Ukkosta ja orgasmeja

Ystävätär

Olemme kokoontuneet kaveriporukalla Petterin asunnolle, katselemme ensin formulakilpailuita, sitten paria vuokrattua videota. Aika kuluu kuin siivillä, juomme siideriä sekä olutta ja heitämme melko rankkaakin herjaa. Olen tuntenut osan kavereista jo pitkään ja heidän keskuudessa olen yksi pojista vaikka joskus olenkin ollut tulkitsevani joitain katseita hieman toisin. Ehkä nyttenkin kun venyttelen ylläni vain lyhyt kesätoppi ja shortsit sain hieman katseita mutten antanut sen häiritä sen enempää itseäni.

Lopulta joku tulee vilkaisseeksi kelloa, huomenna olisi melkein kaikilla muilla työpäivä, minulla ja Petterillä alkoi kesäloma viimeinkin. Kaverini tekevät lähtöä, suurin osa on polkupyörillä liikkeellä. Petteri tahtoo näyttää minulle vielä melontamatkan kuvat joten jään tyhjenevään asuntoon. Kaverit naljailevat jotain meidän kahdestaa jättämisestä ja minä naljailen takaisin. Kaikki kuitenkin tietävät meidän olevan vain kavereita...

Katselemme kuvia, päät painuneina lähekkäin, hartiat vastakkain ja naureskelemme kun muistamme mitä kaikkea reissulla sattuikaan, alkaen kaikista juomapeleistä ja siitä kauheasta thaimaalaisesta viskistä jonka joku oli ottanut lämmikkeeksi mukaan. Vilkaisen välillä Petterin profiilia, hänen kieltämättä komeita maskuliinisia piirteitä ja huokaisen salaa mielessäni. Oli ollut aika jolloin minun oli vaikea olla vain kaveri hänelle, toivoin niin paljon enemmän, mutta kun siihen vaaditaan kaksi eikä Petteri ollut ainakaan silloin kiinnostunut minusta...

Alan lopulta tekemään lähtöä mutta joudumme toteamaan viimeisen bussin menneen jo. Herrasmiehenä Petteri tarjoutuu petaamaan minulle vuoteen sohvalle ja minä suostun, mieleni ei tee kävellä yli 15 km matkan kotiin eikä minulla ole rahaa taksiinkaan. Petteri hakee täkin, tyynyn ja vuodevaatteet ja minä petaan itselleni nukkumispaikan. Peiton alla ollessani riisuudun vain alushoususilleni ja heittelen vaatteet nojatuoliin hieman Petteriä kiusoitellen. Tämä heittelee omia vaatteitaan pois sängyssä maatessaan ja varoittaa nukkuvansa sitten kokonaan alasti, siis jos hän vaikka sattuu yöllä hiippailemaan olohuoneen kautta vessassa käymään etten sitten järkyty. Lupaan ja vannon etten niin tule käymään ja haen mukavaa asentoa sohvalla.

Juttelemme jonkinaikaa mutta uni vie lopulta kummastakin voiton, lauseitten välit pitenevät ja alamme unohtelemaan jo sanotut asiat. Toivottelemme kauniita unia ja nukahdamme...Herään johonkin keskellä yötä, en tiedä mihin. Kuulen sateen rummuttavan talon kattoa ja hakkaavan parvekkeen lasitukseen. Hetkeksi koko olohuone valaistuu salaman lyödessä, sitten jyrähtää. En ole koskaan pitänyt ukkosesta, itseasiassa pelkään sitä. Hetkenaikaa makoilen sohvalla, syvällä peitteen sisällä kuunnellen jylinää kunnes totean etten kestä enää ja nousen ylös. Salamoiden välähdellessä suuntaan kohti Petterin sänkyä ja kapuan hänen viereensä. Onneksi Petterillä on leveä sänky sillä hän nukkuu siinä melko leveästi, potkittuaan peiton pois päältään, vatsallaan, toinen käsi poskensa alla.

Painaudun lähemmäs kun salama lyö todella lähelle ja tunnen miten Petteri vetää minut lohduttavasti syliinsä, painaen leukansa niskaani vasten ja kietoen kätensä peiton alla ympärilleni niin että kämmen lepää rintani päällä. Makaan siinä kuunnellen ukkosen jylinää ja tunnen hämmennyksekseni miten nännini alkaa jäykistymään käden lämpöisessä suojassa. Petteri painautuu vielä hieman lähemmäs ja tunnen hänen kalunsa painautuvan puolikovana takapuoltani vasten. Kiihotun tunteesta mutta mietin samalla pitäisikö minun mennä takaisin sohvalle nukkumaan. Rintani päällä oleva käsi alkaa hitaasti hyväilemään rintaani tehokkaasti estäen mitkään poistumissuunnitelmani ja Petteri suutelee niskaani unisena.

