Pariisin hotellit

-mermaid-

Hei kaikki!

Kyselisin että mikä on ikärajoitus että voi maksaa itselleen hotellihuoneen 1-2 yöksi Pariisissa? Onko se ehdoton 18 joka paikassa? Sitten kysymys pariisin konkareille :P : Tiedättekö mitään hotellia mikä ei olisi kamalan kallis mutta myös siisti ja viihtyisä, toivoisin myös löytäväni hotellin missä huoneeseen kuuluisi parveke ja ettei se olisi hirmu kaukana keskustasta.. Kiitos paljon jos autatte ja vastaatte :)

3

3551

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pariisinmatkaaja

      http://www.maximparishotel.com/

      Tuohon oltiin tyytyväisi viimeksi, kun lasten kanssa käytiin Pariisissa. Siisti hotelli sivukadulla ja kadunpuolella jonkinlaiset parvekkeen kuvatukset. Metroasema kivenheiton päässä ja keskustaan kävelyetäisyys.

      • Nimetön

        Kiitos! näyttää oikein viihtyisältä hotellilta.


    • hotelli

      Halpoja hotelleja Pariisi
      Klikkaa tästä varataksesi halpoja hotelleja Pariisi
      Abricotel
      Lähellä Villette-puistoa, Pariisin 19.sta kaupunginosassa.
      Abricotel on 2-tähden hotelli lähellä La Villetteä. Lähin metroasema: Jaurès ja Bolivar. Hotellissa on vastaanotto ja aamiaishuone. Vierashuoneissa on kylpyhuone/suihku, TV ja puhelin. Osoite: 15, Rue lally Tollendal, 75019 Pariisi, Ranska.

      Agil 7 Orly
      Sijaitsee lähellä Orlyn lentokenttää.
      Hotelli Agil 7 Orly sijaitsee vain muutaman minuutin ajomatkan päässä Orlyn lentokentältä. Hotellissa on vastaanotto, aula ja kuljetuspalvelu lentokentälle. Vierashuoneissa on kylpyhuone, sat-TV ja puhelin. Osoite: Rue Paul Vaillant Couturier, 91550 Paray Vieille Poste, Paris, France.

      Aiglon
      Mukava napoleontyylinen hotelli Saint-Michelissä Montparnassessa.
      Hotelli Aiglon sijaitsee Saint-Michelissä, vain lyhyen kävelymatkan metroasemalta ja Montparnassen nähtävyyksistä. Tässä vuonna 1930 rakennetussa hotellissa on vastaanotto, aamiaishuone ja baari. Vierashuoneissa on ilmastointi, kylpyhuone/suihku, hiustenkuivain, TV, puhelin, modeemi/dataport, silitysrauta, minibaari ja herätyskello. Osoite: 232, Boulevard Raspail, 75014 Pariisi, Ranska.

      Alba Opera Hotel



      Allegro Paris
      Sijaitsee vain muutaman korttelin päässä Place de la Nationista.
      Kolmen tähden hotelli sijaitsee Pariisita itään 2 korttelin päässä Place de la Nationista ja 4 korttelin päässä Palais Omnisport de Bercystä. Hotellissa on vastaanottopalvelu ja baari. Huoneissa on amme/suihku, puhelin, TV ja ilmastointi. Osoite: Av. du Docteur Arnold Netter, 75012 Paris, France

      Altona Hotel
      Sijaitsee kävelymatkan päässä Montmartrerta ja Sacre Coeur Basilikalta.
      Hotelli Altona sijaitsee eloisalla Gare du Nordin alueella. Läheiseltä metroasemalta pääsee 15 minuutissa Champs Elyseelle ja 10 minuutissa Republique-aukiolle. Hotellissa on business-palvelut, tallelokerot, 24-t vastaanottotiski ja hissi. Huoneissa on kylpyhuone/suihku, hiustenkuivain, kaapeli/sat-TV, puhelin ja parveke. Osoite: 166 rue du Faubourg Poissonniere, 75010 Pariisi, Ranska

      Amarys Simart
      Sijaitsee Sacré Cœur (2 km) ja kirpputorin välissä.
      Amarys Simart on kuusikerroksinen budjettihotelli perinteisessä pariisilaisessa rakennuksessa, kolmen korttelin päässä Macadet Poissonieren metroasemalta. Hotellissa on pesulatilat, tallelokerot ja sanomalehtiä aulassa. Huoneissa on kylpyhuone/suihku, hiustenkuivain, kaapeli/satelliitti-TV ja puhelin. Osoite: 7 Rue Simart, 75018 Pariisi, Ranska.

      Amiot



      Amiral
      Sijaitsee viidennentoista (15.) kaupunginosan keskustassa lähellä Eiffel Tornia ja Montparnassen rautatieasemaa.
      Hotelli Amiralissa on 30 yksinkertaista perushuonetta, joissa on kylpyhuone/WC, TV ja puhelin. Osoite: 90 ru de l'Amiral Roussin, 75015 Pariisi, Ranska.

      Antin Trinite
      Sijaitsee lähellä Opera Garnieria ja Galeries Lafayette-tavarataloa.
      Hotelli Antin Trinite sijaitsee Pariisin keskustassa, lähellä Opera Garnieria ja Galeries Lafayette-tavarataloa, sekä kävelymatkan päässä Louvresta ja Sacre Coeurn Basilikalta. Lähin metroasema: Chaussée d'Anti. Vierashuoneissa on kylpyhuone/suihku, sat-TV, puhelin ja tallelokero. Osoite: 74, Rue de Provence, 75009 Pariisi, Ranska.

      Appia La Fayette
      Kävelymatkan päässä Grands Boulevardsilta, lähellä Gare du Nordea ja Gare de l’Esteä.
      Appia la Fayette on 3-tähden hotelli Pariisin keskustassa lähellä Gare du Norden ja Gare de l’Esten rautatieasemia. Vain lyhyen kävelymatkan päässä Grands Boulevardsilta, ostoksista, ravintoloista ja kahviloista. Hotellissa on vastaanotto, aamiaishuone, faksi/internet-palvelu, baari ja kokoustilat. Huoneissa on ääntäeristävät ikkunat, kylpyhuone/suihku, hiustenkuivain, sat-TV, puhelin ja ilmastointi. Osoite: 13 rue des Deux Gares, 75010 Pariisi, Ranska.

      Arcadie Montparnasse
      Sijaitsee Montparnassen alueella.
      Hotelli Arcadie Montparnasse sijaitsee eloisan Montparnassen alueen sydämessä lähellä ravintoloita, kahviloita ja teattereita. Lisäksi hotelli sijaitsee lähellä Montparnasse Tornia ja Montparnassen TGV-juna-asemaa, sekä lyhyen kävelymatkan päässä Luxembourgin puistosta, Saint Germain des Présta ja Latinalaiskorttelista. Hotelissa on vastaanottotiski, tallelokerot, huonepalvelu ja hissi. Vierashuoneissa on kylpyhuone/suihku, wc, sat-TV, minibaari, hiustenkuivain ja puhelin. Osoite: 71, Avenue du Maine, 75014 Pariisi, Ranska.

      Arcantis Frochot
      Hyvin vaatimaton perushotelli vain 30 m päässä Place Pigallelta.
      Arcantis Frochot on vaatimaton perushotelli lyhyen kävelymatkan päässä Montmartrelta ja Sacre Coeurtä, ja noin 30 m Place Pigallelta. Lähellä ilta- ja yöelämää. Hotellissa on vastaanotto, aamiaisbuffet ja Internet. Huoneissa on kylpyhuone/suihku, hiustenkuivain, puhelin ja sat-TV. Osoite: 3 rue Frochot, 75009 Pariisi, Ranska.

      Arcantis Frochot
      Hyvin vaatimaton perushotelli vain 30 m päässä Place Pigallelta.
      Arcantis Frochot on vaatimaton perushotelli lyhyen kävelymatkan päässä Montmartrelta ja Sacre Coeurtä, ja noin 30 m Place Pigallelta. Lähellä ilta- ja yöelämää. Hotellissa on vastaanotto, aamiaisbuffet ja Internet. Huoneissa on kylpyhuone/suihku, hiustenkuivain, puhelin ja sat-TV. Osoite: 3 rue Frochot, 75009 Pariisi, Ranska.

      Arcantis Royal Hotel Colisee
      Sijaitsee Pariisin keskustassa vain 200 m Champs Elyséeltä.
      Arcantis Royal Hotel Colisée sijaitsee Pariisin sydämessä, vain 200 m päässä Champs Elyséestä ja sen kaupoista, ravintoloista ja kahviloista. Hotelli sijaitsee kävelymatkan päässä Riemukaarelta, Eiffel-tornilta, Concorde aukiolta ja Louvresta. Hotellissa on vastaanottotiski, tallelokerot vastaanototssa, matkatavarahuone ja aamiaishuone. Kaikissa vierashuoneissa on kylpyhuone/suihku, wc, hiustenkuivain, TV ja puhelin. Osoite: 7, rue du Colisée, 75008 Pariisi, Ranska.

      Armstrong
      Sijaitsee Pariisin itäosassa lähellä Nationia.
      Hotelli Armstrong sijaitsee rauhallisella sivukadulla lähellä eloisaa Bastillen aluetta, ja kävelymatkan päässä tyypillisistä kahviloista, toreista, kaupoista ja ravintoloista. Lähellä Père-Lachaisen hautausmaata ja Marché aux Pucesin kirpputoria. Hotellissa on 24h vastaanottotiski, aamiaishuone, baarisalonki, tallelokerot vastanotossa, valuutanvaihto, sauna ja 24h Internet-palvelu. Kaikissa vierashuoneissa on kylpyhuone/suihku, wc, hiustenkuivain, sat-TV ja puhelin. Osoite: 36, rue de la Croix Saint Simon, 75020 Pariisi, Ranska.

      Arotel
      Sijaitsee vain muutaman askeleen päässä Montparnassesta, lähellä Saint Germainia ja Latinalaiskorttelia.
      Hotelli Arotelissa on maksullinen autotalli, hissi, aamiaishuone ja keskuslämmitys. Kaikissa vierashuoneissa on kylpyhuone/suihku, TV ja puhelin, minibaari ja tallelokero. Osoite: 74, Boulevard Edgar Quinet, 75014 Pariisi, Ranska.

      Astor Saint Honore
      Sijaitsee kuuluisien putiikkien ja ravintoloiden lomassa kahdeksannessa (8.) kaupunginosassa, noin 4 km Gare du Nordin rautatieasemalta.
      Astor Saint Honore sijaitsee Pariisin keskustassa 8:nessa kaupunginosassa, lähellä ostoksia, ravintoloita ja useita nähtävyyksiä. Hotellissa on vastaanotto (24h), ravintola, baari, kuntosali ja business-palvelut. Huoneissa on kylpyhuone/suihku, sat-TV, puhelin, minibaari ja tallelokero. Osoite: 11 rue d'Astorg, 75008 Pariisi, Ranska.

