garmin 660 autonavigaattori geokätköilyssä?

jozzucca

hankinnassa olisi autonavigaattori ja olen myös innostunut kokeilemaan geokätköilyä. tiedän, että autonavigaattori on luotu autoilevalle kansalle, mutta voisiko sitä käyttää myös harrastuksiin?
KELLÄÄN KOKEMUKSIA?

Jos enemmän harrastuksesta innostun voi tottakai hankkia paremman, maastoon tarkoitetun gps:n, mutta pärjääkö ainkin aluksi autonavigaattorilla?
Gramin 660 tuotekuvauksessa luki, että akku kestää 7h ja maastokarttoja saa ladattua. lisäksi mukana bluetooth ja muuta krääsää..

4

1235

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mio&TomTom

      Ainakaan meidän Mio- ja Tomtom- navigaattoreissa ei ole sitä "kompassinuolta", joka osoittaa waypointia. Tomtom näyttää kyllä koordinaatit, mutta se ei pysty osoittamaan suuntaa ja matkaa pointille maastossa. Ainakaan oma päänsisäinen kompassini ei pysty liikkumaan maastossa niin, että lähestyn koordinaatteja ilman suuntanuolta. Sitä paitsi on ärsyttävää, kun se kiljuu maastossa koko ajan: "Tee U-käännös, jos mahdollista!" Ü Miolla en ole edes yrittänyt löytää kätköjä enkä ihan varmasti tiedä saako siihen nuolen ja jos niin miten. Tiellä Mio osaa suunnistaa koordinaattien perusteella, mutta en usko sen maasto-ominaisuuksiin, autonavigaattori ei ilmeisesti usko, että joku haluaa liikkua puskassa. Kannattaa räplätä navigaattoria ja katsoa, miten se toimii pelkkien naattien perusteella. Garminissahan voi vaikka ollakin sellaisia ominaisuuksia, kun se tekee kerran maastogepsejäkin.

    • Garmin 250 W

      Olen myös jonkinverran etsinyt ja löytänytkin kätköjä autonavilla. Asetuksia muutan kätköilyyn sen verran, että nopeimman reitin sijaan käytän pois tieltä -asetusta.
      Näytöstä näkee mihin suuntaan menet, ja alakulman etäisyys näyttää vielä metrin tarkkuudella lähestytkö vai loittonetko kohteesta.
      Maastokarttoja en autonaviin ole edes kaivannut, ehkäpä ne kuuluvat enempi vaellusharrastuksiin, ja siihen suunniteltuihin käsigepseihin.

      • Garmin 200

        ,, ja kohtuullisesti myös minä päässyt sillä autonavilla harrastuksen alkuun.


    • jozzucca

      tilasin garmin 250W:n ja odottelen innolla milloin tulee noutoilmoitus postiin. maastokartat kun vielä tuohon laitteesee saa niin jo alkavat kätköt löytyä=)
      turha oli tuota 660 ostaa, kun fm toiminto vaatii erinomaisen antennin autoon ja meillä kuuluu hädin tuskin radio kaupungin keskustassa=)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      130
      9962
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      52
      2901
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      178
      2690
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      2074
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1834
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      16
      1657
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1562
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      16
      1520
    9. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      13
      1518
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1348
    Aihe