siinä meni taas

mm-paikka

"tämmöistä tämä joskus on" sano johnsson, mutta kuule johnsson sellasta se on aina. tämmöiseen tunarointiin pystyy vain suomi. samallainen flipperipallo oli mm. surullisen kuuluisassa suomi-unkari pelissä jossa aivan samoin viime hetken tunaroinnilla suomi menetti paikkansa jatkokarsinnassa. tilanne oli taas just tasan sellanen että tiesi että aivan kohta pallo löytää tiensä suomen maaliin kenekäs muun kuin klosen jalasta. puolustaja pasanen jääty tilanteessa aivan täysin. ei voi kun ihmetellä mitä mahto miehen päässä tilanteessa liikkua kun olisi pitänyt purkaa tilanne, eipä varmaan juuri mitään. voi surkeuden surkeus ja turkasen turkanen.

9

1559

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Salvatore2

      Mikähän logiikka Baxterilla oli ottaa loppuajasta hyökkääjä penkiltä peliin, kun osa Suomen puolustuksesta oli jo melko "piipussa".. Esim. Toni Kuivasto pelaa seurassaan täysiä minuutteja illasta iltaan, ja tuore voima puolustukseen olisi varmasti estänyt tuollaisen tunaroinnin loppuminuuteilla..

    • Mollata

      Suomi pelasi loistavan matsin Em hopea mitalistia ja vuoden 2002 mm hopea mitalistia vastaan.Tasapeli on enemmän kuin hyvä tulos ja Saksan maali oli kaikenlisäksi paitsio.(viimeinen)

    • melkosta

      Siis tasapeli fudiksen mahtimaata Saksaa vastaan on hyvä tulos. Mutta jotta SUomi alkas voittaan näitä pelejä, niin Suomen pitäs pelata loistavia pelejä,mukaan luekien maalivahdin.Ja mun mielestä Jääskeläinen pelas keskinkertaisen ottelun. Toisessa maalissa ei saanut Klosen puskua liimattua ja kolmannessa maalissa olis pitänyt nyrkkeillä pallo pois eikä kämmenillä torjua palloa luukulle. Saksalla oli paljon paikkoja ja Gomezin tunarointi..eli loppujen lopuksi ihan hyvä tulos.

    • Lörsson

      voinut olla paitsio koska pallo ajautui Suomalais pelaajien jaloista Kloselle. Kertokoon joku joka paremmin tietää ton paitsiosäännön että kuinka oli toi viimeinen maali. Siinämielessä edellinen kirjoittaja täysin oikeassa että pitää muistaa realiteetit; EM-hopea, MM-pronssi (2006) ja MM-hopea (2002) että loppujenlopuksi kunnioitettava kapina yhtä kaikkien aikojen Ainaskin tuloksellista maata vastaan, mutta mutta.... olihan tosta pelistä kolme pinnaakin otettavissa.

      • kohtalainen tulos

        Mutta siinä se ero onkin: ne maat, jotka selviävät arvoturnauksiin, ottavat ne kolme pistettä silloin kun ne ovat otettavissa.


    • jaakko-jkl

      Tasapeli eilisestä Saksa-ottelusta oli tosiaan erinomainen saavutus ja vaikka Suomi johti kolmasti pelin aikana, niin Saksa oli lähempänä voittoa. Se loi loppuun asti vaarallisia tilanteita. Kannaattaa suomalaiseten pelaajien katsoa peli useamman kerran videlta ja kuinka pelissä tuli "tyrittyä", joidenkin enemmän ja toisten ei ehkä yhtä paljon. Mutta minun papereissani ei kukaan päässyt puhtaasti läpi. Siis jokaisella on jotain opittavaa. Turha hätäily pois!

    • Penkkiurheilija

      Kukaan ei olisi uskonut, että Suomi pystyy tekemään Saksan verkkoon kolme maalia. Sille ei vaan yksinkertaisesti voi mitään, että Saksa on niin paljon Suomea parempi. KATSOKAA RANKINGLISTAA! Suomalaiset ylittivät itsensä yltäessään tasapeliin saksaa vastaan.

      Voi voi teitä pessimistejä. Kyllä nyt löytyy neuvojia ja arvostelijoita noin hyvästä lopputuloksesta. Kukaan ei ole huomannut kehua Suomen tekemiä maaleja!!!

      • mutta kuiteski

        Tasurit ei vaan tahdo riittää, jos kisapaikkaan tosissaan tähdätään. Sehän nähtiin viime karsinnoissakin: erinomaisia suorituksia Portugalia (2xtasuri), Puolaa (tasuri ja voitto), Serbiaa (tasuri) ja Belgiaa (tasuri ja voitto) vastaan. Mutta eipä riittänyt, vaikka nuo kaikki kärsivät myös yllätyksistä Kaukasuksen maita vastaan.

        Eli voittoja, voittoja ja voittoja! Niitä tarvitaan. Mutta toki on hieno homma, ettei ainakaan hävitä noille pahimmille kilpakumppaneille. Mieluummin sitten vaikka Liechtensteinille jos pakko on hävitä.

        Mutta jos pääasiana on viihdyttävät matsit ja runsaat maalit tylyn tulosurheilun sijaan, niin olihan se eilinen matsi oikea viihteen ilotulitus.


    • pieni suuri maa

      oletko itse pelannut jalkapalloa koskaan???tilanteet tulee sekunnin murto-osassa ja siihen pieni paine päälle!!!tälläistä urheilu on!!
      (suomi voitti...pasanen mokas)uskomatonta ajattelua!!!suomi voittaa ja suomi häviää.että näin!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      98
      6927
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      30
      2710
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      33
      2293
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      84
      1970
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1691
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      7
      1493
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1387
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1351
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      8
      1304
    10. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      32
      1268
    Aihe