vaimon siskonpoika (osa3)

hazardousz

JATKOA…
Palasimme veneilemästä joskus illansuussa, ja Marja oli jo laittanut saunan päälle. Marja sanoi minulle, että saan viedä Tomin sitten illalla kasarmille. Syyn jo tajusinkin, Marjalla oli siideripullo kädessään ja nousuhumalakin hyvässä vauhdissa. Itse pysyin siis vissylinjalla, tosin ei kalja nyt olisi muutenkaan hirveästi maistunut. Tomille kalja kyllä maistui, ja sanoinkin että sun pitää vielä illalla pystyä näyttelemään selvää, ja virnuilin päälle. Jaa missäs järjestyksessä me saunaan mennään, kyseli Marja pilke silmäkulmassa. Niin no, kyllähän me sinne kaikkikin mahdutaan, ja oottehan te eilen jo toisenne saunassa nähneet, sanoin ja vilkaisin kumpaakin. Eipä mennyt sitten aikaakaan, kun olimme jo saunalle päin menossa.

Saunan eteisessä tuli vähän ahdasta, kun otimme vaatteita pois, ja samalla mieleeni juolahti että mitenköhän asiat tästä etenee. Kohta olimme kaikki ilkosillaan, vaimoni isot rinnat heilahtelivat saunaan kävellessä, ja tuuhea häpykarvoitus näytti tuhmalta ja herkulliselta. Saunamme lauteet ovat kulma-malliset, ja pesutila on luonnollisesti samassa tilassa. Kaadoin hieman vettä päälleni ja kiipesin Tomin kanssa lauteille istumaan, asetuimme vierekkäin toiselle sivulle, ja lauteiden toinen sivu jäi Marjalle. Niinpä vaimoni kiipesi lauteille isot rinnat kiiltävinä heiluen, asettuen toiselle sivulle meidän eteen ihailtavaksi. No, hyvinhän me tänne sovittiin, totesin. Niinpä, hymähti Marja ja sanoi Tomille, ei sun tarvi sitten äitilles taikka isälles mainostaa, että meillä täällä saunotaan kaikki keskenään. Joo ei tietenkään, sanoi Tomi puolivakavana ja hörppäsi olutta.

Olin hyvävointinen, eikä saunominenkaan tuntunut raskaalta, toisin kuin eilen. Marja ei jaksanut kauaa istua siveellisesti jalat ristissä, vaan kävi lauteille rennosti sivuttain istumaan kasvot meihin päin. Jalat hän piti puolittain koukussa, polvet siveellisesti yhdessä, mutta nilkkojen välistä näkyi suoraan hänen jalkoväliinsä, tumman tuuhea herkkumätäs se siellä piileskeli. Tomi yskäisi, ja hieman yllättyi itsekin näkemästään, varsinkin kun minä istuin hänen vieressä. Väkisinkin tuon näki. Luulin alussa, että pystymme saunomaan ihan normaalisti, mutta ei, pitihän vaimoni hieman kiusata, ja nauttihan hän varmaan kun nuori kolli kuolasi häntä silmillään. Katsahdin Tomiin päin ja hän käänsi päänsä heti muualle, ja oli kuin ei olisi katsovinaankaan. Sanoin, että katsele vain ihan rauhassa tätiäsi, ei se siitä katselemalla kulu. Niin, eikä järvikään soutamalla kulu, nauroi Marja ja kävi selälleen makaamaan.

Tuuhea häpykarvoitus odotti kutsuvasti ja rinnatkin olivat mukavasti esillä, mutta Tomi ei voinut muuta tehdä kuin katsoa. Huomasin miten hän nosti jalkansa koukkuun, peittääkseen erektionsa. Taidat pitää näkemästäsi, sanoin. Tomi vain nyökkäsi vastaukseksi, niin hämillään hänkin tilanteesta oli. Sanoin sitten Tomille, että voit sä koskeakin, ei mua se haittaa eikä varmaan Marjaakaan. Tomi oli entistä hämillään, mutta Marja liikutti jalkaansa lähemmäs Tomia ja sanoi että tästä voit vaikka aloittaa. Tomi katsahti minua, ja sanoin että anna mennä vaan. Näin samalla Tomin jalkovälistä puolijäykkänä olevan kalun. Hänen kätensä kosketti Marjan nilkkaa ja hivelöi sitä hiljalleen, ja sanoin että siitä vain ylöspäin. Tomin käsi lähti seikkailemaan säärtä ylöspäin, samalla Marja levitti hieman haarojaan, ja pillu tuli kunnolla näkyviin. Hieman roikkuvat häpyhuulet olivat Tomin käsien ulottuvilla, mutta hän pysyi vielä reiden sisäpinnalla. Aahh, ihanaa, vaimoni huokaili samalla. Välillä Tomi katsoi minua, mutta nyökkäsin vain jatkamisen merkiksi.

