Galleriassa kun on se asetus nimen kohal: "Hyväksyttävä. Nimesi ei näy profiilissa, eikä sinua voi löytää oikealla nimellä ilman hyväksyntääsi."
Ja eräällä ihmisellä ketä etsin nimellä niin on tuo asetus päällä. Klikkasin "Lähetä varmistuspyyntö", mutta hänestä ei ole kuulunut mitään (varmaan koska ei muista minua saati tunnista kuvista) ja olisi erittäin tärkeää asiaa kyseiselle henkilölle :/ niin voiko MITENKÄÄN päästä tuon henkilön kuville???
Ja eräällä ihmisellä ketä etsin nimellä niin on tuo asetus päällä. Klikkasin "Lähetä varmistuspyyntö", mutta hänestä ei ole kuulunut mitään (varmaan koska ei muista minua saati tunnista kuvista) ja olisi erittäin tärkeää asiaa kyseiselle henkilölle :/ niin voiko MITENKÄÄN päästä tuon henkilön kuville???
Vastaukset
Vanhimmat
Ei vielä vastauksia
Aloittaja odottaa vastauksia. Kerro oma näkemyksesi ensimmäisenä.