      Astor Saint Honore
      Sijaitsee kuuluisien putiikkien ja ravintoloiden lomassa kahdeksannessa (8.) kaupunginosassa, noin 4 km Gare du Nordin rautatieasemalta.
      Astor Saint Honore sijaitsee Pariisin keskustassa 8:nessa kaupunginosassa, lähellä ostoksia, ravintoloita ja useita nähtävyyksiä. Hotellissa on vastaanotto (24h), ravintola, baari, kuntosali ja business-palvelut. Huoneissa on kylpyhuone/suihku, sat-TV, puhelin, minibaari ja tallelokero. Osoite: 11 rue d'Astorg, 75008 Pariisi, Ranska.

      Astrid Hotel
      Suosittu hotelli Riemukaaren ja Champs Elyséesn vieressä.
      Hotelli Astrid on keskitason hotelli asuinalueella lähellä Riemukaarta, ja noin 100 m päässä lentokenttäbussin pysäkistä. Hotellissa on vastaanotto, yksinkertainen baari, aamiaishuone ja pysäköintimahdollisuus. Kaikissa vierashuoneiss aon kylpyhuone/suihku, wc, hiustenkuivain, puhelin, kaapeli-TV, Internet-yhteys ja ilmastointi. Tallelokerot vastaanotossa. Osoite: 27 avenue Carnot, 75017 Pariisi, Ranska.

      Atlanta Frochot
      Montmartren ja Operan välissä.
      Hotelli Atlanta Frochot sijaitsee aivan Pariisin keskustassa Motmartren ja Operan välissä lähellä Sacre Coeuria. Lähin metroasema on Pigalle, josta on helppo pääsy kaupungin muihin osiin. Hotellissa on vastaanotto ja aamiaishuone. Huoneissa on kylpyhuone/suihku, hiustenkuivain, tallelokero, puhelin ja satelliitti TV. Osoite: 9 Rue Frochot, 750 09 Paris, France.

      Aurore Montmartre
      Sijaitsee Oopperan ja Montmartren välissä sekä vain 100 metriä Place de Clichyltä.
      Aurore Montmartre on pieni 2-tähden hotelli 100 metriä Place de Clichyltä. Aamiaishuone. WiFi. Julkinen parkkihalli 200 m hotellilta.Vierashuoneisssa kylpyhuone/suihku, sat-TV ja puhelin. Metro: Place de Clichy (linjat 2, 13). Osoite: 76 Rue de Clichy, 75009 Pariisi, Ranska.

      Aviatic



      Balladins Alexandrine Opera
      Sijaitsee lähellä Gare St. Lazarea ja Place de Clichyä.
      Hotelli Balladins Alexandrine Opera sijaitsee lähellä Gare St. Lazaren rautatieasemaa, Place de Clichyä, ostoksia ja business-aluetta. Lähin metroasema: Liege. Hotellissa on vastaanottotiski ja aamiaishuone. Kaikissa vierashuoneissa on kylpyhuone/suihku, puhelin ja TV. Osoite: 10 Rue de Moscou, 75008 Pariisi, Ranska.

      Balladins Crimee



      Baudelaire Bastille Hotel
      Tervetuloa la Bastillen, muodin kaupunginosan sydämeen.
      Vaatimaton hotelli vain muutaman metrin päässä Place de la Bastillelta sekä Lyonin ja Austerlitzin päärautatieasemilta. Bastillen kaupunginosa, joka on historiallisesti ollut puuseppien kortteli, tunnetaan nykyään muotisuunnittelijoiden kaupunginosana; Jean-Paul Gauthier, Isabelle Marant, jne. Jos haluat kokea oikeaa Pariisin yöelämää olet valinnut oikein; täältä löytyy useita ravintoloita, baareja, yökerhoja, kahviloita… Baudelaire Bastille toivottaa Sinut tervetulleeksi yhteen 47 täysin varustelluista huoneista: suihku, WC, hiustenkuivain, TV ja puhelin. Hotellin palveluihin kuuluvat vastaanotto (24h), kahvi/tee, retkitiski, tallelokeroita sekä siivous päivittäin. Viralliselta luokitukseltaan 1-tähden hotelli, joka kuitenkin Sunhotelisin arvion mukaan täyttää 2-tähden hotellin standardit. Osoite: 12 Rue de Charonne, 75011 Paris, France.

      Beauvoir



      Belgrand Hotel
      Porte de Montreuilissa, lähellä Père Lachaisea.
      Hotelli Belgrand sijaitsee Porte Montreuilissa, lähellä Père Lachaisen hautausmaata, ja noin 5 km keskustasta. Hotellissa on 24h vastaanotto, salonki, hissi ja matkatavarahuone. Vierashuoneissa on kylpyhuone/suihku, hiustenkuivain, TV, puhelin ja minibaari. Osoite: 60 Rue Belgrand, 75020 Pariisi, Ranska.

      Belle Epoque



      Belloy Saint Germain



      Belta Hotel Residence



      Berne Opera
      3-tähden hotelli lähellä Opéra Garnieria.
      Hotelli Berne Opéra sijaitsee rauhallisella kadulla Haussmann-tyylisessa rakennuksessa. Hotelli sijaitsee lähellä Opéra Garnieria, Galeries Lafayettea ja Gare Saint Lazarea. Lähin metroasema: Rome ja Europe. Hotellissa on vastaanotto, hissi, salonki, TV-huone, baari, aamiaishuone, Internet-nurkkaus ja pesulapalvelu. Kaikissa vierashuoneissa on ilmastointi, kylpyhuone/suihku, hiustenkuivain, sat-TV, maksu-TV, puhelin, minibaari ja tallelokero. Osoite : 37, rue de Berne, 75008 Pariisi, Ranska.

      Best Western Aida Opera



      Best Western Etoile Saint Honore
      Vain 1 km päässä Riemukaarelta ja Parc de Monceaulta.
      Best Western Etoile Saint Honore sijaitsee Pariisin keskustassa, vain 1 km päässä Arc de Triomphelta ja Parc de Monceausta. 20 km Charles de Gaullen kansainväliseltä lentokentältä. Hotellissa on 24h vastaanotto, baari/salonki ja pesula. Kaikissa vierashuoneissa on kylpyhuone/suihku, hiustenkuivain, minibaari, kahvinkeitin, Internet-yhteys, tallelokero, sat-TV ja ilmastointi. Osoite: 214 Rue Du Faubourg Saint Honore, 75008 Paris, France

      Best Western Plaza Elysees
      Sijaitsee Champs-Elyseesn asuinalueella, lähellä Riemukaarta.
      Best Western Hotelli Plaza Elysees sijaitsee Champs-Elyseesn asuinalueella, lähellä Riemukaarta, sekä noin 1 km Louvresta ja Oopperatalosta. Hotellissa on 24h vastaanottotiski, hissi, pesulapalvelu, tallelokerot ja maksullinen, julkinen parkkihalli (hotellin vieressä). Kaikissa vierashuoneissa on puhelin, TV, kylpyhuone, hiustenkuivain, kahvi/teepalvelu ja mini-bar. Osoite: 177 Boulevard Haussmann, 75008 Pariisi, Ranska.

      Best Western Serotel Lutece



      Blackston Opera



      Blanche Fontaine



      Brebant
      Hotelli sijaitsee 500 m Operasta.
      Hotelli Brebant sijaitsee kaupungin keskustassa (Bourse/Opera dist.), kävelymatkan päässä kaupoista ja teattereista. Hotellissa on ravintola kesäterassilla, huonepalvelu, hissi, kokoustilat, Internet-nurkkaus ja pesula. Kissat ja koirat tervetulleita. Tallelokerot vastaanotossa (lisämaksu). Vierashuoneissa on ilmastointi, kylpyhuone/suihku, sat-TV, puhelin ja minibaari. Metro: Les Grands Boulevards. Osoite: 30-32 Boulevard Poissonnière, 75009 Pariisi, Ranska.

      Brit Hotel Parisiens
      Sijaitsee lähellä Gare du Nordin ja Gare de l'Estin rautatieasemia.
      Brit Hotelli Parisiana sijaitsee lähellä St Quentinin katettua toria. Hotellissa on salonki/baari ja mannermainen aamiainen. Kaikissa vierashuoneissa on kylpyhuon, hiustenkuivain, TV, puhelin ja Internet-mahdollisuus. Osoite: 21 rue de Chabrol, 75010 Pariisi, Ranska.

      California Champs Elysees



      Campanile Bussy Saint Georges
      Sijaitsee Bussy Saint Georgesissa, vain 7 km päässä Disneyland Pariisista.
      Hotelli Campanile Bussy Saint Georges sijaitsee pienessä kylässä 20 km päässä Pariisista ja noin 30 km Charles de Gaullen kansainväliselät lentokentältä. Hotellissa on 24h vastaanotto, ravintola, baari/kahvila, kokoustilat, langaton internet, lasten leikkikenttä ja parkkipaikka. Vierashuoneissa on ilmastointi, kylpyhuone/suihku, hiustenkuivain, sat-TV, puhelin ja kahvin/teenkeitin. Osoite: 8 Avenue Marie Curie, 77600 Bussy Saint Georges, Ranska.

      Campanile Montparnasse
      Sijaitsee suositulla Montparnassen alueella.
      Hotelli Campanille Montparnasse sijaitsee 14. kaupungiosassa Pariisin keskustassa, suositulla Montparnassen alueella. Hotellissa on vastaanotto (24h), tallelokerot vastaanotossa, kokoushuone, pesulapalvelu ja hissi. Huoneissa on kylpyhuone/suihku, puhelin, Internet-yhteys, sat-TV ja teen/kahvinkeittovälineet. Osoite: 146 Avenue du Maine, 75014 Pariisi, Ranska.

      Campanile Tour Eiffel
      Sijaitsee lähellä Eiffel Tornia Pariisin keskustassa, helpon matkan päässä lukuisista nähtävyyksistä kuten Montparnassen Tornilta ja Seineltä.
      Campanile Tour Eiffel on 2-tähden hotelli noin 10 minuutin kävelymatkan päässä Eiffel Tornilta, sekä lähellä Place des Invalidesta ja Seine-jokea. Hotellissa on vastaanotto ja aamiaisbuffet. Kaikissa vierashuoneissa on kylpyhuone/suihku, TV ja puhelin. Osoite: 30, Rue Saint Charles, 750 15 Pariisi, Ranska.

      Carltons
      Pariisin sydämessä, lähellä Moulin Rougea ja vain muutaman minuutin päässä Montmartrelta ja Sacré Coeuriltä.
      Hotelli Carltons sijaitsee Pariisin 9.ssä kaupunginosassa, kaupungin sydämessä, lähellä tärkeitä nähtävyyksiä. Lähin metroasema: Anvers ja Pigalle. Hotellissa on vastaanotto, ravintola, baari, disko, matkatavarahuone ja WiFi Internet-yhteys. Vierashuoneissa on ilmastointi, kylpyhuone, sat-TV, puhelin, tallelokero ja minibaari. Osoite: 55, boulevard Rochechouart, 75009 Pariisi, Ranska.

