Vaimo haluaa edelleen

toisen miehen varjossa

Olemme olleet viisi vuotta naimisissa ja olen pitkään aavistellut vaimon uskottomuutta. Olen koko aika epäillyt, että hän harrastaa seksiä lastensa isän kanssa. Olen epäillyt, että he käyttävät kaikki mahdollisuutensa hyväkseen. Lisäksi vaimoni on myyntiedustajana maailmalla joten hänellä ei ole mitään ongelmia poiketa välillä "kylässä" entisen miehensä kanssa.

Jälleen oli heidän lapsensa vanhempainilta. Pertti tuli hakemaan vaimoni ja he lähtivät koululle. Sattumalta kuitenkin huomasin, että Hanna otti mökin avaimen mukaansa. Tietysti heidän oli tarkoitus illan jälkeen karata mökille.

Päätin itsekkin käydä mökillä kun se ei kaukana ollutkaan ja samalla olisin saanut itselleni varmistuksen mitä oli tekeillä.

Ajoin mökille ja ajattelin että jään odottelemaan parin saapumista. Yllätyksekseni Pertin auto olikin jo siellä joten Hannan oli ilmeisesti tehnyt niin kovasti mieli vierasta kyrpää, ettei lapsen kouluasiat paljon kiinnostanut.

Kävelin ikkunan taakse ja kurkkasin ikkunasta. Hanna oli jo kaivanut Pertin kalun housuista ja imi kalua kaikin voimin. Pertin penis oli kieltämättä suurin mitä olen koskaan nähnyt. Laihan miehen kalu tietysti suhteessa näytti muutenkin suurelta. Eikä tuo meisseli ollut pelkästääm pitkä vaan todella suuri. Vaimo sai vaivoin vain sen pään suuhunsa.

Pian Pertti halusi upottaa kalunsa Hannan kiipaiseen vittuun. Pertti tuli Hannan päälle ja nosti tämän jalat olkapäilleen. Hitaasti Pertti liu'utti kalun Hannaan. Ulos asti kuului kuinka Hanna nautti joka sentistä. Aluksi Pertti veti lyhyitä ja rauhallisia työntöjä kiihdyttäen ja pidentäen niitä jatkuvasti. Pertistä minulle on jäänyt laiha kukkakeppimäinen kuvitelma, mutta vaikka hän on laiha niin kaikki mitä hänessä on pelkkää lihasta. Pitkään jatkettuaan Hanna on aivat räjähtämäsillään huutaen tuskasta. Lopulta Pertti työntyy koko vartensa pituudelta Hannaan ja antaa koko lastinsa syöksyä tuon sykkivän vitun uumeniin. Lopulta Hanna siistii vielä Pertin työkalun.

Tässä vaiheessa päätän häippästä kotiin. Seuraavana viikonloppuna päätän kysellä hieman Pertistä. Hanna ei mitenkään kaunistele vaan kertoo aina haaveilemansa tämän aseistuksesta ja kertoo että heidän yhteistä seksi elämää hän ei tule koskaan unohtamaan. En siihen tietysti viitsi mainita, että tuskin se unohtuu jos se jatkuu edelleen. Eron syyksi hän vielä kartoi, että arkiasiat ei heiltä koskaan ole sujunut niin kuin pitäisi.

1

15879

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • että tietenkin

      Hannaa pitää aina panna:) Koeta muistaa se, kun Perttikin muistaa!
      -Mutta, jos kerrot noin yksityiskohtaisesti asiasta, ja kerrot oikeastaan ihaillen Pertin kyrvän komeidesta ja suuruudesta, taisit/taidat nauttia aisankannattajan roolista. Ja jos näin nautit, voisit pyytää Hannaa kertomaan todella tarkkaan menneitä tai nykyisiä sekstaushetkiä, ja samalla pyydät vaimoasi imemään ja runkkaamaan pippeliäsi/kaluasi/kyrpääsi (koosta riippuen) yhä vain lujempaa (pitäen toki välillä kiusaavia taukoja, jolloin vaimosi kysyy, pidätkö todella näistä tarinoista, ym...) mitä lähemmäksi orgasmia huoravaimosi kertomus etenee! Improvisoikaa tätä sekstaustapaa!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      87
      3654
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      577
      3425
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      42
      3279
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      50
      2141
    5. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      13
      2061
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      316
      1918
    7. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      120
      1895
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      152
      1599
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      26
      1341
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1322
    Aihe