Biker-meeting

motoman 1970

En ymmärrä miksi, jotkut nahkaliivien kuvat mitää hyväksyttää joillain rikollis jengeillä, jotka ovat varanneet itselleen päävärit.

Sitten mammanpojat menee sinne mustavalkoiset liivit hyväksyttämään ja ovat sen jälkeen, niin isoja etteivät housuihisa mahdu.

Onneksi vanhemmat kerhot, jotka ovat aloittaneet jo 70-luvun alussa piittaa noiden pellejen hyväksynnästä, vaan kantavat ylpeänä "ilman perseen merkkaamista"

http://colorsinfinland.100free.com/

http://www.hdcf.fi/juttutupa/viewtopic.php?p=136364&sid=66c86c6e433ee61a06fa80d75fdd8bb7

19

6245

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • voit yrittää

   asiasta keskustella, mut tässä niinkuin muussakin pätee....et ne jotka asioista tietää, ei puhu niistä niden kans, jotka on ulkopuolella.
   Eli diipadaapaa voit jutella ihan vapaasti ;))
   Ja kuten sanoit, et ymmärrä, älä siis sekaannu.
   Olia.....aika hyvä neuvo.
   Muuten väärässä...siellä on Mooset ja Coronakin noin esimerkkinä vanhoista kerhoista jotka on hakeneet hyväksynnän.
   Pus-Kissa

   • motoman 1970

    Heksa
    King of kymmensormi
    Eipä löydy Coronan liivejä, että silleen....

    Tuntuu siltä, että nyt on aihe karannut käsistä.

    Alunperin kysehän oli siitä, että on otettu haltuun kerhotiloja tyyliin meidän kanssa tai hommatkaa uudet tilat, nämä on nyt meidän.
    Ja siitä, että vuosikausia alueella vaikuttanut kerho joutuu lopettamaan toimintansa taikka luopumaan MC käytöstä.
    Ja tuohon on kenenkään turha tulla mussuttamaan ettei tuollaista olisi tapahtunut. On tapahtunut jo vuosia sitten ensimmäiset tapaukset.

    Mitä tulee poliisin tiedoitukseen, samalla tavallahan tässä poliisi toimii, kuin haettaisiin HIV-levittäjän uhreja. Syyllinen tiedetään, nyt vain haetaan lisää uhreja, jotta saadaan pitävämpi juttu oikeudessa ja rikoksen uhreille oikeutta. Ei sen kummempaa. Ei siinä ketään mustamaalattu, vaan näyttö on jo olemassa ja nyt vain mahdollisia muitakin uhreja.

    Btw. Silloin joskus, kun itse tätä harrastusta aloittelin, niin eipä oltu yleisesti kuultukkaan mistään bikermeetingistä tahi kanuunankuulista, niitä ei silloin ollut. (About 20 vuotta sitten) Helvetin enkelitkin olivat vasta tulossa/tullet suomeen ja banditoksetkin olivat vielä vasta teini-iän ohittaneiden heppujen unelmissa. Kanuunoista puhuttin yleisesti krapulan yhteydessä.
    Siksi vähän omituiselta tuntuu se, että jo aikuisiässä oleva kerho joutuisi toisten (vastatulleiden) painostuksesta luovuttamaan tunnuksensa, tahi kerhotilansa. Joten on ymmärrettävää että se jossain vaiheessa tulee esiin.


   • ´ö`

    Mistä motoristit saa nyt pilvee..kun heltsarit jäi tehtaineen kiinni ?


  • Simeon

   Mites sitten nämä, että on niin prosenttikerhoa ym., mutta ei ole jätkillä pyöriä (esim. Rogues Gallery)? Sitä vaan isotellaan pienemmilleen ja leuhotetaan kylillä support-huppareissa, mutta ei vaan näy jätkiä ABC:llä kahvittelemassa tosi motoristien kanssa...

   Tosiasia on, että sitä touhutaan sitä sun tätä pikkurötöksiä ja käydään pirikauppaa, mutta harvemmin nähdään pyörän päällä ajelemassa!

   Oli pakko vähän avautua... Muistetaan nyt, että niitä asiallisiakin kerhoja on mitkä käyttää liivejä!

   • Kra

    Uusi kerho niille kuskeille, jotka kantavat ylpeinä ajopuvun päällä huomioliiviä. Minullakin on sellainen tosin ilman tunnuksia........


   • Delortto
    Kra kirjoitti:

    Uusi kerho niille kuskeille, jotka kantavat ylpeinä ajopuvun päällä huomioliiviä. Minullakin on sellainen tosin ilman tunnuksia........

    äitis ei huomioinut sua!


   • evilb*****

    prosenttikerho ja moottoripyöräkerho ovat 2 eri asiaa.


   • Soopaan väsynyt
    evilb***** kirjoitti:

    prosenttikerho ja moottoripyöräkerho ovat 2 eri asiaa.

    Ennakkotilattavissa Lainsuojattomat - Villiintynyt Legenda -kirja osoitteesta www.lainsuojattomat.net .

    Suosittelen kaikille vähänkin aiheesta kiinnostuneille. Ne jotka ovat lukeneet Mölsän kirjan "Prosenttijengit" ovat suorastaan velvoitetut kahlaamaan läpi ko.bookin.


   • isomaha virago mies

    tää on hyvä "ei vaan näy jätkiä ABC:llä kahvittelemassa TOSI motoristien kanssa"
    vähän mä repesin.


