mökkeilemässä (n+n)

kesänlapsi

Nukut auringon kultaamalla sängyllä rennon rauhallisena, alastomana. Kesäpäivä on kaunis, aurinkoinen, tulimme aamulla yövuoron jälkeen suoraan mökille viettämään vapaata viikkoa ja menimme hetkeksi nukkumaan, minä heräsin jo miltei tunti sitten. Kävin laittamassa saunan lämpenemään äsken ja mietin nukutkohan sinä vielä. Nyt katselen sinua, kauniisti ruskettunutta solakkaa urheilullista vartaloasi ja mietin herättäisinkö vai antaisinko nukkua. Ilmeisesti sinulla on ollut kuuma, olet ohuen viltinkin potkaissut lattialle.

Liikahdat hieman ja toinen rintasi tulee näkyviin, huomaan miten olet ottanut aurinkoa yläosattomissa sillä rintakin on kauniin kullanruskea. Nänni sen keskellä on jo hieman jostain jäykistynyt ja liikahdatkin hieman unissasi, voihkaiset hiljaa. Oikea kätesi liikkuu unessa rinnallesi ja sipaisee kovettunutta nänniä, jääden rinnan päälle. Hymyilen hieman ja riisun hiljaa kesämekkoni pois päältä. Kävelen varpaisillani huoneeseen, en tahdo herättää sinua liian varhain. Varovasti istuudun sängyn reunalle ja katselen sinua. Muistan vielä hyvin mistä kaikki alkoi, noin puoli vuotta sitten.

Joskus viime syksynä, hiljaisten yövuorojen keskusteluissa geriatrisella osastolla meillä oli aikaa purkaa sydäntämme. Olimme nuoria, vastavalmistuneita ja kaupungin terveyskeskuksen vuodeosastolla yöhoitajina. Vanhoja opiskelukavereita mutta opiskeluaikoina meillä ei ollut paljoa yhteistä, sinä asuit jonkun miehen kanssa, minä kuljin vanhojen lukioaikaisten kavereitten kanssa viettämässä sinkkuelämää. Juuri ennen valmistumista sinä erosit avomiehestäsi meidän kaikkien yllätykseksi ja silloin syksyllä kummallakaan meistä ei ollut ketään miestä katsottuna. Kerroit suhteestasi ja eroon johtaneista syistä.

Joskus keväällä istuimme alkaneen vapaaviikon kunniaksi iltaa yhdessä, söimme juustokohokasta ja siemailimme valkoviiniä. Juttelimme ja teimme isoja tunnustuksia, kumpakaan meistä ei olllut koskaan oikein nauttinut seksistä miehen kanssa. Aterian päätteeksi istuuduimme sohvalle, avasimme toisen viinipullon ja jatkoimme keskustelua. Yllättäen sinä kumarruit suutelemaan minua, viinin ja puheiden rohkaisemana. Minä menin hieman hämilleni, sinä huomasit ja menit vessassa käymään hieman häpeissäsi. Minä avasin television nähdäkseni tulisiko sieltä vielä tähän aikaan illasta mitään rauhoittavaa. Kun tulit vessasta olin päätynyt kanavasurffailussa kanavalle joka näytti aikuisviihdettä, siellä kaksi silikonein ja kauneusleikkauksin trimmattua naista näyttelivät nauttivan toisistaan. Ohjelma oli saannut alushousuni jo kostumaan ja nuolaisin hieman alahuultani kun laskit kätesi sohvanselkänojan yli harteilleni. Nousin ylös sohvalta ja sanaakaan sanomatta johdatin sinut makuuhuoneeseeni jossa vietimme unohtumattoman yön. Tämän jälkeen olemme monena yönä käpertyneet nukkumaan sylikkäin ja kokeneet nautintoa joka voittaa kaikki miesten sylissä koetun moninkertaisesti.

Liikahdat taas hieman unissasi ja kätesi lähtee vaeltamaan vatsalle, kiinteälle kuntosalilla trimmatuille lihaksille. Jotta jaksaa nostella ja käännellä vanhuksia on lihasten syytä olla hyvässä kunnossa ja voimakkaita, sinun kehosi on kuin kreikkalaisesta patsaasta kopioitu. Mieleni teki valokuvata sinua mutta maltoin kuitenkin mieleni ja jäin katsomaan kätesi liikettä kun se saavutti vaaleat untuvaiset häpykarvasi. Kyntesi olivat lyhyet ja vaalean violeteiksi lakatut. Hitaasti raotit hieman jalkojasi unessa ja näin jo kostuneen, kiiltelevän häpysi joka kutsui minua koskettamaan sitä. Sormesi hipaisi paisunutta klitorista ja jäi siihen hetkeksi paikoilleen lepäämään. Sitten hieraisit uudestaan, tiukemmin kunnes otit klitoriksen etu- ja keskisormen väliin ja aloit hieromaan sitä määrätietoisemmin, pyörivin liikkein. Voihkasit unessasi, käänsit pään toiselle puolelle ja toinen käsi etsi ja löysi kovettuneen nännin sormien leikiteltäväksi.