      Chamonix



      Citadines Didot Alesia
      Sijaitsee 5 km päässä keskustasta, lähellä kaupallisia katuja, lukuisia aukioita ja ulkoilma-markkinoita kuten Puerta de Vanves ja Parque Montsouris.
      Citadines Didot Alesia sijaitsee perinteikkäällä alueella, 1800- ja 1900-lukujen vaihteen rakennusten ympäröimänä. Lähellä kaupallisia katuja, lukuisia aukioita ja ulkoilma-markkinoita. Hotellissa on 24t vastaanotto ja aamiaishuone. Kaikissa huoneistoissa/yksiöissä on kylpyhuone, varusteltu keittiö, ilmastointi, TV, puhelin, Internet ja tallelokero (lisämaksu). *Yksiöissä on vuodesohva tai kaksi vuodetta. *Huoneistoissa on erillinen makuuhuone ja olohuoneessa vuodesohva. *Siivous ja lakanoiden/pyyheliinojen vaihto huoneistoissa 1x/viikko (vain kun majoitus 7 vrk tai enemmän). *Vuoteet sijataan vain saapumispäivänä. *Lakanoiden ja/tai pyyheliinojen vaihto sekä lisäsiivous tilattavissa vastaanotosta (lisämaksu). *Alle 7 vuorokauden majoitukseen siivouspalvelu saatavilla vain lisämaksusta (maksu suoraan hotellille). *Noin 200 EUR suuruinen takuumaksu veloitetaan sisäänkirjoituksen yhteydessä: takuumaksu palautetaan lähtöpäivänä. Osoite: 94, Rue Didot Alésia, 75014 Pariisi, Ranska

      Citadines Paris Austerlitz
      Sijaitsee Seinen ja Place d Italien välissä.
      Huoneistohotelli Citadines Paris Austerlitz sijaitsee Latinalaiskorttelin ja Kansalliskirjaston välillä, perinteisellä ranskalaisella alueella, jossa puiden reunustamia bulevardeja, pieniä aukioita ja kahviloita. Lähellä Jardin des Plantesin kasvitieteellistä puutarhaa. Hotellissa on 24h vastaanotto, aamiaishuone, pesula, tallelokerot vastaanotossa, WiFi Internet rajoitetulla alueella, maksullinen pysäköinti ja hissi. Kaikissa yksiöissä on kylpyhuone/suihku, sat-TV, puhelin, Internet-yhteys, pieni keittiö (liesi, mikroaaltouuni/grilli ja jääkaappi), herätyskello ja joko vuodesohva tai vuoteet. *Yksiöissä on vuodesohva tai kokoontaitettavat vuoteet. *Siivous ja lakanoiden/pyyheliinojen vaihto huoneistoissa 1x/viikko (vain kun majoitus 7 vrk tai enemmän). *Vuoteet sijataan vain saapumispäivänä. *Lakanoiden ja/tai pyyheliinojen vaihto sekä lisäsiivous tilattavissa vastaanotosta (lisämaksu). *Alle 7 vuorokauden majoitukseen siivouspalvelu saatavilla vain lisämaksusta (maksu suoraan hotellille). *Noin 200 EUR suuruinen takuumaksu veloitetaan sisäänkirjoituksen yhteydessä: takuumaksu palautetaan lähtöpäivänä. Osoite: 27, Rue Esquirol, 75013 Paris, France

      Citadines Paris Bastille Marais
      Huoneistot lähellä Notre Damea.
      Citadines Paris Bastille Marais sijaitsee lähellä Notre Damea ja noin 10-minuutin kävelymatkan päässä Place des Vosgesilta. Tässä huoneistohotellissa vastaanotto (24h), itsepalvelupesula ja autoparkki. Huoneistoissa on kylpyhuone/suihku, hiustenkuivain, ilmastointi, varusteltu keittiö, tallelokero, TV ja puhelin. - Siivoaminen ja lakanoiden/pyyhkeiden vaihto kerran viikossa (kun vierailu kestää yli 7 vrk) - Vuoteet on pedattu ainoastaan saavuttaessa. - Lisäsiivous ja pyyhkeiden/lakanoiden vaihto on mahdollista lisämaksusta (pyydettäessä vastaanotosta) - Mikäli vierailu kestää alle 7 vrk, siivouspalvelu on saatavilla ainoastaan lisämaksusta (maksetaan hotellissa) - Noin 200 Eur suuruinen huoneisto/yksiökohtainen takuumaksu veloitetaan sisäänkirjoituksen yhteydessä: takuumaksu palautetaan lähtöpäivänä. **Yhden ja kahden huoneen huoneistoissa vuodesohva olohuoneessa 3.lle/4.lle henkilölle **Kolmen huoneen huoneistoissa vuodesohva olohuoneessa 5.lle/6.lle henkilölle. ** Osoite: 37, Boulevard Richard Lenoir, 75011 Pariisi, Ranska.

      Citadines Paris Bastille Nation
      Lähellä Bastillen Ooperataloa, Place d’Aligrea ja Palais Omnisport de Berryä.
      Hotelli Citadines Paris Bastille Nation sijaitsee Bastille Nationin ja Gare de Lyonin alueella. Hotellissa on vastaanotto (24h), pesula/kuivapesupalvelu ja autoparkki. Huoneistoissa on kylpyhuone/suihku, keittiö, TV ja puhelin. - Siivoaminen ja lakanoiden/pyyhkeiden vaihto kerran viikossa (kun vierailu kestää yli 7 vrk) - Vuoteet on pedattu ainoastaan saavuttaessa. - Lisäsiivous ja pyyhkeiden/lakanoiden vaihto on mahdollista lisämaksusta (pyydettäessä vastaanotosta) - Mikäli vierailu kestää alle 7 vrk, siivouspalvelu on saatavilla ainoastaan lisämaksusta (maksetaan hotellissa). - Noin 200 Eur suuruinen huoneisto/yksiökohtainen takuumaksu veloitetaan sisäänkirjoituksen yhteydessä: takuumaksu palautetaan lähtöpäivänä. Osoite: 14-18, Rue de Chaligny, 75012 Pariisi, Ranska.

      Citadines Paris La Defense
      3-tähden huoneistokompleksi business-alueella noin 6 km Pariisin keskustasta. 10 min metromatkan päässä Champs Elysseelta.
      Citadines Paris La Defense huoneistokompleksi sijaitsee business-alueella noin 6 km Pariisin keskustasta. 10 min metromatkan päässä Champs Elysseelta. Kompleksissa on 24h vastaanotto, tallelokerot (lisämaksu), aamiaishuone, pesula, Internet, business-palvelut, pesula/kuivapesupalvelu, viikottainen siivous ja maksullinen pysäköintimahdollisuus. Kaikissa huoneistoissa on kylpyhuone/suihku, keittiö, tiskikone, vedenkeitin, mikroaaltouuni, jääkaappi, leivänpaahdin, puhelin, sat-TV, silitysrauta, tallelokero ja ilmastointi. - Siivoaminen ja lakanoiden/pyyhkeiden vaihto kerran viikossa (kun vierailu kestää yli 7 vrk) - Vuoteet on pedattu ainoastaan saavuttaessa. - Lisäsiivous ja pyyhkeiden/lakanoiden vaihto on mahdollista lisämaksusta (pyydettäessä vastaanotosta) - Mikäli vierailu kestää alle 7 vrk, siivouspalvelu on saatavilla ainoastaan lisämaksusta (maksetaan hotellissa) - Sisäänkirjautumisen yhteydessä peritään 200 € takuumaksu. Lähin metroasema (Linja 1): Esplanade de La Defense. Osoite: La Defense 1, 8 Boulevard de Neuilly, Pariisi, Ranska.

      Citadines Paris Les Halles
      Mukavat huoneistot Pariisin keskustassa Forum des Hallesilla.
      Citadines Paris Les Halles on 7-kerroksinen huoneistorakennus, joka sijaitsee Forum des Hallesilla Pariisin keskustassa, lähellä kauppoja, Oopperaa, Bercyä ja Champs-Elyséetä. Lähimmät metro- ja RER-lähijunasemat vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä. Huoneistoissa on varusteltu keittiö astianpesukoneella, puhelin, TV ja ilmastointi. Vastaanottossa tallelokerot ja 24h palvelu. Pysäköintimahdollisuudet lähellä hotellia. - Siivoaminen ja lakanoiden/pyyhkeiden vaihto kerran viikossa (kun vierailu kestää yli 7 vrk) - Vuoteet on pedattu ainoastaan saavuttaessa. - Lisäsiivous ja pyyhkeiden/lakanoiden vaihto on mahdollista lisämaksusta (pyydettäessä vastaanotosta) - Mikäli vierailu kestää alle 7 vrk, siivouspalvelu on saatavilla ainoastaan lisämaksusta (maksetaan hotellissa) - Vakuus on maksettava saavuttaessa (200 €). Se palautetaan vierailun päättyessä. - Yhden makuuhuoneen huoneistot: Vuodesohva 3.lle/4.lle henkilölle. Yhden ja kahden huoneen huoneistoissa vuodesohva olohuoneessa 3.lle/4.lle henkilölle. 3 huoneen huoneistoissa vuodesohva olohuoneessa 5.lle/6.lle henkilölle. Osoite: 4, Rue des innocents, 75001 Pariisi, Ranska.

      Citadines Paris Louvre
      Vastapäätä Comédie-Francaisea ja Grand Louvrea.
      Citadines Paris Louvre sijaitsee eloisalla alueella, vastapäätä Comédie-Francaisea ja Grand Louvrea, vain muutaman minuutin päässä Oopperasta ja lähellä Rue St-Honorén kauppoja. Kompleksissa on 24h vastaanotto, tallelokerot vastaanotossa, aamiaishuone, Internet-nurkkaus ja pesula. Huoneistoissa on ilmastointi, kylpyhuone/suihku, hiustenkuivain, kaapeli/sat-TV, puhelin sekä varusteltu keittiö, jossa jääkaappi, mikroaaltouuni, leivänpaahdin, liesi/uuni, astianpesukone ja vedenkeitin. Lakanoiden ja/tai pyyheliinojen vaihto sekä lisäsiivous tilattavissa vastaanotosta (lisämaksu). *Noin 200 EUR suuruinen takuumaksu veloitetaan sisäänkirjoituksen yhteydessä: takuumaksu palautetaan lähtöpäivänä.* Lähin metroasema: Palais-Royal (linjat 1 ja 7). Osoite: Rue de Richelieu 8, 75001 Pariisi, Ranska.

