Työkaverin kanssa

kuuma kotimatka

On kuuma aurinkoinen kesäpäivä ja minulla on työmotivaatio hukassa. Haaveilen kotiin pääsystä ja kylmästä juotavasta joka odottaa jääkaapissa. Lueskelen aikani kuluksi nettiystäväni lähettämään melko rohkeaa sähköpostiviestiä, tuota ystävääni en ole koskaan tavannut mutta hänen kanssaan olen lukuisia kertoja lähetellyt erilaisia unelmia. Noissa unelmissani seikkailee usein eräs mies jonka tunnen vain ulkonäöltä, mies jonka olen nähnyt kesätyöpaikkani ruokalassa. Tunnen kiihoittuvani tuosta postista, niistä haaveista joita ystäväni siinä maalailee eteeni. Jään lukemaan postia niin pitkäksi aikaa että joudun lopulta juoksemaan bussiin, seuraava tulisi vasta puolen tunnin kuluttua, ja saavun samaan aikaan pysäkille bussin kanssa. Tietysti bussi on aivan täynnä ja joudun seisomaan lastenvaunupaikalle. Minulla on ylläni vain ohut, lyhyt leveähelmainen hellemekko, pientäkin pienemmät stringit ja korkeakorkoiset sandaalit. Bussissa on kuuma, tunnen miten hikipisara valuu rintojeni välissä vatsalleni.

Seuraavalta pysäkiltä tulee lisää ihmisiä ja väkijoukko painaa minut tiukemmin takana seisovaa ihmistä vasten. En näe kuka siinä seisoo, muuta tunnen hänen kätensä kosketuksen pakarallani. Hämmennyn hetkeksi, mutta ei ole tilaakaan mennä alta pois. Yllättävää sinänsä, kosketus ei tunnu alkuunkaan pahalta. Hetken kuluttua sormi lähtee seuraamaan alushousujen reunaa , painuen vähän alle ja vetäen niitä tiukasti vakoani vasten. Painaudun tiiviimmin kättä vasten ja pyöritän vähän takamustani. Tunnen miten reittäni vasten alkaa kovenemaan jokin suuri. Kiihotun siitä entistä enemmän. Miehen käsi siirtyy alemmas kunnes sujahtaa hameen helman alle ja hivelee häpyäni alushousujen läpi. Pettymyksekseni huomaan kotipysäkkini lähestyvään, lupaavasti alkanut leikki tulee loppumaan kesken. Lohdutan itseäni ajatuksella kotona odottavasta uskollisesta palvelijastani, sinkkunaisen must työkalusta, silikonidildosta johon olin juuri ostanut uudet patterit. Painan pysäytysnappia ja hetken kuluttua bussi alkaa jarruttamaan.

Jään bussista pois ja tunnen yllätyksekseni kosketuksen olkapäälläni. Bussi kiihdyttää pysäkiltä pois ja me jäämme seisomaan siihen bussikatoksen viereen. Ketään ei näy missään ja sanaakaan sanomatta mies johdattaa minut katoksen taakse. Hän ei anna minun kääntyä vaan painaa minun vatsani hellästi katosta vasten ja työntää kätensä taas hameen helman alle. Levitän jalkojani jotta hänellä olisi paremmat työskentelymahdollisuudet ja jään odottamaan malttamattomana kosketusta. Hän pujottaa sormen alushousuihini ja alkaa kiivaati hyväilemään klitoristani joka on kuuma ja kova kieleke. Voihkin himosta ja alan pyörittämään lanteitani miehen asiantuntevien hyväilyjen tahdissa. Välillä miehen käsi käy emättimen aukolla, hieroen sieltä kosteutta klitorikselleni. Olen valuvan märkä, kuulen miten litisen miehen otteissa. Mies pujottaa toisen käden mekon kaula-aukosta ja puristelee kovenevia nännejäni ja suutelee niskaani sekä korviani. Tunnen miten alan olla lähellä orgasmia ja tiedän miehenkin tuntevan sen. Juuri kun alan tulla hän työntää kaksi sormeaan suoraan sisälleni painaen ne g-pisteeseeni ja saa minut purkautumaan entistä rajummin, sykkimään tiukkana miehen sormia vasten.

