Kirous?

mietteliäs..

Meillä on iso perhe. Ydin perhe on äiti, isä 3 aikuista lasta (tyttöä). Joilla osalla on runsaasti lapsia.

Meidän perheessä on n. 11kk aikana sattunut paljon pahaa. Kaikki liittyy terveyteen. On halvausta, murtuneita vartalon jäseniä, kolaria, käsileikkauksia jne.

Tapauksia on jo melkeen kymmenkunta, eri henkilöille. Ollaan vitsailtu että vuosi 2008 ei ole oikeen meidän perheen. Nyt aloimme sisareni kanssa juttelemaan, että ollaan saatu paljon pahaa silmää tänä vuonna, juttelu ajautui kirouksiin ja aloin miettimään...mistä tietää onko joku langettanut kirouksen? Ja miten siitä pääsee eroon?

6

691

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tai ask moses

      lytyy nettisivuilta

      • kirjoittelee.....

        Mitä tarkoitat?


    • Aeria Gloris

      kusipää, mutta yleensä nuo ihmisolioille tapahtuvat asiat syntyvät ihan ihmisen omista vapaan tahdon alaisista päätöksistä yhdistettynä miljardeihin muihin muiden tekimiin päätöksiin ja niistä syntyneisiin tapahtumaketjuihin, jotka johtavat tiettyyn tilanteeseen, joka koetaan "negatiivisena". Tämä kaikki tapahtuu ihan ilman sen suurempaa mystiikkaa ja kuuluu ihmisolion elämään erottamattomasti.

      Jostain kumman syystä tietyt yksilöt elävät sellaisessa käsityksessä, että he pystyvät muokkaamaan tämän maailman tapahtumia ja ilmiötä tahdon ja ajatuksen voimalla, eli esimerkiksi "kiroamalla" jonkun, vaikuttamalla säätilaan tai komententelemaan "henkimaailman olentoja" tai muka tekemällä jotain muuta yleensä harvinaisen narsistista, itsekeskeistä ja typerää.

      No, valitettavasti yhtäkään todistettua tapausta edellisen kaltaisesta ei ole olemassakaan. Ei teidän perhettänne ole kirottu. Teillä on käynyt vaan supi-suomalaisittain "paska mäihä".

      Toivotan parempaa menestystä, parempia valintoja ja rutkasti onnea jatkossa.

      • se menee

        Edelliseen kirjoitukseen viitaten. Sattumuksia tulee, mutta kyllä niihin voi vaikuttaa. Oletteko kenties suututtaneet jonkun läheisenne? vai onko joku suurelle perheellenne kateellinen?

        Ehdottaisin hiljentymistä ja miettimään "mitä haluan meidän perheessä jatkossa tapahtuvan". Ohjatkaa ajatuksianne positiivisempaan suuntaan ja ehkä iltapuuhiin juuri ennen nukkumista lisäätte rituaalin, sytytätte kynttilän ja rukoilette Jumalalta armoa.


    • ..............................

      Tapahtumat eivät ole peräisin mistään erityisestä kirouksesta, en tiedä miten, mutta vaistoan että olet itse asettanut läheistesi ylle jonkun kirouksen ilman että itse tajuat. Ratkaisu löytyy kun keskityt miettimään kuka sisimmässäsi olet, ja mitä olet mahdollisesti tehnyt hassusti ajattelemattasi.

    • atlantika

      Olen ulkomaalainen nainen. Meillä kyllä harrastetaan kaikenlaista magia ja olen oppinut varoamaan. Erityisesti Suomessa kun missa muissa maissa pahaa esintyy eniten, joka paikassa jonne menet, sinua katsovat pahat silmät(kateuden, ilkeyksien kasvot ). Ne imee sinusta sun hyvää energia, sun onni. Et tiedä sitä edes itse, mutta kun sairastut, niin ihmettelet,miksi? eikö niin? Olen huomanut sitä pahaa joka paikassa, tule jopa huono olo,kun tuntee sitä jossakin paikoissa. Kerron 2 keinoa, minulla saattaa olla enemmän, mutta ne tallennetut jutut on etsittävä. Muistan nyt vain 2 ulkomuistiin. Eli jos vielä tarvitset neuvoa, kun viestisikin on vanha, niin kirjoita. Hei.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      591
      4071
    2. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      48
      3418
    3. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      66
      2959
    4. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      2901
    5. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2234
    6. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2171
    7. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      12
      2107
    8. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      29
      1935
    9. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      1930
    10. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      47
      1879
    Aihe