Henkilöstöjohtaminen

Jyväskylän avoin yliopisto

Löytyisikö tätä kautta muita, jotka alkavat suorittamaan henkilöstöjohtamisen perusopintoja Jyväskylän avoimessa yliopistossa? Olisi kiva löytää "kohtalotovereita".

Koko opiskelu etänä, joten tuskin muihin opiskelijoihin pääsee tutustumaan.

3

607

Vastaukset

 • Suoritin juuri saman opintokokonaisuuden etänä viime syksynä. En kertaakaan käynyt paikan päällä Yliopistossa, joten homman pystyy suorittamaan täysin etänä. Paljon tuli esseetekstiä mutta oli ihan mielenkiintoinen kokonaisuus, varsinkin kun olen ollut työelämässä jo 15 vuotta, joten oli perspektiiviä käytännön elämästä.

  Vinkkinä, että kannattaa kysyä aineiden opettajilta etukäteen neuvoja, että osaat tehdä oikeita asioita. Itse kysyin myös mitä he tehtäviltä odottavat, joten tiesin mihin pyrkiä. Jos aiot tutkinto-opiskelijaksi yliopistoon, kursseista täytyy saada vähintään 3 arvosanaksi, joten ei niitä aivan vasemmalla kädellä pysty tekemään.

 • Ilmoittauduin juuri toissa paivana tekemaan henkilostohallinnan perusopinnot jyvaskylan avoimessa! :)
  Asun Englannissa mutta tuntunee onnistuvan taaltakin kasin..

 • Itse en suosittele näitä opintoja (Henkilöstöjohtaminen Jyväskylän avoin yliopisto). Kurssien laatu vaihteli kovasti, Osaamisen kehittämisen (Sauren) kurssi oli hyvä, antoi itselle uutta näkökulmaa, ajateltavaa, mutta työhyvinvoinnin johtaminen (Leppämäki) oli kyllä itsestään selvyyksien pyörittelyä, ajan hukkaa. Kannattaa valita tarkoin, mistä maksaa ja mihin aikansa käyttää! Tai ottaa vain itselle tarpeelliset kurssit.
  Onko suositella HR-osaajan tyyppisiä opintoja, hyödyllisiä, käytännönläheisiä?

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Koronavirus saapunut Suomeen

  Se on Lapissa tuli kiinalaisten turistien mukana. Miten käy joulupukki turismin? Onko lappi eristettävä?
  Maailman menoa
  231
  3443