Nojasin itseäni sängyn rottinkista jalkopäätyä vasten ja levitin myös jalkani. Oikea käteni alkoi matkimaan sinun kätesi liikkeitä klitoriksella. Tunsin käyväni todella kuumana mutta tiesin sinun ehtivän maaliin ensin. Liikkeesi nopeutuivat ja hengityksesi kiihtyi. Vaikersit hiljaa ja heittelit päätäsi puolelta toiselle. Lopetin omat liikkeeni, jääden vain ihailemaan omaa nautintoasi. Selkäsi kaareutui irti patjasta ja voihkit lujaa lantion tehdessä ilmassa pyörivää liikettä. Sormesi pysähtyivät paikoilleen ja hitaasti laskeuduit taas alas, jalat yhä levällään, silmät suljettuina.

Kumarruin hitaasti puoleesi ja annoin suukon vielä paisuneelle kostealle klitoriksellesi. Voihkaisit yllättyneenä ja nostit päätäsi hieman tyynyltä vastaten katseeseeni. ”huomenta, näit kai hyviä unia” totesin hymyillen ja nuolaisin taas klitorista, pitkän vaativan nuolaisun. Voihkaisit taas ja tunnustit nähneesi unta minusta. Työnsin peukaloni sisääsi, tunsin miten hellästi sykit sitä vasten vielä edellisen orgasmin jälkimainingeissa ja aloin nuolemaan klitoristasi. Nautin kun painoit kätesi niskaani, vetäen minua entistä lähemmäs itseäsi. Lantiosi teki pieniä liikkeitä, ohjaten kieleni liikettä vielä herkemmille kohdille. Työnsin toisen sormen sisääsi ja painoin ne vasten g-pistettäsi. Aloin liikuttelemaan sormia sisässäsi, hitaasti edestakasin. Pyysit lisäämään vielä yhden sormen ja minä tottelin. Tunsin miten sormieni raivaama lemmenluola kävi entistä ahtaammaksi, puristaen sormiani vaativana. Imin klitoristasi, näykin sitä huulilla ja nuolin pitkin nuolaisuin. Voihkit ja huohotit kunnes jäykistyit allani ja tunsin häpysi sykinnän. Maistoin ihanan hieman suolaisen nektarisi, haistoin naiseutesi vahvan myskisen aromin ja olin tulla itsekin pelkästään sinun voimakkaan nautinnon aistimisesta. Vetäydyin hieman kauemmas, sormet yhä sisälläsi ja hymyilin sinulle, kasvot lemmenmehuista kiillellen. Sinä vastasit katseeseen ja kuiskasit haluavasi tuottaa minulle nautintoa.

Vaihdoimme paikkoja, minä kävin pitkäkseni sängylle ja sinä nousit päälleni. Suutelit minua hellästi ja kätesi kurottui samalla kohti laukkuasi. Mietin mitä mahdoit ottaa siltä mutten saannut tilaisuutta katsoa. Hellästi suudellen kuljit vartaloani alemmas, imit vuorotellen kummatkin nännini suuhusi, yhtä aikaa et niitä onnistunut suuhusi saamaan vaikka kuinka yritit. Näykit nännejä hellästi ja minä voihkin nautinnosta. Rakastin kun rinnoilleni osoitettiin huomiota, yksi mitä kukaan mies ei koskaan ollut minulle tarpeeksi kauaa tehnyt, heillä oli aina liian kiire jatkamaan eteenpäin esileikeissä jotta pääsisivät mahdollisimman nopeasti tunkeutumaan naiseuteeni.

Lopultakin, minun sitä pyytäessä, jatkoit matkaasi alemmas. Minun vartaloni ei ole niin trimmattu kuin sinun, vatsalihaksiakaan ei oikein erota naisellisen pyöreyden keskeltä. Miten toivonkaan että kehoni olisi kuin sinulla, sinä taasen olet ollut ihastunut isoihin rintoihini, itselläsi on urheilullisen kiinteät joita olen joskus kadehtinut sinulta. Levitän jalkojani tehdäkseni sinulle paremmat paikat ja sinä kohottaudut hieman, otat yhden tyynyn ja laitat sen lanteitteni alle, nostaen minut ylemmäs, kuin tarjottimelle. Sipaiset kosketusta kaipaavaa klitoristani, nuolaiset sitä ja minä olen jo nyt hukkua ylitseni tulvahtaviin seksuaalisen ilon tunteisiin. Säpsähdän kun tunnen jonkin pehmeän mutta viileän kosketuksen klitoriksellani. Hiljainen humina täyttää huoneen kun käännät kättäsi ja tunnen miten tuo klitoristani vasten oleva esine alkaa tärisemään hiljakseen. Käännät hieman lisää ja tärinä voimistuu. Se tuntuu aivan uskomattoman hyvältä!

Liikuttelet laitetta edestakaisin klitorikseni ympärillä, välillä klitoriksen päällä. Voihkin, huohotan ja anelen sinulta orgasmia. Nostan lanteitani jotta saisin laitteen tuntuvan entistä paremmin klitoriksellani joka on hyvin räjähdysherkkänä nipukkana, vastauksena sinä laitat vain toisen tyynyn lanteitteni alle ja hidastat laitteen värinää. Toisella kädelläsi levität kiimanesteitä valuvaa häpyäni, saadaksesi tunnelin aukon näkyviin. Painat värisevän laitteen aukolle ja työnnät sitten hitaasti sisääni. Se tuntuu suurelta, paksulta, se ei voi mahtua sisääni. Se värisee yhä hiljaa ja kiusaa minua kiihotuksen äärirajan reunalla. Se pitää kiihkoa yllä mutta ei riitä saamaan minua orgasmiin vaikka sitä rukoilenkin jo. Olen niin täynnä aistimuksia ja tunteita että kun kumarrut häpyni puoleen ja imet helmeni tiiviisti huulieni väliin ja työnnät samalla vibraattorin yhdellä määrätietoisella liikkeellä syvälle sisälleni tunnen miten orgasmi lähtee vyörymään ylitseni. Käsilläni vedän päätäsi vasten itseäni, sinä liikuttelet vibraattoria määrätietoisin liikkein sisälläni ja imet klitoristani minun huutaessa, huohottaessa, valittaessa ja voihkiessa. Saat minut tulemaan niinkuin ei koskaan ennen, näen kaikki sateenkaaren värit, varpaankynnet tuntuvat räjähtävän irti, hiukseni nousevat ylös. Olen pelkkää väreilevää hermoa, tyydytettyä nautintoa kun vedät hitaasti vibraattorin ulos minusta ja nouset suutelemaan minua. Nyt sinun kasvosi kiiltävät minun mehuistani. Maistan huuliltasi oman makuni ja sinä esittelet uusimman ystävämme meille, herra delfiinin. Naurahdan ja tiedän koneen olevan vielä ahkerassa käytössä leikeissämme. Vedän sinut syliini, halaan lujaa ja kuiskaan rakastavani...

6

10637

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • HCoGID

      Niin, eipä tässä muuta kuin kiitos kaunis hienosta novellista:)

      • kesänlapsi

        Hyvinhän tuo kirjoitus tuntui onnistuneen vaikka ensimäinen kirjoittamani n n juttuni olikin... =D täytyy katsoa josko niitä syntyisi lisää!


      • tzanoma
        kesänlapsi kirjoitti:

        Hyvinhän tuo kirjoitus tuntui onnistuneen vaikka ensimäinen kirjoittamani n n juttuni olikin... =D täytyy katsoa josko niitä syntyisi lisää!

        ehdottomasti haluamme kuulla lisää!! erittäin hyvä tarina oli=)


      • vami
        tzanoma kirjoitti:

        ehdottomasti haluamme kuulla lisää!! erittäin hyvä tarina oli=)

        kiitos ihanasta novellista!!

        luin juuri vähän aikaa (noin 3viikkoa) sitten
        tämän saman reginasta... kaveri lainasi minulle reginan koska oli lukenut tämän sieltä ja oli iloinen koska näin kauniita juttuja on harvassa!!

        kiitos!


      • niin
        vami kirjoitti:

        kiitos ihanasta novellista!!

        luin juuri vähän aikaa (noin 3viikkoa) sitten
        tämän saman reginasta... kaveri lainasi minulle reginan koska oli lukenut tämän sieltä ja oli iloinen koska näin kauniita juttuja on harvassa!!

        kiitos!

        Lainaaminen ilman lähdemainintaa on peestä.


    • kelpele

      reginan kopio

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1368
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1240
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1165
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1125
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      13
      1078
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1057
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      31
      1027
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1023
    9. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1022
    10. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      14
      1011
    Aihe