kisuni kuolaa!

mie ja mau

Ongelmani on aika huvittava.. Toinen kissani on alkanut kuolata todella paljon. Aina kun se nauttii olostaan (kehrää sylissä tai toisen kissan hellässä huomassa) sen kuolaneritys on aivan mahdotonta. Leuassa roikkuu kunnon jojot joita täytyy olla pyyhkimässä vähän väliä.Olen lukenut että se on jäänteitä pentuaikojen ruokinnasta. (kissa yhdistää mukavan olon maidon imemiseen ja emon läheisyyteen) Toisaalta minua ei kuolaaminen haittaa, kunhan se ei ole vaarallista kissalleni. Onko kellään muulla kokemusta tällaisesta?

7

489

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • minä

      yep, minulla on kaksi kissaa, poika ja tyttö. Tyttökissa on aivan mahdoton kuolaan. Kuolaamista tapahtuu aina kun sitä rapsuttaa. Välillä vähän ärsyttääkin sen kuolaaminen. Vaikka eihän siitä mitään vahinkoa ole. :) Hyviä jatkoja

    • tyttö

      on naaraskissa, joka myös kuolaa, kun sitä paijataan. Minun kissani eivät kuolaa, mutta sen sijaan toinen kissoistani näykkii ihoani ja repii paitaani sekä polkee tassuillaan, kun on sellaisessa hurmostilassa. ;)

    • CattiFani

      Kissani kuolasi aina kun oli sylissä tai sohvalla. Se kumminkin loppui eikä ole mitään vakavaa. Paperia piti vaan laittaa leuan alle ettei tahrinut hirveästi. Toisella kissallani oli suussa joku luun pala ja sen takia kuolasi mutta loppui kun se poistettiin sen suusta.

    • pinni

      mun kaveri joutu tämän syyn takia lopettamaan 3 vuotiaan kolli kissansa,sanoin sille miljoona kertaa että vie se lääkäriin, mutta lopulta se vei sen sinne... kissalla todettiin suussa kasvain.
      se ei oo normaalia että kissa kuolaa!!
      mulla ja mun porukoillani on ollut kissoja koko mun elämäni ajan joten osaan katsoa että mikä kissassa on normaalia ja mikä on epänormaalia.

      ELÄINLÄÄKÄRIIN !

      • mie ja mau

        Voinhan tietysti käyttää sitä lääkärillä mutta miksi se kuolaa vain kun on hyvä olla. Jos kissalla olisi kasvain eikö se kuolaisi koko ajan?


      • heli
        mie ja mau kirjoitti:

        Voinhan tietysti käyttää sitä lääkärillä mutta miksi se kuolaa vain kun on hyvä olla. Jos kissalla olisi kasvain eikö se kuolaisi koko ajan?

        Kyllä mulla on kissoja ollu jotka on just nimenomaan kuolannu sillon ko on oikein ihana olo. Mulla on myös ollu kissoja kokoikäni ajan ja niitä on mahtunu jos jonkinäköstä nyssyttäjää siihen väliin. Ja nykyäänki on tyttö kissalla sellanen tapa et ko sitä rapsuttelee ni kuolatippasia alkaa herahtelemaan suusta. Toisella kissalla sitä tapaa ei oo. Joten se on taas ihan yksilöstä kiinni. Ja täysin normaalia rapsuttelu tilanteessa. Ei ole yksikään kissa vielä "hurmos kuolaamiseen" kuollu minulla.
        Ai nii ja si jos kissanminttua laittaa vaikka johonki leluun, ni myös sillon alkaa kuola valua ja lelut ihan märkiä, ja tämä pätee kumpaankin kissaan. Joten kyllä ne kissatki voivat kuolata. Ja tuo sinun kohdallasi kuullostaa ihan normaalilta kyllä. joten ole vaan ihan rauhassa. Ja voithan sä vaikka soittaa siitä eläinlääkärille ja kysästä vielä sieltä mielipidettä, jos jää vielä vaivaamaan tämä asia.


    • Anonyymi

      Kyllä

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      124
      2833
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      258
      1193
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      101
      1191
    4. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1031
    5. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      973
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      970
    7. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      926
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      43
      857
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      40
      848
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      42
      754
    Aihe