Tätä olen odottanut

pois pois

pistoolit, poliiseilla vaan saa olla ne, ei muilla, ei enää.



niillä ei tavallinen kaduntallaaja tee mitään, paitsi joissakin ampumatiloissa, joissa aseet aina kerätään talteen kun äijä on ensin pyssytellyt tarpeeksi.

13

1952

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Monet...

      ovat kanssasi samaa mieltä. Väkivaltaa tulee vähentää kaikin keinoin.

      • tosiaan_

        aivan. yksilön vapautta tulee vähentää kaikin mahdollisin keinoin. toivottavasti saadaan lähiaikoina tekosyitä myös muiden potentiaalisesti vaarallisten asioiden kieltämiseen, että kaikilla olisi kohta turvallinen olo.


      • Mistä puhut

        Oot unissasi höpöttävä papukaija.

        Miksi pitää "väkivaltaa" vähentää, ja vieläpä kaikinkeinoin?

        Mitkä ovat ne "kaikinkeinoin" keinot?

        Olisiko ne vaikkapa siinä, jotta laitat ravintolasta tulevat humalaiset käsirautoihin ulko-ovella. Pääseväthän ne taksilla kotiinsa, vaikka kädet ovatkin seläntaakse lukittu.

        Vai auttaisiko se, jotta kaikille kansalaisille annetaan päivittäin ruisku perseeseen, jolla tehhään ihmisistä täysiä tzombeja?

        Vai pitäiskö laittaa koulujen ja kauppakeskusten ympärille piikkilanka-aidat, ja metallinpaljastimet ja läpivalaisu tutkan kautta joka oppilas viedään kymmenen vartijan saattamana räjähdyksen kestävään yksityiskoppiin, josta hän pystyy osallistumaan opiskeluun vain monitorin ja mikrofonin kautta?

        Ja voitaisiinhan oppilaat sulkea jo koulun ulkopuolella semmoiseen yhden hengen koppiin, ja kärrätä siinä luokkaan,-vai mitä, olisko väkivalta sillä hoidettu. häh?

        Ja kyllähän kaupat voidaan muuttaa semmosiksi, joihin asiakas ei pääse sisälle, vaan huutelee ostoksensa seinässä olevan reiän kautta, ja kohta tumpsahtaa ostokset kaaressa pihalle jostain luukusta.-häh?


    • kirjoittaa

      joku, joka ei ole ikinä asetta kädessään pitänyt. Tiedoksesi, että asetta pitää myös huoltaa ja joskus huoltotoimenpiteet voivat kestää pari tuntiakin. Missä mielestäsi tämä pitäisi tehdä? Hämärän aikaan huonossa valaistuksessa korpiradallako? Mihin pistoolit kerätään talteen? Korpiradan parakkikoppiinko?? Kuka niitä vartioi?? Tiedoksesi, että Suomessa ei ole kuin pari sisäampumarataa, jossa aseita voi laillisesti ja turvallisesti säilyttää. Suurin osa ampumaradoista on ns. korpiratoja.

    • avarru sinäkin

      Muuta Kiinaan asumaan, siellä asiat ovat toivomallasi mallilla. Liityt tietysti siellä heti kommunistiseen puolueeseen ja kuljet vihreissä Mao-haalareissa. Rintataskussasi pilkottaa puhemies Maon pieni punainen kirja.

    • TaseRR

      Englannin malliin myös poliisilta aseet pois.
      Eikö pippurisumuttimet ja lamauttimet riitä.
      Mitä tai ketä poliisi niin pelkää, että tarvitsee
      automaattipistoolin. Eikö kansalaiset kunnioitus takaa heidän turvallisuutta.....................

      • touhua.....

        Ei aseita Englanissa kerätty pois.
        Ne ostettiin pois. Tuli melko kalliiksi. Ihmiset hakivat nurkista kaikki vähänkin aseensorttiset vehkeen tallin ylisiltä, joilla oli ammuttu viimeksi herra ties koska. Näille kaikille
        romuille sitten omistajat asettivat hinnan.


      • jos kultaa kaipaa ken
        touhua..... kirjoitti:

        Ei aseita Englanissa kerätty pois.
        Ne ostettiin pois. Tuli melko kalliiksi. Ihmiset hakivat nurkista kaikki vähänkin aseensorttiset vehkeen tallin ylisiltä, joilla oli ammuttu viimeksi herra ties koska. Näille kaikille
        romuille sitten omistajat asettivat hinnan.

        Ja Suomen valtioko maksaisi käyvän tai omistajan määräämän hinnan käytetyistä käsiaseista? Sallikaa minun nauraa! Valtio pettää aina.


    • doc.

      Hienoa, että koet vihdoin mielihyvää. Ihmiselle on tärkeää olla onnellinen.

      Ehdotan kuitenkin, että hakeudut hoitoon, sillä voimakas vuosia kestänyt viha on varmaankin jättänyt psyykkeesi vamman. Saatat pian kokea elämäsi tyhjäksi ja kanavoida vihasi johonkin muuhn, joka aiheuttaa kanssaihmisille vaaraa.

      • Tadzio de Santis

        Pyssykammo on hoidettavissa ns. siedätysterapialla. Pelko tunnetusti aiheuttaa vihantunteita ja patoutumia.


    • olisikohan

      tässä myös paikka/esimerkki lopettaa rattijuoppojen"hyysääminen".Jos ajat autolla elävän päälle varmuuden vuoksi kaikilta kielletään autot. Jos kärähdät ratista henkilön ajoneuvo otetaan poliisin huostaan josta voit sen tarpeeseesi lunastaa 0 promillen puhallustulosta vastaan ja sitten ajon päätyttyä palauttaa poliisille.Noh,ajatuksia on monia mutta tässä Kauhajoen valitettavassa tapauksessa uskoisin että aseen puuttuessa ko.henkilö olisi surffaillut netissä ja ohjeiden mukaan rakentanut Myyrmannin vastikkeen.Kielletäänkö sitten sen esimerkin mukaan netti josta TODELLA HELPOSTI LÖYTYY APUA MONENMOISEEN"TARPEESEEN"?

    • sadankilometrin

      ajorupeama eri aseella ammuttaessa

      • aseharrastaja

        Nuo "asevihaajat" vihaavat aseita, koska eivät itse luultavimmin ole koskaan saaneet lupaa aseeseen vaikka kuinka ovat poliisille itkeneet. Nyt he syyttävät niitä täysjärkisiä joille on annettu luvat, ja iloitsevat siitä, että enää ei moni voi saada lupia, kun eivät hekään saaneet.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mikko Leppilampea epäillään seksuaalisesta ahdistelusta

      Tämä on ilon päivä 😁
      Kotimaiset julkkisjuorut
      169
      4759
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      125
      4333
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      26
      2821
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1911
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1774
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1689
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1680
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      95
      1641
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1593
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1541
    Aihe