      Citadines Paris Maine Montparnasse
      Moderni huoneistohotelli Montparnassessa.
      Huoneistohotelli Citadines Paris Maine Montparnasse sijaitsee eloisalla Montparnassen alueella, lähellä Eiffel tornia ja 30 minuutin matkan päässä Orlyn lentokentältä. Hotellin ympäristössä ostoskeskuksia, putiikkeja, ravintoloita, kahviloita ja teattereita. Lähimmät metro- ja lähijuna-asemat lyhyen kävelymatkan päässä hotellilta. Huoneistoissa on keittiö, TV, puhelin, tallelokero ja ilmastointi. 24h vastaanottotiski. Siivous yhtenä (1) päivänä viikossa. - Siivoaminen ja lakanoiden/pyyhkeiden vaihto kerran viikossa (kun vierailu kestää yli 7 vrk) - Vuoteet on pedattu ainoastaan saavuttaessa. - Lisäsiivous ja pyyhkeiden/lakanoiden vaihto on mahdollista lisämaksusta (pyydettäessä vastaanotosta) - Mikäli vierailu kestää alle 7 vrk, siivouspalvelu on saatavilla ainoastaan lisämaksusta (maksetaan hotellissa) - Sisäänkirjautumisen yhteydessä peritään 200 € takuumaksu. Yhden ja kahden huoneen huoneistoissa vuodesohva olohuoneessa 3.lle/4.lle henkilölle. 3 huoneen huoneistoissa vuodesohva olohuoneessa 5.lle/6.lle henkilölle. Osoite: 67, Avenue du Maine, 75014 Pariisi, Ranska.

      Citadines Paris Montmartre
      Lähellä Moulin Rougea ja Place de Clichyä.
      Huoneistohotelli Citadines Paris Montmartre sijaitsee Pariisin keskustassa, lähellä Moulin Rougea, Sacre Coeuriä ja Place de Clichya. Hotellin ympäristössä on kahviloita, ravintoloita, kabareita, elokuvateattereita ja kauppoja. Hotellissa on 24h vastaanotto, matkatavarahuone, pesula, baari, aamiaishuone ja puutarha. Huoneistoissa on keskuslämmitys, kylpyhuone/suihku, TV, puhelin ja varusteltu keittiö. - Siivoaminen ja lakanoiden/pyyhkeiden vaihto kerran viikossa (kun vierailu kestää yli 7 vrk) - Vuoteet on pedattu ainoastaan saavuttaessa. - Lisäsiivous ja pyyhkeiden/lakanoiden vaihto on mahdollista lisämaksusta (pyydettäessä vastaanotosta) - Mikäli vierailu kestää alle 7 vrk, siivouspalvelu on saatavilla ainoastaan lisämaksusta (maksetaan hotellissa) - Noin 200 EUR suuruinen takuumaksu veloitetaan sisäänkirjoituksen yhteydessä: takuumaksu palautetaan lähtöpäivänä.* Osoite: 16, Avenue Rachel, 75018 Pariisi, Ranska.

      Citadines Paris Opera Grands Boulevards
      Business-alueella, vain 100 m Oopperalta.
      Citadines Paris Opera Grands Boulevards sijaitsee Pariisin keskustan business-alueella, vain 100 m Oopperasta ja Galeries Lafayette-tavaratalosta. Hotelli sijaitsee lähellä kauppoja, ravintoloita ja kahviloita. Hotellissa on 24h vastaanotto, aamiaishuone, autotalli, kuntosali, biljardi, kokoustilat (max 15 henkilöä), fax- ja postipalvelu sekä rauhallinen sisäpiha. Huoneistoissa on ilmastointi, kylpyhuone, hiustenkuivain, sat-TV, puhelin, tallelokero ja varusteltu keittiö. Siivous 1 kerta/viikko. *Noin 200 EUR suuruinen takuumaksu veloitetaan sisäänkirjoituksen yhteydessä: takuumaksu palautetaan lähtöpäivänä.* Yhden ja kahden huoneen huoneistot: Olohuoneessa vuodesohva 3.lle/4.lle henkilölle. Kolmen huoneen huoneistot: olohuoneessa vuodesohva 5.lle/6.lle henkilölle. Osoite: 18, Rue Favart, 75002 Pariisi, Ranska.

      Citadines Paris Opera Vendome
      Huoneistot Place de l'Opéran vieressä, lähellä Olympia-teatteria.
      Citadines Paris Opera Vendome sijaitsee Place de l'Opéran vieressä, Oopperan ja Madeleinen välillä, sekä kävelymatkan päässä Place Vendomelta ja Rue Saint-Honorélta. Tässä 4-tähden huoneistokompleksissa on 24t vastaanotto, tallelokerot, aamiaissali, kokoustilat, internet-yhteys ja pesula. Huoneistoissa on ilmastointi, kylpyhuone/suihku, hiustenkuivain, sat-TV, puhelin, Internet-mahdollisuus, silitysrauta ja varusteltu keittiö (jääkaappi, liesi/grilliuuni, leivänpaahdin, vedenkeitin ja astianpesukone. Lakanat ja pyyheliinat valmiina huoneissa. Siivous 1 x/viikko. Lakanoiden ja/tai pyyheliinojen vaihto sekä lisäsiivous pyynnöstä (lisämaksu). *Noin 200 EUR suuruinen takuumaksu veloitetaan sisäänkirjoituksen yhteydessä: takuumaksu palautetaan lähtöpäivänä.* Lähin metroasema: Opera (linjat 3,7,8) Osoite: 2, rue Edouard VII, 75009 Pariisi, Ranska.

      Citadines Paris Place d Italie
      Place d’Italien vieressä ja lähellä Latinalaiskorttelia.
      Citadines Place d’Italie sijaitsee Place d’Italien vieressä, ja lähellä Latinalaiskorttelia ja Sorbonnen yliopistoa. Hotellissa on vastaanottotiski (24h) ja pesulatilat. Huoneistoissa on kylpyhuone/suihku, keittiö, puhelin, TV ja ilmastointi. - Siivoaminen ja lakanoiden/pyyhkeiden vaihto kerran viikossa (kun vierailu kestää yli 7 vrk) - Vuoteet on pedattu ainoastaan saavuttaessa. - Lisäsiivous ja pyyhkeiden/lakanoiden vaihto on mahdollista lisämaksusta (pyydettäessä vastaanotosta) - Mikäli vierailu kestää alle 7 vrk, siivouspalvelu on saatavilla ainoastaan lisämaksusta (maksetaan hotellissa) - Noin 200 Eur suuruinen huoneisto/yksiökohtainen takuumaksu veloitetaan sisäänkirjoituksen yhteydessä: takuumaksu palautetaan lähtöpäivänä Osoite: 18 Place d Italie, 75013 Pariisi, Ranska.

      Citadines Paris Tour Eiffel
      Sijaitsee Grenellen alueella Eiffeltornin lähellä.
      Citadines Paris Tour Eiffel sijaitsee Grenellen alueella markkinaalueiden, kahviloiden ja brasserioiden ympäröimänä lähellä Eiffeltornia. Hotellissa on 24 h vastaanotto, matkatavarasäilytys ja pyykinpesumahdollisuus. Huoneissa on amme/suihku, minikeittiö, puhelin, TV ja ilmastointi. - Siivoaminen ja lakanoiden/pyyhkeiden vaihto kerran viikossa (kun vierailu kestää yli 7 vrk) - Vuoteet on pedattu ainoastaan saavuttaessa. - Lisäsiivous ja pyyhkeiden/lakanoiden vaihto on mahdollista lisämaksusta (pyydettäessä vastaanotosta) - Mikäli vierailu kestää alle 7 vrk, siivouspalvelu on saatavilla ainoastaan lisämaksusta (maksetaan hotellissa) - Saavuttaessa on maksettava 200 euron pantti, joka palautetaan vierailun päättyessä. Osoite: Boulevard De Grenelle, 75015 Paris, France

      Citadines Saint Germain des Pres
      Latinalaiskorttelissa, lähellä Sorbonnea, Place St Micheliä ja St Germain des Prestä.
      Citadines Paris Saint Germain des Pres sijaitsee Latinalaiskorttelissa, lähellä kuuluisia kävelykatuja, kahviloita, kauppoja ja ravintoloita. Huoneistokompleksissa on 24h vastaanotto, pesula ja parkkipaikka. Huoneistoissa on ilmastointi, kylpyhuone/suihku, puhelin, TV ja varusteltu keittiö. - Siivoaminen ja lakanoiden/pyyhkeiden vaihto kerran viikossa (kun vierailu kestää yli 7 vrk) - Vuoteet on pedattu ainoastaan saavuttaessa. - Lisäsiivous ja pyyhkeiden/lakanoiden vaihto on mahdollista lisämaksusta (pyydettäessä vastaanotosta) - Mikäli vierailu kestää alle 7 vrk, siivouspalvelu on saatavilla ainoastaan lisämaksusta (maksetaan hotellissa) - Noin 200 EUR suuruinen takuumaksu veloitetaan sisäänkirjoituksen yhteydessä: takuumaksu palautetaan lähtöpäivänä.* Osoite: 53, Ter, Quai des Grands Augustins, 75006 Pariisi, Ranska.

      Citadines Trocadero
      Huoneistot lähellä Trocadero Gardensia ja Eiffel Tornia, sekä kävelymatkan päässä Champs Elyséesltä.
      Huoneistokompleksi Citadines Trocadero sijaitsee Pariisin keskustassa, lähellä Trocadero Gardensia ja Eiffel Tornia. Hotellissa on 24h vastaanotto, baari/salonki ja pesula/kuivapesupalvelu. Huoneistoissa on kylpyhuone/suihku, puhelin, kaapeli/sat-TV ja varusteltu keittiö. Siivous ja lakanoiden vaihto 1 kerta/viikko. *Noin 200 EUR suuruinen takuumaksu veloitetaan sisäänkirjoituksen yhteydessä: takuumaksu palautetaan lähtöpäivänä.* Osoite: 29 bis, Rue Saint Didier, 75016 Pariisi, Ranska.

