Paljonko leikkaus maksaa?

tarvii leikkaajan

Paljonkos maksaa jos ammattilaisella leikkuuttaa hirvet kg/hinta?Kiitoksia tiedoista!

15

2279

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Maksaa

      Meilläpäin anpuja hoitaa metässä puukkotyöt,ennenkuin muut ehtii paikalle.Sitten lihat reppuun,ja kenen vuoro on saada osuutensa ,paloittelee loppuun kotona.Heikosti on asiat jos SUOMALAINEN MIES ei saa lihoja eikä polttopuita metästä...pullamösssöt.

      • Ensmäisen

        Hirven toisellakymmenellä ollessani,enollut ikinä nähnykkään teurastamista.Niinvain revin elukan palasiksi.Kantoapua sain sitten kotoa,ku oli 3kilometria tielle matkaa,Ja oli toukokuu.


      • lihanleikkaaja
        Ensmäisen kirjoitti:

        Hirven toisellakymmenellä ollessani,enollut ikinä nähnykkään teurastamista.Niinvain revin elukan palasiksi.Kantoapua sain sitten kotoa,ku oli 3kilometria tielle matkaa,Ja oli toukokuu.

        Te 2 ette tiedä yhtään mitään lihanleikkuusta.Valistan teitä idiootteja-hirvestä "löytyy" mm.pihvilihaa,paistia,sisä/ulkofilettä,pataruokiin soveltuvaa lihaa,keittoon..Olkoon.

        Te paksukallot "leikkaatte"hirveä kirveellä,hah hah-onhan tuo satoja kertoja nähty!..Sitten keitetään paistia hah hah!

        Ottaisitte oppia avaajasta,hän jättää työn suosiolla ammattilaiselle:paljon viisaampi kuin te 2 pöljää..


      • meidän seurassa
        lihanleikkaaja kirjoitti:

        Te 2 ette tiedä yhtään mitään lihanleikkuusta.Valistan teitä idiootteja-hirvestä "löytyy" mm.pihvilihaa,paistia,sisä/ulkofilettä,pataruokiin soveltuvaa lihaa,keittoon..Olkoon.

        Te paksukallot "leikkaatte"hirveä kirveellä,hah hah-onhan tuo satoja kertoja nähty!..Sitten keitetään paistia hah hah!

        Ottaisitte oppia avaajasta,hän jättää työn suosiolla ammattilaiselle:paljon viisaampi kuin te 2 pöljää..

        on otettu ammattilainen lihamestari yhdella lihaosuudella porukkaan, vaikkei ole itse metsästäjä. Viiden vuoden kokemuksella kaikki ovat olleet tyytyväisiä, eikä turhia "paskapaloja" ole tullut kellekään.


      • Viimeisellä
        meidän seurassa kirjoitti:

        on otettu ammattilainen lihamestari yhdella lihaosuudella porukkaan, vaikkei ole itse metsästäjä. Viiden vuoden kokemuksella kaikki ovat olleet tyytyväisiä, eikä turhia "paskapaloja" ole tullut kellekään.

        On sormet vuoroin perseessä tai suussa


      • nyt oli
        Viimeisellä kirjoitti:

        On sormet vuoroin perseessä tai suussa

        vanhavitsi, oksennusta haluavalta kaupunkilaisviherpiipparien kotiinpaluureissulta. Älä vaan sekoita päätäsi ylipitkien sanojen lukemisessa.


      • proffis leikkaaja
        Ensmäisen kirjoitti:

        Hirven toisellakymmenellä ollessani,enollut ikinä nähnykkään teurastamista.Niinvain revin elukan palasiksi.Kantoapua sain sitten kotoa,ku oli 3kilometria tielle matkaa,Ja oli toukokuu.

        jaha-kirveellä siis paloittelit?Oletpas kova mies.Oliko oma kirves vai lainasitko naapurilta?


      • Ensmäisen
        proffis leikkaaja kirjoitti:

        jaha-kirveellä siis paloittelit?Oletpas kova mies.Oliko oma kirves vai lainasitko naapurilta?

