Paljonko leikkaus maksaa?

tarvii leikkaajan

Paljonkos maksaa jos ammattilaisella leikkuuttaa hirvet kg/hinta?Kiitoksia tiedoista!

15

2328

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Maksaa

      Meilläpäin anpuja hoitaa metässä puukkotyöt,ennenkuin muut ehtii paikalle.Sitten lihat reppuun,ja kenen vuoro on saada osuutensa ,paloittelee loppuun kotona.Heikosti on asiat jos SUOMALAINEN MIES ei saa lihoja eikä polttopuita metästä...pullamösssöt.

      • Ensmäisen

        Hirven toisellakymmenellä ollessani,enollut ikinä nähnykkään teurastamista.Niinvain revin elukan palasiksi.Kantoapua sain sitten kotoa,ku oli 3kilometria tielle matkaa,Ja oli toukokuu.


      • lihanleikkaaja
        Ensmäisen kirjoitti:

        Hirven toisellakymmenellä ollessani,enollut ikinä nähnykkään teurastamista.Niinvain revin elukan palasiksi.Kantoapua sain sitten kotoa,ku oli 3kilometria tielle matkaa,Ja oli toukokuu.

        Te 2 ette tiedä yhtään mitään lihanleikkuusta.Valistan teitä idiootteja-hirvestä "löytyy" mm.pihvilihaa,paistia,sisä/ulkofilettä,pataruokiin soveltuvaa lihaa,keittoon..Olkoon.

        Te paksukallot "leikkaatte"hirveä kirveellä,hah hah-onhan tuo satoja kertoja nähty!..Sitten keitetään paistia hah hah!

        Ottaisitte oppia avaajasta,hän jättää työn suosiolla ammattilaiselle:paljon viisaampi kuin te 2 pöljää..


      • meidän seurassa
        lihanleikkaaja kirjoitti:

        Te 2 ette tiedä yhtään mitään lihanleikkuusta.Valistan teitä idiootteja-hirvestä "löytyy" mm.pihvilihaa,paistia,sisä/ulkofilettä,pataruokiin soveltuvaa lihaa,keittoon..Olkoon.

        Te paksukallot "leikkaatte"hirveä kirveellä,hah hah-onhan tuo satoja kertoja nähty!..Sitten keitetään paistia hah hah!

        Ottaisitte oppia avaajasta,hän jättää työn suosiolla ammattilaiselle:paljon viisaampi kuin te 2 pöljää..

        on otettu ammattilainen lihamestari yhdella lihaosuudella porukkaan, vaikkei ole itse metsästäjä. Viiden vuoden kokemuksella kaikki ovat olleet tyytyväisiä, eikä turhia "paskapaloja" ole tullut kellekään.


      • Viimeisellä
        meidän seurassa kirjoitti:

        on otettu ammattilainen lihamestari yhdella lihaosuudella porukkaan, vaikkei ole itse metsästäjä. Viiden vuoden kokemuksella kaikki ovat olleet tyytyväisiä, eikä turhia "paskapaloja" ole tullut kellekään.

        On sormet vuoroin perseessä tai suussa


      • nyt oli
        Viimeisellä kirjoitti:

        On sormet vuoroin perseessä tai suussa

        vanhavitsi, oksennusta haluavalta kaupunkilaisviherpiipparien kotiinpaluureissulta. Älä vaan sekoita päätäsi ylipitkien sanojen lukemisessa.


      • proffis leikkaaja
        Ensmäisen kirjoitti:

        Hirven toisellakymmenellä ollessani,enollut ikinä nähnykkään teurastamista.Niinvain revin elukan palasiksi.Kantoapua sain sitten kotoa,ku oli 3kilometria tielle matkaa,Ja oli toukokuu.

        jaha-kirveellä siis paloittelit?Oletpas kova mies.Oliko oma kirves vai lainasitko naapurilta?


      • Ensmäisen
        proffis leikkaaja kirjoitti:

        jaha-kirveellä siis paloittelit?Oletpas kova mies.Oliko oma kirves vai lainasitko naapurilta?

        Ni kirrveellä hutkin palasiksi.Oli kotimökissä sen verran monta syöjää ,että kattila ol kymmenen litran.


      • kirveellä pölkyn nokassa
        Ensmäisen kirjoitti:

        Ni kirrveellä hutkin palasiksi.Oli kotimökissä sen verran monta syöjää ,että kattila ol kymmenen litran.

        jäätyneitä peuran ruppeja, niin lihan keltut vaan lenteli. Se oli silloin seiskytluvun taitteessa, kun ensimmäiset peuraluvat tuli. Siitä on menny aikaa ja onneksi on opittu lihan leikkuutakin. Veitsellä menee lahtivajassa, sen jälkeen vakuumipakkaukseen. Ajat ja tavat on aikaa myöten tosiaan muuttuneet ja nykyään syödäänkin laatulihaa. Joskus -80 luvun alussa meillä oli porukassa ammattileikkaaja joka opetti meitä muutaman vuoden, että tuo leikkaaminen käy jo melkein kaikilta. Kyllä se on viisauden alku jos haluaa oppia leikkaamisen, tai jos ei itsellä aikaa, maksaa ammattimies kehiin.


      • Miehet tai pojat
        kirveellä pölkyn nokassa kirjoitti:

        jäätyneitä peuran ruppeja, niin lihan keltut vaan lenteli. Se oli silloin seiskytluvun taitteessa, kun ensimmäiset peuraluvat tuli. Siitä on menny aikaa ja onneksi on opittu lihan leikkuutakin. Veitsellä menee lahtivajassa, sen jälkeen vakuumipakkaukseen. Ajat ja tavat on aikaa myöten tosiaan muuttuneet ja nykyään syödäänkin laatulihaa. Joskus -80 luvun alussa meillä oli porukassa ammattileikkaaja joka opetti meitä muutaman vuoden, että tuo leikkaaminen käy jo melkein kaikilta. Kyllä se on viisauden alku jos haluaa oppia leikkaamisen, tai jos ei itsellä aikaa, maksaa ammattimies kehiin.

        Joilla itsetunto ei ole kohillaan.Eikö saatana sitä voi mitään itse opetella,aina pitää kyliltä kysellä.


      • itseopiskelua
        Miehet tai pojat kirjoitti:

        Joilla itsetunto ei ole kohillaan.Eikö saatana sitä voi mitään itse opetella,aina pitää kyliltä kysellä.

        Turhaa kysellä, jos voi kantapään kautta oppia. Sellanen oppi kun lopulta menee perille, ei helposti unohdu. Varsinkin lihan leikkaaminen on niin helppoa, että tuskin kannattaa keneltäkään kysyä. Tosimiehet vetelee hirvet palasiksi vaikka moralla yön pimeydessä, synkässä korvessa. Vähän nahkaa auki ja fileet rinkkaan, vaimitäne nytoli.


      • prof.leikkaaja
        itseopiskelua kirjoitti:

        Turhaa kysellä, jos voi kantapään kautta oppia. Sellanen oppi kun lopulta menee perille, ei helposti unohdu. Varsinkin lihan leikkaaminen on niin helppoa, että tuskin kannattaa keneltäkään kysyä. Tosimiehet vetelee hirvet palasiksi vaikka moralla yön pimeydessä, synkässä korvessa. Vähän nahkaa auki ja fileet rinkkaan, vaimitäne nytoli.

        Oppisopimuksella menee vain pari vuotta kun nautaelukoita opiskelee leikkaamaan..Eri leikkaustapoja/yhdistelmiä on satoja ja kun annetaan lista mitä asiakas haluaa niin..

        Tällä palstalla tuntuu "itseopiskelleita" huippuammattilaisia vain olevan?!

        Atrialla Nurmossa saatte 20-25e urakassa kun olette noin ammattilaisia!Tosin siellä porsasta leikataan ainoastaan mutta onhan se toki helpompi-kun se on niin paljon hirvielukkaa pienempikin..Suosittelen että menette sinne töitä kysymään,katotaan kuinka pitkään pysytte linjalla.

        Tietysti niin pitkään kuin haluatte,olettehan itseopiskelleita liha alan ammattilaisia!Helppoa rahaa,menkää jo!!