      Citadines Voltaire Republique
      Sijaitsee alueella Place de la Républiquen ja Père Lachaisen välillä.
      Citadines Voltaire Republique Huoneistot sijaitsee Pariisissa, Place de la Républiquen ja Père Lachaisen hautausmaan välillä. Vain lyhyen ajomatkan päässä Saint-Louisin sairaalalta ja katedraalilta. Lähellä metrolinjoja 3,5 ja 9 (lähin asema Parmentier). Hotellissa on 24t vastaanotto, matkatavarahuone, terassi näköaloilla, aamiaishuone (aamiainen tilauksesta: lisämaksu), Internet, tallelokerot vastaanotossa (lisämaksu) ja yksityinen parkkihalli (lisämaksu). Kaikissa yksiöissä/huoneistoissa on kylpyhuone, hiustenkuivain, lämmitys, pieni keittiö, TV ja puhelin. *Yksiöissä on vuodesohva tai kokoontaitettavat vuoteet. *Huoneistoissa on erillinen makuuhuone ja olohuoneessa vuodesohva. *Siivous ja lakanoiden/pyyheliinojen vaihto huoneistoissa 1x/viikko (vain kun majoitus 7 vrk tai enemmän). *Vuoteet sijataan vain saapumispäivänä. *Lakanoiden ja/tai pyyheliinojen vaihto sekä lisäsiivous tilattavissa vastaanotosta (lisämaksu). *Alle 7 vuorokauden majoitukseen siivouspalvelu saatavilla vain lisämaksusta (maksu suoraan hotellille). *Noin 200 EUR suuruinen takuumaksu veloitetaan sisäänkirjoituksen yhteydessä: takuumaksu palautetaan lähtöpäivänä. Osoite: 75 bis, Avenue Parmentier, 75011 Pariisi, Ranska

      Cite Rougemont
      Sijaitsee Pariisin keskustassa, Opera Lafayetten alueella.
      Hotelli Cite Rougemont sijaitsee Pariisin keskustassa, Opera Lafayetten alueella lähellä Oopperataloa, Folies Bergèresia, Grévin Museota ja tavarataloja. Kävelyetäisyydessä hotellista on lukuisia ravintoloita ja kauppoja. Hotellissa on 24t vastaanotto, aamiaissalonki, tallelokerot ja hissi. Vierashuoneissa on kylpyhuone (amme tai suihku), hiustenkuivain, TV ja puhelin. Osoite: Cité Rougemont 4, 75009 Paris, France

      Citea La Villette



      Citea Magny Le Hongre
      Sijaitsee pienessä Magny Le Hongren kylässä Brien alueella. Vain 10 minuutin ajomatkan päässä Disneyland Pariisista ja Val d'Europe-ostoskeskuksesta. Huomatkaa, että tämä on huvilakompleksi (ei yksityisiä huviloita) joka jakaa joitakin palveluja/tiloja muiden alueella sijaitsevien huviloiden kanssa.
      Citea Magny Le Hongre kompleksissa on aamiaishuone, kokoustilat ja yksityinen pysäköintialue. Vastaanotto on avoinna Ma-Pe klo 7.00 - 21.00; La, Su ja pyhinä klo 8.00 - 12.00 ja 14.00 - 18.00. Kompleksissa on 104 duplex-tyylistä huvilaa. Kaikissa huoneistoissa on kylpyhuone, wc, keittiö (jääkaappi, uuni/mikroaaltouuni, tiskikone, pesukone...), olohuone vuodesohvalla, puhelin, ilmainen Internet-yhteys ja TV. **HUOM! 200 EUR suuruinen pantti/takuumaksu veloitetaan sisäänkirjautumisen yhteydessä. **Aamiainen, lisäsiivous, -lakanat tai –pyyheliinat tilattavissa vastaanotosta lisämaksua vastaan. **Vastaanoton aukioloaikojen ulkopuolella saapuvien on otettava yhteyttä kohteeseen turvakoodien saamiseksi ja avainten noudon järjestämiseksi. ** Osoite: 5 Rue de la Clé des Champs, 77700 Magny Le Hongre, Pariisi, France

      Citea Paris Tour Eiffel
      Sijaitsee asuinalueella vain 15 minuutin päässä Eiffel-tornilta ja Seine-joelta.
      Citea Tour Eiffel-huoneistot sijaitsevat rauhallisemmalla asuinalueellla vain 15 minuutin päässä Eiffel-tornilta ja Seineltä. Lisäksi hotelli sijaitsee lähellä André Citroën Key-keskusta ja Porte de Versaillesin Messuhallia. Hotellissa on ruokasali, ja vastaanotto (avoinna Ma-Pe klo 7.30 – 21.00, ja La ja Su sekä pyhinä klo 8.00 – 12.00 ja 14.00 – 18.00). Kaikissa huoneistossa ja yksiöissä on varusteltu pieni keittiö, kylpyhuone/suihku, TV, puhelin, Internet-yhteys ja tallelokero. Osoite: Rue Saint Charles 46, 75015 Paris, France

      Citea Philippe Auguste
      Lähellä Père Lachaisen hautausmaata, eikä kaukanakaan Place de la Nationilta.
      Huoneistohotelli Citea Paris Philippe Auguste sijaitsee lähellä Gare de Lyonin ja Gare du Nordin rautatieasemia, sekä Pere Lachaisen hautausmaata. Hotellissa on 24h vastaanotto (suljettu klo 12.00 – 14.00 lauantaisin, sunnuntaisin ja pyhinä) ja tallelokerot vastaanotossa. Kaikissa huoneistossa ja yksiöissä on varusteltu pieni keittiö, kylpyhuone/suihku, TV, puhelin ja Internet-yhteys. Noin 200 EUR suuruinen takuumaksu veloitetaan sisäänkirjoituksen yhteydessä: takuumaksu palautetaan lähtöpäivänä. Lakanat ja pyyheliinat sisältyvät hintaan saapumispäivänä. Lakanoiden ja pyyheliinojen vaihto oleskelun aikana erillisestä pyynnöstä ja aina lisämaksusta. Osoite: Rue Pierre Bayle 12, 75020 Paris, France

      Citea Tilssitt - Etoile Champs Elysees
      Lähellä L'Arc de Triomphea ja Champs Elyseetä, sekä Défensen business-aluetta.
      Citea Tilssitt Etoile Champs Elysees sijaitsee Pariisin keskustassa, lähellä Riemukaarta ja Champs Elyseetä. Hotellissa on vastaanotto, aamiaispalvelu huoneeseen (lisämaksu), terassi, hissi ja tallelokerot vastaanotossa. Kaikissa huoneistoissa ja yksiöissä on ilmastointi, pieni keittiö, kylpyhuone/suihku, TV ja puhelin. **Huom: Vastaanotto avoinna arkisin 24t vuorokaudessa. Viikonloppuisin ja pyhinä vastaanotto suljettu klo 12.00 - 14.00. Osoite: Rue Tilsitt 24, 75017 Paris, France

      Citea Torcy
      Sijaitsee Bay 1:ssä, mikä on vapaa-ajankeskus kaupungin eteläpuolella. Se sijaitsee vain 10 min päässä Pariisin Disneylandista (nopea pikajunayhteys).
      Sijaitsee bay 1:ssä, mikä on vapaa-ajankeskus kaupungin eteläpuolella, mistä löytyvät elokuvateatterit, ravintolat ja useat myymälät Vain 10 minuutin päässä Pariisin Disneylandista. Hotellissa on aamiaishuone, automaattinen pyykinpesukone ja ilmainen pysäköintimahdollisuus asukkaille. Kaikissa huoneissa on olohuone, kalustettu minikeittiö, mikroaaltouuni, sähköliesi, kylpyhuone tai suihkuhuone, WC, puhelin, TV ja internetyhteys (ilmainen). ** Vierailu 1-6 yötä: Vuoteet on sijattu saavuttaessa ja pyyhkeet vaihdettu, päivittäinen siivous ja lähtösiivous (lukuunottamatta keittiötä, ruokailuvälineitä ja astioita). ** Vierailu 7 yötä tai enemmän: Vuoteet on sijattu saavuttaessa ja pyyhkeet vaihdettu, siivous viikon puolivälissä ja lakanoiden ja pyyhkeiden vaihto, poislähtösiivous (lukuunottamatta keittiötä, ruokailuvälineitä ja astioita). - Saavuttaessa on maksettava talletusmaksu (noin 200 euroa), mikä palautetaan vierailun päättyessä. - Vastaanottoajat; avoinna 24 h paitsi lauantaisin ja lomapäivinä. Suljettu kello 12.00-14.00- Osoite: 6, rue Charlie Chaplin 77200 Torcy, France

      Citotel La Rotonde
      Sijaitsee rauhallisella asuinalueella lähellä Orlyn lentokenttää.
      Hotelli Citotel La Rotonde sijaitsee rauhallisella asuinalueella vain muutaman minuutin päässä Orlyn lentokentältä. Helpon matkan päässä julkisilla kulkuneuvoilla Versaillesta ja Marne la Valléesta. Lähin bussipysäkki 300 m hotellilta. Hotellin lähistöllä on uima-allas, golfkenttä ja useita ravintoloita. Hotellissa on 24t vastaanotto, puutarha, lentokenttäbussi, langaton internet-yhteys ja maksullinen pysäköinti. Vierashuoneissa on keskuslämmitys, kylpyhuone (amme tai suihku), sat-TV, puhelin ja langaton internet-yhteys. Osoite: Bis Rue Henri Pinson 25, 91200 Athis Mons, Paris, France.

      Clarion Saint James & Albany
      Tuileries puutarhan edessä, lähellä Louvren ja Orsayn museoita.
      Clarion Saint James & Albany sijaitsee Pariisin keskustassa vastapäätä Tuileriesin puutarhaa, vain lyhyen kävelymatkan päässä Louvren ja Orsayn museoilta sekä Place de la Concordelta ja Champs-Elyseeltä. Hotellissa on ravintola, baari, kokoustilat, sisäuima-allas, kuntosali, höyrysauna ja kauneushoitola. Kaikissa huoneissa on ilmastointi, kylpyhuone/suihku, minibaari, TV, puhelin ja tallelokero. Osoite: 202 Rue de Rivoli, 75001 Pariisi, Ranska.

      Classics Bastille
      Sijaitsee Place de la Bastillen ja kuuluisan Père Lachaisen hautausmaan välillä.
      Classics Hotelli Bastille sijaitsee Place de la Bastillen ja Père Lachaisen hautausmaan välissä. Hotellissa on aamiaishuone, pieni puutarha, Internet-nurkkaus ja yksityinen autoparkki. Kaikissa vierashuoneissa on kylpyhuone/suihku, hiustenkuivain, sat-TV, Canal , puhelin, WiFi, modeemi liittymä, tuuletin ja tallelokero (lisämaksu). Osoite: 131 rue de Charonne, 75011 Pariisi, Ranska.

      Classics Tour Eiffel
      Sijaitsee asuinkorttelisssa lähellä Parc des Princesiä, Roland Garros Stadionia sekä Parc des Expositions-messukeskusta Porte de Versaillesissa.
      Classics Hotelli Tour Eiffelissä on aamiaishuone/baari ja julkinen autoparkki sijaitsee vain 50 m hotellilta. Kaikissa vierashuoneissa on kylpyhuone/suihku, hiustenkuivain, sat-TV, Canal , puhelin, WiFi ja modeemi liittymä. Tallelokerot vastaanotossa (lisämaksu). Osoite: 11 Rue Claude Terrasse, 75016 Pariisi, Ranska.

