Secondlife

Testatkaapa tätä

Testatkaa peliä (oikeammin virtuaalimaailmaa) nimeltä Secondlife. Se on vähän kuin The Sims, mutta onlinena. Tosiasiassa se on paljon moniulotteisempi kuin The Sims, sillä voit olla siellä mitä vaan - vaikkapa dinosaurus, jos niin haluat.

Peliohjelman lataaminen on ilmaista ja löydät siltä paljon tavaraa, joka on ilmaista. Oikeaa rahaa tarvitset jos haluat ostaa pelirahaa. Mutta se ei ole välttämätöntä!! Pelistä löytyy keinoja joilla pystyt hankkimaan pelirahaa ilman oikean rahan käyttämistä. Itselläni on esimerkiksi säännölliset viikkotulot enkä ole kertaakaan oikeaa rahaa tuohon pistänyt - enkä laita.

Secondlife on virtuaalinen maailma. Se enemmän kuin peli. Voit luoda siellä juttuja, käydä keskusteluja toisten kanssa, tehdä kauppaa, opiskella kieliä tai mitä tahansa, tehdä "töitä", hankkia asunnon, ajaa autoilla, lentokoneella... taistella, pelata roolipelejä (esimerkiksi voit liittyä simiin jossa pelataan vampyyreillä, jos niin haluat).. harrastaa virtuaaliseksiä.. rajana on melkeinpä mielikuvitus, sillä voit itse luoda erilaisia objecteja. Jos haluat vaikkapa kahvinkettimen, niin rakenna se.

Seconlife on täynnä mielenkiintoisia paikkoja. Search -toiminto toimii kuten Google. Kirjoitat sinne vain asian mikä sinua kiinnostaa ja kohta löydät paikkoja joista ko. asia löytyy. Kyseessä on todellakin TOINEN ELÄMÄ. Ehdottomasti kannattaa testata. Itse olen ollut tuolla jo yli vuoden ja muut pelit ovat jääneet, koska Secondlifessä voin tehdä kaikkea mitä haluan. SL:n yliverto muihin peleihin on juuri se, että siellä ei ole jotain tiettyä tehtävää. Voit itse kehittää mitä haluat tehdä siellä. Siellä on mahdollista myös pelata erilaisia roolipelejä. Voit halutessasi mennä vaikka Star Fleet HQ:n ja liittyä laivastoon. Star Trek fanit ympärimaailmaa pyörittää siellä useita Star Trek aiheisia simejä. Vierailu Enterprisellä voi olla kiinnostava. :)

http://www.secondlife.com/

Homma toimii niin, että luot accountin ja valitset avatarille nimen jne. Nimen valinnassa kannattaa olla tarkka sillä sitä ei voi vaihtaa jälkikäteen. Hahmostasi voit tehdä haluamasi näköisen (muokkailla sitä) kun olet ensin mennyt sisälle virtuaalimaailmaan. Hauskoja secondlife-elämyksiä!!!!

3

256

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • myös.

      itse olen myös mukana tuolla niinkuin toistatuhatta muutakin suomalaista. näyttää vielä pitkän ajan päästäkin löytyvän uutta oppimista mutta onneksi siellä voi myös opiskellakkin joko rl asioita tai sitten ihan virtuaali tietoutta.

      suosittelen kaikille joilla on tekemisen puute.. tuon jälkeen ei ole :)

      • olla varovainen

        ihminen on ihminen myöskin sl:ssa.

        Avattaria voi olla yhdellä henkilöllä useita ja eri sukupuolta ja yhdeltä koneelta on mahdollista pyörittää secondlifea useammallakin avattarella kun lisää ominaisuuksiin kohteeseen välin ja -multiply.Joten sama henkilö voi olla samaan aikaan sisällä maailmassa kahdella eri hahmolla.

        Itse olen huomannut että siellä on paljon perverssejä..naimisissaolevia...ihmisiä jotka leikkivät toisten tunteilla ja kikkailevat avattarilla ja huijaavat ilman mitään omantunnontuskia ns normaaleja ihmisiä jotka ovat siellä omina itsenään.

        Ns. ihmisuhderoolipelaajia kannattaa varoa..kuten virtuaali aina..sinne mahtuu paljon kaikenlaisia ihmisiä joille netti antaa suuremman mahdollisuuden leikkiä muiden ihmisten kustannuksella.Heikkoluoteisia ja epäkypsiä ihmisiä joilla ei ole stabiliteettia saati sitten muutenkaan kaikki kunnossa on netit pullollaan.Ihmisuhteisiin siellä en suosittelisi koskaan menemään..muuten siellä voi hauskaa pitää.

        Tekniikaltaan sl vaatii näyttökortilta paljon että siitä saisi hyödyn irti se kannattaa olla hyvä.Samoin tarpeeksi tehokas liittymä vaikka minimit ovat olemassa että se pyörii on hyvä olla hieman suurempi tehokkuus.

        Video tutorialeeja kannattaa käyttää hyväkseen samoin search työkalua.

        Kannattaa muistaa etää esim suomalainen yhteisö on perin pieni siellä..ristiin puksuttelu on yleistä... itse pysyn erossa mielelläni suomalaisista sl:ssä.


      • toistatuhatta muutakin suom...

        eiköhän nämä "toistatuhatta muutakin suomalaista" ole 80% niitä muutamaa multinikeillä keikaroivaa kaveria joilla on hauskaa keskenään...


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1218
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      15
      1158
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1109
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      2
      1097
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1084
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1083
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1075
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      0
      1066
    9. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1064
    10. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      0
      1057
    Aihe