Ukkosta ja orgasmeja

Ystävätär

Olemme kokoontuneet kaveriporukalla Petterin asunnolle, katselemme ensin formulakilpailuita, sitten paria vuokrattua videota. Aika kuluu kuin siivillä, juomme siideriä sekä olutta ja heitämme melko rankkaakin herjaa. Olen tuntenut osan kavereista jo pitkään ja heidän keskuudessa olen yksi pojista vaikka joskus olenkin ollut tulkitsevani joitain katseita hieman toisin. Ehkä nyttenkin kun venyttelen ylläni vain lyhyt kesätoppi ja shortsit sain hieman katseita mutten antanut sen häiritä sen enempää itseäni.

Lopulta joku tulee vilkaisseeksi kelloa, huomenna olisi melkein kaikilla muilla työpäivä, minulla ja Petterillä alkoi kesäloma viimeinkin. Kaverini tekevät lähtöä, suurin osa on polkupyörillä liikkeellä. Petteri tahtoo näyttää minulle vielä melontamatkan kuvat joten jään tyhjenevään asuntoon. Kaverit naljailevat jotain meidän kahdestaa jättämisestä ja minä naljailen takaisin. Kaikki kuitenkin tietävät meidän olevan vain kavereita...

Katselemme kuvia, päät painuneina lähekkäin, hartiat vastakkain ja naureskelemme kun muistamme mitä kaikkea reissulla sattuikaan, alkaen kaikista juomapeleistä ja siitä kauheasta thaimaalaisesta viskistä jonka joku oli ottanut lämmikkeeksi mukaan. Vilkaisen välillä Petterin profiilia, hänen kieltämättä komeita maskuliinisia piirteitä ja huokaisen salaa mielessäni. Oli ollut aika jolloin minun oli vaikea olla vain kaveri hänelle, toivoin niin paljon enemmän, mutta kun siihen vaaditaan kaksi eikä Petteri ollut ainakaan silloin kiinnostunut minusta...

Alan lopulta tekemään lähtöä mutta joudumme toteamaan viimeisen bussin menneen jo. Herrasmiehenä Petteri tarjoutuu petaamaan minulle vuoteen sohvalle ja minä suostun, mieleni ei tee kävellä yli 15 km matkan kotiin eikä minulla ole rahaa taksiinkaan. Petteri hakee täkin, tyynyn ja vuodevaatteet ja minä petaan itselleni nukkumispaikan. Peiton alla ollessani riisuudun vain alushoususilleni ja heittelen vaatteet nojatuoliin hieman Petteriä kiusoitellen. Tämä heittelee omia vaatteitaan pois sängyssä maatessaan ja varoittaa nukkuvansa sitten kokonaan alasti, siis jos hän vaikka sattuu yöllä hiippailemaan olohuoneen kautta vessassa käymään etten sitten järkyty. Lupaan ja vannon etten niin tule käymään ja haen mukavaa asentoa sohvalla.

Juttelemme jonkinaikaa mutta uni vie lopulta kummastakin voiton, lauseitten välit pitenevät ja alamme unohtelemaan jo sanotut asiat. Toivottelemme kauniita unia ja nukahdamme...Herään johonkin keskellä yötä, en tiedä mihin. Kuulen sateen rummuttavan talon kattoa ja hakkaavan parvekkeen lasitukseen. Hetkeksi koko olohuone valaistuu salaman lyödessä, sitten jyrähtää. En ole koskaan pitänyt ukkosesta, itseasiassa pelkään sitä. Hetkenaikaa makoilen sohvalla, syvällä peitteen sisällä kuunnellen jylinää kunnes totean etten kestä enää ja nousen ylös. Salamoiden välähdellessä suuntaan kohti Petterin sänkyä ja kapuan hänen viereensä. Onneksi Petterillä on leveä sänky sillä hän nukkuu siinä melko leveästi, potkittuaan peiton pois päältään, vatsallaan, toinen käsi poskensa alla.