”Millä sinä peset hiuksesi?” hän kysyy haistellen hiuksiani ”se ainakin kiihottaa minua...otit tietoisen riskin kyllä kun tulet sinkkumiehen sänkyyn...” Soperran jotain ukkosesta ja sen pelostani mutta alaspäin liikkeelle lähtenyt käsi sekoittaa sanani. Tunne miten penis kovenee hiljalleen takapuoltani vasten ja Petteri alkaa hitaasti liikuttelemaan lanteitaan edestakaisin. Käsi löytää alushousujeni kuminauhan, sujahtaa sitten sisäpuolelle ja pääty kostuneen häpyni päälle. Hellän hitaasti sormet erottavat häpyhuulet toisistaan ja alkavat sivelemään kukkulaani edestakaisin, varoen tosin koskemasta klitoristani tai emättimeni aukkoa. Lopulta sormi alkaa sivelemään määrätietoisemmin kunnes osuu sitten klitorikselleni, saaden minut voihkaisemaan. Sormet aloittavat määrätietoisen rummutuksen kiihkoni keskipisteellä ja minä voihkin nautinnosta, kiemurtelen ja vikisen. Kuulen vielä ukkosen jossain taustalla mutta sydämeni kiihtyvä syke ja huohotukseksi muuttuva hengitys hukuttavat sen.

Kun lanteeni lähtevät liikkeelle ja painan toisellla kädelläni Petterin kättä tiiviimmin häpyäni varten hän lopettaa yllättäen liikkeensä. Voihkaisen pettyneenä kiihkon soidessa yhä suonissani, rukoilen häntä jatkamaan, lopettamaan sen mitä aloittikin, olemaan kiusaamatta. Petteri kääntää minut selälleni ja kurottautuu ottamaan kondomin yöpöydän laatikosta. Kiihkosta tärisevin käsin hän rullaa sen paikalleen ja vetäisee sitten yhdellä rajulla liikkeellä alushousuni pois yltäni. Hän levittää jalkani, hieraisee klitoristani kerran saaden lantioni nousemaan ylös patjasta. Petteri ottaa pakarani käsiinsä ja työntyy yhdellä varmalla työnnöllä sisääni, pohjaan asti. Polvillaan istuen hän liikuttelee minua pakaroista puristaen, täyttäen minut kovalla peniksellään ääriään myöten. Tunnen miten syke käy yhä kovemmaksi, hengitykseni alkaa muuttumaan taas huohotukseksi kunnes orgasmi vyöryy ylitseni. Voihkin ja valitan, painaudun tiiviisti Petteriä vasten. Hän työntelee vain pienin liikkein syvällä sisälläni, nauttien sykkeestäni itseään vasten.

Kun orgasmini viimein haihtuu pois hän pyöräyttää itsenä makaamaan selälleen pysyen koko ajan sisässäni. Minä nojaudun häntä vasten ja aloitan hitaan ratsastuksen pyörittelemällä lanteitani. Kun tunnen toisen orgasmin alkavan lähestymään nousen ylemmäs ja Petteri tarttuu rintoihini kiinni, hieroen ja hyväillen niitten koviksi jäykistyneitä nännejä. Kun hän kohottautuu senverran että saa toisen nännin suuhunsa tunnen miten orgasmi lähtee taas tulemaan varpaistani asti. Valahdan hänen päälleen mutta hän nauraa ettei vielä kannata väsyä, eihän hän ole vielä päässyt loppuun asti.

Hellästi hän vetäytyy pois altani ja laittaa tyynyt lantioni alle, nostaen minut kontalleen. Petteri asettuu taakseni ja alkaa kiusoittelemaan turvoneella kalunsa kärjellä vuoroin klitoristani vuoroin lemmentunnelin aukkoani. Hitaasti hän painuu sisälleni, syvälle pohjaa myöten ja minä voihkaisen. Tässä asennossa penis tuntuu entistäkin paksummalta, hangaten jokaista kohtaa herkässä hävyssäni. Petteri aloittaa hitaat työnnöt kiihdyttäen tahtia omien tuntemustensa mukaan. Minä vikisen ja huohotan mutta äänet painuvat patjaan jota vasten kasvoni ovat.

