Ikävä kokemus vauvauinnista

Pinna paloi

Kun täällä on paljonkin keskusteltu vauvauinnista, haluaisin nyt kertoa omat, erittäin ikävät kokemukseni.

"Heräsimme" vauvauintiajatukseen varsin myöhään, tyttö lähenteli jo puolta vuotta. Kesä oli juuri alkanut ja kaikki Turun kunnalliset uinnit kesätauolla. Otin siis yhteyttä alueella toimivaan yksityiseen yritykseen, ja saimme kun saimmekin tyllerömme mahdutettua vielä yhteen ryhmään. Pian posti toikin kotiin yrityksen tiukkasanaiset sopimusehdot. Hiukan kohottelimme kulmiamme mm. sille, että vain ERITTÄIN PÄTEVÄT syyt kelpaisivat uintikerran peruuttamiseen ja sille, että mahdollinen sopimuksen irtisanominen olisi tehtävä kokonaista kuukautta ennen lopettamista. Ajattelimme kuitenkin, että varmaan ko. firmalla on ikäviä kokemuksia (muita pikku uimareita) ajattelemattomista asiakkaista, hyväksyimme ehdot ja maksoimme sopimuksen mukaisesti viisi uintikertaa etukäteen, vaikka emme tienneet ko. firmasta ja heidän järjestämästään toiminnasta nettisivuja kummempaa. Emme myöskään olleet lainkaan varmoja, kuinka tuo uiminen ylipäätään tytöllemme luonnistaisi -neiti kun ei ollut mikään vesipeto, eikä kylpyammekaan ollut aivan niitä mieluisimpia paikkoja.

Sitten menimme yrityksen järjestämään infotilaisuuteen. Siellä tiukkasanainen, jopa hiukan loukkaava sanelutyyli jatkui: Saimme kuulla ehdottomia vaatimuksia pukeutumisen, peseytymisen ja muunkin käytöksen suhteen. No, tämän vielä ymmärsin (joskin asioiden esittämistapa olisi voinut olla ystävällisempi - olimme kuitenkin kaikki aikuisia, emme uhmaikäisiä teinejä), sillä olihan kyseessä myös oman lapseni turvallisuus ja hyvinvointi.

Sen sijaan hiukan ihmettelin vaatimusta, jonka mukaan vain kankaiset kestouimahousut olivat heidän uinneilleen sopiva vaatetus vauvalle. Olimme heti uima-ajatuksen saatuamme innoissamme hankkineet paketin kertakäyttöisiä uimavaippoja, joiden vakuutettiin kestävän kovatkin -sekä sisäiset, että ulkoiset paineet :) Jos kerran sellaisia on saatavilla, voi hyvällä syyllä ihmetellä, mikseivät ne käytössä kelpaa. No, kuulema hajoavat vedessä ja sitten on "allas vaipanpalasia täynnä". Ja ei muuta, kuin niitä ainoita oikeita uimahousuja etsimään.

Kävin valehtelematta läpi kaikki mahdoliset ja mahdottomat ostopaikat vauvaliikkeistä urheilukeuppojen kautta supermarketteihin, mutta kaikissa myytiin eioota ja suositeltiin kertakäyttövaihtoehtoja. Valittelin asiaa myös tänne vauvauintiyritykselle, josta sain kuulla, että (sattumoisin) heillä kyllä on myynnissä ko. housuja, edulliseen 14 euron hintaan, kaikkia kokoja ja värejä... Olin jo valmis hankkimaan housut "kätevästi" tältä firmalta (joskin jo tässä vaiheessa hiukan pitkin hampain, ja yhä ylemmäs kulmiani nostellen), kun sain vinkin yhdeltä uimariäidiltä, että samoja housuja myytiin Raisiossa sijaitsevassa lastentarvikeliikkeesä -viisi euroa halvemmalla! Varmaan kulutin jo pelkkään bensaan nuo viisi euroa, mutta alkoi jo nyppiä uintifirman asenne ja omaneduntavoittelu.