        Ni kirrveellä hutkin palasiksi.Oli kotimökissä sen verran monta syöjää ,että kattila ol kymmenen litran.


      • kirveellä pölkyn nokassa
        Ensmäisen kirjoitti:

        Ni kirrveellä hutkin palasiksi.Oli kotimökissä sen verran monta syöjää ,että kattila ol kymmenen litran.

        jäätyneitä peuran ruppeja, niin lihan keltut vaan lenteli. Se oli silloin seiskytluvun taitteessa, kun ensimmäiset peuraluvat tuli. Siitä on menny aikaa ja onneksi on opittu lihan leikkuutakin. Veitsellä menee lahtivajassa, sen jälkeen vakuumipakkaukseen. Ajat ja tavat on aikaa myöten tosiaan muuttuneet ja nykyään syödäänkin laatulihaa. Joskus -80 luvun alussa meillä oli porukassa ammattileikkaaja joka opetti meitä muutaman vuoden, että tuo leikkaaminen käy jo melkein kaikilta. Kyllä se on viisauden alku jos haluaa oppia leikkaamisen, tai jos ei itsellä aikaa, maksaa ammattimies kehiin.


      • Miehet tai pojat
        kirveellä pölkyn nokassa kirjoitti:

        jäätyneitä peuran ruppeja, niin lihan keltut vaan lenteli. Se oli silloin seiskytluvun taitteessa, kun ensimmäiset peuraluvat tuli. Siitä on menny aikaa ja onneksi on opittu lihan leikkuutakin. Veitsellä menee lahtivajassa, sen jälkeen vakuumipakkaukseen. Ajat ja tavat on aikaa myöten tosiaan muuttuneet ja nykyään syödäänkin laatulihaa. Joskus -80 luvun alussa meillä oli porukassa ammattileikkaaja joka opetti meitä muutaman vuoden, että tuo leikkaaminen käy jo melkein kaikilta. Kyllä se on viisauden alku jos haluaa oppia leikkaamisen, tai jos ei itsellä aikaa, maksaa ammattimies kehiin.

        Joilla itsetunto ei ole kohillaan.Eikö saatana sitä voi mitään itse opetella,aina pitää kyliltä kysellä.


      • itseopiskelua
        Miehet tai pojat kirjoitti:

        Joilla itsetunto ei ole kohillaan.Eikö saatana sitä voi mitään itse opetella,aina pitää kyliltä kysellä.

        Turhaa kysellä, jos voi kantapään kautta oppia. Sellanen oppi kun lopulta menee perille, ei helposti unohdu. Varsinkin lihan leikkaaminen on niin helppoa, että tuskin kannattaa keneltäkään kysyä. Tosimiehet vetelee hirvet palasiksi vaikka moralla yön pimeydessä, synkässä korvessa. Vähän nahkaa auki ja fileet rinkkaan, vaimitäne nytoli.


      • prof.leikkaaja
        itseopiskelua kirjoitti:

        Turhaa kysellä, jos voi kantapään kautta oppia. Sellanen oppi kun lopulta menee perille, ei helposti unohdu. Varsinkin lihan leikkaaminen on niin helppoa, että tuskin kannattaa keneltäkään kysyä. Tosimiehet vetelee hirvet palasiksi vaikka moralla yön pimeydessä, synkässä korvessa. Vähän nahkaa auki ja fileet rinkkaan, vaimitäne nytoli.

        Oppisopimuksella menee vain pari vuotta kun nautaelukoita opiskelee leikkaamaan..Eri leikkaustapoja/yhdistelmiä on satoja ja kun annetaan lista mitä asiakas haluaa niin..

        Tällä palstalla tuntuu "itseopiskelleita" huippuammattilaisia vain olevan?!

        Atrialla Nurmossa saatte 20-25e urakassa kun olette noin ammattilaisia!Tosin siellä porsasta leikataan ainoastaan mutta onhan se toki helpompi-kun se on niin paljon hirvielukkaa pienempikin..Suosittelen että menette sinne töitä kysymään,katotaan kuinka pitkään pysytte linjalla.