Kun orgasmin jälkimainingit alkavat laantumaan kuulen miten mies avaa housujansa. Hän rapistelee jotain ja työntyy sitten syvälle sisääni yhdellä rajulla työnnöllä. Se ei ole vähän mitä sisääni työntyy vaan täyttää minut ääriään myöten, venyttäen rakkauden lihaksia nautinnollisesti. Paksu kärki hieroo etuseinämää aiheuttaen väristyksiä osuessaan g-pisteeseen. Tunnen ettei minua ole koskaan ennen pantu näin rajusti, ja uikutan hiljaa. Mies pumppaa sisään ja ulos ensin hitaasti, sitten nopeammin ja nopeammin. Tulen melko pikaisesti uudelleen, koko vartoloni täriseen ja puristun tiukasti miestä vasten. Hän ei hidasta vauhtiaan yhtään vaan jatkaa sisään työntymistään samaan rajuun tahtiin uudelleen ja uudelleen, orgasmistani välittämättä. Orgasmini jatkuu ja jatkuu miehen käsittelyssä, tuntuu että juuri kun edellinen loppuu niin uusi alkaa jo vyörymään ylitseni.

Lopulta kun olen jo melkein tajuton aina uusiutuvista toinen toistaan voimakkaammista orgasmeista tunnen miten mies paksunee sisässäni. Hän yrittää hieman hidastaa tahtiaan mutta se on jo liian myöhäistä. Tukahtunut voihkaisu ja hän työntyy syvälle sisääni. Tunnen miten rakkauden sauva paisuu äärimmilleen ja alkaa voimakkaasti sykkimään. Tulen vielä kerran itsekin, voimakkaammin kuin aiemmin niin että hetken aikaa korvissani soi vain sydämen hurjat lyönnit ja näen tähtiä. Hetken aikaa pysymme vielä paikoillamme, viimeisistä sykähdyksistä nauttien kunnes mies vetäytyy ulos. Hän suutelee niskaani ja vetää housut takaisin ylös. ”Meilaillaan” hän sanoo ja poistuu paikalta. Vilkaisen hänen peräänsä, näen vain komean sivuprofiilin ja tunnistan miehen. Hänet olen nähnyt monta kertaa aiemmin, kesätyöpaikkani ruokalassa ja tiedän että hänen lupauksensa tulee toistumaan. Mennessään hän pudottaa käytetyn kortsun bussipysäkin roskikseen ja lähtee vihellellen tietä pitkin. Minä nostan alushousuni ja lähden toiseen suuntaan. Onnellisena ja tyydytettynä.

5

13212

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ihanaa

      hei toi oli mahtava novelli olisko mahdotonta saada jatko osa...

      • zuppizappi

        uuhh jatkoa pliiiiiiz...'
        mä sain orkut :)


    • KOPIOITU JUTTU!!!

      Reginassa oli tämä juttu, joten jos todella oot itse kirjottanu sen jutun Reginaan, niin onneks olokoon :(! Ja jos et, niin HÄPEÄ!