No viimein pääsimme asiaan. Ensimmäinen uintikerta oli katastrofi; Pidimme isin kanssa vuorotellen sylissämme kauhusta (ei kylmästä) tarisevää lasta, joka silmät lautasenkokoisina ja sydän tuhatta ja sataa lyöden rauhoittui vain muista uimareista erillään, kun isi ja äiti omassa rauhassa esittelivät uutta ympäristöä. Yksi kuulemistamme säännöistä oli myös, että uimaan tultaessa edellisestä syötöstä olisi oltava vähintään tunti, mielellään puolitoista, ja kun neitimme vielä tuossa vaiheessa (halusi ja) sai rintaa tasaisesti kahden tunnin välein, alkoi loppuvaiheessa pienellä olla jo niin kova nälkäkin, että poistuimme vähin äänin ennen muita.

Koimme myös molemmat mieheni kanssa koko uimistilanteen epämukavaksi; Varsinkin jatkuva "pakkolaulattaminen" oli miehelleni kiusallista. Itse laulan lapselleni paljon ja koko ajan, mutta minustakin jokaisen liikkeen yhteyteen liitetty väkinäinen laulu tuntui hiukan hölmöltä -etenkin, kun ohjaajan lisäksi minä olin lähes ainoa, joka suustaan ääntä päästi. Itse ohjaaja oli kuitenkin vilpitön, mukava ja empaattinen, ja niinpä päätimme yrittää uudemman kerran.

Toinen kerta oli kuitenkin edellisen toistoa; Vauva oli kauhuissaan (nyt jo heti altaan nähtyään), me kiusaantuneita jatkuvasta laulamisesta, stressaantuneita tasaisin väliajoin alkaneesta joukkoparkumisesta ja ennenkaikkea huolissamme pienestä ihmisestä, joka ei selvästikään nauttinut hetkestäkään, vaikka kuinka lohduttelimme, leikitimme ja laulelimme. Päätimme siis, että tämä ei ole meidän juttumme. Yksi tykkää puurosta, toinen vellistä, enkä suinkaan halua kiistää vauvauinnin riemua niiltä, jotka siitä nauttivat -me nyt vain emme sattuneet kuulumaan niihin.

MUTTA, uinnin lopetuspa ei sitten ollutkaan lainkaan niin yksinkertaista, kuin olimme kuvitelleet. Soitin (ajoissa) firmaan ja kerroin, ettei homma oikein toiminut meillä. Sieltä pyydettiinlähettämään sama kirjallisena ja ehdotettiin uutta yritystä joskus vanhemmalla iällä. Lupasin harkita asiaa. Sanoinpa vielä, ettei meillä ole vaateita tuon jo maksetun, mutta käyttämättä jääneen loppusumman suhteen. Muotoilimme kohteliaan mailin, jossa ilmoitimme, että tyttäremme jää nyt uinneista tauolle, mutta palaamme asiaan, jos siltä tuntuu. Kuinka olenkaan kerinnyt viimeisen kolmen kuukauden aikan katua tuota kohteliasta ja ympäripyöreää ilmoitusta!

Seuraavan viiden uintikerran lasku saapui muutaman viikon päästä. Soitin firmaan, ja kerroin, että emme edelleenkään tällä haavaa aio jatkaa uinteja, mutta edelleen otamme yhteyttä, jos toisin päätämme. "Asia selvä" -ilmoitti yhteyshenkilö. Sitten tuli seuraava lasku (vai oliko se edellisen muistutus?). Soitin jälleen, selitin samat litaniat ja sain jälleen saman "Asia kunnossa" vastauksen. Kunnes saapui taas seuraava. Nyt olimme jo päättäneet, että vaikka joskus uinteja jatkaisimmekin, ei se tapahtuisi ko. firman nimissä. Soitin taas ja ilmoitin tämän ystävällisesti, mutta selvästi puhelimeen vastanneelle henkilölle. Kun jälleen sain "asia kunnossa" -vastauksen tarkensin vielä, että olihan nyt kaikille osapuolille varmasti selvää, että emme jatka uinteja ja emme siksi myöskään halua etukäteislaskuja postiluukustamme. Firman edustaja ihmetteli itsekin, miksi laskuja ylipäätään enää tulee ja lupasi hoita asian kuntoon.