        Tietysti niin pitkään kuin haluatte,olettehan itseopiskelleita liha alan ammattilaisia!Helppoa rahaa,menkää jo!!


      • Ne siatkin
        prof.leikkaaja kirjoitti:

        Oppisopimuksella menee vain pari vuotta kun nautaelukoita opiskelee leikkaamaan..Eri leikkaustapoja/yhdistelmiä on satoja ja kun annetaan lista mitä asiakas haluaa niin..

        Tällä palstalla tuntuu "itseopiskelleita" huippuammattilaisia vain olevan?!

        Atrialla Nurmossa saatte 20-25e urakassa kun olette noin ammattilaisia!Tosin siellä porsasta leikataan ainoastaan mutta onhan se toki helpompi-kun se on niin paljon hirvielukkaa pienempikin..Suosittelen että menette sinne töitä kysymään,katotaan kuinka pitkään pysytte linjalla.

        Tietysti niin pitkään kuin haluatte,olettehan itseopiskelleita liha alan ammattilaisia!Helppoa rahaa,menkää jo!!

        Menee seassa,kuka niitä pimeässä erottaa.Ku minä ensmäisen sian kajautin kasikakkosella,siinä isäukolla silmät täytty liikutuksen kyynelistä, ja sementtipölystä.


      • Ihmettelijä vaan
        Ne siatkin kirjoitti:

        Menee seassa,kuka niitä pimeässä erottaa.Ku minä ensmäisen sian kajautin kasikakkosella,siinä isäukolla silmät täytty liikutuksen kyynelistä, ja sementtipölystä.

        Tämä saatanamies toisen polven sotaveteraani.Onnoi jutut senverta karkeita.


      • kolmanteenkin polveen
        Ihmettelijä vaan kirjoitti:

        Tämä saatanamies toisen polven sotaveteraani.Onnoi jutut senverta karkeita.

        Oli poijalle irvineet oulussa kavulla kengistä.Oli poika antanut nokkiin niitä.Hyvät Sieviläiset saappaat,ja minun ostamat saatana.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Olen päivä päivältä vain varmempi siitä että rakastan sinua

      Onhan se tällä tuntemisen asteella jokseenkin outoa, mutta olen outo ja tunne on tunne. 😊
      Ikävä
      92
      1423
    2. Verovähennysten poisto syö veronkevennykset pieni- ja keskituloisilta

      Kokoomuslaiset ja perussuomalaiset kansanedustajat jakavat kilvan postauksia, jossa kerrotaan miten kaikkien työssäkäyvi
      Maailman menoa
      184
      1390
    3. 76
      1165
    4. Oletko koskaan suuttunut jostain kaivatullesi?

      Mitä hän teki tai mitä tapahtui, mistä suutuit?
      Ikävä
      90
      1115
    5. Tekis mieli tulla rakastelemaan sua nyt heti

      Heti eikä kolmastoista päivä.
      Ikävä
      81
      975
    6. j miehelle

      Mitä meille oikein tapahtui?
      Ikävä
      82
      971
    7. Me emme...

      Näe, emmekä kuule toisiamme. Ajattelen silti sinua joka päivä💔
      Ikävä
      39
      942
    8. Kelloniemeltä harvinaisen lapsellista käytöstä valtuustossa

      Olipa harvinaisen ala-arvoinen esitys kelloniemeltä valtuustossa. Alkoi Nivalaa oikein matkimalla matkimaan siteeratessa
      Kemijärvi
      66
      885
    9. Satonen Kelaan, on paras mies ?

      Kukaan ei ole tehnyt enemmän Kelalle asiakkaita kuin Satonen kokoomuksineen, näin ollen täyttänee paikan edellytykset v
      Kansallinen Kokoomus
      68
      866
    10. Korjaamo Kiesifix

      Hei. Kävin viime viikolla tuolla korjaamolla, siistiä oli mutta yksi asia jäi mieleen!Joitakin jätkiä istui ja katseli/
      Oulainen
      5
      841
    Aihe