      Comfort Charles de Gaulle
      Lähellä CDG lentokenttää ja 25 km päässä Pariisin keskustasta.
      Sijaitsee pienen Le Mesnil Amelotin kylän ulkopuolella, vajaan 2 km päässä Charles de Gaulle-lentokentältä ja 25 km päässä Pariisin keskustasta. Hotellissa on 24h vastaanotto, kahvitarjoilu aulassa, baari/salonki, pysäköinti, kokous/konferenssitilat, business-palvelut ja Internet. Vierashuoneissa on kylpyhuone/suihku, hiustenkuivain, kaapeli/sat-TV, kirjoituspöytä, puhelin, Internet ja silitysrauta. Osoite: 1 bis rue de Paris, 77990 Le Mesnil Amelot, France

      Comfort Davout Nation
      Yksinkertainen 2-tähden hotelli Pariisin keskustan ulkopuolella.
      Comfort Davout Nation sijaitsee noin 4 km Pariisin keskustasta, kävelymatkan päässä Porte de Montreuil (9) metroasemalta. Hotellissa on vastaanotto (24h), fax/valokopiopalvelu, kokoushuone ja autoparkki. Huoneissa on kylpyhuone/suihku, puhelin ja TV. Osoite: 110, rue des Orteaux, 75020 Pariisi, Ranska.

      Comfort Davout Nation
      Yksinkertainen 2-tähden hotelli Pariisin keskustan ulkopuolella.
      Comfort Davout Nation sijaitsee noin 4 km Pariisin keskustasta, kävelymatkan päässä Porte de Montreuil (9) metroasemalta. Hotellissa on vastaanotto (24h), fax/valokopiopalvelu, kokoushuone ja autoparkki. Huoneissa on kylpyhuone/suihku, puhelin ja TV. Osoite: 110, rue des Orteaux, 75020 Pariisi, Ranska.

      Comfort Hotel Bastille



      Comfort Hotel Lamarck
      Montmartren kaupunginosan sydämessä.
      Tämä mukava hotelli sijaitsee Pariisin pohjoisosassa, Montmartren asuinalueen sydämessä lähellä suosittuja nähtävyyksiä kuten taiteilijoiden Pariisia, Place du Tertreä ja Sacre Coeurin Basilikaa. Se on myös kaikkien julkisten kulkuvälineiden helposti saavutettavissa (metroasema ,rautatieasema,…) Comfort Hotel Lamarckissa on aamiaishuone ja paikoitustilaa. 66 huonetta ovat viihtyisästi varustettuja; suihku/WC, puhelin, satelliitti TV ja tallelokero. Osoite: 147, rue Marcadet, 75018 Paris, France.

      Comfort Hotel Lamarck
      Montmartren kaupunginosan sydämessä.
      Tämä mukava hotelli sijaitsee Pariisin pohjoisosassa, Montmartren asuinalueen sydämessä lähellä suosittuja nähtävyyksiä kuten taiteilijoiden Pariisia, Place du Tertreä ja Sacre Coeurin Basilikaa. Se on myös kaikkien julkisten kulkuvälineiden helposti saavutettavissa (metroasema ,rautatieasema,…) Comfort Hotel Lamarckissa on aamiaishuone ja paikoitustilaa. 66 huonetta ovat viihtyisästi varustettuja; suihku/WC, puhelin, satelliitti TV ja tallelokero. Osoite: 147, rue Marcadet, 75018 Paris, France.

      Comfort Hotel Nation
      Sijaitsee vain muutaman minuutin päässä Place de la Bastillelta.
      Comfort Hotelli Nationissa on aamiaishuone, faksi/valokopiopalvelu, ilmaisia arkipäivien sanomalehtiä, kokoustilat ja lenkkeilypolku. Lemmikkieläimet tervetulleita (lisämaksu). Vierasshuoneissa ilmastointi, kylpyhuone/suihku, hiustenkuivain, sat-TV, Canal , puhelin, liittymä tietokoneelle ja työpöytä. Metro: Rue Deboulet. Osoite: 12 rue Leon Frot, 75011 Pariisi, Ranska.

      Comfort Hotel Opera Drouot
      Sijaitsee Pariisin sydämessä 20 km päässä Orlyn lentokentältä.
      Comfort Hotel Opera on keskeisen sijaintinsa vuoksi lähellä upeita bulevardeja, parin minuutin päässä Operasta ja isoimmista myymälöistä. Hotellista löytyy 24t vastaanotto, hissi, aamiaishuone, baari, kokoustilat, tallelokero ja internetyhteys vastaanotossa (lisämaksu), matkatavaransäilytys, parkkimahdollisuus (lisämaksu). Huoneiden varustelu: kaapeli-TV, puhelin, ilmastointi/lämmitys, jääkaappi, kylpyhuone (amme/suihku) ja hiustenkuivaaja. Osoite: 4 Rue de la Grange Bateliere, 75009 Paris, France

      Comfort Hotel Place du Tertre



      Comfort Inn Gare de l Est
      Pienen budjetin hotelli Pariisin historiallisessa keskustassa.
      Comfort Inn Gare de l´Est on hiljainen hotelli jossa on Pariisilainen ilmapiiri ja ihana kattonäkymä yli Pariisin. Hotelli sijaitsee keskustassa lähellä Gare de l´Estin rautatieasemaa ja Operan alueen pääbulevardia vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä Place de la Républiqueta. Kaikki huoneet ovat riittävästi varusteltuja ja niissä on huonekohtainen kylpyhuone, jossa suihku, väri TV ja puhelin. Hotellin palveluihin kuuluu vastaanotto, jossa on tarjolla tallelokeroita, faksi kopiointipalvelut jne. sekä ruokasali, jossa aamiainen tarjoillaan. Lemmikkieläimet sallittuja. Osoite: 31, Boulevard de Strasbourg, 75010 Paris, France.

      Comfort Inn Gare de l Est
      Pienen budjetin hotelli Pariisin historiallisessa keskustassa.
      Comfort Inn Gare de l´Est on hiljainen hotelli jossa on Pariisilainen ilmapiiri ja ihana kattonäkymä yli Pariisin. Hotelli sijaitsee keskustassa lähellä Gare de l´Estin rautatieasemaa ja Operan alueen pääbulevardia vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä Place de la Républiqueta. Kaikki huoneet ovat riittävästi varusteltuja ja niissä on huonekohtainen kylpyhuone, jossa suihku, väri TV ja puhelin. Hotellin palveluihin kuuluu vastaanotto, jossa on tarjolla tallelokeroita, faksi kopiointipalvelut jne. sekä ruokasali, jossa aamiainen tarjoillaan. Lemmikkieläimet sallittuja. Osoite: 31, Boulevard de Strasbourg, 75010 Paris, France.

      Comfort Inn Mouffetard
      Sijaitsee Latinalaiskorttelissa lähellä Le Pantheonia, Luxembourgin puistoa ja Notre Damea.
      Comfort Inn Mouffetard Latin Quarter sijaitsee Latinalaiskorttelissa lähellä Pantheonia, Luxemburgin puistoa, Sorbonnen yliopistoa ja Notre Damea kauppojen, baarien, ravintoloiden ja kahviloiden ympäröimänä. Hotellissa on vastaanotto (24h), aula ja aamiaishuone. Pysäköintimahdollisuus lähistöllä. Vierashuoneissa on kylpyhuone/suihku, hiustenkuivain, minibaari, puhelin ja kaapeli-TV. Osoite: 56 Rue Mouffetard, Latin Quarter, 75005 Pariisi, Ranska.

      Comfort Inn Sacre Coeur
      Montmartren sydämessä.
      Comfort Inn Sacre Coeur on tavallinen perushotelli joka sijaitsee Montmartren sydämessä, alueella, jossa on paljon ravintoloita, baareja ja kahviloita; lähellä Sacre Coeuria ja teatterialuetta. Hotellilta on helppo pääsy maanalaisella Pariisin muille alueille. Hotellissa on vastaanotto, faksipalvelu ja aamiaishuone. Huoneissa kylpyhuone/suihku ja satelliitti Tv. Osoite: 57, rue des Abbesses, 75018 Paris.

      Comfort Inn Saint Pierre
      Sijaitsee lähellä Sacre Coeurtä.
      Comfort Inn Saint Pierre on pieni 2-tähden hotelli Montmartren juurella lähellä Sacre Coeur-kirkkoa. Hotelli sijaitsee Rue de Clignancourtilla, Anversin ja Barbes Rochechouartin metroasemien välissä. Huoneissa on kylpyhuone, puhelin ja TV. Mannermainen aamiainen tarjoillaan hotellin aamiaishuoneessa. Osoite: 10 rue de Clignancourt, 75018 Pariisi, Ranska.

      Comfort Inn Saint Pierre
      Sijaitsee lähellä Sacre Coeurtä.
      Comfort Inn Saint Pierre on pieni 2-tähden hotelli Montmartren juurella lähellä Sacre Coeur-kirkkoa. Hotelli sijaitsee Rue de Clignancourtilla, Anversin ja Barbes Rochechouartin metroasemien välissä. Huoneissa on kylpyhuone, puhelin ja TV. Mannermainen aamiainen tarjoillaan hotellin aamiaishuoneessa. Osoite: 10 rue de Clignancourt, 75018 Pariisi, Ranska.

      Comfort Montmartre
      Sijaitsee kivenheiton päässä Montmartrerta.
      Comfort Hotel Montmartre sijaitsee Pariisin keskustassa, lähellä Montmartren aluetta, Moulin Rougea ja Sacre Coeur-kirkkoa. Hotellissa on vastaanotto ja ravintola. Huoneissa on kylpyhuone/suihku, hiustenkuivain, puhelin ja sat-TV. Osoite: 13 rue Lecluse, 75017 Pariisi, Ranska.

      Comfort Roissy
      Lähellä Roissy Charles de Gaullen lentokenttää.
      Hotelli Comfort Roissy sijaitsee lähellä Roissy Charles de Gaullen lentokenttää, Roissy International Business Centreä, Parc des Expositionsia Villepintessä, EuroDisneylandiä sekä Asterix-teemapuistoa. Lähin bussipysäkki sijaitsee kävelymatkan päässä hotellilta. Hotellissa on 24t vastaanotto, baari, ravintola, hissi, tallelokerot vastaanotossa, pesula/kuivapesupalvelu, business centre, langaton Internet ja kokoustilat. Vierashuoneissa on ilmastointi, keskuslämmitys, kylpyhuone, hiustenkuivain, kaapeli/sat-TV, puhelin ja radio. Osoite: 1Bis, Rue De Paris, 77990 Le Mesnil Amelot, Pariisi, Ranska.

      Concorde Lafayette
      Erinomaisella paikalla Champs Elysées ja La Défensen välissä.
      Erinomaisella paikalla Champs Elysées ja La Défensen välissä. Hotelli Concorde Lafayette on osa "Palais des Congrès de Paris”-kongressikeskusta, joka sijaitsee Champs Elysées ja La Défense-businessalueen välissä. Hotellin 1.000 äänieristyssä ja ilmastoidussa huoneessa on kylpyhuone (suihku tai amme), TV, puhelin, vuokrattava tallelokero ja internet-yhteys. Hotellin varusteluun ja palveluihin kuuluu vastaanottotiski (24h) ja huonepalvelu, ravintola, baari ja kahvila. Kuntokeskus, uima-allas, konferenssitilat ja business-keskus. Putiikkeja, apteekki, kampaamo, elokuvateatteri, lehtikioski ja pankkiautomaatti. Osoite: 3, place du Général Koenig, 75017 Pariisi, Ranska.