    • Anonyymi

      Tapasin entisen työkaverin etelä suomessa, tultiin vastakkain marketissa, molemmat oli yllättynyt, halatiin ja jäätiin keskustelemaan, kertoi että oli kaverin luona kylässä houkuttelin mun hotelliin kun oli vieressä. Istuttiin pöydässä sanoin mitä otetaan nauroi näin aikaisinko sanoin nyt on keskipäivä, mietittiin ja otettiin kossu kola maisteltiin molemmista oli hyvää, keskustelu meni puolisoihin sanoin minun vaimo ei enää rakastele, sanoi voi harmi sitten sanoi mun mies tekee vain omia harrastuksia.
      puhuttiin muita asioita ja naurettiin kakelle mitä ennen sattui.
      Sanoin olin aka innostunut silloin kun tanssittiin iahstuin sinuun ja sinun rinnat niitä ihailin katsoin niihin sanoin oikase selkää katsoi ympärilleen ja oikaisi vähäksi aikaa, sanoin melkein kuiskaten tunsin olit innokkalla päällä. Olisin muuten halunnut panna sinut pöydälle ja imeä tissejä punasteli sinä olet vieläkin aika suora puheissa. Kysyin onko liian raakaa lopetan, ei en minä sitä tarkoittanut hymyilin katsoi ja hymyili mitä naurat sanoin sun rinnat haluaa vieläkin katsoi alas sanoinanna olla istui niin että näin kovat nännit, juotiin kolme kossua sanoin uskallatko lähteä ylös hymyili uskallan.
      Mentii huoneeseen siellä oli aluvaatteita sängyllä nosteli pikku housuja kysyi nukutko alasti sanoin nukun katsottiin toisia istuin viereen kuiskasin saanko ja koskin rintoihin katsoi minua sitten vaan rintoihin hyväilin vähän aikaa ja työnsin käden puseron alle, saanko muiston suutelen näitä nostin puseron sievästi ja avasin liivit, katsoi ja sanoi ne on jo vähän väsyneet hyvälin ja maistoin Marja-Liisa huokasi siitä on pitkä aika maistelin ja kaadoin sängylle Marja-Liisa sanoi eihän muuta tuntuu hyvältä olisitpa silloin ja puristi päätäni, hyväilin housun päältä sievästi katsoin silmiin täällä tuntuu kivasti huulet huokasi vain sievästi sanoin ohuet housut ei peitä tunnnen huulet ja tästä että haluaisin suudella sitä imin nännejä Marja-Liisa nosti pääätäni ja suuteli kuiskas en ennen ole suudellut vierasta suudeltiin pitkään hyväilin housujen päältä liuutin sievästi käden housujen sisään, Marja sanoi voidaanko silloin laskin housut pois ja suutelin paljasta lihasta polven yläpuolelta Marja sanoi älä ylemää vedin housut pois, Marja huokaili jo kunnolla suutelin pulleaa pillun poskea molemmim puolin kun nuolasin levitti haarat kuiskas et tiedä kuinka olen haaveillut tuuuoosta ja vapisi nuolin ja koskin sormilla pillu oli ihan märkä huokaili halusin heti pöydässä kun kehuit rintoja puristi jaloilla vähn sanoi en kestä jatkoin kunnes huusi ja tuli, pyyhin lakanaan kasvot nauroi kyllä työt haistaa aamulla kun petaavat, Nousin ja laskin housut Marja-Leena katsoi kalua työnnyin päälle kuiskasin nain tytöt heti kun tulevat levitin haarat työnnyin sisään Marja-l sanoi odota tunsin kuinka lihakset supistelivat kuiskas ota kuin niitä tyttöjä panin vähä aikaa sanoin tytöt levittää kunnolla Marja-L kuiskas näinkö ja antautui huusi kun panin syvälle sanoin haluan hulluna ja panin kuiski niin minäkin rakastelttin jonkin aikaa kietoi äkkiä jalat ja vapisi työnsin kovaa ja laukesin ruiskausten tahdissa huusi oii oii oii käännyin viereen Marja-Liisa huokasi ja nauroi haluan lisää, noustiin ja otettiin kossua limukalla, istuttiin alasti Marja-Liisa sanoi en häpeä ollenkaan mitä tehtii ja itseäni kun imaisin rinnasta kääntyi ja sanoi saat imeä puristi haarojen välissä minun jalkaa sanoi nauraen pillussa tuntuu kun imet, sanoin haluan takaa Marja huokaili kun imin rintoja ja hieroin pillua en muista miloin olisin niin tehnyt käänsin Marjan sanoin nouse kuiskas en ilkeä nousta vedin lantiosta ja työnnyin sisään sanoin muistel jos töissä olisin pannut varastossa olisin pitänyt näin ja puristin lantiosta pannut vaikka väkisin Marja-Liisa vaikeroi ja levitti kädet sinähän panet väkisin pillu valui kunnolla sanoin lopetan kun polvet kastuu Marja-Liisa valitti ja pillu lotisi kuiskasin olet kotiäiti ja annat pillua huusi vain annan annan tunsin että kohta tulee Marja huusi aij aijai vapisten laskeutu.
      Käytiin pesulla sanoi pitääköhän lähteä kysyn etkö voi mitenkään jäädä.
      makoiltiin sängyllä soitti miehelleen haittako jos tulen huommenna näytti että puhelu kestää aloin nuolla pillun huulia yritti työntää pois mutta lopetti avasi haarat, kuulin kun mies sanoi onko sulla joku vieras siellä sanoi ei olen yksin ja alasti mitä muut haluat tietää, kosketko itseesi Marja sanoi jos haluat mihin kosken sanoi pilluun Marja huokali mitä minä sinne panen ei ole kuin olut pullo, miten sinä niin kiihkeä olet mieskertoi katsoin pornoa, siis mitä katsoin pornoa.
      Marja sanoi saat pillua kun tulen, Marja jo vapisi imemisestä kuiskas puhelimeen nyt on pullo pillussa se ei mene enempää kuulin kun sanoi työnnä kyllä se menee nousin ja työnsin kalun sisään marja levi haarat ja sitoi jaloilla huusi puhelimeen se on kuin hevonen luoja kun on iso, ukko runkaatko sinä kuului huokailuja Marja kiljui multa tulee kohta pissa, ei ei ja alko vapisemaan huusi pullosta tulee kaljaa sisään

