisesti tule koskaan tukemaankaan). USA:ssa ja osassa Eurooppaa on Livessä olemassa nettipohjainen elokuvien vuokraus- ja ostopaikka, mutta sen ilmestyminen Suomeen on vähintäänkin epävarmaa.

      • VilleSS

        Kuuluuko tosiaan xbox 360 arcade pakettiin scart liitin? Sain sen käsityksen, että mukana ei ole kuin virtajohto..


      • joeW

        Pitääkö paikkaansa, että boxin USB-liittymään voisi liittää ulkoista muistia, vaikka jopa muistitikun?
        Muistan kuulleeni sellaista huhua. Vai kaipaako tällainen erityistä twiikkaamista?


      • xbox 360

        erinomainen vastaus aion ostaa xboixin ja tästä viestistä sain paljon viitettä siihen minkä mallin ostan (varmaankin sen 60 gigan) eli kiitti viestistä.


      • ...
        xbox 360 kirjoitti:

        erinomainen vastaus aion ostaa xboixin ja tästä viestistä sain paljon viitettä siihen minkä mallin ostan (varmaankin sen 60 gigan) eli kiitti viestistä.

        Henk. koht. en laittiaisi tuota 60 gigan mallia koska se on poistumassa markkinoilta. Omistan tuon Elite-mallin, eli paketissa konsolin lisäksi 120 gigainen kovalevy, langaton ohjain, virtapiuhat ja SCART-piuhat. Eliteenhän on mahdollista laittaa tuo HDMI-kaapeli ja tämä liitäntä mahtoi puuttua tuosta Arcade-paketista.

        JoeW: XO:n USB-liittimiin voi kiinnittää mainitsemasi USB-tikun ja ainakin digikameran. Minulla ei ollut USB-tikun liittämisen kanssa mitään ongelmaa, miinusta täytyy antaa siitä ettei tikulla ollutta musiikkia voinut kopioida Xboxin kovalevylle mutta tuon kyllä ymmärtää sillä että tämä estää netistä laittomasti ladatun musiikin kopioinnin konsolille. Musiikkia voi kyllä kopioida CD-levyltä.


    • You Are Freak!

      Hankikkaa harrastus pelikonsolin friikkaajat...

      • tggf

        pelikonsolin friikkaaja kuin katuojassa asustava juoppo!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Suomi on täysin sekaisin

      Jo ties monettako päivää hirveä itku ja poru jostain helvetin nilviäisistä. https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010
      Maailman menoa
      441
      4748
    2. Ensimmäisestä kohtaamisesta saakka

      minulla on ollut hämmentynyt olo. Miten voit tuntua siltä, että olisin tuntenut sinut aina? Sinun kanssasi on yhtä aikaa
      Ikävä
      15
      1692
    3. Aivan täysin tahallinen teko

      Ei mitään puolusteluja, eikä selittelyitä. Kuljettajalle kerrottiin asiasta siinä paikanpäällä, mutta silti hän ajoi ves
      Suomussalmi
      92
      1425
    4. Suomussalmi saatu vihdoin maailmankartalle!

      Nyt kun Suomussalmi on vihdoin viimein saatu ennennäkemättömällä tavalla maailman tietoisuuteen niin voitaisiin järjestä
      Suomussalmi
      52
      1336
    5. Olet saanut minut sekoamaan

      Tunteiden ristiaallokossa vellominen on ollut melkoinen kokemus. Ei kukaan ole saanut minua niin raiteiltaan kuin sinä.
      Ikävä
      22
      1286
    6. Mainehaitta metsäkonefirmalle

      Hukkajoen tapahtumista liikkuu paljon huhuja. Eikö kannattaisi julkaista raakkuja tuhonneen metsäkoneyrityksen nimi, kos
      Suomussalmi
      50
      1161
    7. Oho! Maajussi-Kallelta pakit saanut morsioehdokas Miss Suomi -kisoissa! Tunnistaisitko hänet nyt?

      Hmm, tunnistaisitko?!? Onnea missihulinoihin! Lue lisää ja katso kuvat: https://www.suomi24.fi/viihde/oho-maajussi-
      Suomalaiset julkkikset
      0
      1065
    8. Myönnän sinulle nyt

      Että olen erittäin mustasukkainen sinusta jo nyt. Ikävä on tämä tunne, kun tietämättömyyden solista nousee myrkkyä miele
      Ikävä
      54
      980
    9. Pysytäänkö nainen

      edelleen yhtä viileän tyynenä kun nähdään. Uskotko että tahtoessani saisin murettua tyyneytesi hyvin helposti.
      Ikävä
      56
      857
    10. Olen käyttäytynyt ristiriitaisesti

      eikä minusta varmaankaan ota mitään selvää. Se johtuu siitä, kun järki sanoo ei, ei, ei ja sydän sanoo kyllä, kyllä, kyl
      Ikävä
      60
      839
    Aihe