      Concorde Montparnasse
      Sijaitsee Pariisissa vain muutaman askeleen päässä Montparnasse-tornista ja metroasemasta.
      Hotelli Concorde Montparnasse sijaitsee Pariisin keskustassa, Seinen vasemmalla rannalla, Montparnassen alueella lähellä ravintoloita ja baareja. Hotellissa on 24h vastaanottotiski, autoparkki, ravintola, baari, terassi ja puutarha, hissi, sauna, kuntosali, kokous/konferenssitilat, business centre, pesulapalvelu ja keskuslämmitys. Kaikissa vierashuoneissa on kylpyhuone/suihku, ilmastointi, puhelin, TV ja tallelokero. Osoite: 30-40 Rue du Commandant, Mouchotte, 750 14 Pariisi, Ranska.

      Concorde St Lazare



      Corona Opera
      Rauhallisella alueella Pariisin sydämessä.
      Hotelli Corona Opera sijaitsee rauhallisella alueella Pariisin sydämessä, lähellä ostoksia, Opera Garnieria, pörssiä ja business-aluetta. Kaikissa vierashuoneissa on kylpyhuone/suihku, hiustenkuivain, sat-TV, puhelin ja tallelokero. Hotellissa aamiaisbuffet. Lähin metroasema: Grands Boulevards (linja 8-9). Osoite: 8 Cite Bergere, 75009 Pariisi, Ranska.

      D Anjou



      D Espagne
      Sijaitsee Pariisin keskustassa lähellä Grands Boulevardsia.
      Hotelli D'Espagne rauhallisella Cite Bergere-kadulla, lähellä Grands Boulevardsia, sekä Oopperan , Montmartren ja Palais de la boursen välillä. Kävelymatkan päässä Folies Bergèresilta sekä Grévin Museolta. Lähin rautatieasema Saint-Lazare ja metroasema Gare du Nord noin 1 km päässä. Hotellissa on vastaanotto, hissi ja Internet-yhteys. Vierashuoneissa on kylpyhuone (amme tai suihku), kaapeli/sat-TV, puhelin ja modeemi/faksiyhteys. Osoite: Cité Bergère 9, 75009 Paris, France.

      De Belfort



      De Chateaudun



      De Nemours
      Sijaitsee Pariisin keskustan itäisessä osassa.
      Tämä pieni hotelli on tyypillinen pariisilainen talo, Pariisin itäisessä osassa, Republique-aukion ja Bastillen välillä. 300 m päässä julkisesta parkkihallista, ja kävelymatkan päässä niin Place de la Republiquelta, Bastillelta kuin lukuisilta ravintoloiltakin. Hyvät kulkuyhteydet julkisilla kulkuneuvoilla. Hotellissa on vastaanotto, hissi ja aamiaishuone. Vierashuoneissa on ilmastointi, kylpyhuone, hiustenkuivain ja puhelin. Osoite: Rue De Nemours 8, 75011 Pariisi, Ranska.

      Des Nations St Germain
      Sijaitsee Latinalaiskorttelissa , lähellä Arenes De Lutecea.
      Hotelli Des Nations St Germain sijaitsee Latinalaiskorttelissa, lähellä Rue Mouffetardia ja sen ravintoloita, sekä Boulevard Saint Germainin putiikkeja ja katukahviloita. Alueella lisäksi Arenes De Lutece, Notre Dame, Panteón ja Jardin Des Plantes. Hotellissa on 24h vastaanotto, hissi, salonki, Internet-yhteys, aamiaishuone ja pesulapalvelu (lisämaksu). Kaikissa vierashuoneissa on ilmastointi, kylpyhuone/suihku, hiustenkuivain, kaapeli/sat-TV,puhelin, minibaari ja tallelokero. Osoite: 54, rue Monge, 75005 Pariisi, Ranska.

      Des Trois Colleges



      Du Calvados
      Lähellä tavarataloja, Grand Boulevardsia, Opera Garnieriä ja tärkeimpiä business-keskuksia.
      Grand Hôtel du Calvados sijaitsee lähellä tavarataloja, Grand Boulevardsia, Opera Garnieriä ja tärkeimpiä business-keskuksia. Hotellissa on vsataanotto, ravintola ja baari. Huonevarusteluun kuuluu kylpyhuone (suihku tai amme), puhelin, TV, minibaari, tallelokero (lisämaksusta) ja hiustenkuivain. Osoite: Rue d'Amsterdam 20, 75009 Paris, France

      Du Roi Rene
      Rauhallisella alueella Champs-Elyséesn ja Montmartren välissä.
      Perinteikäs hotelli rauhallisella alueella lähellä Gare Saint-Lazare rautatieasemaa ja Place Clichyä. Champs-Elysées ja Palais des Congrès of Porte Maillot ovat muutaman minuutin kävelymatkan päässä ja Charles de Gaullen kansainväliselle lentokentällä on matkaa 25 km. Vierashuoneissa on kylpyhuone (suihku tai amme), TV ja puhelin. Minibaari tilauksesta. Hotellissa vastaanottotiski, aamiaishuone, hissi, faksi- ja Internet-palvelu sekä vuokrattavat tallelokerot vastaanotossa. Osoite: 72 Place du Dr Felix Lobligeois, 75017 Pariisi, Ranska.

      Eden
      Sijaitsee lähellä Moulin Rougea.
      Hotelli Eden sijaitsee vain muutaman askeleen päässä kuuluisasta Punaisesta Myllystä, lähellä Sacré Coeurin Basilikaa ja suuria tavarataloja. Lähin metroasema: Trinité. Huoneissa on kylpyhuone, TV ja puhelin. Tallelokeroita voi vuokrata vastaanotossa. Osoite: 35 Rue Jean Baptiste Pigalle, 75009 Pariisi, Ranska.

      Eden
      Sijaitsee lähellä Moulin Rougea.
      Hotelli Eden sijaitsee vain muutaman askeleen päässä kuuluisasta Punaisesta Myllystä, lähellä Sacré Coeurin Basilikaa ja suuria tavarataloja. Lähin metroasema: Trinité. Huoneissa on kylpyhuone, TV ja puhelin. Tallelokeroita voi vuokrata vastaanotossa. Osoite: 35 Rue Jean Baptiste Pigalle, 75009 Pariisi, Ranska.

      Eiffel Capitol
      Sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä Eiffel Tornilta ja Seine-joelta.
      Hotelli Eiffel Capitol sijaitsee pienellä kadulla Pariisin 15.kaupunginosan sydämessä, vain noin 10 minuutin kävelymatkan päässä Eiffel Tornilta ja Seinelta. Hotellissa on viehättävä aamiashuone ja buffet aamiainen. Kaikissa vierashuoneissa on ilmastointi, kylpyhuone/suihku, hiustenkuivain, sat-TV, puhelin, Internet-yhteys ja minibaari. Lähin metroasema: Dupleix. Osoite: 9, rue Viala, 75015 Pariisi, Ranska.

      Elysees Ceramic



      Elysees Union
      Hyvä sijainti lähellä Arc de Triomphea ja Champs Elyseestä.
      Hotelli Elysees Union sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä Riemukaarelta ja Avenue Champs Elyseesta, sekä Trocadero puutarhaa ja Seine-joen vastapuolella Eiffel-tornilta. Hotellissa on 24h vastaanotto, baari, baari/salonki, aamiaishuone, huonepalvelu ja itsepalvelupesula. Vierashuoneissa on ilmastointi, kylpyhuone, hiustenkuivain, kaapeli/sat-TV, puhelin, modeemi, minibaari ja tallelokero. Osoite: 44 Rue Hamelin, 75016 Pariisi, Ranska.

      Elysees Union
      Hyvä sijainti lähellä Arc de Triomphea ja Champs Elyseestä.
      Hotelli Elysees Union sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä Riemukaarelta ja Avenue Champs Elyseesta, sekä Trocadero puutarhaa ja Seine-joen vastapuolella Eiffel-tornilta. Hotellissa on 24h vastaanotto, baari, baari/salonki, aamiaishuone, huonepalvelu ja itsepalvelupesula. Vierashuoneissa on ilmastointi, kylpyhuone, hiustenkuivain, kaapeli/sat-TV, puhelin, modeemi, minibaari ja tallelokero. Osoite: 44 Rue Hamelin, 75016 Pariisi, Ranska.

      Est Hotel
      Vaatimaton 3-tähden hotelli keskeisellä paikalla.
      Hotelli Est sijaitsee vilkkalla alueella Pariisissa lähellä bulevardeja, toreja ja kuuluisaa Les Hallesin ostoskeskusta. Hotellissa on 24h vastaanotto, aula, pesulapalvelu ja aamiaishuone. Kaikissa vierashuoneissa on kylpyhuone/suihku, sat-TV, puhelin ja minibaari. Osoite: 49 Boulevard de Magenta, 75010 Pariisi, Ranska.

      Exelmans
      itsee lähellä Bois de Boulognea ja Roland Garros Stadionia, Pariisin 16.ssa kaupunginosassa.
      2-tähden Hotelli Exelmans Paris sijaitsee Pariinin 16.ssa kaupunginosassa, lähellä Bois de Boulognea ja Roland Garros Stadionia, ravintoloita ja ostoksia. Hotellissa on puutarha ja aamiaishuone. Kaikissa vierashuoneissa on kylpyhuone/suihku, puhelin ja sat-TV. Osoite: 73, Rue Boileau, 750 16 Pariisi, Ranska.

      Fertel Etoile
      Sijaitsee Pariisin sydämessä, vain 5 minuutin päässä Riemukaarelta ja Champs-Élyséeltä.
      Hotelli Fertel Etoile sijaitsee Pariisin keskustassa, vain 5 minuutin päässä Arc de Triomphelta ja Champs-Élyséeltä. Lähellä lukuisia nähtävyyksiä, kauppoja, baareja ja ravintoloita. Hotellissa on 24h vastaanotto, salonki, aamiaishuone, aamiaisbuffet, baari, kokoustilat, Internet, tallelokerot vastaanotossa, pesulapa ja autopaikoitus. Vierashuoneissa on ilmastointi/lämmitys, kylpyhuone/suihku, TV, puhelin, Internet, kelloradio, minibaari ja tallelokero. Osoite: 4, Rue des Acacias, 75017 Pariisi, Ranska.