No, sitten toissapäivänä sain ikävänsävyisen tekstiviestin, jossa nimetön firman edustaja kehotti maksamaan jo todella myöhässä olevan laskun, tai meillä ei olisi enää paikkaa uintiryhmässä! Tuo itse uhkaus saisi kyllä mielihyvin jo toteutuakin, mutta koska olen tarkka taloudenpitäjä, otin aika lailla nokkiini viestin sävystä. Vastasin, että olemme lopettaneet yrityksen palveluiden käyttämisen jo ajat sitten, ja toivoakseni tämä nyt vihdoin menisi perille myös heidän suuntaansa.

Lopulta, lukuisten tekstiviestien ja muutamn mailin jälkeen selvisi, että puhelimitse (lukuisat kerrat) tekemäni irtisanoutuminen ei ollut heidän sääntöjensä mukaan pätevä, eikä myöskään aiemmin tehty maili-ilmoitus täyttänyt irtisanoutumisen piirteitä. Lapsemme oli kuulema laitettu "kesätauolle", jonka jälkeen jäsenyys (ja siis myös maksatus) jatkui AUTOMAATTISESTI syksyllä. Sitä, miksi maksatus jatkui kuitenkin myös tämän "kesätauon" ajan, ei kukaan meille osannut / halunnut selittää. Ei myöskään sitä, miksi firman puhelimeen vastannut henkilö ei missään vaiheessa kertonut, ettei irtisanoutumisemme ollut pätevä tai sitä, miksi samainen ihminen päinvastoin pahoitteli jatkuvaa laskujen lähettelyä ja lupasi hoitaa asian kuntoon. Olisin viimeistään kolmanne laskun jälkeen mielihyvin muotoillut vaikka kaksi kirjallista irtisanoutumista, jos vain joku olisi sellaisen tarpeellisuudesta huomauttanut.

Emme tällä hetkelläkään tiedä, onko irtisanoutumisemme nyt "hyväksytty", vai puidaanko tätä juttua kenties vielä joskus oikeudessa. Lähetin firmalle vielä viimeisen mailin, jossa kerroin, ettemme MISSÄÄN NIMESSÄ halua ENÄÄ KOSKAAN käyttää heidän palvelujaan, joka täten irtisanoutumisena ymmärrettäköön, mutta en ole vielä saanut vastausta.

Että tämmöinen tapaus meillä -taitaa jäädä tuo tyllerömme uimisen opettelu ihan mökkirantaan -jos sinnekään, ihan vielä: Neiti nimittäin kehitti itselleen aikamoisen pelon avovettä kohtaan, ja kesällä äidin uiminen aiheutti hysteerisen pelkoitkun -joka toi elävästi mieleen eräänkin uimahetken eräässä turkulaisessa uimahallissa...

15

12149

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Uikkarit ostanut

   Kävimme myös Laukkavuoren infossa ja ostimme uikkarit.
   Päätimme sitten käydä myös Raision infossa ja vertailun jälkeen valitsimme Raision. Valinnassa painoi eniten Raision paljon uudempi uimahalli. Kahden käyntikerran jälkeen olemme tyytyväisiä.

   Kannattaa siis kokeilla Raisiota, toivottavasti ei uimahalut kokonaan kadonneet. Olemme maksaneet Raisioon 9€:n kertamaksuja. Tuosta Laukkavuoren sopimuksesta ja viiden kerran "pakkomaksusta" voisi kuluttaja-asiamies olla kiinnostunut.
   Ne uikkarit ovat olleet hyvät, mutta markkinointi halvimpina oli näköjään harhautusta.

  • uimavaippa

   googleta sana uimavaippa, löytyy paljon kestouimavaippoja myyviä verkkokauppoja

  • Huhtikuu-08

   Siis aivan uskomatonta toimintaa! Me käydään tytön kanssa raisiossa ja olen ollut tyytyväinen.Tosi harmi että teillä tuli tuollainen kokemus vauvauinnista :(

   • Mir69

    Mikä / kuka noita uinteja Raisiossa järjestää? Olemme kyllä valmiit vielä kokeilemaan uudestaan (hiukan vanhemmalla iällä tosin), ja noista ikävistä kokemuksista viisastuneina valmiit hiukan ajelemaankin, jos vaan kiva paikka ja asiallinen järjestäjä löytyy. Tuo Raisio kuulostaa sikäli potentiaaliselta -etenkin tuon kertamaksun suhteen. Jos sitten ei sielläkään homma luonnistu, eipä jäädä järjestäjän "vangeiksi" lopuksi elämäämme :)

    Ja uikkarit tosiaan hankimme jo sieltä Myllyn lähellä olevasta lastentarvikekaupasta, siis 9 euroa kpl., mutta isompi koko tulee varmasti piankin ajankohtaiseksi, eli kiitos myös nettivinkistä! Sitäkin kokeilin, kun noita housuja aikoinaan hain, mutta en ilmeisesti oikein osannut etsiä. Ja sitäpaitsi ko. yrityksen nettisivut ne sielläkin tulivat esille ensimmäisten joukossa...


