Kirous?

mietteliäs..

Meillä on iso perhe. Ydin perhe on äiti, isä 3 aikuista lasta (tyttöä). Joilla osalla on runsaasti lapsia.

Meidän perheessä on n. 11kk aikana sattunut paljon pahaa. Kaikki liittyy terveyteen. On halvausta, murtuneita vartalon jäseniä, kolaria, käsileikkauksia jne.

Tapauksia on jo melkeen kymmenkunta, eri henkilöille. Ollaan vitsailtu että vuosi 2008 ei ole oikeen meidän perheen. Nyt aloimme sisareni kanssa juttelemaan, että ollaan saatu paljon pahaa silmää tänä vuonna, juttelu ajautui kirouksiin ja aloin miettimään...mistä tietää onko joku langettanut kirouksen? Ja miten siitä pääsee eroon?

6

733

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • tai ask moses

   lytyy nettisivuilta

   • kirjoittelee.....

    Mitä tarkoitat?


  • Aeria Gloris

   kusipää, mutta yleensä nuo ihmisolioille tapahtuvat asiat syntyvät ihan ihmisen omista vapaan tahdon alaisista päätöksistä yhdistettynä miljardeihin muihin muiden tekimiin päätöksiin ja niistä syntyneisiin tapahtumaketjuihin, jotka johtavat tiettyyn tilanteeseen, joka koetaan "negatiivisena". Tämä kaikki tapahtuu ihan ilman sen suurempaa mystiikkaa ja kuuluu ihmisolion elämään erottamattomasti.

   Jostain kumman syystä tietyt yksilöt elävät sellaisessa käsityksessä, että he pystyvät muokkaamaan tämän maailman tapahtumia ja ilmiötä tahdon ja ajatuksen voimalla, eli esimerkiksi "kiroamalla" jonkun, vaikuttamalla säätilaan tai komententelemaan "henkimaailman olentoja" tai muka tekemällä jotain muuta yleensä harvinaisen narsistista, itsekeskeistä ja typerää.

   No, valitettavasti yhtäkään todistettua tapausta edellisen kaltaisesta ei ole olemassakaan. Ei teidän perhettänne ole kirottu. Teillä on käynyt vaan supi-suomalaisittain "paska mäihä".

   Toivotan parempaa menestystä, parempia valintoja ja rutkasti onnea jatkossa.

   • se menee

    Edelliseen kirjoitukseen viitaten. Sattumuksia tulee, mutta kyllä niihin voi vaikuttaa. Oletteko kenties suututtaneet jonkun läheisenne? vai onko joku suurelle perheellenne kateellinen?

    Ehdottaisin hiljentymistä ja miettimään "mitä haluan meidän perheessä jatkossa tapahtuvan". Ohjatkaa ajatuksianne positiivisempaan suuntaan ja ehkä iltapuuhiin juuri ennen nukkumista lisäätte rituaalin, sytytätte kynttilän ja rukoilette Jumalalta armoa.


  • ..............................

   Tapahtumat eivät ole peräisin mistään erityisestä kirouksesta, en tiedä miten, mutta vaistoan että olet itse asettanut läheistesi ylle jonkun kirouksen ilman että itse tajuat. Ratkaisu löytyy kun keskityt miettimään kuka sisimmässäsi olet, ja mitä olet mahdollisesti tehnyt hassusti ajattelemattasi.

  • atlantika

   Olen ulkomaalainen nainen. Meillä kyllä harrastetaan kaikenlaista magia ja olen oppinut varoamaan. Erityisesti Suomessa kun missa muissa maissa pahaa esintyy eniten, joka paikassa jonne menet, sinua katsovat pahat silmät(kateuden, ilkeyksien kasvot ). Ne imee sinusta sun hyvää energia, sun onni. Et tiedä sitä edes itse, mutta kun sairastut, niin ihmettelet,miksi? eikö niin? Olen huomanut sitä pahaa joka paikassa, tule jopa huono olo,kun tuntee sitä jossakin paikoissa. Kerron 2 keinoa, minulla saattaa olla enemmän, mutta ne tallennetut jutut on etsittävä. Muistan nyt vain 2 ulkomuistiin. Eli jos vielä tarvitset neuvoa, kun viestisikin on vanha, niin kirjoita. Hei.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Slava Ukraine-mölisijöiden vuoksi Suomi syöksyy nyt synkkään lamaan

   Eivät tainneet mölisijät tajuta millaisia kustannusseurauksia tästä maalle ja sen kansalaisille seuraa.
   Maailman menoa
   464
   2501
  2. Mulla on niin ikävä sua mies

   taas senki hunajakipon mies. Tai aina :)
   Ikävä
   294
   2239
  3. Beata Papp gold digger (Leppilampi)

   Kivasti nuori nainen turvasi toimeentulonsa kun antoi setämihelle. Naiset!!! Kyllä niitä setämiehiä löytyy aina vaikka naama ois kuin petolinnun perse
   Kotimaiset julkkisjuorut
   49
   1645
  4. Ernan pahoinpitely

   Erna pahoinpidelty. Törkeää Seiskalta nimittää tuota kissatappeluksi. Erna kertoo tässä lehtijutussa että hänellä on turvamies aina yöelämässä. Missä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   49
   1492
  5. Venäjän ydinisku lähestyy hitaasti mutta satavarmasti...

   https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/eac44407-e77d-418b-ae21-1db8a0104309 Venäläisten ärsyttäminen jatkuu, milloin menee kuppi nurin ja "uusi aurinko"
   Maailman menoa
   310
   1362
  6. Paras muistosi hänestä?

   Mitä muistoa muistelet mieluiten ikävöimästäsi ja miksi?
   Ikävä
   77
   1050
  7. Eikö olenkin niin, että

   jos sinulla mies on ikävä, niin sinä otat yhteyttä vaikka sinua olisi kielletty. Jos, oikeasti tuntee ja haluaa, sitä taistelee.. eikös? Teen vain
   Ikävä
   67
   989
  8. Millanen oli tunnereaktio

   Millanen tunnereaktio oli viimeksi ku kaipauksen kohteen näit?
   Tunteet
   65
   957
  9. Martina taistelija.

   WSOY tällä hetkellä listan kärjessä, eli myydyin kirja.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   103
   811
  Aihe