Painaudun lähemmäs kun salama lyö todella lähelle ja tunnen miten Petteri vetää minut lohduttavasti syliinsä, painaen leukansa niskaani vasten ja kietoen kätensä peiton alla ympärilleni niin että kämmen lepää rintani päällä. Makaan siinä kuunnellen ukkosen jylinää ja tunnen hämmennyksekseni miten nännini alkaa jäykistymään käden lämpöisessä suojassa. Petteri painautuu vielä hieman lähemmäs ja tunnen hänen kalunsa painautuvan puolikovana takapuoltani vasten. Kiihotun tunteesta mutta mietin samalla pitäisikö minun mennä takaisin sohvalle nukkumaan. Rintani päällä oleva käsi alkaa hitaasti hyväilemään rintaani tehokkaasti estäen mitkään poistumissuunnitelmani ja Petteri suutelee niskaani unisena.

”Millä sinä peset hiuksesi?” hän kysyy haistellen hiuksiani ”se ainakin kiihottaa minua...otit tietoisen riskin kyllä kun tulet sinkkumiehen sänkyyn...” Soperran jotain ukkosesta ja sen pelostani mutta alaspäin liikkeelle lähtenyt käsi sekoittaa sanani. Tunne miten penis kovenee hiljalleen takapuoltani vasten ja Petteri alkaa hitaasti liikuttelemaan lanteitaan edestakaisin. Käsi löytää alushousujeni kuminauhan, sujahtaa sitten sisäpuolelle ja pääty kostuneen häpyni päälle. Hellän hitaasti sormet erottavat häpyhuulet toisistaan ja alkavat sivelemään kukkulaani edestakaisin, varoen tosin koskemasta klitoristani tai emättimeni aukkoa. Lopulta sormi alkaa sivelemään määrätietoisemmin kunnes osuu sitten klitorikselleni, saaden minut voihkaisemaan. Sormet aloittavat määrätietoisen rummutuksen kiihkoni keskipisteellä ja minä voihkin nautinnosta, kiemurtelen ja vikisen. Kuulen vielä ukkosen jossain taustalla mutta sydämeni kiihtyvä syke ja huohotukseksi muuttuva hengitys hukuttavat sen.

Kun lanteeni lähtevät liikkeelle ja painan toisellla kädelläni Petterin kättä tiiviimmin häpyäni varten hän lopettaa yllättäen liikkeensä. Voihkaisen pettyneenä kiihkon soidessa yhä suonissani, rukoilen häntä jatkamaan, lopettamaan sen mitä aloittikin, olemaan kiusaamatta. Petteri kääntää minut selälleni ja kurottautuu ottamaan kondomin yöpöydän laatikosta. Kiihkosta tärisevin käsin hän rullaa sen paikalleen ja vetäisee sitten yhdellä rajulla liikkeellä alushousuni pois yltäni. Hän levittää jalkani, hieraisee klitoristani kerran saaden lantioni nousemaan ylös patjasta. Petteri ottaa pakarani käsiinsä ja työntyy yhdellä varmalla työnnöllä sisääni, pohjaan asti. Polvillaan istuen hän liikuttelee minua pakaroista puristaen, täyttäen minut kovalla peniksellään ääriään myöten. Tunnen miten syke käy yhä kovemmaksi, hengitykseni alkaa muuttumaan taas huohotukseksi kunnes orgasmi vyöryy ylitseni. Voihkin ja valitan, painaudun tiiviisti Petteriä vasten. Hän työntelee vain pienin liikkein syvällä sisälläni, nauttien sykkeestäni itseään vasten.

Kun orgasmini viimein haihtuu pois hän pyöräyttää itsenä makaamaan selälleen pysyen koko ajan sisässäni. Minä nojaudun häntä vasten ja aloitan hitaan ratsastuksen pyörittelemällä lanteitani. Kun tunnen toisen orgasmin alkavan lähestymään nousen ylemmäs ja Petteri tarttuu rintoihini kiinni, hieroen ja hyväillen niitten koviksi jäykistyneitä nännejä. Kun hän kohottautuu senverran että saa toisen nännin suuhunsa tunnen miten orgasmi lähtee taas tulemaan varpaistani asti. Valahdan hänen päälleen mutta hän nauraa ettei vielä kannata väsyä, eihän hän ole vielä päässyt loppuun asti.