Marja käski Tomia tulemaan lähemmäs, niinpä hän nousi vierestäni ja istahti viereiselle lauteelle siten, että Marja sai laitettua jalkansa hänen syliin. Samalla huomasin, miten Marja asetti Tomin puolijäykän kalun sääriensä väliin, ja alkoi jaloilla hiljalleen liikuttamaan kalua edestakaisin. Samalla Tominkin estot ja pelko minun läsnäolosta alkoi vähentyä, ja hänen kätensä vaelteli vaimoni mahalla ja välillä rinnoillakin. Lopulta Marjan toinen käsi tarttui Tomin käteen ja ohjasi sen kohti tuuheaa pillua. Tomikin alkoi tajuta leikin juonen, ja alkoi hinkata kädellään tuota tummaa mätästä. Kohta sormi upposikin jo avoimina olevien häpyhuulten välistä sisään, ja vaimoni huokaisi syvään, aaahhh mmhhh, uuuh, ihanaahh. Samalla Tomi kääntyi enemmän Marjan päälle ja pian he suutelivat kiihkeästi.

Pian Tomi siirtyi alemmas, ja alkoi nuolemaan tuheroa. Marja levitti haarojaan ja huokaili nautinnosta. Enpä olisi tätä näkyä uskonut näkeväni omassa saunassa. Sanoin että taitaa tätikin tykätä, johon Marja vain huokaili, oohh joohh. Tomi nuoli ja imi vaimoni pillua jonkin aikaa, kunnes hän nousi takaisin istumaan. Marja nousi ylös ja otti pian tuon jykevän kalun suuhunsa, ja alkoi imemään sitä. Olen pitänyt vaimoani varsinaisena syväkurkkuna, koska oma kaluni 12cm uppoaa kokonaan hänen suuhunsa. Näin miten Marja yritti upottaa Tomin kalua mahdollisimman syvälle, mutta ei saanut kuin puoleen väliin, niin jo tuli oksennusreaktio. Marja naurahti ja sylkäisi lattialle, ottaen kalun uudelleen suuhunsa. Katsoin että Tomin kalu oli suunnilleen puolet pidempi kuin omani. Marja otti hetken aikaa suihin, kunnes päätti nousta Tomin syliin.

Marja valitteli, että tää kyllä sattuu hieman polviin, mutta on tää sen arvoista. Seurasin lähietäisyydeltä, miten vaimoni asetteli tuon nuoren oriin isoa kalua häpyhuulille. Pian terska muljahti sisään, ja kalun varsi alkoi upota syvemmälle. Ei kuitenkaan läheskään koko varren mitalla, näkihän tuon jo silmilläkin, ettei se kokonaan sisään mahdu. Aihh, sattuu vähän, Marja ähkäisi, ja nousi hieman. Sitten hän alkoi pumppaamaan lantiollaan hiljalleen ylös ja alas. Marjan polviin kuitenkin sattui tämä asento kovilla lauteilla, ja hän nousi pois. Lisäksi olimme olleet saunassa jo varmaan lähemmäs puoli tuntia, tosin löylyjä heittämättä, mutta lämpö alkoi tehdä tehtäväänsä. Niinpä Marja päätti, että mennään jatkamaan hommia saunan eteisen lattialle.

Siinä olikin sopivampi ja helpompi touhuta, pehmeällä matolla. Marja kävi selälleen makaamaan ja Tomi hänen päällensä. Minä istuin penkille ja katselin jälleen heidän touhuja. Eipä mennyt aikaakaan, kun tuo iso kalu löysi tiensä jälleen vaimoni pillun sisään. Oih, varovasti, voihkaisi Marja, ja samalla seurasin kuinka kalu upposi häneen sentti sentiltä. Pian alkoi Tomi työntelemään edestakaisin, vaimoni äänekkäästi voihkiessa. Kysyin, tuntuuko hyvältä, johon vaimoni vain voihki, joohh, mmhhh, tuntuuhh, aahhh. Työntöjen rytmi alkoi muuttua kiivaammaksi, ja näin Marjan ilmeestä, että välillä häntä sattui, kun Tomi survoi liian ahnaasti. Sitten Tomi taittoi vaimoni jalat aivan ylös, suorastaan korviin. Nyt näin paremmin takapuolelta, miten kalu upposi vaimooni. Huomasin, että joka työnnöllä jäi kalun vartta näkyviin noin 5cm. Sanoin että työnnä niin paljon kuin menee. Vaimoni kiljui, ei, ei helvetti, ei. Mutta sanoin että nauti nyt kerrankin isosta. Tomi aloitti raivokkaan pumppaamisen, koko ajan kalu upposi syvemmälle, lopulta aivan pohjaan saakka. Marja vaikeroi kivusta, mutta alkoi pian voihkia nautinnollisemmin. En olisi uskonut että tuo jättimela mahtuu koko pituudeltaan pillun sisään, mutta niin vain joka työnnöllä kulli mossahteli koko varreltaan pillun perukoille. Vaimoni voihki kuin ekstaasissa, ja sai sitten mahtavan orgasmin, hän puristi käsillään mattoa ja kiemurteli, huutaessaan suoraa kurkkua, aahhh pane tätiäs ooohhh, ja suorastaan tärisi orgasmin vaikutuksesta. Tomi takoi kiivaasti, kunnes alkoi laueta vaimoni sisään. Tomi huohotti ja hänen pakaransa puristui lujasti yhteen, survaisten kalunsa aivan pohjaan ja antaen sen purkautua pillun uumeniin, Marjan äänekkään voihkinnan säestämänä.