      • Anonyymi

        Laukesin uudelleen. Sen mies sanoi kun tulet saat olutta sinne, Marja kysyi nuoletko sen pois sanoi varmasti nuolen, no hei rakas.

        Marja oli ihmeissään se nuhjake tekee tätä kun en ole paikalla. Nauroi miten se pullo sopii jos se tyrkkää sinne, nauroin kokeillaan. Käytiin alhaalla syömässä, Siellä Marja sanoi olen kuin tyrkyllä ei liivejä ei housuja nutta ihanaa on. Hississä katsoi pelistä hitto onko nännit noin näkyvillä nostelin takaa on ja tiskillä poika näkee kamerasta.
        Huoneessa otin pullon kaljaa Marja sanoi ei helvetissä meinaatko nauroin meinaan. Sain pullon tyhjäksi laitoin lämmitä vettä siihen kokeilin on lämmin meni sängylle Marja työnsi minut seljälleen ja otti kalun suuhun laski pillun naaman lähelle kosketin pullolla liikutin kaulaa myöten ja vähän pitemmälle joka kerralla kun pullo meni työnnin sisään Marja ulisi ei herranjestas nuolin hyvää kohtaa Marja kiljui ja puristi kalusta pidin olut pulloa käsissä se oli puolillaan pyritin sitä sormi pullossa vedin pullon pillusta ja vaihdoin, toiseen kun se kuohu sisään Marja huusi oikesti ja vapisi otin pyyhkeen alle puri vahingossa kalua huusin älä pure Marja vapisi pitkään olutta valui nuolin ja join sitä Marja ei jaksanut enää mitään makasi ja huokaili kääntyi sitten sanoi elämäni orgasmi tuntui että pyörryn kun kylkää tuli ja paljon hitto sinä osaat ja vapisi vieläkin, sanoin levätään katsoi kalua kohta sain niin hellän suuhoidon että kaikki tuli mitä oli.
        Aamulla kun nousi ja käveli suihkuun sanoi ei enää yhtään pulloa ja nauroi sanin kävelet kuin kyrpää saanut halasi olen saanutkin kymmenen vuoden edestä kun kävetiin sänkyyn tuli lusikka asentoon sanoi tässä on hyvä, mielessä oli sen kävely kalu kasvoi huokasi tiedätkö haluan taas työnnyin hiljaa sisään suukotin niskaa ja hyväilin rintoja, kun tavataan joskus haluan hyväillä näitä ja tätä työnnin syvään hyväilin sievästi karvoja Marja kuiskas pillu on arka mutta haluaa lisää hyväilin Marja alkoi vapisemaan kuiskas jatka rakasteltiin lisää Marja kuiskas misi annan miksi, tunsin että tulee uudestaan laukesin vapisten.
        Pesun jälkeen mentiin aamupalalle nauratti kun Marja käveli kuiskasin kävelet kuin kalu sisässä nauroi siltä tuntuukin.

        Sain Marja-Liisalta monta viestiä myöhemmin, sanoi vaikka jäisi tähän en unohda, mieheni on oppinut monta uutta asiaa, toivottavasti tavataan teit minusta halukkaan.


    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1867
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1709
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      17
      1563
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1266
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1214
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1212
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1176
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1151
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      9
      1150
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      9
      1140
    Aihe