decameron retket

Panamaan

Onko kenelläkään kokemusta Decameron hotellin järjestämistä retkistä? Lähinnä erilaiset kalastus ja snorklausretket kiinnostavat. Onko hyvin järjestettyjä ja minkä hintaisia. Ollaan tammikuun 29 lähdössä yhdistelmämatkalle Panama city-Gamboa-Costa blanca. Ilmeisesti myös Gamboan hotelli järjestää kalastusreissuja, onko niiden hinnoista kenelläkään tietoa?
Kiitos jo etukäteen:)

7

2796

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • reissulle

      Meilläkin samalle reissulle lähtö

    • intiaanit

      Kävin Decameron hotellin järjestämällä retkellä Embera-intiaanien asuinsijoille.

      Aivan uskomaton kokemus!!! Pääsimme myös uimaan vesiputoukselle keskelle viidakkoa.

      Hotelli laittaa mukaan kameramiehen, joten voit jälkikäteen ostaa retkestäsi DVD:n, johon on myös liitetty tietoa Panamasta ym. (Tätä ei Aurinkomatkat tarjoa, eli ota oma videokamera mukaan jos heidän retkelleen lähdet :-)) Opas puhui hyvin englantia ja ranskaa, reissu maksoi muistaakseni jotain 80 USD.

      Ehdottomasti suosittelen, vaikka tällä reissulla ei päässytkään kalastamaan! Joka pennin väärti!

      • Sara

        Tiedätkö pääseekö Aurinkomatkojen retkellä myös uimaan vesiputoukseen? Ja oliko muuten erilainen tämä Decameronin retki? Ollaan mietitty varataanko osa retkiä jo Suomessa vai jätetäänkö paikanpäälle.
        Kiinnostaisi myös millaisia muita retkiä on saatavana suoraan hotellilta?!


      • lisää
        Sara kirjoitti:

        Tiedätkö pääseekö Aurinkomatkojen retkellä myös uimaan vesiputoukseen? Ja oliko muuten erilainen tämä Decameronin retki? Ollaan mietitty varataanko osa retkiä jo Suomessa vai jätetäänkö paikanpäälle.
        Kiinnostaisi myös millaisia muita retkiä on saatavana suoraan hotellilta?!

        Hotelli järjestää enemmän retkiä kuin Aurinkomatkat, hinnat aikalailla samat.

        Hotellin retkillä on plussaa se, että joka retkelle tosiaan tulee mukaan kuvaaja, joka tekee retkestä DVD:n jonka saa ostaa jälkikäteen. Tämä on ainutlaatuinen lomamuisto! Myös opas on paikallinen (hyvin englantia puhuva), eli häneltä saa tarkempaa tietoa.

        Aurinkomatkojen retkissä on plussaa se, että opas puhuu suomea. Eli jos englanti tai espanja ei ole kovinkaan hallussa, saa retkestä enemmän irti.

        Minä varasin retket vasta paikanpäällä, eikä ollut ongelmia. Retkien sisällöstä kannattaa kysellä etukäteen, koska ne saattavat muuttua.

        Aurinkomatkojen sellaisella "viidakkoretkellä" pääsi vesiputoukseen uimaan, mutta Aurinkomatkojen Embera-intiaaniretkellä ei päässyt, kun taas hotellin intiaaniretkellä pääsi.

        Ja vaikka hotellilla ei niinkään käteistä tarvi, retkille kannattaa ottaa mukaan. Esim. intiaanit myyvät ihania käsitöitään (tuli kassillinen mukaan :-))

        Ja hyvät kengät mukaan, jotka saavat kastua (esim. lenkkarit). Retkillä voi joutua kompuroimaan jos jonkinmoisessa kivikossa tms.

        Ja ötökkäkammoisille tiedoksi: en nähnyt noilla viidakkoretkillä mitään ötököitä! Itsekin kammoan käärmeitä, hämähäkkejä ja ötököitä, mutta eipä niitä viidakossa näkynyt! Ehkä olemme tuijotelleet liikaa noita luontodokumentteja täällä Suomessa ja viidakot vaikuttavat kuhisevan kaikenlaista...

        Tässä tekstiä hotellin sivuilta:

        "Decameron Explorer offers an extensive range of tours departing from the resort. Not too far from the hotel is Anton Valley, with its Canopy Adventure, crafts market, and the diminutive golden frog, unique to the region.

        El Valle also offers great activities for eco-tourists like river rafting rappelling close by. Panama City draws visitors with the Panama Canal, historic old city, and world class shopping. The indigenous Embera tribe welcomes foreigners to visit their community in Chagres National Park, as does the Kuna tribe in the enchanting San Blas Archipelago.

        Next, take a scenic train journey on the historic Canal Railway to the city of Colon and the Free Trade Zone, or sail alongside the ships as they pass through the Canal on the Gatun Lake and discover the spectacular ecology of the Canal Basin."


      • vastauksista

        Kiitos kaikille, jotka jaksoitte vastata. En ollutkaan tuota trip advisorin linkkiä löytänyt runsaasta googlettelusta huolimatta. Paljon vaikuttaa tarjontaa hotellinkin puolesta olevan. Nyt vain matkaa odottelemaan:)


      • mikaj
        vastauksista kirjoitti:

        Kiitos kaikille, jotka jaksoitte vastata. En ollutkaan tuota trip advisorin linkkiä löytänyt runsaasta googlettelusta huolimatta. Paljon vaikuttaa tarjontaa hotellinkin puolesta olevan. Nyt vain matkaa odottelemaan:)

        Minä kävin Decameronin pohjaongintareissulla, hinta oli tosi halpa ( alle 40 dollaria ) mutta ei ollut reissu kovin häävi.
        Sen sijaan Gamboassa kalareissu oli kallis( yli 200 usd), mutta vene ja välineet olivat hyvät. Tätä voi suositella, varaa vain paljon aurinkorasvaa mukaan.

        Mika


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      88
      1234
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1046
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      61
      788
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      730
    5. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      287
      695
    6. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      694
    7. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      688
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      37
      646
    9. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      634
    10. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      60
      628
    Aihe