Saan monia pieniä orgasmeja ja tunnen miten aukkoni supistuu entisestään Petterin kalun paisuessani sisälläni. Puristus kasvaa ja aistimukset voimistuvat. Petteri painuu hieman enemmän selkääni vasten ja nopeuttaa tahtiaan. Tunnen miten kivekset hakkaavat välillä klitoristani ja sitten miten Petteri ujuttaa kätensä hyväilläkseen sitä. Hetken kuluttua hän vetää sormensa pois ja painaa sen sitten anukselleni, työntäen sen hitaasti sisääni. Se tuntuu yllättävän hyvältä ja saa minut hyvin lähelle orgasmia. Tunnen Petterin liikkeistä että hänkin on lähellä, työnnöt muuttuvat entistä rajummiksi kunnes hän karjaisee ”nyyt” ja painuu syvälle sisääni.

Tunnen vielä miten penis alkaa sykkimään paksuna sisälläni kun orgasmi vie minutkin mennessään. Soinnittoman voihkaisumme ja huokaisumme täyttävät ilman ja jäämme yhdessä makaan hetkeksi sisäkkäin kaikkien hermojemme sykkiessä samaan tahtiin. Lopulta hän vetäytyy minusta pois ja vetää takaisin kyljelleni makoilemaan sängylle, käsi rinnan päällä taas, sormen laiskanan nännillä leikkiessä. Kuulen miten ukkonen menee poispäin, sade vaimenee hiljalleen ja nukahdan siihen Petterin syliin rennon tyydytettynä.

7

7473

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • MUu

   Mahtava novelli.

   Hienosti kerrottu, kiihottava, intiimi. Lisäksi sujuvaa, helppolukuista mutta kaunista suomea.

   87/100, Jatkoa toivotaan!

   • annie

    olen samaa mieltä! parhaita novelleja mitä olen lukenut. jatkoa kiitos :)


  • linnea

   aivan mahtava tarina. tosi hyvä ja kauniskin vielä. ihan kun suoraan mun unelmista...sun kannattaa jatkaa noitten kirjoittamista!!

   • Linzu

    Sul on samat unelmat! ;)
    Mistäpä muusta tytöt ja naiset voi haaveilla! ;)


  • Erit. hyvä

   Yleensä en kommentoi näitä novelleja, mutta tämä sai minut herkkään kuntoon jota tapahtuu yleensä aika harvoin, joten on ihan pakko kehua kirjoittajaa, kerronta oli loistava, eikä kirjoitus virheitä. Kouluarvosana asteikolla 4-10 niin ansaitset kyllä täyden kympin!

   Oletkos kirjoittanut muitakin novelleja? Lukisin mielelläni nekin ja varmistuisin pätevyydestäsi :)

  • aivan fantastinen

   Siis toi novelli oli paras mun lukemani!!!!!!!!! lisää jotain samanlaista!!!!!

  • Ystävätär

   Kiitos kehuista, kuten varmaan huomasitte niin kirjoitin vihdoin ja viimein jatkoa tähän tarinaan...Mukavaa saada kehuja!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kamala onnettomuus

   Miten tällaiset mönkijäonnettomuudet yleensä tapahtuu? Liikaa vauhtia? Saako mönkijöillä ajaa lasten kanssa ja ilman kyp
   Suomussalmi
   139
   6226
  2. Annetaanko jokainen 3 tunnistetta

   omasta kaivatusta? Minä aloitan: N-nainen, punaiset hiukset ja asuu Pirkanmaalla.
   Ikävä
   105
   2574
  3. KANNATATKO NATOa? Jos olisit saanut äänestää...

   Ihan riittää lyhytkin kyllä tai en.
   Maailman menoa
   703
   2459
  4. Mitä teit väärin?

   Että ikäväsi kohde häipyi elämästäsi?
   Ikävä
   174
   1841
  5. Mönkijäpnnettomuus

   Harmillinen homma. https://www.hs.fi/suomi/art-2000010557170.html
   Suomussalmi
   25
   1642
  6. Sinäkin tiedät sen nainen

   Nainen sinä olit kohtaloni mutta minä en sinun ja niin surullista kuin se onkin niin tuun varmaan silti rakastamaan sua
   Ikävä
   79
   1610
  7. Tietäisitpä miten haluaisin sinut kohdata

   Vaikka vaan katsella ohimennen. Voisitko telepaattisesti lähettää viestiä, - löytyisikö kohtauspaikkaa?
   Ikävä
   59
   1097
  8. Tilitoimisto!!!

   Mikä tilitoimisto jäi kiinni rikoksesta Rovaniemellä?
   Rovaniemi
   24
   1072
  9. Jos ihmettelit minun käytöstä

   Niin yritin hieman jarrutella juoruja mitä liikkuu. Sinussa ei vikaa.
   Ikävä
   62
   1066
  10. Kaivonkonekuski hukkui etelärannassa

   Oliko paikkakuntalaisia?
   Rovaniemi
   13
   1064
  Aihe