   • kaupunki järjestää
    Mir69 kirjoitti:

    Mikä / kuka noita uinteja Raisiossa järjestää? Olemme kyllä valmiit vielä kokeilemaan uudestaan (hiukan vanhemmalla iällä tosin), ja noista ikävistä kokemuksista viisastuneina valmiit hiukan ajelemaankin, jos vaan kiva paikka ja asiallinen järjestäjä löytyy. Tuo Raisio kuulostaa sikäli potentiaaliselta -etenkin tuon kertamaksun suhteen. Jos sitten ei sielläkään homma luonnistu, eipä jäädä järjestäjän "vangeiksi" lopuksi elämäämme :)

    Ja uikkarit tosiaan hankimme jo sieltä Myllyn lähellä olevasta lastentarvikekaupasta, siis 9 euroa kpl., mutta isompi koko tulee varmasti piankin ajankohtaiseksi, eli kiitos myös nettivinkistä! Sitäkin kokeilin, kun noita housuja aikoinaan hain, mutta en ilmeisesti oikein osannut etsiä. Ja sitäpaitsi ko. yrityksen nettisivut ne sielläkin tulivat esille ensimmäisten joukossa...

    http://www.raisio.fi/asp/system/empty.asp?P=684&VID=default&SID=813117073612461&S=0&C=27656
    Myös Caribia-kylpylässä vauvauinteja, ja ei ole pakko ostaa sarjalippua.


   • Huhtikuu-08
    Mir69 kirjoitti:

    Mikä / kuka noita uinteja Raisiossa järjestää? Olemme kyllä valmiit vielä kokeilemaan uudestaan (hiukan vanhemmalla iällä tosin), ja noista ikävistä kokemuksista viisastuneina valmiit hiukan ajelemaankin, jos vaan kiva paikka ja asiallinen järjestäjä löytyy. Tuo Raisio kuulostaa sikäli potentiaaliselta -etenkin tuon kertamaksun suhteen. Jos sitten ei sielläkään homma luonnistu, eipä jäädä järjestäjän "vangeiksi" lopuksi elämäämme :)

    Ja uikkarit tosiaan hankimme jo sieltä Myllyn lähellä olevasta lastentarvikekaupasta, siis 9 euroa kpl., mutta isompi koko tulee varmasti piankin ajankohtaiseksi, eli kiitos myös nettivinkistä! Sitäkin kokeilin, kun noita housuja aikoinaan hain, mutta en ilmeisesti oikein osannut etsiä. Ja sitäpaitsi ko. yrityksen nettisivut ne sielläkin tulivat esille ensimmäisten joukossa...

    Eli tossa toisessa viestissä onkin yhteystietoja :) Ulpukkaan soitin silloin kun tyttö syntyi ja oltiin jonossa koska on paljon hakijoita ja olemme turun puolelta,raisiolaiset ovat etusijalla, pääsimme aloittamaan tässä 3vkoa sitten.Mä just henkilökohtaisesti inhoan just noita et tarvii ostaa jotain sarjal.tai kuukausikortteja.. Ja raisiossa on niin et jos olet kerran pois niin ok mut jos tulee peräkkäin monta poissaoloa niin sit soittaa ja ilmoittaa niin tietävät ettei ole uintia lopettanut:)
    Ja minusta siellä oli info asiallinen(eikä edes mainittu uikkareista :) ) Me ollaan vasta käyty kolme kertaa,ei heti päästy aloittamaan, no mut ollut kaksi eri ohjaajaa ja minusta ovat olleet ihan jes!


