U R U M I

Niin, onko jollakin teistä kokemuksia urumin nettikaupasta? Hyviä tai huonoja. Minä kun en voi kulke noissa miiteissa ja haluausin toivoa sieltä tuotteita.
Ilmianna
Jaa

12 Vastaustakannattaa lähettää palautetta ja toivoa mitä on mielessä.
Ilmianna
Jaa
Urumi ryöstää hinnoilla!!!! Kaikki hinnat ovat siellä monta euroa korkeemmat kuin muualla, ja tähän tulee vielä erikseen postikulut joka tuotteelle, vaikka tilaisi kerralla monta tuotetta... Varmaan ainoa kauppa koko maailmassa missä saa maksaa yhdestä tarrasta yli 10 euroa tai tyhjästä kuluneesta pahvilaatikosta monta kymppiä.....

En suosittele....
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
"Varmaan ainoa kauppa koko maailmassa missä saa maksaa yhdestä tarrasta yli 10 euroa tai tyhjästä kuluneesta pahvilaatikosta monta kymppiä..... "

Ettet tarkoittaisi KERÄILYTUOTTEITA?

Ne ovat vuosikymmeniä vanhoja, harvat säilyneitä enää nykyään. Kyllähän niistä keräilijät maksaa, jos ei lompakko kestä niin sitten jättää ostamatta. Niin yksinkertaista.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
No.. en nyt sanoisi että RYÖSTÄÄ hinnoilla. Monet muut fanituotteita myyvät kaupat sisällyttävät valikoimaansa myös piraattituotteita jotka tietenkin ovat halpoja. Blippo on yksi surullisenkuuluisa esimerkki. Näin ollen Urumista tilattuaan voi kuitenkin olla varma tuotteidensa laadusta ja aitoudesta.
Postikulut ovatkin sitten toinen asia. Ne kirpaisevat todella pahasti varsinkin jos tilaa vain muutamia tuotteita.
Ja noista tarroista ja tyhjistä pahvilaatikoista; juurikin tuo ''tyhjä pahvilaatikko'' taisi olla joku harvinainen keräilyesine. Se selittänee korkean hinnan.
Ilmianna
Jaa
Itse olen tilannut muutaman kerran Urumista tuotteita ja olen tyytyväinen. Mitä postituskuluihin tulee, ne riippuu siitä, millä tavoin haluaa ne lähetettävän. Eli ottaako postiennakon, luottokortin vai pankin.

Ja tiedoksi nimimerkeille "Kumainu" ja "akatsuki114": Jos ei kelpaa, niin voi voi. Ehkä ei kannata tilata jatkossa, jos ei jostain syystä miellytä. Tai vain laittaa palautetta Urumille, jos kerran potuttaa noin paljon. Urumin sivun alareunasta löytyy "Palaute" ja yhteystiedot, joista voitte kirjoittaa palautetta annettujen yhteystietojen avulla. :)
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Ja oletteko mahdollisesti huomanneet, että aloittaja on kirjoittanut viestinsä 4 vuotta sitten? XD Itse huomasin vasta äsken. :'D
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Umm.. Luitko edes viestiäni? Pakko korjata, että nimenomaan puolustin urumia :p
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
yksi pehmo maksoi 20 euroa ja toisessa 7 euroa eli aika iso ero
Ilmianna
Jaa
Muutaman kerran olen Urumista tilannut, ajoissa ja ongelmitta tulleet, ja tavara on aitoa. Suosittelen!
Ilmianna
Jaa
Kerran olen Urumilta tilannut pokkarin ja pari muuta fanituotetta. Oikein hyvälaatuisia, asiakaspalvelu ystävällistä ja tilauksen toimituksessa kesti itselläni viitisen päivää. Tavarat eivät myöskään ole piraattikamaa, aitoja ovat. Suosittelen!
Ilmianna
Jaa
Itse suosittelen urumia lämmöllä, mutta ymmärrän myös niitä jotka eivät.
Olen olut urumin nettikaupan asiakkaana vuosia ja olen aina ollut tyytyväinen ostoksiini. Tuotteet ovat olleet hyvä kuntoisia ja laadukkaita. Tuotteet on toimitettu nopeasti ja ovat hyvin pakattuja. Joskus sieltä saakin mukana jotain pientä yllätystä.
(Eismerkiksi sain kerran chibiconin mainosjulisteen, pocky rasian JNE)
Eivät myy piraatti tuotteita ja ovat aitoja.
Kuten ylempänä sanottiinkin että asiakaspalvelu on hyvin ystävällistä.

Itse en oikeastaan tilaile paljoa muualta kuin urumista :3
Ilmianna
Jaa
Itse tilaan paljon urumista Ginga kamaa mutta haluan kysyä että kuinka monta viikkoa kestää kun jotkut ovat sanoneet että tilaukset tulevat nopeasti mutta olen jo odottanut aika monta viikkoa.. D:
Ilmianna
Jaa

Vastaa alkuperäiseen viestiin

U R U M I

Niin, onko jollakin teistä kokemuksia urumin nettikaupasta? Hyviä tai huonoja. Minä kun en voi kulke noissa miiteissa ja haluausin toivoa sieltä tuotteita.

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta