Ostin C-sarjalaisen...

rafuC

Ja tällaista ollut...

1. Naapurit eivät enää tervehdi
2. Duunissa pomot ja duunikaverit v*tt*ilevat että ei se C-sarja ole aito mersu, vaan pikkukauppa kassi, E-sarja on kuulemma aito mersu... Yleisestikin duunissa saanut mersun oston jälkeen aivan ihme paska "nakkeja" , mitkä eivät ennen todellakaan kuulunut mulle (nyt kuulemma kuuluu). Muutenkin duunissa kaikki paska valuu nykyään jotenkin ihmeellisesti minun harteilleni, vaikka paskan selvittäminen ei todellakaan kuulu toimenkuvaani!.

3. Yleisesti saa monelta kuulla että kuinka ylihintainen ja huono auto se mersu on...

yhteenvetona, ei voi kun nauraa ja ihmetellä että ovatko ihmiset ihan oikeasti näin kateellisia?. Selvästi huomaa, kuinka esim. duunissa moni on alkanut käyttäytymään minua kohtaan eri tavalla, sen vaan huomaa. Mitä näille valopäille sanoisi vastaan, kun ei tuota aina jaksaisi kuunnella?. Onko muilla vastaavanlaisia kokemuksia mersun oston jälkeen?.

12

3296

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lisävalofanaatikko

      Niinpä, jos ajaisit töihin 150.000 euron Toyotan maasturilla niin eipä siitä samanlaista kommenttia tms. sanailua juurikaan seuraisi. Eikä se auto kiinnittäisi mitään huomiota muuten kuin sillä että hädin tuskin mahtuisi nykyajan ahdistaviin parkkiruutuihin. Mutta annapa olla kun 45.000 euron Mersulla kurvaat pihaan niin jo on ilmeissä pitelemistä ja kohtaat aivan uudenlaisia katseita. Harkitsepa 80.000 euron Citroen C6:sta, millaista sanansäilää silloin kuulisitkaan? Olisi kyllä aika retee auto sekin...

    • löytyy

      Ostin aikoinani W123 Mersun ja se vittuilun ja jonkilaisen kadehtimisen määrä oli aivan järkyttävä. Minua ei tosin simputettu duunissa, koska en sellaiseen suostu. Kaikista pahimpia olivat vanhalla Mossella tai Ladalla ajavat, tai uudenkaheitten japsiautojen omistajat. Sittemmin olen vaihtanut automerkkiä ja tuon em. Mersun jälkeen reaktiot olivat samanlaisia. Palasin Mersun rattiin muutama vuosi sitten, eikä entisenlaista jeesustelua kuulunut, tosin olin itse sen verran pettynyt siihen Mersuun, että tuttavuus jäi alle vuoden mittaiseksi.

    • MB C-200

      Onneksi olkoon, hyvä valinta!!! Itselläni ollut nyt 5kk w203. Vaihtoehtoine oli tuolloin kun vaihtoa olin tekemässä niin VW ja Audi mutta päästöstä että valitsin MB.n C-sarjalaisen en ole katunut.
      Olen samoin saanut kommentteja että miten nyt noin kallis auto mutta Audi tai VW oli samoissa hinnoissa, Audit saatoi olla jopa kalliimpia.
      Mutta ilmeistä on että kateutta tuo aiheuttaa, tuskin olisi ollut kateutta jos olisin vaihtanut VW Passatiin tai Audin A4.seen.

      • ajettu on

        Kyllä C sarjalainen on ihan aito MB siinä missä muutkin mallit. Kestävä, taloudellinen jne..
        Nykyään jokaisella automerkillä on eri kokoisia ja mallisia autoja. Itse ole ajanut MB.llä parikymmentä vuotta, enkä kadu. Kestävin, luotettavin ja taloudellisisn automerkki vaikka muitakin on ollut ohessa riesana. Merkki ei vaihdu koskaan.
        Tuo MB kateus on syvälle juurtunut alitajuntaan monilla. Ihan sama onko MB 20 vuotta vanha vai uusi, samaa teksitiä tulee monilta muiden merkkien omistajilta. Kyllä se on niillä korvien välissä. Ihme kun saa valita edes vaimon rauhassa.


      • vai että

        kateutta. Miksi tuollainen ruosteherkkä pappamainen auto muka herättäisi kateutta? Suomen katsastushylkäyslistalla mersut ovat kärjessä jo pari kolmevuotiaiden autojen listalla http://www.iltasanomat.fi/autot/vikatilasto.asp ja ruotsalaisten ruostetähdissä C-malli sai "huimaavat" 2 tähteä (http://www.vibilagare.se/zino.aspx?pageID=137&modelID=369). Mutta jos ostaa (suomessa) ylihinnoitellun mersun niin kait sitä pitääkin täällä kohtalotovereille ruikuttaa. Esim ruotsissa MB:n arvostus ainakin hinnan perusteella on ihan eri luokaa, kuin Audi ja bemu.


      • yksi kateellinen
        vai että kirjoitti:

        kateutta. Miksi tuollainen ruosteherkkä pappamainen auto muka herättäisi kateutta? Suomen katsastushylkäyslistalla mersut ovat kärjessä jo pari kolmevuotiaiden autojen listalla http://www.iltasanomat.fi/autot/vikatilasto.asp ja ruotsalaisten ruostetähdissä C-malli sai "huimaavat" 2 tähteä (http://www.vibilagare.se/zino.aspx?pageID=137&modelID=369). Mutta jos ostaa (suomessa) ylihinnoitellun mersun niin kait sitä pitääkin täällä kohtalotovereille ruikuttaa. Esim ruotsissa MB:n arvostus ainakin hinnan perusteella on ihan eri luokaa, kuin Audi ja bemu.

        En usko, että se on kateutta vaan työilmapiiriä.

        Maailmanlaajuisesti Mersua pidetään erittäin hyvänä ja suurimmassa osassa se on voittajana Audi-BMW-Mersu -akselilla. Toki aina jostain löytyy jotain moitittavaa. Näiden ja omien(!?) kokemusten perusteella jokainen valitsee autonsa.

        Vaikka Mersu olisi vika- ja hylkäystilastojen ykkönen ympäri maailmaa sillä on silti parempi ajaa kuin tojotallasi. Siksi minäkin ajan sellaisella. Olen ajanut Audeilla ja Bemareilla, omillani. Ne kaikki ovat erittäin hyviä autoja. Mistäs sinulle saataisiin sellainen?


    • W202

      on paljon parempi kuin E-sarjanen, näin kertoivat myös taksimiehet. Etenkin kun puhutaan tuosta W202 korisarjan autosta ja vertailuna käytetään sitä (valitettavasti Mercedeksen mainetta jonkin verran tahrannut"Väyrynen") E-sarjanen.

      • hyvin tilaa

        Ehkäpä näinkin, mutta C-sarjalainen on pieni taksikäyttöön, johon taas E-sarja passaa hyvin. Normaalikokoiselle (185cm ja 80kg) ajoasennon löytäminen teettää töitä ja takajalkatilat jää olemattomiksi.

        Olen kyllä ihmetellyt kun C-mallia näkee jonkin verran tolpalla. A4:set ja S60:set, vaikka ovat C-mallia isompia joitakin senttejä niin on korvattu A6:lla ja S80/V70:llä. En kyllä usko "väyrysen" olevan ainoa selitys tälle. Niin ja olisi mielenkiinoista tietää että missä mielessä C-sarja E-sarjaa parempi?


    • Roopeankka.

      Kerro noille ripulipyllyille, että tosi huono on ja kallis. Ja kannattaa kertoa kaikille kavereillekin että Mersu on huono auto. Siten saavat itselleen mestarin maineen. Kuten täälläkin monella on.

      Ja kuitenkin öisin niiden tojotan keulalla on tähti.

    • Ei kateellinen

      Meillä S mersu ja kaikki tietysti kateellisia. Siihen tottuu nopeesti! Voimia! :)

    • nxbdvc

      itse laitoin taanoin vm.-95 olevan c-mersun.. ja jopas jotakin työkamut alkoi vittuileen no nyt on voitettu lotossa.. heh aidosti tuntuivat kateellisia olevan.. vaikka auto onkin kunnossa ja kaikinpuolin siisti,maksoi se viiden tuhannen pintaan.. enemmän esim duunikamun pikku toyota oli maksanu,ja semmonen koirankoppi viel oli :) ..siinäpä vinoilevat.. hyvä auto ollu ainaki tähän asti :)

    • ihmiset joilla on kaksi kertaa kalliimpi uusi auto ovat kateellisia ja vittuilevat vanhasta mersusta. Firman dukatolla saa ajaa kuin pullopersesika ja kukaan ei aja pitkillä perässä ohituksen jälkeen,, -92 mersun kanssa kun ohittaa niin joka viikko löytyy se valopää jonka pitää tähden nähdessään laittaa xenonit päälle siitä säälittävästä aasiankipostaan. sit ihmetellään jos jotkut mersukuskit käyttäytyy huonosti teillä,, siten metsä vastaa jne.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      111
      2423
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      258
      1107
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      86
      1064
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      7
      995
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      991
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      11
      904
    7. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      873
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      28
      861
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      39
      776
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      32
      759
    Aihe