   • vesipedonmutsi

  • Mievaan22

   Täällä Espoossa on myös sama homma että täytyy olla kuukauden irtisanomisaika ennenkuin voi lopettaa uinnin. Alkoi mua hieman pelottaa kun yritin useita useita kertoja soittaa sinne firmaan että perun sen vauvauinnin ja päivästä toiseen siellä tuuttas varattua. Sitten vihdoin ja viimein sain yhteyttä sinne ja peruttua sen uinnin.

  • sen verran,

   että kaikissa paikoissaniitä ei edes saa käyttää. Kannattaa ottaa asiasta selvää ennen kuin hankkii niitä. Me ollaan käyty vuosi uimassa ihan tavallisella uimapuvulla ja hienosti sujuu.
   Ja täällä päin ainakin sanotaan,että vauvauinti pitää aloittaa 8 kuukauden,mielummin puolen vuoden,ikään mennessä,jolloin sukellusrefleksi vielä tallella. Vaikka voihan sitä minkä ikäisenä vain aloittaa vauvansa uittamisen:)

   Meillä oli ensimmäinen puoli vuotta hankalaa mm.vierastamisen takia,mutta olen tyytyväinen kun olin kärsivällinen. Nyt uiminen on ihana yhteinen harrastus.

  • VauvauinninAloittava

   No joo, kyllähän firman irtisanoutumiskäytännössä (kuten kaikessa byrokratiassa) parantamisen varaa...
   Mutta ei varmaan kannata heitä lapsen pelosta syyttää. Jotenkin ajattelisin, että on itsestäänselvää totutella veteen ensin kotona, kasvoja myöten. Jos kylpeminen ei mielipuuhaa, niin miksi ihmeessä viedä lapsi uimahalliin?
   Ja ihme valitusta laulamisesta, eihän sitä tosiaan ole pakko tehdä, väkinäisesti tai ollenkaan. Ajattelisin kuitenkin, että on kivempi kun yritetään halukkaiden kanssa kuin ettei olisi tarjolla ollenkaan.
   Ja uimahousuihinkin varmasti hyvä syy, ehkä tosiaan joskus on tapahtunut joku haveri kertakäyttöisten kanssa (mikä ei tarkoita että tapahtuisi uudelleen), ja he haluavat ottaa varman päälle...

   • vauvauimari

    Mä kans mietin että onko nyt ihan vanhemmilla kaikki inkkarit kanootissa kun vievät uinteihin lapsen joka ei kylvystäkään tykkää. Eikä se nyt firman vika ole jos lapsi pelkää uinnissa, lapset on erilaisia. Voihan sitä lapsen kanssa olla sivussa laulusta ja muusta jos pelottaa ja olla menemättä uintiin...


  • ---

   Aloitin esikoisen kanssa noin 1 v iässä vauvauinnin. Ei tietty enää ollut sukellusrefleksiä eikä voinut opettaa sukeltamaan. Olimme uinnissa kokonaan vauvan ehdoilla. Tehtiin mitä hän uskalsi. Esim jos altaan matalaan pudotti poimittavan lelun niin hän juuri ja juuri uskalsi sen kyykistyä ottamaan jos hänen kasvonsa eivät olleet vaarassa joutua veteen :). Mutta vedestä hän oppi silti tykkäämään. Oli kivaa kun vesi oli lämmintä. Oppi sitten itse uimaan siinä suurinpiirtein 4 vuotiaana.

  • delfiinin äiti

   Meillä aloitettiin 10kk ikäisen kanssa. Sukeltamaan oppi hiukan hitaammin, kun sukellusrefleksiä ei enää ollut (ekat sukellukset n.5 uintikerralla, varsinaisia vapaa sukelluksia n.2kk harjoittelun jälkeen). Samaan aikaan aloittaneella n. 1v ikäisellä meni sukeltamiseen oppimisessa vielä hiukan kauemmin, kuin meillä (arateli enemmän vettä alkuun eli ilmeisesti luonne-ero meidän tenavaan verrattuna)

   Nyt vajaan vuoden harjoittelun jälkeen kummankaan taidot ei eroa mitenkään muiden samanikäisten (eli ½vuotta pidempään harrastaneiden) taidoista. Samalla lailla poimivat leluja sukelluksen aikana, hyppivät altaan reunalta, kiipeävät altaan reunalta, heittelevät palloja, kelluvat avustettuina jne.