  • evilb*****
   • Einto

    Millä oikeuksilla nämä liivijengit jotka on aloittaneet tällaisen käytännön että on määräyksiä jos jonkinlaisia liivien hyväksynnälle tekee tätä,tällainen pitäisi saada loppumaan,tämähän on kuin suoraan akuankasta ja poliisi panna asialle lopettamaan tällaiset käytännö joissa prospekteja pidetään ilmaisena työvoimana kaikennäköisissä tapahtumissa.Jokainen ajelkoon sellaisissa liiveissä kun haluaa ja touhutkoon nämä prosentti jätkät omissa piireissään mitä haluaa.


  • Hollow Man

   Tutkittuani Biker Union Finlandin sivuja, tuli selvästi esiin se että minkälainen tunnus MC-merkin kanssa vaatii hyväksynnän.
   Siis kerhon nimi ylhäällä, välissä kerhon logo tms. ja kotipaikka alhaalla. MC-merkki sitten jossain. Näin tehtynä värit jne. pitää hyväksyttää foorumilla.

   Eli jos joku porukka käyttää aivan eri lailla aseteltua merkkiä ilman MC-merkkiä, ei sitä tarvitsisi hyväksyttää missään eikä väri määrityksetkään koskisi niitä. Eli porukkaa ei voisi sotkea näihin MC-porukoihin. Tästä siinä näköjään on kyse.

  • Satulapumm1

   olla sinun ongelmasi, jollet jotain ymmärrä.

   Eikä näköjään sekään joka vanhoja viestejä tänne nostelee.

  • maailmanloppu tulee

   Eikö peräkammarin pojilla ole nykyään muuta tekemistä. Pellot vissiin paketissa.Voi taivahan talikynttilät.

  • jäläs

   GR logo liivissä = hyvä, ja hyväksytty !!

  • Ajankovaiotanko

   Nuo liivithän alunperin oli sitä varten, ettei puukolla pääsisi niin helposti tekemään vahinkoa arvokkaisiin sisäelimiin.
   Ihan ymmärrettävää lain rajan kahtapuolen heiluville jengeille.
   Tavallisten mm. uskovaisten ym. normimotoristien käytössä koko liivitouhu menee kirkkaasti lapsellisuuden puolelle. Kunnollisia ajovaatteita on saatavana, niihin voi neuloa/liimata merkkejä ym. sälää, jos on tarpeen.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. TTK-tippuja Elina Gustafsson tilittää tulosten jälkeen: "Mä olisin toivonut, että Suomen kansa..."

   Ou nou, ex-nyrkkeilijä Elina Gustafsson tippui parinsa Ansku Bergströmin kanssa Tanssii Tähtien Kanssa -kisasta. Tuli kyllä täysin puskista ja yllätyk
   Kotimaiset julkkisjuorut
   156
   8042
  2. Maria Veitola sai pakit tänäkin vuonna - Tämä yksi pariskunta kieltäytyy aina Yökylässä-sarjasta

   Maria Veitola on kyllä nähnyt monenlaisia julkkisten koteja vuosien varrella. On ollut Maisa Torppaa, Tiina Jylhää ja Anu Saagimia... Kenet sinä halua
   Kotimaiset julkkisjuorut
   26
   6896
  3. Ei oo Pikkaraisella kaikki kotona

   Viimeisessä insta pätkässään tuijottaa kameraan nyrkki pystyssä, ja huutaa vamos. Voi hyvää päivää, kertoo mitä päässä liikkuu.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   126
   2659
  4. Kuumaa huumaa! Sofia Belorf keimailee pienen pienessä kesämekossaan: "Nyt jo ikävä..."

   No nyt ei ole kulunut paljoakaan kangasta tähän Sofian mekkoon. Mekko on nimittäin varustettu reilulla kaula-aukolla ja lyhyellä pituudella... https:/
   Kotimaiset julkkisjuorut
   29
   2020
  5. IS: Tarvitsemme työperäistä maahanmuuttoa ja nopeasti

   Teknologiateollisuuden varatoimitusjohtaja Minna Helle ”tarvitsemme työperäistä maahanmuuttoa ja nopeasti ja heitä tarvitaan kaikkiaan 130 000 ”. Vo
   Maailman menoa
   206
   1938
  6. Martinan mersu herättää ansaittua kateutta

   Martina Aitolehti on menestynyt ikinuori nainen ja herättää ansaistsemaansa huomiota kaikkialla. Myös Mercedes Benzin pääkonttoriassa Saksassa kaunis,
   Kotimaiset julkkisjuorut
   199
   806
  7. Tietäisitpä vaan kusipääukko

   mitä susta ajattelen. Naamas on aina, kuin norsun vitulla ja tuima ilme naamalla. Kuka semmoista jaksaa katsella. Koskaan et naura millekkään ja mikää
   Ikävä
   56
   733
  8. Sano EI korruptiolle, älä osta Marinin mainostamaa Pihka Collection reppua

   Valveutuneena kansalaisena ja kuluttajana voit vaikuttaa. Jätä Pihka Collectionin Marin-reppu kylmästi kaupan hyllylle ja osta sen sijaan joku toinen
   Tampere
   163
   682
  9. Viisi rokotevastaista radiojuontajaa kuollut Yhdysvalloissa lyhyessä ajassa koronavirukseen

   Rokotekriittiset radiojuontajat uskoivat mitä ihmeellisimpiin salaliittoteorioihin koronarokotteen suhteen. https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/viisi-
   Maailman menoa
   311
   641
  Aihe