Hellästi hän vetäytyy pois altani ja laittaa tyynyt lantioni alle, nostaen minut kontalleen. Petteri asettuu taakseni ja alkaa kiusoittelemaan turvoneella kalunsa kärjellä vuoroin klitoristani vuoroin lemmentunnelin aukkoani. Hitaasti hän painuu sisälleni, syvälle pohjaa myöten ja minä voihkaisen. Tässä asennossa penis tuntuu entistäkin paksummalta, hangaten jokaista kohtaa herkässä hävyssäni. Petteri aloittaa hitaat työnnöt kiihdyttäen tahtia omien tuntemustensa mukaan. Minä vikisen ja huohotan mutta äänet painuvat patjaan jota vasten kasvoni ovat.

Saan monia pieniä orgasmeja ja tunnen miten aukkoni supistuu entisestään Petterin kalun paisuessani sisälläni. Puristus kasvaa ja aistimukset voimistuvat. Petteri painuu hieman enemmän selkääni vasten ja nopeuttaa tahtiaan. Tunnen miten kivekset hakkaavat välillä klitoristani ja sitten miten Petteri ujuttaa kätensä hyväilläkseen sitä. Hetken kuluttua hän vetää sormensa pois ja painaa sen sitten anukselleni, työntäen sen hitaasti sisääni. Se tuntuu yllättävän hyvältä ja saa minut hyvin lähelle orgasmia. Tunnen Petterin liikkeistä että hänkin on lähellä, työnnöt muuttuvat entistä rajummiksi kunnes hän karjaisee ”nyyt” ja painuu syvälle sisääni.

Tunnen vielä miten penis alkaa sykkimään paksuna sisälläni kun orgasmi vie minutkin mennessään. Soinnittoman voihkaisumme ja huokaisumme täyttävät ilman ja jäämme yhdessä makaan hetkeksi sisäkkäin kaikkien hermojemme sykkiessä samaan tahtiin. Lopulta hän vetäytyy minusta pois ja vetää takaisin kyljelleni makoilemaan sängylle, käsi rinnan päällä taas, sormen laiskanan nännillä leikkiessä. Kuulen miten ukkonen menee poispäin, sade vaimenee hiljalleen ja nukahdan siihen Petterin syliin rennon tyydytettynä.

7

7390

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • MUu

      Mahtava novelli.

      Hienosti kerrottu, kiihottava, intiimi. Lisäksi sujuvaa, helppolukuista mutta kaunista suomea.

      87/100, Jatkoa toivotaan!

      • annie

        olen samaa mieltä! parhaita novelleja mitä olen lukenut. jatkoa kiitos :)


    • linnea

      aivan mahtava tarina. tosi hyvä ja kauniskin vielä. ihan kun suoraan mun unelmista...sun kannattaa jatkaa noitten kirjoittamista!!

      • Linzu

        Sul on samat unelmat! ;)
        Mistäpä muusta tytöt ja naiset voi haaveilla! ;)


    • Erit. hyvä

      Yleensä en kommentoi näitä novelleja, mutta tämä sai minut herkkään kuntoon jota tapahtuu yleensä aika harvoin, joten on ihan pakko kehua kirjoittajaa, kerronta oli loistava, eikä kirjoitus virheitä. Kouluarvosana asteikolla 4-10 niin ansaitset kyllä täyden kympin!

      Oletkos kirjoittanut muitakin novelleja? Lukisin mielelläni nekin ja varmistuisin pätevyydestäsi :)

    • aivan fantastinen

      Siis toi novelli oli paras mun lukemani!!!!!!!!! lisää jotain samanlaista!!!!!

    • Ystävätär

      Kiitos kehuista, kuten varmaan huomasitte niin kirjoitin vihdoin ja viimein jatkoa tähän tarinaan...Mukavaa saada kehuja!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5770
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      26
      3657
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      224
      1875
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1762
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      94
      1212
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1167
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      284
      939
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      937
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      74
      877
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      848
    Aihe