  • Lasten rääkkäämistä

   Vastauksia antavat itse rahastajat, joten ollaan varovaisia. >Kyllä uimaan oppii
   vasta aikuisenakin. Itse opettelin 10 vuotiaana ja olen uimamaisteri. Höpöä!


   Poliisi erottaa kun tossa väittäjä on itse maksullisen kurssin pitäjä ja valehtelee!

   Ne haluu sun rahat!

  • Anonyymi

   Keski-Uudenmaan sukeltajien järjestämästä vauvauinnista Tuusulan uimahallissa huonoja kokemuksia.

   - Itse päävetäjä ja infon pitäjä on hyvin epämiellyttävä ja infossa kertoi, että ei tarvitse välittää vaikka niitä sukelluksia ei kerkeisi tekemäänkään, ja sitten kun on kulunut 3 kuukautta vauvauinteja niin ilmoitetaan, että nykyjään tehdään vain pintasukelluksia. No tämä ei ole suinkaan ainoa epärehellisuus/väärä tieto/huono käytös tältä naiselta. Onneksi sentään paikalla on aina toinen ohjaaja tämän vetäjän lisäksi sillä kerran hän ei ymmärrä vauvauinnin otteista juurikaan ja tekee aaltoja uimalla itse altaassa niin tuskin hän vauvaa pelastaakkaan osaa.
   - Tuusulan uimahalli on niin ruuhkainen aamuisin ettei vapaata suihkua meinaa saada ja vaihtohuone on niin kylmä, että joka päivä joku lapsi huuli väpättäen itse uinnin jälkeen

   Kannattaa ottaa yhteyttä teidän vauvauintipaikkaanne ja kysyä hinnoittelupolitiikasta sen verran, että tuleeko muita maksuja ja sitoudutaanko koko kaudeksi. Keski-Uudenmaan sukeltajien kurssilla tulee lisäksi aikuisten uimahallimaksut ja sitoudutaan. Jos jonkun vauva ulostaa veteen niin vauvauinti perutaan ja maksaa täytyy silti.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mietitikö nainen koskaan

   Miksi me ollaan päädytty tähän pisteeseen. Lähestmistapaa ei ole. Tarvitaanko me oikeasti enää tätä.
   Ikävä
   132
   2417
  2. Marin on ehkä maailman kaunein "Nelikymppinen"

   Marinin julkaisu on saanut yli 68 500 tykkäystä. Postauksen kommenttikentässä ylistetään paljon Marinin kauneutta, jota
   Maailman menoa
   291
   2332
  3. Vernu Vasunta

   On mahotonta miten marjanpoimijoita on kohdeltu! Eikö paremmalla kohtelulla olisi saanut paremman tuloksen?
   Suomussalmi
   78
   1812
  4. En kelpaa sinulle

   Varattuna - olen sinulle ongelma. Eroaminen vuoksesi voi olla turhaa, sillä me ei puhuta, kun olen varattu ja kumpikin v
   Ikävä
   120
   1480
  5. Apua. Onks mä jotenki erikoinen ?

   Oon ihastunu paljon vanhempaan mieheen.
   Ikävä
   130
   1319
  6. Olisi hauska tietää

   Koska huomasit pitäväsi minusta? Itse taisin ihastua sinuun heti silloin kun tavattiin ensimmäistä kertaa. Miehelle, jon
   Ikävä
   64
   1308
  7. Taidat vanhempi nainen

   Haluta sen tien itsellesi. juokse vaan karkuun ! Pahentaa vaan asiaa.Pitäs toimia ihan toisin päin
   Ikävä
   72
   1050
  8. Minun on vaan päästettävä irti

   Toiveesta. Satutan vain itseäni😥😔. Toivon sinulle pelkkää hyvää, eläthän elämäsi parasta aikaa, mutta en halua enää k
   Ikävä
   37
   1030
  9. Kertoisit jo

   Rakastatko minua vai olenko käsittänyt väärin onko tämä vaan ystävyyttä tai kaveruutta? En haluaisi enää nolata itseäni
   Ikävä
   47
   935
  10. En koskaan saanut asiattomia kuvia!

   Silloin kun olin vielä nuori, kukaan mies ei koskaan lähettänyt minulle asiattomia kuvia itsestään. Jos tiedätte mitä ta
   Sinkut
   156
   911
  Aihe