Hetkeksi aikaa Tomi lysähti Marjan päälle ja he suutelivat, kunnes Tomi vetäytyi ulos. Samalla avoimesta reiästä pulpahti melkoinen määrä spermaa ulos, valuen pakaroiden välistä matolle. Tomi katsoi minua ja sanoi, sun vuoro vissiin. Marja odotti haarat levällään, pillu spermaa valuvana ja reikä valtavan avoimena, häpyhuulet hieman turvonneena. Kaluni pujahti helposti sisään, eikä jälleen kerran meinannut pysyä siellä lainkaan. Spermaa pursusi samalla ulos kaluni vartta pitkin, ja munakarvani olivat täysin tahmassa, mutta se vain lisäsi kiihotusta. Työntelin kaluani edestakaisin, eikä pillun seinämistä saanut oikein mitään tuntua, niin venynyt se oli äskeisestä käsittelystä. Eikä kaluni varmaan aiheuttanut Marjallekaan voihkimisen aihetta, vaikka hän välillä yrittikin hieman esittää että tuntuisi. Tunsin miten pillussa loiskui joka työnnöllä, kaluni ei ollut lähelläkään pohjaa, mutta pian alkoi tuntua hyvältä, ja lopulta laukesin vaimoni sisään karjahdellen. Nousin hänen päältään pois ja katselimme Tomin kanssa valtoimenaan valuvaa pillua. Marja katsoi meitä, ja sanoi että menkääs nyt jo pesulle siitä.

Menimme sitten kaikki peseytymään. Marja naureskeli, että nyt on sitten kassit tyhjätty kunnolla, että pärjää Tomikin taas viikon verran armeijassa. Mutta tästä ei tuu sitten mikään tapa, huomautti Marja tekovihaisesti. Samalla hänen pillustaan roikkui pitkä limasuikale, joka tarttui reiteen. Marja pesi saippualla ja sienellä vielä meidän molempien kalut perusteellisesti, sekä lopuksi itsensä. Tämän jälkeen puimme vaatteet päälle, ja pian minun piti lähteä viemään Tomia autolla. Lopuksi Marja halusi vielä antaa pitkän kielipusun, ennen kuin lähdimme. Tomi kiitti antoisasta viikonlopusta, vaikka ei näin olisi uskonut käyvänkään. Vein Tomin kasarmille, ja tulin suoraan päätä mökille. Marja käveli hieman vaikeasti ja valitti, että pillu on niin arka, ettei pysty kunnolla kävellä. Nauroin vain, ja sanoin että eipä mikään ihme. Jatkoimme jälleen normaalia mökkeilyämme, tosin ilman seksiä tällä kertaa, sattuneesta syystä. Juttelimme Marjan kanssa monet kerrat tapahtumat läpi, emmekä vieläkään tiedä miksi asiat johti tähän. Marja sanoi lähinnä innostuneensa kalun koosta, ei niinkään pojannulikasta, vaikka iso mieshän se jo oli. Marja sanoi haluavansa vielä joskus uusinnan, mutta ei vähään aikaan.

4

9194

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • joo...

      Alkuperäinen oli ihan kiva. Nyt palikka toistaa itseään. Elä vain jatka... Olet ihan pönttö

    • nainen25

      Ihanaa tarina, panetti ihan mielettömästi ja luin tätä täällä töissä ja masturboin, ja laukesin jo puolivälissä tarinaa.

      • Anonyymi

        Nam..


    • Anonyymi

      U­­u­­­s­­­i s­­­eksi­­­tea­­­tteri ava­­­utu­­u Su­­­ome­­en! Ku­­­tsu­­­mme kai­kk­­­i­­­. Il­­mo­it­tau­tum­­ine­­­n ry­­­hmäämme tääll­ä 👉 http://aram-us.com/H/H9g6R5

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      68
      4873
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      15
      2310
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1836
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      13
      1546
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      37
      1520
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1338
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1257
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      4
      1171
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1166
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      13
      1156
    Aihe