      Fertel Maillot



      Forest Hill La Villette
      Sijaitsee 6 km päässä Pariisin keskustasta, lähellä Tieteen ja Teknologian Museota.
      Forest Hill La Villette on 3-tähden hotelli 6 km päässä Pariisin keskustasta, lähellä Tieteen ja Teknologian Museota sekä Cite del la Musiquen konserttihallia. Lähin metroasema on Port de la Villette. Hotellissa on vastaanottotiski, baari ja ravintola. Huoneissa on kylpyhuone/suihku, hiustenkuivain, minibaari, puheli, modeemi, sat-TV ja ilmastointi. Osoite: 28, Avenue Corentin Cariou, 75019 Paris, France

      Gotty Opera
      Lähellä Grands Boulevardsia ja Pompidou-keskusta.
      Hotelli Gotty Opera sijaitsee keskustassa hiljaisella kadulla Grands Boulevardsin tuntumassa, lähellä monia ravintoloita, baareja, kahviloita, kauppoja, teattereita, museoita ja ainutlaatuisia historiallisia ja kulttuurinähtävyyksiä. Lähin metroasema on Montmartre/Grands Boulevards. Hotellissa on vastaanotto ja aamiaishuone. Huonevarustukseen kuuluu kylpyhuone/suihku, hiustenkuivain, tallelokero kahvin/teenkeitin, puhelin ja TV. Osoite: 11 rue de Trevise, 75009 Paris, France.

      Gotty Opera
      Lähellä Grands Boulevardsia ja Pompidou-keskusta.
      Hotelli Gotty Opera sijaitsee keskustassa hiljaisella kadulla Grands Boulevardsin tuntumassa, lähellä monia ravintoloita, baareja, kahviloita, kauppoja, teattereita, museoita ja ainutlaatuisia historiallisia ja kulttuurinähtävyyksiä. Lähin metroasema on Montmartre/Grands Boulevards. Hotellissa on vastaanotto ja aamiaishuone. Huonevarustukseen kuuluu kylpyhuone/suihku, hiustenkuivain, tallelokero kahvin/teenkeitin, puhelin ja TV. Osoite: 11 rue de Trevise, 75009 Paris, France.

      Grand Hotel de Paris
      2 km päässä ydinkeskustasta ja 20 km Orlyn lentokentältä.
      Grand Hotel Paris sijaitsee kohtuulisen matkan päässä kaikistä tärkeimmistä nähtävyyksistä, business-alueesta, kaupoista, baareista ja viihteestä. Hotellissa on 24h vastaanotto, aula/salonki, matkatavarahuone, pesula ja maksullinen Internet-yhteys Kaikissa vierashuoneissa on kylpyhuone/suihku, hiustenkuivain, sat-TV ja puhelin. Osoite: 72 Boulevard de Strasbourg, 75010 Pariisi, Ranska.

      Grand Hotel des Gobelins
      Sijaitsee lähellä Latinalaiskorttelia ja lukuisia ravintoloita, baareja ja jazzklubeja.
      Grand Hotel des Gobelins sijaitsee lähellä Latinalaiskorttelia sekä Lyonin ja Austerlitzin rautatieasemia. Hotellissa on vastaanotto, aamiaishuone, faksi/postipalvelu, autoparkki ja kokoustilat. Vierashuoneissa on kylpyhuone/suihku, puhelin ja TV. Osoite: 57 boulevard Saint - Marcel, 75013 Pariisi, Ranska.

      High Tech Calais



      Holiday Inn Disneyland incl. 3 day pass
      Sijaitsee aivan Pariisin Disneyland Resortin tuntumassa. 2 aikuisen ja 2 lapsen huonehintaan sisältyy 3-päivän passi Disneyworldiin.
      Holiday Inn Disneyland sijaitsee Disneyland Resort Pariisin ulkopuolella vain 10 minuutin bussimatkan (ilmainen kuljetus) päässä Disney-puistosta ja vain 30 km Pariisista. Hotellissa on ravintola ja baari. Huonevarusteisiin kuuluu täydellinen kylpyhuone/WC, ilmastointi, TV, puhelin ja tallelokero. Huom: Asiakkaat saavat 3-päivän passin Disneylandiin saavuttuaan hotellille. Neljän henkilön huoneessa on yksi iso vuode ja yksi kerrossänky.

      Holiday Inn Garden Court Paris Montmartre



      Hotel Cecil



      Hotel d Angleterre
      Champs Elyséesin sydämessä Etoilen ja Concorden välissä.
      Hotel D´Angleterre on kolmen tähden hotelli, joka sijaitsee keskeisellä paikalla Champs Elyséesin sydämessä, Etoilen ja Concorden välissä. Täällä olet lähellä useimpia nähtävyyksiä ja kauppoja, ravintoloita, baareja ja kahviloita. Hotellissa on baari, lounge ja pieni kokous/konferenssihuone. Huoneissa varusteina kylpyhuone/suihku, TV ja puhelin. Osoite: 91 Rue de la Boetie, 750 08 Paris, France.

      Hotel De Dieppe
      Sijaitsee keskustassa, kävelymatkan päässä Oopperassa.
      Hotel de Dieppe on yksinkertainen 2-tähden hotelli Pariisin keskustassa, kävelymatkan päässä Oopperasta sekä lähellä ostoksia, ravintoloita, kahviloita ja useita nähtävyyksiä. Vierashuoneissa on kylpyhuone/suihkuk, puhelin ja TV. Lähin metroasema: Saint Lazare. Osoite: 22 rue d´Amsterdam, 75009 Pariisi, Ranska.

      Hotel de L Ocean
      Sijaitsee Pariisin keskustassa lähellä Oopperaa ja Montmartrea.
      Hotel de L Ocean sijaitsee Pariisin sydämessä lähellä Oopperaa ja Montmartre. Lähialueella hyvät ostosmahdollisuudet, teattereita, kahviloita ja ravintoloita. Hotellissa on aamiaishuone, baari ja kokoustilat. Huoneissa on kylpyhuone/suihku, hiustenkuivain, minibaari, puhelin ja TV. Osoite: 7 rue Mayran, 75009 Pariisi, Ranska.

      Hotel de la Jatte
      Sijaitsee Neuilly sur Seinessä lähellä Pariisia.
      Hotel de la Jatte sijaitsee rauhallisella asuialueella la Defensen ja Porte Maillotin välissä, lähellä Place de l’Etoilea, Champs-Elyséetä, Grande Arche de la Défensea, Palais des Congrèsia ja Bois de Boulognea. Kävelymatkan päässä metroasemalta. Hotellissa on 24t vastaanotto, tallelokerot, langaton internet-yhteys, pesula- ja kuivapesupalvelu. Kaikissa vierashuoneissa on ilmastointi, kylpyhuone, hiustenkuivain, sat-TV, Internet-yhteys ja kaksinkertaiset ikkunalasit. Osoite: Boulevard du Parc 4, 92200 Neuilly-sur-Seine, Pariisi, Ranska.

      Hotel des Arenes
      Notre Damen katedraalin ja Pantheonin lähellä latinalaiskorttelissa.
      Hotelli des Arenes on lähellä Luteria Arenasia, joka on yksi suurimmista ensimmäisellä vuosisadalla rakennetuista gallialais-roomalaisista amfiteattereista. Se on merkittävä kappale Ranskan pääkaupungin historiaa. Hotelli on täysin ilmastoitu ja siellä on aamiaishuone sekä hissi. Huoneissa on kylpyhuoneet, suoravalintapuhelin, satelliittitelevisio, radio, minibaari ja hiustenkuivaaja. Osoite: 51, Rue Monge, 75005 Paris France

      Hotel Des Arts



      Hotel du Casino
      Sijaitsee Oopperan ja Montmartren välillä.
      Hotel du Casino sijaitsee Pariisin 9.ssä kaupunginosassa, Oopperan ja Montmartren välillä, lähellä Casinoa, ostoksia ja monia nähtävyyksiä. Lähin metroasema: Place de Clichy. Tässä 3-tähden hotellissa on vastaanotto, aula, baari. Kaikissa vierashuoneissa on kylpyhuone/suihku, hiustenkuivain, sat-TV ja puhelin. Osoite: Rue Clichy 41, 75009 Pariisi, Ranska.

      Hotel Opera Frochot (ex Winston)
      Sijaitsee lähellä Oopperaa, Galeries Lafayettea, Moulin Rougea ja noin 15 minuutin kävelymatkan päässä Sacré-Coeurin Basilikalta. Hotelli täysremontoitu vuosina 2007-2008.
      Hotelli Opera Frochot (ex Winston) sijaitsee Pariisin keskustassa, Pigalle Placea ja Butte Montmartrea alempana, lähellä Oopperaa ja ostosmahdollisuuksia, Galeries Lafayette-tavarataloa, lähellä Punaista Myllyä sekä Sacré-Coeurin Basilikaa. Tama vuosina 2007-2008 remontoitu hotelli on nyt sisustettu moderniin tyyliin. Hotelli Opéra Frochotissa on 24-t vastaanotto, conciergen palvelut, buffet-aamiainen, huonepalvelu (rajoitettu aikataulu), matkatavarasäilö sekä tallelokerot (lisämaksu). Langaton internet-yhteys (Wi-Fi) kaikissa vierashuoneissa sekä hotellin yleisissä tiloissa. Kaikissa vierashuoneissa on kylpyhuone (suihku tai amme), wc, TV ja puhelin. Osoite: 04 Rue Frochot, 75009 Pariisi, Ranska

      Hotel Paris Villette
      Sijaitsee lähellä Boulevard Péripheriquen kehätietä, noin 4.5 km päässä Pariisin keskustasta.
      Hotelli Paris Villette sijaitsee lähellä Boulevard Péripheriquen kehätietä sekä Tiede- ja Teollisuusmuseota. Noin 4.5 km Pariisin keskustasta. Lähin metroasema: Crimée. Tässä 3-tähden hotellissa on 24h vastaanotto, Internet-yhteys, aamiaispalvelu ja kokoustilat. Vierashuoneissa on kylpyhuone/suihku, hiustenkuivain, puhelin ja sat-TV. Osoite: 56 Rue Curial, 75019 Pariisi, Ranska.

      Hotel Queen Mary
      Viehättävä ja suosittu hotelli kävelymatkan päässä LaFayette ja Printemps tavarataloista.
      Queen Mary on pieni keskitason hotelli Pariisin sydämessä. Hotellissa on pieni vastaanotto, juhlahuone ja baari, pieni kasvihuone, pieni kokoushuone ja aamiaishuone kellarissa. Kaikissa vierashuoneissa on kylpyhuone/suihku, wc, hiustenkuivain, puhelin, kaapeli-TV, tallelokero ja ilmastointi. Perinteinen englantilainen aamiainen kuuluu hintaan. Osoite: 9 rue de Greffulhe, 75008 Pariisi, Ranska

      Hotel Relais du Cheval Blanc
      2 km Marne-la-Valleesta ja 5 km Eurodisneylandista.
      Relais du Cheval Blanc on 3-tähden hotelli 2 km päässä Marne-la-Valleesta ja 5 km Eurodisneylandista. Huoneissa on kylpyhuone/suihku, puhelin ja TV. Osoite: 2 rue de Lagny, 77400 Jossigny, France

      Ibis Jemmapes


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 188
      2176
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      53
      2012
    3. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      159
      1751
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      147
      1644
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1334
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1247
    7. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      11
      1234
    8. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1185
    9. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      12
      1155
    10. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1148
    Aihe