      • Ne siatkin
        prof.leikkaaja kirjoitti:

        Oppisopimuksella menee vain pari vuotta kun nautaelukoita opiskelee leikkaamaan..Eri leikkaustapoja/yhdistelmiä on satoja ja kun annetaan lista mitä asiakas haluaa niin..

        Tällä palstalla tuntuu "itseopiskelleita" huippuammattilaisia vain olevan?!

        Atrialla Nurmossa saatte 20-25e urakassa kun olette noin ammattilaisia!Tosin siellä porsasta leikataan ainoastaan mutta onhan se toki helpompi-kun se on niin paljon hirvielukkaa pienempikin..Suosittelen että menette sinne töitä kysymään,katotaan kuinka pitkään pysytte linjalla.

        Tietysti niin pitkään kuin haluatte,olettehan itseopiskelleita liha alan ammattilaisia!Helppoa rahaa,menkää jo!!

        Menee seassa,kuka niitä pimeässä erottaa.Ku minä ensmäisen sian kajautin kasikakkosella,siinä isäukolla silmät täytty liikutuksen kyynelistä, ja sementtipölystä.


      • Ihmettelijä vaan
        Ne siatkin kirjoitti:

        Menee seassa,kuka niitä pimeässä erottaa.Ku minä ensmäisen sian kajautin kasikakkosella,siinä isäukolla silmät täytty liikutuksen kyynelistä, ja sementtipölystä.

        Tämä saatanamies toisen polven sotaveteraani.Onnoi jutut senverta karkeita.


      • kolmanteenkin polveen
        Ihmettelijä vaan kirjoitti:

        Tämä saatanamies toisen polven sotaveteraani.Onnoi jutut senverta karkeita.

        Oli poijalle irvineet oulussa kavulla kengistä.Oli poika antanut nokkiin niitä.Hyvät Sieviläiset saappaat,ja minun ostamat saatana.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Martinan uusi poikakaveri

      Sielläpä se sitten on. Instastoorissa pienissä speedoissa retkottaa uusin kulta Martinan kanssa. Oikein sydämiä laitettu
      Kotimaiset julkkisjuorut
      206
      3250
    2. Suomessa helteet ylittää vasta +30 astetta.

      Etelä-Euroopassa on mitattu yli +40 asteen lämpötiloja. Lähi-Idässä +50 on ylitetty useasti Lämpöennätykset rikkoutuva
      Maailman menoa
      239
      1640
    3. Laita mulle viesti!!

      Laita viesti mesen (Facebook) kautta. Haluan keskustella mutta sinun ehdoilla en halua häiriköidä tms. Yhä välitän sinus
      Ikävä
      96
      1488
    4. Millaisessa tilanteessa olisit toiminut toisin

      Jos saisit yhden mahdollisuuden toimia toisin?
      Ikävä
      92
      1399
    5. Vanhemmalle naiselle

      alkuperäiseltä kirjoittajalta. On olemassa myös se toinen joka tarkoituksella käyttää samaa otsikkoa. Ihan sama kunhan e
      Ikävä
      46
      1344
    6. Fazer perustaa 400 miljoonan suklaatehtaan Lahteen

      No eipä ihme miksi ovat kolminkertaistaneen suklaalevyjensä hinnan. Nehän on alkaneet keräämään rahaa tehdasta varten.
      Maailman menoa
      160
      1276
    7. Ajattelen sinua tänäkin iltana

      Olet huippuihana❤️ Ajattelen sinua jatkuvasti. Toivottavasti tapaamme pian. En malttaisi odottaa, mutta odotan kuitenkin
      Ikävä
      12
      1198
    8. Ökyrikkaat Fazerit saivat 20 MILJOONAA veronmaksajien varallisuutta!

      "Yle uutisoi viime viikolla, että Business Finland on myöntänyt Fazerille noin 20 miljoonaa euroa investointitukea. Faze
      Maailman menoa
      123
      1029
    9. Miehelle...

      Oliko kaikki mökötus sen arvoista? Ei mukavalta tuntunut, kun aloit hiljaisesti osoittaa mieltä ja kohtelit välinpitämät
      Ikävä
      89
      932
    10. Tuntuu liian hankalalta

      Lähettää sulle viesti. Tarvitsen apuasi ottaa koppi tilanteesta. Miehelle meni.
      Ikävä
      52
      855
    Aihe