tutuksi tuli...

tähtönen

Katsoi häntä välitunnilla. Hän katsoi ympärilleen tavalliseen tapaan niinkuin ois pelännyt jonku iskevän hänen kimppuun. Punastuin ku hän yllätti minut katselemassa häntä ja keskityin taas hyvin vaivalloisesti kamujen höpötykseen jostakin koulutehtävästä.
Nukutti ihan vietävästi ja vielä seuraava tunti oli uskontoo. Uskonnon opettajamme oli aivan kauhean näkönen ja se siinä oli pahinta ettei siitä tullut mitään mieleen, se vaan oli semmonen creepy, ääniki oli niin rauhoittava kuin olla ja voi.
Huomasin et oli ollut virhe istua valokatkasimien viereen. Joillakin tunneilla jopa kuudesti hän saattoi pyytää et:
-Niina, sammutakko valot ja Niina, laitatko valot päälle. Joka kerta paras kamuni katsoi minuun ja nauroi.
Kellot soi ja tiesin et meillä on samas koulupäädys seuraava tunti eli lähin nopeasti kamujeni kanssa luokalle päin ja odottelee opea joka oli aina viimeisenä opettajista.
Noh tulit viimeinkin kamujesi kanssa luokkien luokse ja tavalliseen tapaan istuuduitte sinne penkeille missä teillä aina oli paikka. Jos joku erehtyi istumaan sinne niin tuli tupenrapinat. Minun ja kavereideni paikka oli siinä lähellä, sopivan kuulomatkan päässä teidän jutuista.
Paras kaverini oli ihastunut minun ihastukseni (Mikko)yhteen kaveriin. Noh ei enempää hänestä. Mut taas Mikko edusti kaikkia minun lempipiirteitäni pojissa:
sopivasti seksikäs ja komee/söpö, ei se kaikkien haluama(en halunnut et kaikki ihailee häntä josta ite pidän, silloin pojalla alkaa kusi nousta päähän), pitkä, lihaksikas ja hänellä on sopivasti poikamaiset jutut. Noh vilkuilin taas sinuun ja sun ihania piirteitäs, aah olin niin rakastunut. Nousitte ylös ja joku kamuistas tönäs sut meihin päin. osuit minuun ja mä olin varma et pyörryn. Sinä lähit sadatellen kamujes luokse ja ne vana nauro silmät vesistä täynnä. Mä olin tietty tulipunainen ku paloauto ja yritin piiloutua hiuksieni taakse ja taisin onnistuu siinä kohtalaisesti, ainoastaan kamuni huomas mun punasuuden. Opettaja onneks tuli ja kaikki siirtyi hyvin hitaasti luokkaan ja tietty tavallisesti pari tyyppii järjesti kohtauksii tunnin aluks ja silloin mä pystyin rauhoittaa itteni ja valmistautuu valojen sammutus-urakkaan.
Viimein tunti loppu ja päästiin pois ruokatunnille.
En syönyt muutaku leivän ja lähin sit pois, en kestänyt enään kamujeni juttuja edellisestä välkästä. Lähin pois ja istuin yksikseni puupenkille seinän viereen.
Kohta sun kamuporukka vyöry ulos ruokalasta ja tuli samalle penkille, teidän tavalliseen paikkaanne. Istuit viereeni, koska muualla ei enään ollut tilaa ja jäin siihen istumaan ja kuuntelee miniradiostani radioo. Otit yhtä-äkkiä sun puoleisen kuulokkeen pois mun korvast ja kuuntelit mitä sielt tuli.
Mä älähin ja tempaisin sen takasin. Sä sanoit:
-Mun lempikanava soi, hyvä niih ja viel hyvä biisikin.
Mä vastasin:
-So what, ei kiinnosta, ja viel hyvin kylmästi sanoinki.
Katoit mua ihmeissäsi ja aloit tutkimaan vartaloani hyvin tarkasti ja mulle tuli samalla kiihottunut ja myös epämielyttävä tunne. Lähdin veskissä käymään ja lähdit seuraa. Menin yksityisveskiin tarkoituksella ja tulit kohta oven taakse koputtamaan et pääsisikös sisään. Päästin sinut ja aika pysähtyi hetkeksi.
Minua oli aina sanottu kauniiksi ja hyvävartaloiseksi, mulla oli pikimustat hiukset jotka ylsivät olkapäille ja tummanruskeet silmät, jotka olivat valloittaneet tosi monta poikaa.
Vartaloni oli kurvikas sopivasti, rinnat pystyt ja perse oli kiintee ja sopivan pyöree.
Katoin sinua ja sinulla oli ihanan siniset silmät ja tummanruskeet pystyt hiukset. Silmälasit tekivät sinusta ikäistäsi vanhemman näköisen ja ne sopivat sulle tosi hyvin.
Otit kiinni mun olkapäistä ja huulesi lähestyivät omiani. Katsoit silmilläsi silmiini ja tutkit niitä varmaan hyvin syvälle. Tuntui kuin olisit lukenut mua kuin jotain avointa kirjaa. Olit mua vuoden vanhempi ja ajattelin et olisit kokenut, ite olin viel neitsyt, olin halunnut säästellä itteäni parhaalle mahollisimmalle, varmaan juuri sinulle. Huulesi olivat jo huulillani ja ne keskeyttivät ajatukseni juoksun. Se tuntui taivaalliselta, olin suudellut parin kanssa aiemminkin mut tää oli sitä paljon kohuttua taivaallista suutelua. vastasin suudelmaan niin hyin kuin osasin ja tungit jo kielesi suuhuni. Olit sulkenut silmäsi jossain vaihees ja tein sen itekki.
Siirryit käsilläsi tutkimusmatkalle rinnoille ja hengitykseni kiihtyi ja kostuin jo ajatuksesta mitä tästä vois seurata. Tunsin jonkun kohoavan ja painavan mua lantion seuduille ja katsoin alas, kyrpäsi oli kasvanut hetkessä kiihkosta. OLit käsilläsi jo löytänyt nännini ja pyörittelit niitä paidan läpi. Aloit vetää mun paitaa pois ja autoin siinä nostamalla käteni. Huokaisin helpotuksesta et olin laittanut tänään päälleni seksikkäät rintsikat ja pitsipikkarit...en käytä stringejä.
Aloin riisua sun paitaa ja alta paljastui seksikän sixbäkki ja kivat rintalihakset joita aloin hyväilee samalla ku aukasit rintsikoitteni hakaset. Kun olit saanut ne auki siirryit nuolemaan nännejäni ja rintojani hyvin kiihottavasti....

jatkankos?

2

3857

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kiesus

      jatka vaa jos haluut kirjottaa surkeeta tarinaa

    • kiihoittunut

      Jatka ihmees iha hyvä juttu tua oli

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      52
      2854
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      531
      2696
    3. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      48
      1875
    4. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      32
      1857
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      119
      1758
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      301
      1689
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1342
    8. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      61
      1149
    9. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      89
      1135
    10. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      22
      1112
    Aihe