miten fiksuiten

bangkokista koh lantalle?

siinähän se olikin.. :)

eli sisäinen lento ensin mihin..?

6

828

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ioejroijeroih

      krabille. sieltä veneellä lantalle.

      • Traveller-20w

        Kun saavut bangkokiin, Lähet lentokentältä bussilla EA2 to Khao San Road. Khao San Roadilta saat vaikka minne hyvin bussit lennot, ihan kaikki mitä ikinä tarvitset..
        Khao San Road tunnetuin bangkokin katu.
        Sieltä saa rihkamat, viisumit, lennot, hotellin, junaliput...jos varaat esim bussin koh lannalle niin bussi lähtee siitä Khao San Road viereiseltä kadulta, matka maksaa noin 17e ja siihen kuuluu myös erittäin todennäköisesti lauttamatka myös.


      • junafriikkiboy
        Traveller-20w kirjoitti:

        Kun saavut bangkokiin, Lähet lentokentältä bussilla EA2 to Khao San Road. Khao San Roadilta saat vaikka minne hyvin bussit lennot, ihan kaikki mitä ikinä tarvitset..
        Khao San Road tunnetuin bangkokin katu.
        Sieltä saa rihkamat, viisumit, lennot, hotellin, junaliput...jos varaat esim bussin koh lannalle niin bussi lähtee siitä Khao San Road viereiseltä kadulta, matka maksaa noin 17e ja siihen kuuluu myös erittäin todennäköisesti lauttamatka myös.

        minä valitsisin junakyydin bkk:sta eteenpäin ja sitten kalastajaveneen kyydissä perille eikä maksa juuri mitään ja vältä sitä khao san roadia koska se on vain turistikuja jolla pomppelehtii ne märkäkorvat jotka luulevat olevansa tosi matkailijoita ja pelkäävät mennä oikeiden reppumatkailijoiden mukaan suanphlu mosgue:n (thonburissa)lähistöllä oleville tosi matkailijoiden mestoille


    • mai pen rai

      Se on, tietysti, budjettikysymys. Nopein ja kallein tapa on lentää Krabiin ja jatkaa sieltä veneellä Lantalle. Olen pari kertaa ottanut jatkolennon heti saavuttuani Helsingistä BKK:in kentälle ja saanut sen vielä samaksi päiväksi. Veneet tosin liikkuvat vain aamulla/päivällä, joten olen yöpynyt Krabissa. Kaikista guest houseista voi ostaa laivalipun ja siihen voi sisällyttää myös kyydin laiturille, joka on muutaman kilsan kaupungin ulkopuolella.

      Bussi BKK:sta Krabiin on edullisin ja epämukavin vaihtoehto ja taitaa olla myös turvattomin. Viralliset, paikallisten käyttämät VIP-bussit on mukavimpia ja luotettavimpia. Ne lähtevät iltaisin eteläiseltä bussiasemalta Thonburin puolelta. Ne Khao San -roadin bussisysteemit on sinänsä ihan käteviä ja edullisia, mutta usein vain vaneja, jotka tungetaan täyteen budjettimatkalaisia. Niitä myös ryöstetään eniten, käsittääkseni. Kopsasin ihan virallista varoitusta:
      WARNING: Overnight tourist buses to southern destinations have a very bad reputation for theft. Run by Khao San Road agencies, these buses carry no Thai passengers and do not depart from the Southern Bus Terminal. Be sure to guard your belongings, do not leave valuables in your backpack if you stow it below, and do not accept food or drinks from strangers.

      The good news is that these problems can easily be avoided by simply using a normal government licensed public bus service, as the Thai do every day. For southern destinations, tickets are sold at the Southern Bus Terminal, which is also where the bus will depart from.´

      Juna, varsinkin makuuvaunu, on mukava ja helppo. Tosin hieman kalliimpi, kuin bussi. Se menee Surat Thaniin ja sieltä sitten jollain bussisysteemillä joko Krabiin tai Trangiin ja loppumatka veneellä.

      Kaverit kerto, että ainakin sesonkiaikaan myös Phuketista vaiolikose Ao Nangista menee veneitä Koh Lantalle.

      Että siitä vaan seikkailemaan ja omaa tietä etsimään, Thaimaassa kaikki aina järjestyy ja mikään (lähes) ei ole mielettömän kallista.

    • phuketista tai krabilta

      Koh lantalle?
      Millaisia ne veneet ovat?
      Onko hinnasta jotain tietoa?

      • mai pen rai

        menevät veneet ovat ihan kunnon kokoisia, ottavat reilu 50 matkustajaa, voi istua sisällä tai ulkona. Matka kestää n. 2-2,5 tuntia. Muistelen maksaneeni 250 bahtia/ suunta ja ostin matkani guest housin respasta, hintaan kuului kyyti kaupungin ulkopuolella olevalle laiturille.
        Mitään ravintolaa laivalla ei ole, mutta siellä oli mahdollisuus ostaa juotavaa. Myös laiturilla on jotain kojuja, josta voi ostaa juotavia ja syötäviä. Laiturilla on myös toimistoja, jotka tyrkyttävät majoituksia saarella. Niitä tyrkyttäjiä on kyllä laivallakin ja Lantalla laiturilla. Koskaan en ole varannut majoitusta etukäteen, vaan aina olen lähtenyt katsomaan majoitusvaihtoehtoa jonkun tyrkyttäjän mukaan ja jos kaikki on ollut ok, olen jäänyt. Mutta jos ei ole miellyttänyt, olen jatkanut matkaa seuraavaan paikkaan.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      92
      1673
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      174
      1310
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      105
      1118
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      1097
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      87
      946
    6. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      44
      888
    7. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      68
      881
    8. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      65
      850
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      773
    10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      758
    Aihe